Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Walcott to sign new Arsenal contract this week
The England international will put pen to paper on a deal which will see his salary climb from €74,000-a-week to €110,000-a-week at the Emirates Stadium until 2017
Goal.com
sa fb pokupio. ništa ozbiljno nemojte prihvatat.
The England international will put pen to paper on a deal which will see his salary climb from €74,000-a-week to €110,000-a-week at the Emirates Stadium until 2017
Goal.com
sa fb pokupio. ništa ozbiljno nemojte prihvatat.
Vođa zna.
Arnele ti napravi nam novog menadzera ,da wenger može u peMziju xD
- Rockefeller
- Kontakt:
Nemoj mene hljeba ti, radije ti. Moj bi bio veća škrtica od Wengera.Rosicky je napisao/la:Arnele ti napravi nam novog menadzera ,da wenger može u peMziju xD

Arnel će da pravi male skaute. 

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
-
- Kontakt:
Ne procitah ovaj zadnji komentar,al vidim da ga je neko u moontazi zavrsio 

Nema nam Arona, nije odavno skokno na temu Arsenala da pise o velskom Zidanu 

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Rockefeller
- Kontakt:
Moja malenkost nije dovoljno velika da oduzme mjesto Stivu Rowleyu. Ipak ne krijem ambicije da jednog dana postanem baš ja taj neko ko će najveće svjetske talente dovoditi u Arsenal. No... ja ne volim da radim, moja agencija.
Evo jednog sjajnog, a pomalo starog, intervijua o arsenalovoj mreži skauta: http://bleacherreport.com/articles/2932 ... k-revealed" onclick="window.open(this.href);return false;
Zainteresiraste me vi. Sad ću ostatak večeri ostaviti na traženju članaka i klipova o arsenalovom skautingu.

Evo jednog sjajnog, a pomalo starog, intervijua o arsenalovoj mreži skauta: http://bleacherreport.com/articles/2932 ... k-revealed" onclick="window.open(this.href);return false;
Zainteresiraste me vi. Sad ću ostatak večeri ostaviti na traženju članaka i klipova o arsenalovom skautingu.

Ren je odbio ponudu Kvins Park Rendžersa od 6.5 miliona funti za M’Vilu.
Vidjeh ovo na nekakvoj stranici iz Srbije
Vidjeh ovo na nekakvoj stranici iz Srbije
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Rockefeller
- Kontakt:
Wilshere: "We've got a big game on Sunday and we know City are a good team but we're at our home so we have to take the game to them, and then on Wednesday we have to do the same thing."Arsenal boss Wenger has been watching the 26-year-old Argentine international and he is believed to be on their list of transfer targets.
-
- Kontakt:
Rockefeller je napisao/la:Arsenal boss Wenger has been watching the 26-year-old Argentine international and he is believed to be on their list of transfer targets.
Na kojeg se igraca misli,kolko Messi ima godina

- Rockefeller
- Kontakt:
Sorry, radim cijelu noć nešto na wordu i photoshopu, pa mi se oznoji mozak, kud ne znam kako se radi sa tim photoshopom, kud se osjećam umorno. Pa ajde rekoh samo da kopiram srž vijesti, dosta ljudi nema običaj klikati na linkove, znam po sebi i ja ih dosta propustim, o Lucasu Biglia-i se radi. Nova vijest, nije od prošlog januara. Pomislio sam odmah da neće ko posumnjati i na to, al' mi mrsko bi pogurati ruku da miš dodje do visine gdje se upisuju url-i pa da kopiram (zato sad sve ovo napisaharminarsenal je napisao/la:Rockefeller je napisao/la:Arsenal boss Wenger has been watching the 26-year-old Argentine international and he is believed to be on their list of transfer targets.
Na kojeg se igraca misli,kolko Messi ima godina![]()

A od mene za laku noć svim prijateljima topnicima i onim koji topnici nisu (nadam se da se admin neće plaho ljutiti):
[youtube][/youtube]

Hjoooj kolku ce platu sad imat Lolkot, cisti rizik potpisivanje novog ugovora..
Arnele, Arnele... ja nigdje ne vidjeh da ima neko odgovoran za BiH.. Možda da ti uzmeš BiH i Srbiju? Vidiš kako je matori zapeo za naše i njihove (Rockefeller je napisao/la:Moja malenkost nije dovoljno velika da oduzme mjesto Stivu Rowleyu. Ipak ne krijem ambicije da jednog dana postanem baš ja taj neko ko će najveće svjetske talente dovoditi u Arsenal. No... ja ne volim da radim, moja agencija.![]()

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Vidi Chuckia otkud ti ovdeChuckie je napisao/la:Hajd ako nista dolazi nam fat Frank. Jos samo Silvestrea da vrati u odbranu.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
Apsolutna je laz da ce Walnut dobiti 110k funit sedmicno, pa toliko se ni on sam ne bi usudio traziti a kamoli da mu Wenger ponudi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ja nasao da ce mu davati 90k
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ne znam koliko su mi oni pouzdani.. Al' opet bolje išta nego ništa.Arsen Venger se dugo interesuje za Jana M'Vilu, ali je poslednji put odustao u pregovorima i povukao jer je Ren tražio 25 miliona funti za ovog fudbalera.
Međutim, situacija se sada drastično promenila, i M'Vila bi mogao da dođe u redove Arsenala za samo 7 miliona funti.
Ovom veznom fudbaleru ugovor ističe na kraju ove sezone i to je osnovni razlog pada njegove cene.
U dresu Rena, Jan M'Vila je ostvario preko 130 nastupa, a Venger bi eventualnim dovođenjem francuskog fudbalera mogao da računa na njega i u nokaut fazi Lige šampiona.
Izvor: Arenasport

[youtube][/youtube]
Nesto najbolje sto sam gledao u zivotu!!!!
Nesto najbolje sto sam gledao u zivotu!!!!
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 08 jan 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!