Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pj88 je napisao/la:sta raditi, dal uzeti prijevremenu ili se kockat ?
ako uzmem prijevremenu isplatu dal odmah isplacuju u premieru ili moram cekati sutra ?![]()
![]()
neće biti ništa od toga...preslabi sudr.van nostrand je napisao/la:Potoci se cekaju da prelaz odrade
Šteta, mada da sam bio na tvom mjestu uradio bi isto, previše sam se puta opek'o, bolje išta nego ništa. U ovom slučaju ispade bolje 90 nego 533, al eto yebaji gapj88 je napisao/la: glat prodjose i ova dva para, a ja debil uzeo 90 km samo![]()
![]()
![]()
![]()
fakat se u ovoj kladionici ne moze dobit para, i kad pogodim sve parove nekako uspijem sam sebe sjbat i na kraju dana opet legnem posran u krevet![]()
U regularnom dijelu sezone timovi odigraju po 82 utakmice, pa izracunas...jopaa7 je napisao/la:Koliko je jos ostalo utakmica u NBA-u do PO ?
pridruzujem se cestitkama, krivo mi sto ispratim sve tekme, legao u pola 7 a on je morao zadnji igrati, da je to neka ekipa pa hajde ali lakersiLEO10 je napisao/la:samo da poselamim Dragica i drustvi iz Phoenixa
Auu ovo je bolan pad, ovakav dobitak, svaka cast na ovakvom tiketu steta samo sto jos nije do kraja pozelenio, stvarno steta..pravac Torino i uzijasko_juve je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/29 ... _290724838
A najbolnije od svega je to što je pao na svom klubuLEO10 je napisao/la:Auu ovo je bolan pad, ovakav dobitak, svaka cast na ovakvom tiketu steta samo sto jos nije do kraja pozelenio, stvarno steta..pravac Torino i uzijasko_juve je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/QR/29 ... _290724838
to tebi nije nepoznanicaInterista02 je napisao/la: A najbolnije od svega je to što je pao na svom klubu![]()
Ovdje samo trebaju jos atomske bombe uvesti da gadjamo skoro sve ucesnike sportski dogadjaja, jer ovo sto nam rade nije normalnobevanda4 je napisao/la:@jasko_juve.. grozno čovječe! odmori malo od kladionice, ovakve nesreće znaju syebat ljude skroz
Inače, ljudi, ide li kako? Vidim da su uvedeni novi smajlići, pohvalno, bilo je i vrijeme!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.