Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ex Yu rock ima nekoliko pjesama koje me ne tjeraju na proljev.
Bilo mi je okej dok nisam napunio nekih 18godina
Bilo mi je okej dok nisam napunio nekih 18godina
Ekv 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Uz to dodo malo Amera, Engleza, Bubu i Jalu, malo repa, pa bi ti bilo ok opet cuti jedinu moju, ovako ti se se.re

Hoću da napišem, najkvalitetniji bend samim tim normalno da nije najpopularniji.
Don't hate what you don't understand.
alemsa je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:33pa kad si sluso jedina moja, tu noc kad se udavala itd. Extra pjesme ali isfuraju, da se preso na ne znam malo zesce pa bi napravio balans, recimo Kraljevski Apartman :
Uz to dodo malo Amera, Engleza, Bubu i Jalu, malo repa, pa bi ti bilo ok opet cuti jedinu moju, ovako ti se se.re![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Atheist Rap je mi je jedan od jačih bendova.
Što se tiče ex-yu scene.
Nervozni Poštar je folk rock.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 avg 2023, 21:24Meni je kada sam poceo slusati ex yu rock Bijelo Dugme bilo ekstra. Sada kako vise vrijeme prolazi sve mi gore nekako. Sad mi najbolji Smak, skontao sam da su bili najveci znalci i da su rockeri na podlozi Americkog rocka iz 60". A Bijelo Dugme je neki Jugoslavenski folk rock.
Mislim mozda su bili najpopularniji ali ne mogu primirisati Smaku znanjem.
Što se tiče ex-yu scene.
- feniksptica
- Kontakt:
Yu grupa. Zato sto su i sad ok i dobro sviraju uzivo...po motorijadama ih mos pohvatat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Politika mi kvari umjetnicki ucinak PF. Nesto kao i U2. Previse me dave surovom stvarnoscu.xaviesta je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:58Pink Floyd po meni.samoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:53Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.
-
- Kontakt:
Lik je bio vanserijski showman. Dodaj genialne clanove u grupi i imas vanserijsko pecenje za usi.L-Train je napisao/la: ↑31 avg 2023, 17:31Pa kad ti je Freddie vokal,ne moze mu niko papuca okrenutisamoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 16:53Da su rockbendovi rangirani u kartama, znam da bi Queen karta bila najjaca.![]()
Ko te vise nervira Waters ili Gilmoursamoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:02Politika mi kvari umjetnicki ucinak PF. Nesto kao i U2. Previse me dave surovom stvarnoscu.![]()

- bavariapivo
- Kontakt:
Atomsko Skloniste
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
Hehe daleko od toga da me nerviraju, vec muzikom bude osjecaj ozbiljnosti u meni da moram uraditi nesto ozbiljno da bi pomogao drustvu I ta sranja.xaviesta je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:05Ko te vise nervira Waters ili Gilmoursamoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:02Politika mi kvari umjetnicki ucinak PF. Nesto kao i U2. Previse me dave surovom stvarnoscu.![]()
![]()
Vise sam za umjetnost bez nekog licnog dijelovanja. David Bowie mi je omiljen od novijih Beck isto.
I šarlo akrobata

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Centre forward
- Kontakt:
Nemojte zaboravit' Buldožer i Limunovo drvo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Također Bowie.samoposmatram je napisao/la: ↑31 avg 2023, 22:14Hehe daleko od toga da me nerviraju, vec muzikom bude osjecaj ozbiljnosti u meni da moram uraditi nesto ozbiljno da bi pomogao drustvu I ta sranja.
Vise sam za umjetnost bez nekog licnog dijelovanja. David Bowie mi je omiljen od novijih Beck isto.
A Pink Floyd bas tjera na razmišljanje, jedan genijalac za muziku drugi za tekstove i dobiješ najbolji bend ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.