FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mene samo zanima sta cete vi ako dodjete iz Bihaca da gledate svoje ljubimce, a oni prodali utakmicu, posto Sloboda sve kupuje po vasoj prici 
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Mislim da su jako malene sanse da se to desi, morali bi ponuditi bas masnu lovu, jer mi se ne prodajemo za 50.000 kao ovi manji klubovinJoy je napisao/la:Mene samo zanima sta cete vi ako dodjete iz Bihaca da gledate svoje ljubimce, a oni prodali utakmicu, posto Sloboda sve kupuje po vasoj prici
-
wienultras
- Kontakt:
sto bi dali vama velikanima preko 50 000 kada za 5 000 mozemo kupiti sudiju i jos cetvoricu vasihToro86 je napisao/la:Mislim da su jako malene sanse da se to desi, morali bi ponuditi bas masnu lovu, jer mi se ne prodajemo za 50.000 kao ovi manji klubovinJoy je napisao/la:Mene samo zanima sta cete vi ako dodjete iz Bihaca da gledate svoje ljubimce, a oni prodali utakmicu, posto Sloboda sve kupuje po vasoj prici![]()
![]()
da nesmaramo idemo u OFF...ostaj mi zdravo do subote ni slova necu napisati...mislim da cemo mi pobjediti,ali mozda ste vi i prejaki za nas....vidicemo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a vi ste kao veci klubToro86 je napisao/la:Mislim da su jako malene sanse da se to desi, morali bi ponuditi bas masnu lovu, jer mi se ne prodajemo za 50.000 kao ovi manji klubovinJoy je napisao/la:Mene samo zanima sta cete vi ako dodjete iz Bihaca da gledate svoje ljubimce, a oni prodali utakmicu, posto Sloboda sve kupuje po vasoj prici![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja ne znam kako vam se da raspraljat s njima uopce....prije godinu i 2 mjeseca nismo imali kluba , bilo nas je saka jada u BKC-u a sad raspravljamo hocel bit 7, 8 ili mozda 10.000 gledalaca na stadionu ...to je jedina stvar koja je meni bitna , da dobijemo neku satisfackiju za sva sranj.a koja smo prezivjeli prosle godine a PL ce doci nekad ako nastavimo ovim tempom...nije ovo nama nikakva utakmica "biti ili ne biti" kao sto je njima, nasa tekma zivota je bila prosle godine i ovo je sve ubiranje plodova....
tako da me nije briga za Jedinstvo i rezultat vec da vratimo ljude koji godinu, pet , deset godina nisu bili na Tusnju, vucemo za rukav, odradimo plakate, promocije sve sve i napravimo opet kao nekad...a vjerujem da ce i ta pobjeda doci
sjecam se tekmi pred 300 ljudi, kluba bez uprave, kluba iz kojeg svi kradu i sad da u treptaj oka nakon toga docekam 8 ili 10.000 ljudi na Tusnju..pa ono hej
tako da me nije briga za Jedinstvo i rezultat vec da vratimo ljude koji godinu, pet , deset godina nisu bili na Tusnju, vucemo za rukav, odradimo plakate, promocije sve sve i napravimo opet kao nekad...a vjerujem da ce i ta pobjeda doci
sjecam se tekmi pred 300 ljudi, kluba bez uprave, kluba iz kojeg svi kradu i sad da u treptaj oka nakon toga docekam 8 ili 10.000 ljudi na Tusnju..pa ono hej
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad´ zagrmi sa sjevera u subotu
.
Giganta ispoštovati maksimalno.
+1ultrasstyle_tz je napisao/la:ja ne znam kako vam se da raspraljat s njima uopce....prije godinu i 2 mjeseca nismo imali kluba , bilo nas je saka jada u BKC-u a sad raspravljamo hocel bit 7, 8 ili mozda 10.000 gledalaca na stadionu ...to je jedina stvar koja je meni bitna , da dobijemo neku satisfackiju za sva sranj.a koja smo prezivjeli prosle godine a PL ce doci nekad ako nastavimo ovim tempom...nije ovo nama nikakva utakmica "biti ili ne biti" kao sto je njima, nasa tekma zivota je bila prosle godine i ovo je sve ubiranje plodova....
