Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

semir01
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:31

Momcino imas mahanje iz šehera
koji si ti lik :crazy: :crazy: treba da te bude stid da u GLAVNOM GRADU NE MOZE DA SE SKUPI POLA DVORANE :oops: :oops: a ti nesto tu pametujes ne treba vise nijedna repka da igra u Sarajevu ako se to uopste moze nazvati glavnim gradom

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:32

90% na zalost.

U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2014, 00:32

Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo. :puke: Sramotno hebo vas fudbal vise
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 08 jun 2014, 00:34

Strašna pobjeda :bih:
O posjeti je suvišno trošiti riječi.Sramotno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jun 2014, 00:34

Adi_Zepce je napisao/la:Čestitke stvarno momcima na borbi. Kada su oni poveli s 4 razlike u nastavku, govorim burazu gotovi smo, kad bosanski inat i srcanost proradise :D . Svaka cast i Markovicu na taktici i na onim rijecima :"Pobjedit cemo Island i gore" :D
P.S Veliki minus za sarajevsku publiku. Moralo je to da bude barem 10.000 gledatelja.
Toliko ne može stat' u Skenderiju, ni blizu.

Posjeta nam govori o tome da ogroman broj ljudi u Sarajevu nije zainteresovan za sport. Neko reče tu su glavni Željo i Sarajevo. Pa gdje su ljudi na utakmicama ovih klubova? Zašto ljudi nisu zainteresovani? To je priča za malo širu analizu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2014, 00:35

Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo. :puke: Sramotno hebo vas fudbal vise
To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000 :cry:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:35

HARUN MAHMUTOVIC
Zaista sam duboko razočaran Sarajevom i posjetom na utakmici BiH - Island! Ako ljudi iz Sarajeva misle da reprezentacije moraju igrati u Sarajevu a da ih oni ne moraju voliti i bodriti, onda se grdno varaju! Ima mjesta gdje ljudi vole i jedva čekaju da bodre naše zmajeve! Ići ćemo tamo gdje se BiH voli i kada gubi i kada vodi!! Ići ćemo tamo gdje se respektuju momci koji znoj prolijevaju za BiH! p.s. Nekad se stvarno pitam voli li ovo Sarajevo BiH?!

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 jun 2014, 00:35

pisac je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
pa vi niste zasluzili da budete glavni grad kamo li da se neke utakmice igraju kod vas ccccccccccc
Vi sabani ste otjerali mnoge sa tribine kad reprezentacija igra.
Prije sam isao uvijek i na fudbal i na kosarku i na rukomet. Nikad necu zaboraviti kosarku i utakmice protiv Hrvatske i Litvanije u Skenderiji, ili rukomet protiv Makedonaca isto tako. Tad nije postojao BHF ali je atmosfera bila fenomenalna.
Radi seljadije sam odavno prestao ici u Zenicu. Reprezentaciju pratim samo na gostovanjima gdje spojim utakmicu i turisticki obliazak.
Ono u Zenici je postalo veca papanijada od koride. Da se zenicani ne uvrijede, ne mislim na njih nego na ono sve sto se sjati taj dan u grad.
Kosarku i danas ispratim jer volim taj sport i zato sto sam ga trenirao nekad davno.
Da nije tako, ni na to ne bih isao.
Bolje da i ne govorim kakve sam scene zaticao u wc-u u skenderiji.
O ponasnju na hodnicima gdje pijane seljacine iz bhf-a guraju djevojcicu od 4 godine i slicnim stvarim necu dalje pricati na ovoj temi.
na koga mislis s tim "vi sabani" ja sam iz zenice i bio sam na vecini utakmica al nisam burzuj da idem na gostovanja ... izvini boga ti, samo gospoda ide na gostovanja i nema seljakljuka :roll: ... inace je sva raja iz dijaspore kulturna i nema incidenata

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 jun 2014, 00:36

zizu1991 je napisao/la:Tako je to. Nemojte vi radi seljačina ići pratiti reprezentaciju, pa nemojte radi toga što nije bio jak marketing pred utakmicu baraža, pa onda vam puno 10KM, a svi trošite toliko dnevno na svoje za*ebancije.

