FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jahic moze samo seata u svoj dzep unovcit
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Kakve gluposti ti valjaš.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 jan 2020, 11:52Gospodin Jahić i Sabrina ih mogu dobro unovčiti jer imaju znanje kada je poslovanje u pitanju.
J E B O T E taj 'gospodin' jahic i lezba sabrina.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja sam za 2 iskusnija kvalitetna igrača a od ovih mladih nabrojanih, jedino mi se sviđa Mujakić i možda Peco al ništa posebno. Beganović nije bolji od Šabanovića koji kod nas nije za prvih 11. Čavar i Zinedin M. skroz rijetko ili nikako ne igraju u klubovima, jedino minutažu imaju u reprezentaciji.
Najidealnije bi bilo 2 top iskusnija igrača i od ovih "mlađih" ko se završi super, a riješiti se Guzine, Cruza, Šišića... Na posudbu poslati Mustafića, Kurdića..
Najidealnije bi bilo 2 top iskusnija igrača i od ovih "mlađih" ko se završi super, a riješiti se Guzine, Cruza, Šišića... Na posudbu poslati Mustafića, Kurdića..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Cavar nije igrac za ovu ligu
istu prekucava Djuric sa 37 godina al Cavar jook 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može ni to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Odlasci?
Sretna nova raja, sve najbolje.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Lazic u slucaju dolaska Mujakica,uprava zeli prodat Rahmanovica ima ponuda,ali Marinovic hoce da razgovara sa Amarom,jer misli da im moze pomoci,ali Rahmanovic se mora promijeniti.
Samo Sarajevo
Rahmanovic gdje god ode, bice mu gore 100 puta, jer niko ne voli ono ponasanje, pogotovo u ozbiljnijim ligama i klubovima, ovde ga i mogu trpiti nekako jer ima kredita koliko toliko zbog prosle sezone, a potrosio ga je dosta.... Sebi da olaksa, bolje mu je da promjeni svoj nastup i pristup prema fudbalu opcenito, jer ce ga kostati karijere.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa nije još nadoš'o, premlad za ovu liku. Tek za deset godina je on kandidat za do doći, ovako je on još beba. A i otišao je prije sezonu-dvije, zaboravio je našu ligu, trebaće opet period adaptacije. Nama sada trebaju iskusni igrači iz naše lige u pohod na titulu, svi ti stranci ne znaju našu ligu i trebaće dosta da se priviknu.belosevic28 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 12:18Cavar nije igrac za ovu liguistu prekucava Djuric sa 37 godina al Cavar jook
![]()
Vidiš Oremuša, kidao u Izraelu, kod nas meda ne može. Mi smo realno u 20. liga svijeta.
Hahahahahhahahahah kako vas levati, sarkazam se iz aviona vidi.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nama puno zavisi od Rahmanovica. Ako ce biti motivisan i ako ce se podrediti ekipi i treneru, mi vece pojacanje necemo dobiti. Ali ako ce biti kao do sad, nabiti ga nogom. Ocito kancer u ekipi.
-
- Kontakt:
To ti hoces neke polovnjake da uvalis, pa prizivas iskusnije haha
Kakav crni sarkazam, to mene boli
Kakav crni sarkazam, to mene boli

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato može raskid ugovora unovčiti u Kešoljubov džep

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne ti, sarajevojebordo.belosevic28 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 13:04To ti hoces neke polovnjake da uvalis, pa prizivas iskusnije haha
Kakav crni sarkazam, to mene boli![]()

Imam nekih iskusnih preko 33 povoljno, pa reko što da ne.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Evo utapaju nekog igraca u Sarajevo preko bivseg sefa akademije Alagica u SCC. Preko Hadzica da mali dodje na 6 mjeseci( neki je ne poznat nisam ga nigdje vidio).
Spominju i Tatara da je trebao ici kao u Zagreb ali sad nece jer je Musemic otisao.
Nisam insajder nego sjede na kafi do mene...
Spominju i Tatara da je trebao ici kao u Zagreb ali sad nece jer je Musemic otisao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:41Evo utapaju nekog igraca u Sarajevo preko bivseg sefa akademije Alagica u SCC. Preko Hadzica da mali dodje na 6 mjeseci( neki je ne poznat nisam ga nigdje vidio).

-
- Kontakt:
Uspio sam ga uslikat tog igraca i menadzera ne znam smijem li Morto objaviti ovdje ili da tebi posaljem ?MortemHz je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:49johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:41Evo utapaju nekog igraca u Sarajevo preko bivseg sefa akademije Alagica u SCC. Preko Hadzica da mali dodje na 6 mjeseci( neki je ne poznat nisam ga nigdje vidio).
Nisam insajder nego sjede na kafi do mene...![]()
Salji Mortemu, a on ce nama potvrditi validnost informacije i slikejohntravolta123 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 15:04Uspio sam ga uslikat tog igraca i menadzera ne znam smijem li Morto objaviti ovdje ili da tebi posaljem ?MortemHz je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:49johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:41Evo utapaju nekog igraca u Sarajevo preko bivseg sefa akademije Alagica u SCC. Preko Hadzica da mali dodje na 6 mjeseci( neki je ne poznat nisam ga nigdje vidio).
Nisam insajder nego sjede na kafi do mene...![]()

Trenutno korisnika/ca: boki86, mnon46, mosarajvosa83, Proximic, Rodman i 56 gostiju.