Citav stadion ga treba ispostovati!!!!!Zodiac je napisao/la:Kad´ zagrmi sa sjevera u subotu.
Treba od sutra odmah pustit karte u prodaju po nekim mjestima kao onda protiv Brastva kad se kupovalo, da ne bi bilo guzve ispred tribina
, vec ocekujem bruku naroda a uspio sam nagovorit i neke kolege koji nisu bili na stadionu ne pamtim a takvih ce ih biti vjerujte mnogo, znaci ocekujem da stadion bude pun ko ŠIŠ 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Idemo na novu pobjedu nema labavo..treba nastavit ovako do samog kraja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ojjjj kakav sjever očekujem u subotu, strah me da kažem
ma bez 7000 neću da pričam uopšte
Istu stvar sam mislio napisati ovdje vezanu za Jedinstvo, konacno se ove sezone sve poslozilo nakon toliko sezona borbe za opstanak u ovoj gubavoj ligi, i ovo sad sto se radi je ogroman plus i pokazatelj da se radom i pravim ljudima moze puno toga uraditi, i ko god ove sezone da udje u famoznu PL je to zasluzio jer su oba kluba puno uradila ovu sezonu da dignu klub iz sivila.Vidimo se u Tuzli i neka bolji pobjedi.ultrasstyle_tz je napisao/la:ja ne znam kako vam se da raspraljat s njima uopce....prije godinu i 2 mjeseca nismo imali kluba , bilo nas je saka jada u BKC-u a sad raspravljamo hocel bit 7, 8 ili mozda 10.000 gledalaca na stadionu ...to je jedina stvar koja je meni bitna , da dobijemo neku satisfackiju za sva sranj.a koja smo prezivjeli prosle godine a PL ce doci nekad ako nastavimo ovim tempom...nije ovo nama nikakva utakmica "biti ili ne biti" kao sto je njima, nasa tekma zivota je bila prosle godine i ovo je sve ubiranje plodova....
LP
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba se dobro pripremiti..ja bih volio i Saletovu sliku vidjeti na tribini , i sve one zastave koje su kod ljudi ..i obavezno korteo, to nismo dugo ispostovali ..je.es kavez treba se skupit na sonom bar 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
E upravo to sam i mislio da napisem, okupljanje bi najbolje bilo da bude na Sonom trgu i onda Korteo do Sjevera, a naravno da nam trebaju i one zastave da bolje izgleda tribina i sto vise transova na Sjeveru.ultrasstyle_tz je napisao/la:treba se dobro pripremiti..ja bih volio i Saletovu sliku vidjeti na tribini , i sve one zastave koje su kod ljudi ..i obavezno korteo, to nismo dugo ispostovali ..je.es kavez treba se skupit na sonom bar
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Za sad nam rezultati idu u prilog i vjerujem da ako se domognemo jednom prve pozicije da je nećemo ispuštati do kraja.
Ono što je najbitnije je da ne ovisimo o drugima, imamo sve u svojim rukama i nadam se da ćemo to i iskoristiti.
Naredno kolo očekujem prepun Tušanj, još samo da nas vrijeme posluži.
Ono što je najbitnije je da ne ovisimo o drugima, imamo sve u svojim rukama i nadam se da ćemo to i iskoristiti.
Naredno kolo očekujem prepun Tušanj, još samo da nas vrijeme posluži.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta ti ja reko za ekipe brateSaltCityAttack je napisao/la:Idemo na novu pobjedu nema labavo..treba nastavit ovako do samog kraja
[youtube][/youtube]
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel,oca ti..hajd sad pun gas sa teme,NAVIJACUInterista je napisao/la:apach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
ocam oplako na ovo ko se sve danas naziva navijacem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.