FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 01:02

kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijed :D recimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača :D

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 01:05

Interista je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ocam oplako na ovo ko se sve danas naziva navijacem :lol:
Jbg prijatelju vi ste najbolji na svijetu šta ćeš ..
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 mar 2014, 01:07

apach1986 je napisao/la:
Interista je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ocam oplako na ovo ko se sve danas naziva navijacem :lol:
Jbg prijatelju vi ste najbolji na svijetu šta ćeš ..
Ko MI :?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 01:47

Toro86 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:
sad jos vise imam optimizma, kad sam vidio kako ste dobili radnicki, dolazimo po pobjedu ;)

Misliš pročitao?Bujrum,samo ja bih se zapitao.. 4 gola bez primljenog gola ;)
evo i tebi, pa POGLEDAJ kad vec nisi mogao uzivo, ali svakako nastavi citati :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto nema ponistenog gola Slobode :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: stavljaju se gluposti a to se preskoci
Sloboda Tuzla

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 24 mar 2014, 02:14

Chinaglia je napisao/la:kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijed :D recimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača :D
Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igra nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.
Zadnja izmjena: Pa3ot, dana/u 24 mar 2014, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 02:16

Pa3ot je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kakav mangup je Ćiro, poslije svake tekme govori da to nije bilo to, itd, sve da podigne ekipu i da ih još više gura naprijed :D recimo, da nas je jučer vodio Smajil, on bi sipao hvalospjeve na račun igrača :D
Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igre nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.
Srce ce ti puknut od sikiracije :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 24 mar 2014, 02:20

SaltCityAttack je napisao/la:
Pa3ot je napisao/la:
Pa covjek je realan.Vidi i on da to nije to , nece lagati i govoriti da ste predobri pa tako lagati i sebe i vas.Svjesni ste i vi da Sloboda ne igra dobro , kao sto smo i mi svjesni da smo odigrali prelose protiv Mladosti ali ipak pobjedili sa 3:0 i ako se ponovi onakva igre nemamo sta traziti na Tusnju. Ali ja znam koliko Jedinstvo moze i znam da cemo uz posteno sudjenje uzeti bod(ove). Najbitnije mi je da se novi premijerligas trazi na terenu a ne van terena.
Srce ce ti puknut od sikiracije :)
Ne sikiram se ja burazeru , naprotiv...kad vidim kako igrate onda sam tako relaxed prije ove utakmice na Tusnju :) Bude li odlucivao kvalitet za Premijer ligu , tu smo u prednosti. Budu li odlucivale neke druge radnje , tu ste vi u prednosti jer ste financijski jaci.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 24 mar 2014, 02:26

Pa3ot je napisao/la:
Ne sikiram se ja burazeru , naprotiv...kad vidim kako igrate onda sam tako relaxed prije ove utakmice na Tusnju :) Bude li odlucivao kvalitet za Premijer ligu , tu smo u prednosti. Budu li odlucivale neke druge radnje , tu ste vi u prednosti jer ste financijski jaci.
Znači vi pobjeđujete pošteno na kvalitet a mi kupujemo utakmice. Koji lik :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 02:27

jedva cekam subotu da nam se gamad iz bihaca sagne :lol: jos jednom upozorenje bit ce qaranja, svrsavanja cak i u paksu zato djecu dalje od televizora 8-)
Sloboda Tuzla

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 mar 2014, 02:29

fukaratz je napisao/la:jedva cekam subotu da nam se gamad iz bihaca sagne :lol: jos jednom upozorenje bit ce qaranja, svrsavanja cak i u paksu zato djecu dalje od televizora 8-)
I vi se nekome smijete. Pa zasto toliko vrijeđanje ljudi pa nismo smrtni neprijatelji? :roll:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 mar 2014, 02:33

nerkolfc je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:jedva cekam subotu da nam se gamad iz bihaca sagne :lol: jos jednom upozorenje bit ce qaranja, svrsavanja cak i u paksu zato djecu dalje od televizora 8-)
I vi se nekome smijete. Pa zasto toliko vrijeđanje ljudi pa nismo smrtni neprijatelji? :roll:
kako niste gamad kad ste nam se nakacili na temu :?: ovaj delegat svako malo pise kako je ubjedjen da ce Jedinstvo pobjediti a ne konta da sam sebe tjesi na taj nacin i svi mi to vidimo :ugeek: Nostrodamus ne zna ko ce pobjediti u subotu i svako ima svoje misljenje al ne moras 15 puta isto ponavljati :!:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 mar 2014, 02:34

