Al sto me nasmija ono - Valdez citavo vrijeme leta i hvata neke leptire
Bas tako - leptire
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ma volim i ja Villu kao igrača i lika sve to ,ali ako ćemo realno gledati nije on više onaj isti od prošle sezone a kamoli onaj iz 2010-11. Jesu i godine učinile svoje ali poslije povrede ne igra više isto onako.. Neymar bi taman došao dobro baš onako kako je Villa došao na početku 2010-11 sezone .. Neymar je možda jedan od najboljih u Brazilskoj ligi ali u Španiji on bi bio samo jedan sjajan napadač, jer Španska liga je puno kvalitetnija od ove... Pa zamisli da je Villa u svom najboljem razdoblju igrao u Braziluenobarca je napisao/la:Sutra bez Ville, nekako ne vjerujem da je povreda u pitanju.Mislim da se tu pravi mjesto za Neymara, bice mi zao ako Villa ode zbog ovog horoza
ma neymar ni blizu nije golgeter ko villa ,ove sezone villa tako malo igro a dao vec 7-8 golova,neymar je igrac tipa alexis puno dribla a nikakve fajde od toga ,ni blizu nema osjecaj za gol ko villa.onako barca nema puno igraca sa osjecajem za gol,nema one prave 9ke ,samo je villa takav tip igraca i takav igrac treba ovom timu.nadam se da ga nece prodat na kraju sezone a tog neymara ne bi doveo nikako ,pogotovo za tolike pare ,jedino za nekih 20-25 miliona da dodje ,prevelik rizik za toliku lovu ,brazilska je brazilska a spanska liga i barca je nesto drugo.samo se sjeti onog keirrisona kak se vec zove,najbolji strijelac brazilske lige bio ,dodje u barcu nije minute igro ,na kraju nece ga ni wisla krakov da uzmeviKK je napisao/la:Ma volim i ja Villu kao igrača i lika sve to ,ali ako ćemo realno gledati nije on više onaj isti od prošle sezone a kamoli onaj iz 2010-11. Jesu i godine učinile svoje ali poslije povrede ne igra više isto onako.. Neymar bi taman došao dobro baš onako kako je Villa došao na početku 2010-11 sezone .. Neymar je možda jedan od najboljih u Brazilskoj ligi ali u Španiji on bi bio samo jedan sjajan napadač, jer Španska liga je puno kvalitetnija od ove... Pa zamisli da je Villa u svom najboljem razdoblju igrao u Braziluenobarca je napisao/la:Sutra bez Ville, nekako ne vjerujem da je povreda u pitanju.Mislim da se tu pravi mjesto za Neymara, bice mi zao ako Villa ode zbog ovog horozaPele bi ga prozvao najboljim svih vremena al ono zauvijek
hegemonija.messilla je napisao/la:Barca B zgazila Racing sa 4-1. Dva puta pogodio Deulofeu. Koja mašinerija.

mozda je to razlog sto ne hvata loptu kad mu osutaju na gobparena je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XDvbtalhUc
Al sto me nasmija ono - Valdez citavo vrijeme leta i hvata neke leptire![]()
![]()
![]()
Bas tako - leptire
Dok njemu daju golove on hvata zjake (i leptire) u zraku. Ko da sam ga ja nacrto.Ronaldo2012 je napisao/la:mozda je to razlog sto ne hvata loptu kad mu osutaju na gobparena je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XDvbtalhUc
Al sto me nasmija ono - Valdez citavo vrijeme leta i hvata neke leptire![]()
![]()
![]()
Bas tako - leptire

Valdez me iznervira a Murinjo razveseliYaSSaL je napisao/la:Tacno se ne bih imao za sta nervirati u toku utakmica kad ne bismo imali Valdesa, zato neka nam ga...
pa sta fali iniesta po krilu ,x puta je i kod guardiole igro po krilu ,super se dopunjuju on i alba na toj strani ,a najmanje ce tu i igrat ,alba ce bit na strani najvise on ce opet prema sredini vise icmandraX je napisao/la:Pa Tito dragi ne opet Iniestu na krilo.![]()
Ne stavlja on Iniestu na krilo zbog loše forme napadača (krila), nego zbog toga što je Fabregas u formi, hoće da ga gura u vatru, a ne zna gdje će sa njim ako Iniestu stavi u sredinu uz Xavija.
...đaSvi mi se odbrana.
Ne fali mu ništa, nije loš, samo je fazon u tome što je troduplo jači u sredini uz Xavija.barca_87 je napisao/la: pa sta fali iniesta po krilu ,x puta je i kod guardiole igro po krilu ,super se dopunjuju on i alba na toj strani ,a najmanje ce tu i igrat ,alba ce bit na strani najvise on ce opet prema sredini vise ic![]()
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, FCBLAUGRANA1987 i 5 gostiju.