Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Spanjolska tv, takodjer prenosi tekmu,utkm Portugal-Spanija,,na http://www.marca.com citam naslov za utkmc :"Revelucija Bosne"
Sastav po Marci:
Portugal:Eduardo,Miguel,B.Alves,R.Carvhalo,Duda,Pepe,Raul.M,Deco,Simao,Nani,Liedson
Bosna i Hercegovina:Begovic,Spahic,Jahic,Nadarevic,Bereberovic,Rahimic,Muratovic,Pjanic,Misimovic,Ibisevic,Dzeko
neki od komentara ispod tekme.:
---Idemo Bosnia sa 2 gola dzeke i ibisevica ce te se klafici..na SP.iskreno citav svijet govori o Dzeki a za mene je bolji Ibisevic,al je bio povredjen prosle sezone nakon prvog dijela sezone kad je srusio rekorde u Bundesligi,da se nije povredio ko zna sta bi sve uradio...
--Misimovic je najbolji igra Bosne,Salihovic takodjer,Dzeko zna zabiti al nije broj 1.Pjanic igra lose u selekciji.al svakom slucaj Bosnia ce pobijediti Portugal.Naprijed Bosnia
--Ma nece biti iznadjena u Portugalu,imaju svoje adute koje ce ih iznenaditi u najmanju ruku mislim na Edhina i Dudu koji ce odigrati super tekmu,i ocekujem od jednog igraca da zabije Het-trick...
---Da vidimo hoceli Medjunanin dobiti svoju sansu??
---Bosnia ima bolji napad od Portugala,Misimovic je u ekplodirao super je formi,kao i Dzeko i Ibisevic koji daju razlicost od suparnika u mogu uticati na razultat,Ne mogu reci za Portugal nsita, jee Simao ovdje ni neigra nesto kao prije u jao losoj formi je,za Nanija on nije ni standardan u Man.und,,naravno posto Bosna ima slabu odbranu neko more da se proslavi na taj racun i da ispadne heroj,Portugal je jak u odbrani i na pozicijama zadnjeg veznog,bice ovo jedna vrlo neizvijesna 2 duela,naravno uz Bosnu sam...
---Portugal pobijedjuje sigurno danas,sa velikom prednosti,nerazumijem medije neke koje daju Bosni toliko paznje cak da su i neki favoriti...
---Znali neko ko ce prenosti tekmu Portugal-Bosna?????
---Portugal-Bosnia na La Sexta,Oko na Bosnu koja ima od sredine do napada vrlo dobre...
---znali ko jeli Haris Medjunanin pozvan....
Sastav po Marci:
Portugal:Eduardo,Miguel,B.Alves,R.Carvhalo,Duda,Pepe,Raul.M,Deco,Simao,Nani,Liedson
Bosna i Hercegovina:Begovic,Spahic,Jahic,Nadarevic,Bereberovic,Rahimic,Muratovic,Pjanic,Misimovic,Ibisevic,Dzeko
neki od komentara ispod tekme.:
---Idemo Bosnia sa 2 gola dzeke i ibisevica ce te se klafici..na SP.iskreno citav svijet govori o Dzeki a za mene je bolji Ibisevic,al je bio povredjen prosle sezone nakon prvog dijela sezone kad je srusio rekorde u Bundesligi,da se nije povredio ko zna sta bi sve uradio...
--Misimovic je najbolji igra Bosne,Salihovic takodjer,Dzeko zna zabiti al nije broj 1.Pjanic igra lose u selekciji.al svakom slucaj Bosnia ce pobijediti Portugal.Naprijed Bosnia
--Ma nece biti iznadjena u Portugalu,imaju svoje adute koje ce ih iznenaditi u najmanju ruku mislim na Edhina i Dudu koji ce odigrati super tekmu,i ocekujem od jednog igraca da zabije Het-trick...
---Da vidimo hoceli Medjunanin dobiti svoju sansu??
---Bosnia ima bolji napad od Portugala,Misimovic je u ekplodirao super je formi,kao i Dzeko i Ibisevic koji daju razlicost od suparnika u mogu uticati na razultat,Ne mogu reci za Portugal nsita, jee Simao ovdje ni neigra nesto kao prije u jao losoj formi je,za Nanija on nije ni standardan u Man.und,,naravno posto Bosna ima slabu odbranu neko more da se proslavi na taj racun i da ispadne heroj,Portugal je jak u odbrani i na pozicijama zadnjeg veznog,bice ovo jedna vrlo neizvijesna 2 duela,naravno uz Bosnu sam...
---Portugal pobijedjuje sigurno danas,sa velikom prednosti,nerazumijem medije neke koje daju Bosni toliko paznje cak da su i neki favoriti...
---Znali neko ko ce prenosti tekmu Portugal-Bosna?????
---Portugal-Bosnia na La Sexta,Oko na Bosnu koja ima od sredine do napada vrlo dobre...
---znali ko jeli Haris Medjunanin pozvan....
citava spanija navija za nas 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- TheManiacs
- Kontakt:
Ma svi navijaju za nas 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
DANAS CEMO ZIVOT DATI BOSNA MORA ZAIGRATI
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
nisam mogao spavati sinoc gledo TV na nekom arapskom programu,smijo se kako jedan cupa bradu...kad odjednom priccaju o bosni i portugalu...samo gledo slike jer nisam razumio o cemu pricaju 