ma pusti to ba, trazenje alibija ...ako mi pobijedimo u subotu to nisu cista posla, ako oni pobijede to je na kvalitet :D

to je politika stara koliko i ova liga hehe

al je najjaca fora, gledao nas ..dje nas je gledao? na youtube 2-3 videa sa gostovanja po 2-3 minute gdje pola nije prikazano heheh..jbg nadam se samo da na osnovu toga svi vi tamo donosite zakljucke :D

nisam ocekivao ovoliku paniku i trazenje alibija za poraz 6-7 dana prije neg sto je utakmica i pocela...dok mi pricamo o atmosferi, punom sjeveru itd itd i ne spominjemo Jedinstvo, oni ne propuste priliku da napomenu kako su prejaki..cista nesigurnost pa potreba da sam sebe uvjeris u nesto u sta ne vjerujes..vidjet cu u subotu kakva je to ekipa, nema potrebe da sebi podizete moral takvim izjavama i vracate povjerenje u ekipu koje ste poceli da gubite.

prica je isla u smjeru "ako prodju neokrznuti Lukavac i Capljinu cestitat cemo im ulazak u PL"..mi prosli bez primljenog gola dva preteska gostovanja ali je to njima pokazalo koliko smo slabi, dje nestade ona prica o cestitanju ulaska u PL? :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2014, 03:32

Pa3ot je napisao/la:

znaci jasno je ko dan mi cemo opet kupit utakmicu? ok dobro da znam da se nesikiram onda ako je kupljeno.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 mar 2014, 09:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja ne znam kako vam se da raspraljat s njima uopce....prije godinu i 2 mjeseca nismo imali kluba , bilo nas je saka jada u BKC-u a sad raspravljamo hocel bit 7, 8 ili mozda 10.000 gledalaca na stadionu ...to je jedina stvar koja je meni bitna , da dobijemo neku satisfackiju za sva sranj.a koja smo prezivjeli prosle godine a PL ce doci nekad ako nastavimo ovim tempom...nije ovo nama nikakva utakmica "biti ili ne biti" kao sto je njima, nasa tekma zivota je bila prosle godine i ovo je sve ubiranje plodova....

tako da me nije briga za Jedinstvo i rezultat vec da vratimo ljude koji godinu, pet , deset godina nisu bili na Tusnju, vucemo za rukav, odradimo plakate, promocije sve sve i napravimo opet kao nekad...a vjerujem da ce i ta pobjeda doci

sjecam se tekmi pred 300 ljudi, kluba bez uprave, kluba iz kojeg svi kradu i sad da u treptaj oka nakon toga docekam 8 ili 10.000 ljudi na Tusnju..pa ono hej 8-)
brate ne znam te , ali veliki si gospodin ... svaka na mjestu , dijelim ovo misljenje s tobom ,, bez obzira sta se desilo mi smo vec veliki pobjednici , digli smo se iz onog pepela sto ne najbitnoje . Ovim tempom ako nastavimo u naredne dvije godine daleko cemo dogurat , europanam ne gine .... HVALA AZMIRU NASEM

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2014, 10:05

Za utakmicu sa Jedinstvom Ciro ce po prvi put izvesti najjaci-najbolji tim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 mar 2014, 10:07

imamo kvalitetnija imena,igramo na nasem stadionu,sigurno pred 6,7 hiljada ljudi,pobjeda nebi trebala doci u pitanje,bitno je pobjediti,ali kada bi uspjeli nadoknaditi rezultat iz bihaca i pobjediti sa tri razlike to bi bio vrh 8-)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 24 mar 2014, 10:11

Probisvjet je napisao/la:Za utakmicu sa Jedinstvom Ciro ce po prvi put izvesti najjaci-najbolji tim.
I ja to govorim. Ovo je sve do sada bilo zamazivanje očiju. prognoziram nekih 5-0 za nas.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 mar 2014, 10:37

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 mar 2014, 10:47

..kopiraju/uče od najboljih ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 mar 2014, 10:52

Ciro lagano tuzlanski. 8-) Cast je imati trenera koji je bio 3. na svijetu i selektor reprezentacije BiH.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.