Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Baader
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Baader » 09 jun 2016, 01:00

Ali pazi,

ekipa bi pričala u 2016. godini o preplaćenim igračima. :rol:

SVI SU JE.BENO PREPLAĆENI :rol:

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 09 jun 2016, 01:09

Saurman je napisao/la:Ja sam većinom pisao za ADM od toga da je preplaćen do toga da će biti flop na kraju se ispostavilo oboje.
ADM nije preplaćen jer je otišao nakon katastrofalne godine za haman iste pare za koje je doveden. Druga je stvar što je morao trpiti luđaka van Gaala pa se nije pokazao kako je trebao.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jun 2016, 07:35

Da ste pogledali koju tekmu Uniteda vidili bi zasto se Martial kuje u zvijezde. Nije to - dao svega 12 golova, neg decko je vise od pola sezone odigrao na krilu, gdje je imao strasan uticaj na igru.

Da budem precizniji - 16 golova i 8 asist u svim takmicenjima.

Idemo dalje, rijesio Soton, Swanseu, Stoke, Everton, Pool,itd. te uveo klub u finale kupa.

Kreirao oko 40 sansi, probijao bezbroj puta po lijevoj strani, sto je stvaralo prostor za presing u zavrsnoj trecini.

Jednostavno svojim kretnjama, potezima i doprinosom uopce igrac koji pravi razliku u okolnostima gdje ekipa nije sposobna nadigrati bilo koga.

Bolje je sagledati cinjenice nego blebetat svasta. Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jun 2016, 07:58

Saurman je napisao/la:Samo na ovom forumu kad izneseš realno stanje stvari tj ako ne daj Bože imaš drugačije mišljenje od mase odmah si hejter ili trol.
Ti i realnost :mrgreen:

Jbt šta i ako je preplaćen, isto kao i Sanches, jel iz našeg džepa, nije, prema tome ne znam šta je poenta ove rasprave, na njima je da opravdaju cijenu, a ne znamo hoće li biti flopovi ili neće dok ih ne vidimo na terenu, sve do tad je šuplja. Isto se pisalo i za Martiala, dok Depaya niko nije spominjao, sad obratna situacija, jedan pokazao na terenu šta zna, drugi na klupi. To je pokazatelj da treba sačekati i davati ocjenu tek kad završi sezona, a ne još dok nisu ni tekme odigrali u novom klubu.

Što se tiče Sanchesa, ja sam iskreno bio i za njega, ali istina je da je Lujo stopirao taj transfer, sad da li bi ga Jozo htio pitanje je, vjerovatno ovi iz Benfice nisu bili spremni čekati toliko, uletio Bayern, sve završio za par dana i to je to, vama sretno sa njim :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2016, 10:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Samo na ovom forumu kad izneseš realno stanje stvari tj ako ne daj Bože imaš drugačije mišljenje od mase odmah si hejter ili trol.
Ti i realnost :mrgreen:

Jbt šta i ako je preplaćen, isto kao i Sanches, jel iz našeg džepa, nije, prema tome ne znam šta je poenta ove rasprave, na njima je da opravdaju cijenu, a ne znamo hoće li biti flopovi ili neće dok ih ne vidimo na terenu, sve do tad je šuplja. Isto se pisalo i za Martiala, dok Depaya niko nije spominjao, sad obratna situacija, jedan pokazao na terenu šta zna, drugi na klupi. To je pokazatelj da treba sačekati i davati ocjenu tek kad završi sezona, a ne još dok nisu ni tekme odigrali u novom klubu.

Što se tiče Sanchesa, ja sam iskreno bio i za njega, ali istina je da je Lujo stopirao taj transfer, sad da li bi ga Jozo htio pitanje je, vjerovatno ovi iz Benfice nisu bili spremni čekati toliko, uletio Bayern, sve završio za par dana i to je to, vama sretno sa njim :salut:
Sama srž cijele priče.Treba sačekati i vidjeti hoće li obojica opravdati cijenu, Martial je dobro krenuo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 09 jun 2016, 11:03

slika

Dobrodošao Eric!

slika

I dobrodošao Tahith! Prvo pojačanje u akademiji.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 09 jun 2016, 14:06

Da je 40 miliona malo je reći previše za ovog Baillya za kojeg je većina nas vjerovatno SAMO ČULA, izuzev pasioniranih igrača FM, svakako da je istina, ali fudbal je davno otišao u bescijenje. Koliko god degutantno to bilo, mi ga i dalje pratimo. Nekad se igrač dovodio za 2-3 miliona pa se kao kockaš hoće li, neće li. Bailly u svakom slučaju jeste kocka od 40 miliona, jer ne postoji nikakva garancija da će od njega biti išta više od rezerve, ali ajde da navijamo svim srcem da lik psotane legenda...