BOSNA MORA NA SP JACI SMO SRCEM OD OVIH PORTUGALACA,CIRO CE IZ NJIH MAKSIMUNM IZVUCI..A AKO NEBUDEMO IMALI SRECE SRETAN SAM JER SMO OVOLIKO PAZNJE DOBILI I DOVDE DOSLI,,,AL VIJERUJEM MOMCIMA DA CE POBIJEDITI ZA SEBE I NAS...POKAZATI SVIJETU DA JE SVE U FUDBALU MOGUCE IGRAMO JEDNO FINALE VELIKO...MOZE SE RECI KODA IGRAMO FINALE EUROPSKOG PRVEN....

- TheManiacs
- Kontakt:
Ma znas da smo mi sinoc ostali poslije 3 na straniciZavidovićanin je napisao/la:nisam mogao spavati sinoc gledo TV na nekom arapskom programu,smijo se kako jedan cupa bradu...kad odjednom priccaju o bosni i portugalu...samo gledo slike jer nisam razumio o cemu pricaju

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ha ja......Ada je napisao/la:onda nema druge, vec pricekat da svjetsko prodje, pa se zenit

Samo hrabro momci i da nas obradujete veceras.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- NoName
- Kontakt:
OOOO Trasimaco, jedva te prepoznah
Jaca čeka

Jaca čeka

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Ibisevic je srusio rekord i ove sezonefabio je napisao/la:neki od komentara ispod tekme.:
najbrzi hat-trick u BL
U OVO VRIJEME ZNACI U 75M NEGDJE CEMO DA VODIMO 2-0.......
GURAMO SVI SKUPA IDEMO DZEKO,VEDO,MISKE DANAS STE NAJPOTREBNIJI.............SRCE LAVOVI IDEMO
JA IMAMO OSIJECAJ DA CE TEKMA ZAVRSTI 2-0 A SUTRA U JUTRO CE NA SVIM NOVINAMA U EURUPI,SVIJETU...BITI GLAVNA TEMA BOSNA......UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

JA IMAMO OSIJECAJ DA CE TEKMA ZAVRSTI 2-0 A SUTRA U JUTRO CE NA SVIM NOVINAMA U EURUPI,SVIJETU...BITI GLAVNA TEMA BOSNA......UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Ah... praznicna atmosfera i ruho!NoName je napisao/la:OOOO Trasimaco, jedva te prepoznah![]()
Jaca čeka

Pozdravi Jacu i reci joj da ima fore ovu sedmicu dok sam u elementu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Jutro momcovi, evo ustalo se, ako mogu tako reći jer nisam oka sklopio
znači danas veliki dan, ogroman... očekujem pobjedu

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
hajde da jednom uobičajeni kliše na balkanu padne u vode. kada se ocekuje da budu najbolji oni loši do bola. mada kvota na kladionici pokazuje tko je izraziti favorit
Elddar je napisao/la:Jutro momcovi, evo ustalo se, ako mogu tako reći jer nisam oka sklopio![]()
Jeste trema neka, ali da nisi oka sklopio, zar ne pretjerujes malo? Znas da to ne valja!

ma ne pretjerujem, vjeruj mi..ssportasicaa_sa je napisao/la:Elddar je napisao/la:Jutro momcovi, evo ustalo se, ako mogu tako reći jer nisam oka sklopio![]()
Jeste trema neka, ali da nisi oka sklopio, zar ne pretjerujes malo? Znas da to ne valja!treba oci sklapati!
![]()

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
MINUTI KO SATI , A SEKUNDE KO MINUTE !
KAD ĆE VIŠEEEE !!!

KAD ĆE VIŠEEEE !!!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- rob do bagro
- Kontakt:
sta je ovo...kakva je ovo galama
vidim da niste spavali,ja bgm jesam ko zaklan spavo,al zato veceras necu...ja ne znam ljudi sta je ovo,nervozan sam,samo galamim....vec mi se sere od muke...ne znam sta da radim

vidim da niste spavali,ja bgm jesam ko zaklan spavo,al zato veceras necu...ja ne znam ljudi sta je ovo,nervozan sam,samo galamim....vec mi se sere od muke...ne znam sta da radim

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
idi seri...rob do bagro je napisao/la:sta je ovo...kakva je ovo galama![]()

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.