Plate su redovne ali ne znam zasto to tebe interesuje.Ufati se Zelje a nas popusti.Niste vi jedini u drzavi koji imaju redovne plate.Znam da bi volio da jeste ali..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I meni su 2 tjelohranitelja Obame rekla da on nije primio platu od aprila ... Haj razligu odavde , naporan si kao i tvoj blizi rodjak(barem po mentalnom sklopu)DANDYZeLJooo je napisao/la:Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Isto ste djeca u obadanistu.
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Situacije je veoma teska i otpustaju se igraci koji su imali najvece plate.
Pa vi razmislite ..
POSTO ADMINSTRACIJA NECE DA REAGUJE ZAMOLIO BIH SVE NAVIJACE SARAJEVA DA IGNORISU OVAKVE LIKOVE.Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
Bravo.DANDY je napisao/la:Dječice draga!Sve dok ne kršim pravila ovog cijenjenog foruma,nažalost od Banovanja ništa.Moje je pravo da pišem gdje ja hoču,i to mi niko pa ni vi ne možete uskratiti.Žao mi je stvarno.Ja sam samo iznio činjenice (KOJE SU JAVNA TAJNA I PREPRIČAVAJU SE PO GRADU) sa konkretnim imenom a vi odmah se našli nešto uvrijeđeni.....I umalo da zaboravim dobro se oblačite i ušuškajte jer je -6.TATATATIRAAAAA
Bacio je takve argumente da sebi ne mogu doći.nime_tm87 je napisao/la:Ako ga ne mozes pobjediti u argumentu, ispravi njegovu gramatiku
DANDY je napisao/la:Klap,klap,klap...
Krenem da ti kazem nesto za Kosevo .....pa onda skontam nema smisla ...adnanhz je napisao/la:DANDY je napisao/la:Klap,klap,klap...
reci mi kad ce biti mercedes arena
apsolutno potpisujem, sto se tice neisplacenih placa, troskovi se max. rezu jer je slab priliv para u klub, Haskic moze igrati za 1.500KM dok Maksumic i Pehlić sigurno nece i nemogu, evo sad se traze pare za odlazak na pripreme i izgleda da ce se uzeti kredit u Vakufskoj banci preko predsjednika kluba ...ZeLJooo je napisao/la:Covjek vam napise samo nesto kako nemate plata, kao sto i nemate i da samo zivite u zabludi, vi odma pricate o nekom banu, zasto neko pise na vasoj temi i itd.
Isto ste djeca u obadanistu.
Neki igraci u Sarajevu nisu primili platu ni od augusta, ako cemo pricati o tome, jer znam dva momka koji treniraju sada s prvim timom, ako oni ne znaju ko ce znati.
Situacije je veoma teska i otpustaju se igraci koji su imali najvece plate.
Pa vi razmislite ..
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika i 24 gosta.