ekipa bi pričala u 2016. godini o preplaćenim igračima.

SVI SU JE.BENO PREPLAĆENI

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
ADM nije preplaćen jer je otišao nakon katastrofalne godine za haman iste pare za koje je doveden. Druga je stvar što je morao trpiti luđaka van Gaala pa se nije pokazao kako je trebao.Saurman je napisao/la:Ja sam većinom pisao za ADM od toga da je preplaćen do toga da će biti flop na kraju se ispostavilo oboje.
Ti i realnostSaurman je napisao/la:Samo na ovom forumu kad izneseš realno stanje stvari tj ako ne daj Bože imaš drugačije mišljenje od mase odmah si hejter ili trol.
Sama srž cijele priče.Treba sačekati i vidjeti hoće li obojica opravdati cijenu, Martial je dobro krenuo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti i realnostSaurman je napisao/la:Samo na ovom forumu kad izneseš realno stanje stvari tj ako ne daj Bože imaš drugačije mišljenje od mase odmah si hejter ili trol.![]()
Jbt šta i ako je preplaćen, isto kao i Sanches, jel iz našeg džepa, nije, prema tome ne znam šta je poenta ove rasprave, na njima je da opravdaju cijenu, a ne znamo hoće li biti flopovi ili neće dok ih ne vidimo na terenu, sve do tad je šuplja. Isto se pisalo i za Martiala, dok Depaya niko nije spominjao, sad obratna situacija, jedan pokazao na terenu šta zna, drugi na klupi. To je pokazatelj da treba sačekati i davati ocjenu tek kad završi sezona, a ne još dok nisu ni tekme odigrali u novom klubu.
Što se tiče Sanchesa, ja sam iskreno bio i za njega, ali istina je da je Lujo stopirao taj transfer, sad da li bi ga Jozo htio pitanje je, vjerovatno ovi iz Benfice nisu bili spremni čekati toliko, uletio Bayern, sve završio za par dana i to je to, vama sretno sa njim
ne jos pregovori su u tokuElangelito7 je napisao/la:Jel istina da smo doveli ovog Embol-a??
Gluho bilo, bolje Viscu dovestiPoliceman je napisao/la:evo Turci kazu Luis sve dogovorio i vraca se
http://www.dha.com.tr/mourinhodan-fener ... 49807.html
I ko od njih može igrati desno? Trenutno gledano, Ibra ako dođe zna se manje više da će Rashford ili na krilo ili na klupu, ali dugoročno gledano, mišljenja sam da Embolo može igrati ulogu Martiala ne desnoj strani. Pace, tehnika, strašnih fizikalija, što da ne.Asteriks je napisao/la:Ma kakav Embolo, imamo odlicnog izbora u vrhu. Martial, Rash, Wilson te onaj malac Ashley Fletcher kojeg hvale na sva zvona. Takvi momci su prioritet.
Desno dovesti provjereno krilo. Ovaj malac po svemu sto sam gledao moze kao poluspic/spic, a kao sto sam pomenuo, tu imamo izbora plus Pereira koji moze na amf.Devi1 je napisao/la:I ko od njih može igrati desno? Trenutno gledano, Ibra ako dođe zna se manje više da će Rashford ili na krilo ili na klupu, ali dugoročno gledano, mišljenja sam da Embolo može igrati ulogu Martiala ne desnoj strani. Pace, tehnika, strašnih fizikalija, što da ne.Asteriks je napisao/la:Ma kakav Embolo, imamo odlicnog izbora u vrhu. Martial, Rash, Wilson te onaj malac Ashley Fletcher kojeg hvale na sva zvona. Takvi momci su prioritet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.