Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edina
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:08

felipe-s je napisao/la: ma kakvo zasicenje pa ti ljudi nisu nikad nista osvojili niti uradili pa da se zasite.... po mom misljenju upravo je sporan onaj dio oko kvalitete... upravo je nemaju toliko da bi se borili za vrh... osrednji njemacki ligas to je to i tu vedo upada
Ne mora se pobjedjivati da bi doslo do zasicenja... nekad jednostavno to se desi, ta relacija izmedju igraca a i izmedju igraca i trenera se iscrpi, potrosi... Ne mogu vise jedni druge da inspirisu / motivisu...

P.S. Ne vidjeh dobro zbrog stream-a ali ovaj odbrambeni samo sto nije uzeo foto :roll: aparat da uslika dobar gol...
Zadnja izmjena: edina, dana/u 10 apr 2010, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 10 apr 2010, 17:10

ma oni su se uspjesno kako ti kazes "motivisali" samo na par mjeseci prosle godine.... njima fali kvalitet i nista vise

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 apr 2010, 17:11

Köln vodi 0:2, Hoffenheimovi kvazinavijaci slave gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2010, 17:12

edina je napisao/la:Mozda ih treba sve poslati nekom sportskom psihologu, da porade na attitude-u... :( da mi je da do kraja sezone vidim killer instinct kod Vede, napravila bih festu...
Kako je krenulo kod ovih samo mozes vidjeti suicid instinct :roll:
A sto se tice navijaca,dobro je da su ovi ''pocetnici''druge navijacke grupe bi ih u top strpale.
Da se nema kvaliteta,pa u redu....ali ovo je bruka od igre.
Kako stvari stoje vrlo lako bi i ispasti mogli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 17:14

jebote dobise nov stadion ,dobise paznju medija i eto zasitili se,ma ja bi ih po dzepu "zasitio",pa ce da trce kao budale :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 10 apr 2010, 17:14

Nemaju motivacije nikakve. Izgubili ili pobjedili preostale tekme isto im je. Nit' ce u europu, niti ce ispasti.
Velike promjene tokom ljeta, i aBd bit ce bolje sljedece sezone

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:15

felipe-s je napisao/la:ma oni su se uspjesno kako ti kazes "motivisali" samo na par mjeseci prosle godine.... njima fali kvalitet i nista vise
Kako kvalitet kad imaju haman preko 10 igraca koji igraju za razne reprezentacije..? Ne kontam... Mozda jednostavno ne pasu zajedno... Losa kombinacija... Ma ne znam, nek im je Bog na pomoci... Ugledah tracak nade ono 2-3 sedmice kad je Vedo bio poceo zabijati, sad opet totalna apatija u Hoffy-ju... :roll:
volim_ciglu je napisao/la:Nemaju motivacije nikakve. Izgubili ili pobjedili preostale tekme isto im je. Nit' ce u europu, niti ce ispasti.
Velike promjene tokom ljeta, i aBd bit ce bolje sljedece sezone
U pravu si. Ovo je sve samo "garbage time"... samo da se izgura do kraja sezone pa kud koji... a pitanje je mogu li jedni druge ocima gledati u svlacionici...
Zadnja izmjena: edina, dana/u 10 apr 2010, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 apr 2010, 17:16

Principatus je napisao/la:Köln vodi 0:2, Hoffenheimovi kvazinavijaci slave gol.
samo su Juventusovi ultrasi veci idioti od ovih :)

oo moj Boze ,Vedo dodji sebi,sta opet uraddi ,ovo mi je tesko gledat :(
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 10 apr 2010, 17:16

Opet fuli Vedo sam sa jedno 9 m...povratnu mu Beck odigrao i on je primi i opuca lijevom ...pao vec golman ali igrac Kolna ustopa loptu nogom 2 m od gola :roll: Stvarno peh teski...ovo prolazi kroz noge igracima u 90% slucajeva!!

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:22

JuveSissoko je napisao/la:oo moj Boze ,Vedo dodji sebi,sta opet uraddi ,ovo mi je tesko gledat :(
Potpis... Sreca samo sto nemam komentara na ovom stream-u... Kraj agonije... Najbolje izgleda ova maskota radi svoj posao... :roll: :shock:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 10 apr 2010, 17:49

armin je napisao/la:Ništa nije čudno za Vedu, dovoljno je vidjeti u kakvom klubu igra dovoljan je podatak da su za 520 minuta postigli čak 1 gol! :roll: a nakon ove utakmice će biti i 540 .
Ne vidjeh ovaj post u svoj zbrci maloprije... Stvarno šokantan podatak... Ali hajde, nek' se bar u nečemu istaknu... :(

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 apr 2010, 19:42

Nek je njima Vedo "pokazao" zadnjicu, pa nek se navijaci puse. :lol:

Da nema ko slikicu???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 10 apr 2010, 20:02

Sreca za njih sto dosad skupili solidnu zalihu bodova,jer bi inace vec sad bili sigurni putnici za 2.BL...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2010, 20:05

__EmIr__ je napisao/la:Sreca za njih sto dosad skupili solidnu zalihu bodova,jer bi inace vec sad bili sigurni putnici za 2.BL...
Nista jos nije sigurno.12 poena je u opticaju.Bjeze od Hanovera 7 poena.A kako igraju i kakav im je raspored.Vjerovatno ni boda osvojiti nece. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 10 apr 2010, 20:08

@hare
Znam ja to brate,nego kazem sreca sto vec nisu ispali trenutno su definitivno u najlosijoj formi u BL.
S kim jos igraju do kraja?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2010, 20:11

__EmIr__ je napisao/la:@hare
Znam ja to brate,nego kazem sreca sto vec nisu ispali trenutno su definitivno u najlosijoj formi u BL.
S kim jos igraju do kraja?
Ma idu BVB i Franfurtu a docekuju HSV i Stutgart.
Sve ekipe koje su u borbi za Evropu.Sa ovakvom igrom cisto sumnjam da ce i bod osvojiti.Ali hajde de. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 11 apr 2010, 00:26

Neka Vedo pripremi kakve deke da se ne smrzne na klupi,pored Zeca,Mahmutovica,Muslimovica tesko moze u prvi tim...
Barem bi bilo realno od Susica da ide ovaj redosljed dok se Vedo malo ne dozove....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 apr 2010, 00:41

eeee moj vedo pa sta radis :o :? :( eh kad bi se on vratio u staru formu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 11 apr 2010, 01:12

Za_raju je napisao/la:Neka Vedo pripremi kakve deke da se ne smrzne na klupi,pored Zeca,Mahmutovica,Muslimovica tesko moze u prvi tim...
Barem bi bilo realno od Susica da ide ovaj redosljed dok se Vedo malo ne dozove....

E haj nek si se ti za raju dozvo.Onda nek i Salihovic pripremi jorgan a ne deku , po prikazanoj igri u zadnji nekoliko mjeseci on je 3 puta gori od vede ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2010, 03:10

dudlas74 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Neka Vedo pripremi kakve deke da se ne smrzne na klupi,pored Zeca,Mahmutovica,Muslimovica tesko moze u prvi tim...

E haj nek si se ti za raju dozvo.Onda nek i Salihovic pripremi jorgan a ne deku , po prikazanoj igri u zadnji nekoliko mjeseci on je 3 puta gori od vede ;)
Salihovic je i tako i vako na odmoru pola kvalifikacija.Njemu deke i ne trebaju za razliku od drugih. :mrgreen:
Plus sto je bas u tih tih zadnjih mjeseci Salihovic mnogo bolje ocjenjen od Vede.Tako da ni tu ne pali ta prica ;) .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.