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 09 jun 2016, 14:11

Dajte ba,pa koje su pare date za Martiala,jestel znali kakva je igracina?Pa sad i ovo,valjda nasi skauti,zajedno s mou sad znaju gdje pare bacaju,po meni bolje ova gazela nego stones..

Smalling
Kontakt:

Post Postao/la Smalling » 09 jun 2016, 15:05

Nekad su se ovakvi igraci placali po minimalnim cijenama, ali to vrijeme je proslo.. Sada je sasvim normalno da igrac nakon 1,2 dobre sezone bude cijenjen 20,30 miliona, nista novo.. Treba sacekati i vidjeti..

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 jun 2016, 15:15

evo Turci kazu Luis sve dogovorio i vraca se slika

http://www.dha.com.tr/mourinhodan-fener ... 49807.html

:lol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Elangelito7
Kontakt:

Post Postao/la Elangelito7 » 09 jun 2016, 15:19

Jel istina da smo doveli ovog Embol-a??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 jun 2016, 15:25

Elangelito7 je napisao/la:Jel istina da smo doveli ovog Embol-a??
ne jos pregovori su u toku
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jun 2016, 15:29

Embolo ide on u Leipzig, ovo je samo pokušaj da izvuku više love.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 09 jun 2016, 15:41

Embolo desno, Martial lijevo i Rasha u sredini bi mogli bit pravi pogodak, pitanje je smije li Mourinho rizikovati. Ja bih lično volio da mali dođe, 19 godina a prilično fin broj utakmica. Prihvatit će i klupu, a ako pokaže približan talenat kao Martial, neka igra i prvu. :mrgreen:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jun 2016, 15:41

Ma kakav Embolo, imamo odlicnog izbora u vrhu. Martial, Rash, Wilson te onaj malac Ashley Fletcher kojeg hvale na sva zvona. Takvi momci su prioritet.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 jun 2016, 15:46

Policeman je napisao/la:evo Turci kazu Luis sve dogovorio i vraca se slika

http://www.dha.com.tr/mourinhodan-fener ... 49807.html

:lol:
Gluho bilo, bolje Viscu dovesti :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 09 jun 2016, 15:51

Asteriks je napisao/la:Ma kakav Embolo, imamo odlicnog izbora u vrhu. Martial, Rash, Wilson te onaj malac Ashley Fletcher kojeg hvale na sva zvona. Takvi momci su prioritet.
I ko od njih može igrati desno? Trenutno gledano, Ibra ako dođe zna se manje više da će Rashford ili na krilo ili na klupu, ali dugoročno gledano, mišljenja sam da Embolo može igrati ulogu Martiala ne desnoj strani. Pace, tehnika, strašnih fizikalija, što da ne.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 jun 2016, 16:49

Devi1 je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Ma kakav Embolo, imamo odlicnog izbora u vrhu. Martial, Rash, Wilson te onaj malac Ashley Fletcher kojeg hvale na sva zvona. Takvi momci su prioritet.
I ko od njih može igrati desno? Trenutno gledano, Ibra ako dođe zna se manje više da će Rashford ili na krilo ili na klupu, ali dugoročno gledano, mišljenja sam da Embolo može igrati ulogu Martiala ne desnoj strani. Pace, tehnika, strašnih fizikalija, što da ne.
Desno dovesti provjereno krilo. Ovaj malac po svemu sto sam gledao moze kao poluspic/spic, a kao sto sam pomenuo, tu imamo izbora plus Pereira koji moze na amf.

Pomenuti Fletcher ima ogroman potencijal a zasto dovoditi jos igraca slicne pozicije a ove talente gurati pod tepih.

Lingard ce biti sasvim solidan backup, jer je velika radilica, te se ne stedi u oba pravca.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 10 jun 2016, 10:12

pozz za moju ekipicu!Eric je novo pojacanje hejteri vidim negoduju vec kao preplacen.U ovom ludom vremenu 40mil i nije neka ogromna lova nazalost,no ja vjerujem nasim skautima pa sad nas Martial sigirno vrijedi 80milki,abd ista stvar neka bude sa Ericom,kako god mislim da ce bit boljo i od Mangale i Ottamendia

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 jun 2016, 13:57

Manchester United 'win race for £15million Swiss wonderkid' Breel Embolo

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-8155756
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.