FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To nije tacno, a najlakse se da objasniti kroz cinjenicu da je jedan od igraca koji su mu pozeljeli istinski srecu i Hebibovic, zbog kojega se prekid i desio. Da je to istina, on bi prvi digao uzbunu jer je pogodjen flasom i ne bi sigurno ostao u korektnim odnosima sa Musemicem. Osim toga, takve su price vladale i za odnose sa Crepuljom i Halilovicem, pa se ispostavilo nakon dobijanja otkaza da je dobio itekakvu podrsku i zahvalu od istih, iako oni vise nisu u FKS i nisu "duzni" da mu daju podrsku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Buduci da ti najcesce pises o finansijama kluba evo da pitam bas tebe licno a ne ovePantelija je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:43E o ovome mi pismo. Gledaj kakvi likovi napadaju upravu i pisu da je Nam pasojed i berač riže. I kaze vi na strani uprave. Pa pitaj kad vec pametujs ove godine koliki je budzet i odakle pare.
Pitaj odakle ti ttvom husrefu 430 000 za dvije godine.
Pitaj odakle plate juniorima, nekim kadetima, hoteli, najvece plate u ligi sa porezom na plate.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009
1. Da i je ovaj izvjestaj tacan ili novinari bulazne (kao sto pocesto i znaju)
2. Ako je 1) tacan, da li nas klub proslu godinu poslovao 4 mil u minusu (Namove dodatne pare koje to pokrivaju su druga tema)
3. Ako je 1) tacan, da li na plate u klubu potrosimo vise nego svi prihodi koji dodju u klub
4. Ako je 1) tacan, da li su plate povecane 30-tak % u zadnjih 12 mjeseci
5. pisao si o plati Husrefa (sto je super da znamo) a kolike su plate Sabrine i rumenog ?
Prva 4 pitanja su vecinom da ili ne, a ako je izvjestaj pod 1) izmisljen, onda samo 5 molim te.
Nadam se iskrenim odgovorima a ne onim pricama da su plate svaka 3 mjeseca normalna stvar na zemaljskoj kugli.
Sef je dobio otkaznu klauzulu koja ga je sljedovala i zaostalu premiju za kup. Sve drugo je laz.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Nemoj lagati u Sirokom se Husref nije nista pitao o nastavku utakmice. Mogao je odbiti da nastavi ali bi onda on sam na.ebao i klub bi snosio posljedice.Pantelija je napisao/la: ↑04 jan 2020, 14:45U si rokom je Husref odlucio da se izadje na teren iako igraci nisu htjeli. Sabrina je rekla da ekipa i trener odluve sta ce jer znaju situaciju bolje nego oni.Napapijri je napisao/la: ↑04 jan 2020, 14:43Djokanovic je jedini zadnji vezni, Gavric i Rahmanovic to nisu. Istina, Mustafic jeste, ali vec prosle godine smo vidjeli da nije dorastao. Naredba je dosla iz VIP dijela, tj.onog tamo coska Pecare u sklopu kojeg sjede sluzbena lica i predstavnici klubova. Rizikovali smo prolazak u kupu (iz kojega smo svejedno ispali) na ustrb ugleda kluba. Mene zaista ne zanima toliko ko je trener (samo da nije prevara Custovic), cak smatram da je Marinovic jednako dobar kao i Musemic, ja uistinu i stojim iza onog dijela u kojem se navodi da je "nepravedan nacin i vrijeme otkaza". To da li je mogao i trebao biti otjeran nakon Atalante, GOSK-a ili Grbavice je tema o kojoj se da raspravljati.
Zbog toga neki igraci su i usli u svadju sa Husrefom.
Kada je otisao ne vise od 3 igraca su mu se zahvalila na saradnji ostali su ga izignorisali.
-
- Kontakt:
Ima li insajdera ili mahale.
Ko odlazi ko dolazi ili ne cemo nista ni mjenjati ?
