FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 10 dec 2011, 21:12

Bas je frajer nevjerovatan posto.Tolko si naporan da je to za ne povjerovat.
Plate su redovne ali ne znam zasto to tebe interesuje.Ufati se Zelje a nas popusti.Niste vi jedini u drzavi koji imaju redovne plate.Znam da bi volio da jeste ali.. :(

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 10 dec 2011, 21:59

Sta ga briga kad im se na ovom portalu sve tolerise.Moras dobro da procitas da vidis jesi na temi Sarajeva.Pokusaj dva posta napisati na njihovoj temi ,i odma ce ti obrisati, treci put ces fasovati BAN. :oops:

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 10 dec 2011, 23:12

Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Isto ste djeca u obadanistu.
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Situacije je veoma teska i otpustaju se igraci koji su imali najvece plate.
Pa vi razmislite ..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 dec 2011, 23:54

ZeLJooo je napisao/la:Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Pa vi razmislite ..
I meni su 2 tjelohranitelja Obame rekla da on nije primio platu od aprila ... Haj razligu odavde , naporan si kao i tvoj blizi rodjak(barem po mentalnom sklopu)DANDY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 01:49

http://www.fksinfo.com/multimedia/uploa ... rajevo.wmv" onclick="window.open(this.href);return false;

Joj kad se sjetim ovih jadnih maltezana kako smo se poigravali s njima :mrgreen: Sta li je sad s njima ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 11 dec 2011, 07:41

Dječice draga!Sve dok ne kršim pravila ovog cijenjenog foruma,nažalost od Banovanja ništa.Moje je pravo da pišem gdje ja hoču,i to mi niko pa ni vi ne možete uskratiti.Žao mi je stvarno.Ja sam samo iznio činjenice (KOJE SU JAVNA TAJNA I PREPRIČAVAJU SE PO GRADU) sa konkretnim imenom a vi odmah se našli nešto uvrijeđeni.....I umalo da zaboravim dobro se oblačite i ušuškajte jer je -6.TATATATIRAAAAA

Iskren
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la Iskren » 11 dec 2011, 12:53

Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 dec 2011, 12:58

Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
POSTO ADMINSTRACIJA NECE DA REAGUJE ZAMOLIO BIH SVE NAVIJACE SARAJEVA DA IGNORISU OVAKVE LIKOVE.

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 11 dec 2011, 13:03

DANDY je napisao/la:Dječice draga!Sve dok ne kršim pravila ovog cijenjenog foruma,nažalost od Banovanja ništa.Moje je pravo da pišem gdje ja hoču,i to mi niko pa ni vi ne možete uskratiti.Žao mi je stvarno.Ja sam samo iznio činjenice (KOJE SU JAVNA TAJNA I PREPRIČAVAJU SE PO GRADU) sa konkretnim imenom a vi odmah se našli nešto uvrijeđeni.....I umalo da zaboravim dobro se oblačite i ušuškajte jer je -6.TATATATIRAAAAA
Bravo. ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 dec 2011, 13:06

Ako ga ne mozes pobjediti u argumentu, ispravi njegovu gramatiku :lol:

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 11 dec 2011, 13:14

nime_tm87 je napisao/la:Ako ga ne mozes pobjediti u argumentu, ispravi njegovu gramatiku :lol:
Bacio je takve argumente da sebi ne mogu doći.

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 11 dec 2011, 13:21

Klap,klap,klap...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 dec 2011, 13:38

DANDY je napisao/la:Klap,klap,klap...

reci mi kad ce biti mercedes arena :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 dec 2011, 13:45

adnanhz je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Klap,klap,klap...

reci mi kad ce biti mercedes arena :lol:
Krenem da ti kazem nesto za Kosevo .....pa onda skontam nema smisla ... ;)

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 11 dec 2011, 13:55

Ma ništa im ne govori!Oni imaju "fan šop"...

High

Post Postao/la High » 11 dec 2011, 13:56

Napokon smo se riješili nepotrebnih ''igrača''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 11 dec 2011, 14:34

Meni je isto tako zao ovih navijaca Sarajeva koji zive u zabludi, a jos vise mi je zao momaka i djece koja treniraju u Sarajevu toliko, a igraju neka djeca iz Banovica.
Zivite u zabludam, pa zar vam nije dovoljno da vidite da ste bili nekad prvi, a sada zaostajete dosta.
Znaci da nesto ne valja.
Zao mi je malog Sehica,Campare, pa i malog Ibre momak je strasan golman, a jos je i mlad, samo nema para da plati Pliseku i ostalim koji su u klubu da bi branio.
Momak dolazi biciklom na trening, jer nema para da plati kaznu za auto.
Vi samo pisite kako dobro stojite, kako vam je uprrava divna i krasna, a uopce niste upuceni u nista.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 11 dec 2011, 14:37

Nemoj ba supljirat. Licno sam pratio dosta utakmica i B tima a i cesto budem na treninzima. Od sve te djece jedino mozda ovaj Trebinjac moze nesto, ovi ostali losi. Hodza je dobar lik ali nebrani. Pa frajer ni u kantonalnoj ligi nista nemoze skinut.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 11 dec 2011, 14:43

ZeLJooo je napisao/la:Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Pa vi razmislite ..
apsolutno potpisujem, sto se tice neisplacenih placa, troskovi se max. rezu jer je slab priliv para u klub, Haskic moze igrati za 1.500KM dok Maksumic i Pehlić sigurno nece i nemogu, evo sad se traze pare za odlazak na pripreme i izgleda da ce se uzeti kredit u Vakufskoj banci preko predsjednika kluba ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 dec 2011, 14:51

hahahahhahahahah strrasan je hahahah :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika i 24 gosta.