Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Bojim se sutrašnje utakmice.
Imam neki predosjećaj da nećemo pobijediti.
Sve mi to miriše na remi.
- eldaroniBIH
- Kontakt:
i remi bi bio sasvim odgovarajuci ..armin je napisao/la:Bojim se sutrašnje utakmice.
al dobit cemo brate, pa Dzeko ce da ubije sutra djavolcice ..

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
evo imamo i sastav za sutra :
"Bar prema trenutnoj situaciji na golu će stajati Nemanja Supić, a stoperski trojac sačinjavaće Boris Pandža, Safet Nadarević i Emir Spahić. Na desnom boku biće Džema Barberović, a na lijevom Sanel Jahić. Elvir Rahimić je zadnji vezni, a društvo u veznom redu praviće mu Samir Muratović i Zvjezdan Misimović. Vrh napada rezervisan je za Džeku i Ibričića."
"Bar prema trenutnoj situaciji na golu će stajati Nemanja Supić, a stoperski trojac sačinjavaće Boris Pandža, Safet Nadarević i Emir Spahić. Na desnom boku biće Džema Barberović, a na lijevom Sanel Jahić. Elvir Rahimić je zadnji vezni, a društvo u veznom redu praviće mu Samir Muratović i Zvjezdan Misimović. Vrh napada rezervisan je za Džeku i Ibričića."
jest u Belgiji bila vazna utakmica ali nije se pravila atmosvera tipa "lako ce mo","razvalice mo ih" itd..vOluMme je napisao/la:a hoćeš reć da u belgiji nije bila atmosfera i da nije bila važna utakmica.....pa više je se pisalo o genku nego o zenici....i veća je euforija bila nego sada....gazija87 je napisao/la:ja se bojim da ne podlegnemo atmosveri kao i svaki put kad je neka vazna utakmica u pitanju,biće teze nego u Belgiji sigurno.
u Belgiji smo svi bili prezadovoljni jednim bodom a sada se stvara takva atmosvera kao da ce mo ih pregaziti u Zenici,bice to mnogo teza utakmica nego ona u Belgiji.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
Govorio sam da ce mo pobijediti Belgiju u Genku, imao sam pravo to reci jer mi ( BiH) imamo odlicne igrace i odlicnog selektora, pa sto onda nebi dobili Belgiju i u Zenici, nekazem da ce biti lako pobijediti Belgiju u Zenici ali mislim da pobijeda nece doci u pitanje
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
kako stvari sada stoje Rahimić će igrati zdanjeg veznog što znači da će Jahić na mjesto stopera (Pandza ispada ako bude igrao Spahić, ako ne onda Nadarević-Pandza-Jahić stoperi) ili na lijevi bok (Ibričić igra u polušpicu sa Misketom) mada se spominje i Vladavić na lijevom boku. U svakom slučaju male su šanse da zaigra Topić kao drugi napadač. Znači Rahimić, Muratović, Ibričić i Misimović vezna linija
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a Spaha se oporavio..jeli?defender je napisao/la:evo imamo i sastav za sutra :
a jos nesto..dobro je da je promjenjena taktika....sad nam dajem jos vece sanse za pobjedu....a kvota na nas na kladionici je 1,80...a na Belgiju oko 3...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- miralem444
- Kontakt:
ako bogda iz tvoji usta u bozije usi.Ma kakvo 1 mjesto ono ja zagarantovano spaniji a 2 nama i nema tu price
Pauk je napisao/la:evo ja imam recept za drugo mjesto.
trebamo pobjediti belgiju sutra a turska da izgubi.
posle toga imamo 4 tekme i mi i turska i ako mi pobjedimo estoniju i armeniju i izvucemo remi protiv turske sigurno dobijamo drugo mjesto bez obzira a ostala rezultate.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Hvala Bogu pa se Spaha vratio .. razlika s njim i bez njega = nebo i zemlja
Kako mrzim ovaj nas narod dobijemo utakmnicu odma svi : najaci smo,igramo ko Brazil hu ha ... A kad izgubimo odma pljuju : najgori smo,nemamo mi sanse,necemo nikad otici ni na jedno takmnicenje ... Pa ljudi sta vam je, realno mi smo mala drzava sa 3.5 miliona stanovnika, nikad nista nije postigla u sportu od 96 osim sjedece odbojke...
Tako da nemojte nas dizati u nebesa ... Svaka cast ovoj pobjedi u Belgiji uzivao sam gledajuci tekmu i poslje tekme sam slavio
'NADAM' se da mozemo uzeti 3boda sad u Zenici ... Sto se tice formacije malo mi je krivo sto ciro ne daje priliku : Stilicu,Topicu jer obadvojica igraju jako dobro u svojim klubovima i u odlicnoj su formi ... Vise bih volio da Stila igra umjesto Muratovica jer realno najslabije je odigrao sad u Genku isto kad smo sa Slovenijom igrali jako lose je igrao ... Ista prica je bila sa Jahicem prvo ga nije htio pozvati uopste u repku, onda se stvorio pritisak navijaca i pozvao ga je ali je sjedio na klupi i onda ga ubaci i pokazao se odlicno (sto stvarno i jeste) i od sada ce igrati u prvom sastavu ...Tako mislim da bi se i Stila odlicno pokazao ali hajde dobice priliku kad tad ... Imam neki osjecaj da Ciro ne poznaje nase igrace najbolje osim ovih sto igraju u Hrvatskoj ligi
Dzeko dijamantu