Nabijem vas na patriotsku ... :wave:

Momcima svaka čast iako nisam mogao gledati utakmicu iz razloga što sam bio na poslu. Kapa do poda i krimosu Markoviću i ostaloj kompaniji koja se sjatila oko rukometne vrste a koju su prosvijetljene Sarajlije vidjele te odlučile bojkotom iskazati nezadovoljstvo i ukazati na sve nepravilnosti koje se dešavaju u strukturama Saveza.

Baš ste im ga šuknuli. Naj ste mi jači.
U zadnje vrijeme pojavio se veliki broj ljudi koji sport uopšte ne doživljava kao bitnu stvar u životu, pa tako ni za iskazivanje patriotizma.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 00:38

Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu ;)
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 08 jun 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 08 jun 2014, 00:39

pisac je napisao/la:90% na zalost.

U ostalom, pitaj nekoga iz Zenice sta se sve desava tokom dana i kakav grad prljav ostane nakon utakmice.
A gdje spada onih 10%?

Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!

Jel to to pisac ?

Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?

:kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2014, 00:40

Adi_Zepce je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pun mi je qrac price da smo kobajagi sportsks nacija i kobajagi nevidjeni navijaci a jedna repka nam igra baraz i dodje nas onako malo. :puke: Sramotno hebo vas fudbal vise
To je odraz drustva. Kod nas se na koridi skupi 300.000 ljudi, a u pozoristu jedva 20ak. Tako ti je i na sportskim događajima. Tu dođe 3-4.000 u super vaznoj utakmici, a na koncert cajki i sunda dođe preko 10.000 :cry:
Ma to je nafuravanje samo na jedan sport pa onda pokusavaju predstaviti da smo ludi za svim rep.selekcijama ,kosarkasi igraju Euro u Sloveniji a bude nasih navijaca koliko i latvijskih, dok na jednu fudbalsku prijateljsku u Sloveniji u Februaru dodje desetak hiljada. Po povratku kuci sad vidim hvala Bogu kafici puni, nargilice se valjaju a svima puno 10km.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:41

@ semir

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa onda recimo 14 hiljada na rukometu u Zetri protiv Danske, kosarka punjena dvorane bezbroj puta.

To je sve onako iz glave.
Znaci u Sarajevu je nekad postojao taj kult i intres, a zasto se to izgubilo, malo je dublja problematika.

A isto tako ovi sto pominju da zenicaci ne bi dozvolili da se igra u polipraznoj dvorani.
Ja koliko se sjecam kad smo igrali isti ovaj rukomet protiv isto tako dobre reprezentacije Rusije, dvorana je bila haman prazna.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 jun 2014, 00:42

vi necete da se pomirite s tim da smo mi ruralna zemlja... sto znaci da prevladava seljacko stanovnisto, i vi se stidite tog, pa sta je svicarska??? da Bog da mi bili kao svicarska al ne, nas seljak hoce u grad! e to je greska

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:42

TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta
joj sto ne mogu ovakvih likova :twisted: :twisted: nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika ;) tako da ne pisi gluposti

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 00:43

TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu ;)
bili su,da nije njih i parter bi bio poluprazan.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:43

IronMany je napisao/la:
pisac je napisao/la:90% na zalost.

A gdje spada onih 10%?

Takvi k'o ti? Fini, nekonfliktni, kulturni toliko da za 90% navijaca koji dodju u Zenicu kazu da su papani, a da pri tome niti pojma nemaju o kakvim se ljudima radi!

Jel to to pisac ?

Nemoj mi smece ovdje sada pominjat, yebe mi se za smece. Odgovori mi na ovo da li smatras da svaki puta
11 000 ljudi su papani?

:kafa:

Na zalost, jedno veliko DA!!!

Otprilike slicna struktura ljudi koja ide i u Cevljanovice na koridu.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 00:44

semir01 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta
joj sto ne mogu ovakvih likova :twisted: :twisted: nekome se isplati iz Tuzle Zenice... doci u Sarajevo pfffff samo da se vi koji zivite u Sarajevu opravdate a ne mozete jer Sarajevo ima najveci broj stanovnika ;) tako da ne pisi gluposti
Ljudi idu u Brazil na tekmu,a vama tesko doci u Sa..sta cemo sad ..forum patriote :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jun 2014, 00:45

BHF-u svaka cast samo trebaju poraditi na navijanju kad nije fudbalska tekma, odnosno desi se da pjevaju dok protivnik igra napad

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:46

Gdje ovo nestalo :?: :( :( [youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.