Ko odlazi ko dolazi ili ne cemo nista ni mjenjati ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Popusti malo Pantelija, ovo je tema FK Sarajevo a ne Husref Musemić.
Pola stvari koje napišeš nisu istinite i bezveze truješ temu sa tim.
Pola stvari koje napišeš nisu istinite i bezveze truješ temu sa tim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je bilo i na početku ove sezone sa jakim imenima koje su doveli pa su fulili, vraćanje Filipovića i Bilbije je opasno za nas, oni su iznijeli taj teret ponajviše.BordoSarajevo je napisao/la: ↑04 jan 2020, 14:15Vraća Zrinjski šampionsku ekipu, al opet nije to to bez Sliškovića, al bit će yebeni na proljeće.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajmo bravo SVI, SVI, SVIMortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:35Glasanje forumaša sa teme FK Sarajevo na zahtjev istih.
viewtopic.php?f=98&t=14795
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Meni nije bas jasno je li bojkot samo protiv uprave ili je i protiv vlasnika i uprave?
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Spica im je ova fora sa godisnjom online, fin pokloncic, lijepo pismo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Cekaj brate dok se ovih par pojedinaca odluci koga i povodom cega pljuju i bojkotuju, pa ce ti javit. Jer u principu samo je bitno da se sere i da se tjera, evo unazad 5 godina od dolaska Tana, pojedini konstantno pljuju, tjeraju, omalovažavaju itd. Kao da su svu pamet svijeta pokupili.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:56Meni nije bas jasno je li bojkot samo protiv uprave ili je i protiv vlasnika i uprave?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sta si dobio, kakvo je iznenađenje, ja još čekam da dođe?AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:05Spica im je ova fora sa godisnjom online, fin pokloncic, lijepo pismo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Uprave i nije nikakav bojkot, vec protesti, poziv na ostavke.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 15:56Meni nije bas jasno je li bojkot samo protiv uprave ili je i protiv vlasnika i uprave?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pismo, stiker, bedz, novu clansku.BordoSarajevo je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:09Sta si dobio, kakvo je iznenađenje, ja još čekam da dođe?AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:05Spica im je ova fora sa godisnjom online, fin pokloncic, lijepo pismo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slika ili se nije desilo.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:11Pismo, stiker, bedz, novu clansku.BordoSarajevo je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:09Sta si dobio, kakvo je iznenađenje, ja još čekam da dođe?AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 jan 2020, 16:05Spica im je ova fora sa godisnjom online, fin pokloncic, lijepo pismo
Nisam mahalas, ali izgleda da je Filipovic na stolu imao ponudu Zrinjskog, Zeljeznicara i nasu. Dobro je znati barem da nesto radimo, pa makar nas i odbili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vinko i Emir rade punom parom u dovođenju igrača jer je i Vinko izrazio svoje želje pa ćemo vidjeti koliko je od toga realno.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nadam se da rade i na polju produžavanju ugovora kao što kažu.
Malo mi nejasno ono što Emir reče da MLADI igrači koji ne htjednu produžiti da će završiti kao Adukor. Nadam se da na kraju neće biti "pa nisu mladi igrači Oremuš, Stanojević, Lazić, Handžić..."
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja sam skontao Hadzica, da igrac kojeg mi budemo zeljeli da produzi, a on odbije, zavrsice kao Adukor.
Za one kojima istice ugovor za pola godine, a klub ga ne zeli produziti, on ce biti i dalje sa ekipom tu, sa tim da ce moci sebo traziti novi klub jer mi na njega necemo racunati u iducoj sezoni.
Za one kojima istice ugovor za pola godine, a klub ga ne zeli produziti, on ce biti i dalje sa ekipom tu, sa tim da ce moci sebo traziti novi klub jer mi na njega necemo racunati u iducoj sezoni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, Google Adsense [Bot], mikimaus, mosarajvosa83, riki46, rimljanin90, samoFKS, Vanja8 i 57 gostiju.