Tako da nemojte nas dizati u nebesa ... Svaka cast ovoj pobjedi u Belgiji uzivao sam gledajuci tekmu i poslje tekme sam slavio

Dzeko dijamantu

- miralem444
- Kontakt:
meni stvarno nije jasno kako ce spaha igrati,svaka mu cast treba da bude primjer svima kako se voli svoja zemlja.
SPAHA MAJSTORE NAJBOLJI SI
SPAHA MAJSTORE NAJBOLJI SI
eldaroniBIH je napisao/la:Hvala Bogu pa se Spaha vratio .. razlika s njim i bez njega = nebo i zemlja
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
MA OVO CIRO BOMBE BACA ......... GDJE CE IGRATI....to on samo da se mi ne sekiramomiralem444 je napisao/la:meni stvarno nije jasno kako ce spaha igrati,svaka mu cast treba da bude primjer svima kako se voli svoja zemlja.
SPAHA MAJSTORE NAJBOLJI SIeldaroniBIH je napisao/la:Hvala Bogu pa se Spaha vratio .. razlika s njim i bez njega = nebo i zemlja
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa covjek je sjebo obje podkoljenice i skocni zglob...pa da je od plastike ne bi ga skrpili za 3 dana
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Mislim da je dobro sto ce Ibricic igrati u napadu jer je covjek zaista kvalitetan i mislim da on uz Dzeku(dijamanta
)
moze mnogo dobrog odraditi u napadu
Spahic nam je potreban jer je on naveci bedem nase odbrane
Igraj bori se i prekosi igrajmo BH sinovi

moze mnogo dobrog odraditi u napadu

Igraj bori se i prekosi igrajmo BH sinovi

mB!
Ma Spahic je pravi majstor, pravi igrac, njemu je reprezentacija ponos, taj covijek ostavlja srce na terenu, kaze volio bi zaigrati po svaku cijenu, spreman igrati i pod inekcijama, dok je ovakvih ljudi, igraca, netrebamo se brinuti za nasu reprezentaciju. Pobijedit cemo aBd i u Zenici, svi igraci su dali svu snagu u Genku i tako ce biti i u Zenici, sa takvim igracima pobijeda netreba doci u pitanje.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Saznajem da su igraci belgije nastanjeni u jednom predgradu Sarajeva, tacnije u naselju rajlovcu u hotelu Exkluziv-u i da su strogo zasticeni od javnosti, igrace sa tri napadaca protiv nas 

mB!
Mislim da je ovo konacno nasa najjaca odbrana(mislim na ovaj kvalifikacioni ciklus), i da cemo tesko primiti gol, a sa ovakvom vezom i napadom zagarantovan nam je barem jedan
. Sto se tice napada, bas jedva cekam da vidim Ibru, posto u Hajduku igra napadaca sa onim "talentom" Kalinicem. E sad, mislim da ce ovdje puno bolje odigrati jer je Dzeko 999x bolji, vise razigrava suigraca u napadu... Ima da je Ibro zakuca sa jedno 20-25 metara ko Dinamu... 
A sto se tice Spahica... Jedan od meni najdrazih reprezentativaca uz Konjica, Barbareza itd. Dokazani patriota i legenda u nasoj odbrani. Na slici u ovom (http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13167.htm) clanku se dobro vidi kako je covjek pozrtvovan...

A sto se tice Spahica... Jedan od meni najdrazih reprezentativaca uz Konjica, Barbareza itd. Dokazani patriota i legenda u nasoj odbrani. Na slici u ovom (http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-13167.htm) clanku se dobro vidi kako je covjek pozrtvovan...

što se tice Štilica-on nikad nece zaigrati dok je Ciro selektor,cak stavise nece biti ni na klupi najvjerovatnije kao što nije ni bio protiv Belgije vec je odgledao mec sa tribina...lik se iživljava na momku...momka bezveze zove i maltretira a nema ga ni na klupi.FC BAYERN je napisao/la:Kako mrzim ovaj nas narod dobijemo utakmnicu odma svi : najaci smo,igramo ko Brazil hu ha ... A kad izgubimo odma pljuju : najgori smo,nemamo mi sanse,necemo nikad otici ni na jedno takmnicenje ... Pa ljudi sta vam je, realno mi smo mala drzava sa 3.5 miliona stanovnika, nikad nista nije postigla u sportu od 96 osim sjedece odbojke...
Tako da nemojte nas dizati u nebesa ... Svaka cast ovoj pobjedi u Belgiji uzivao sam gledajuci tekmu i poslje tekme sam slavio'NADAM' se da mozemo uzeti 3boda sad u Zenici ... Sto se tice formacije malo mi je krivo sto ciro ne daje priliku : Stilicu,Topicu jer obadvojica igraju jako dobro u svojim klubovima i u odlicnoj su formi ... Vise bih volio da Stila igra umjesto Muratovica jer realno najslabije je odigrao sad u Genku isto kad smo sa Slovenijom igrali jako lose je igrao ... Ista prica je bila sa Jahicem prvo ga nije htio pozvati uopste u repku, onda se stvorio pritisak navijaca i pozvao ga je ali je sjedio na klupi i onda ga ubaci i pokazao se odlicno (sto stvarno i jeste) i od sada ce igrati u prvom sastavu ...Tako mislim da bi se i Stila odlicno pokazao ali hajde dobice priliku kad tad ... Imam neki osjecaj da Ciro ne poznaje nase igrace najbolje osim ovih sto igraju u Hrvatskoj ligi
![]()
Dzeko dijamantu![]()
![]()
Pjanic u kojeg smo se svi kleli kod Cire dobija 5-10 minuta na terenu i to je maximum.
Forsiraju se letve poput Berberovica i Muratovica,a samo Ciro zna šta u njima vidi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
u njima vidi iskustvo, mada berberovic igra zbog menadzera, a u belgiji i nije odigroo tako lose...a mislim da ih ciro ne forsira vecinom zbog godina...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- eldaroniBIH
- Kontakt:
ma ne brinite ima vremena i za Pjanica i Stilica, i mada i ja licno mislim da se Ciro izivljava na Stilicu .. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.