FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 14 avg 2012, 20:30

Lukavac je mnogo ispred nas što se tiče navijanja još od onda kada smo ispali, tačnije od one utakmice sa Slobodom od tada nije bilo značajnijeg broja Ljumana. Po tome jesu ispred nas.

Ali što se tiče samog kluba ipak smo mi ispred njih, oni jesu igrali PL, ali odmah nakon rata kada je igrao baš svako. Ipak su oni dugo vremena proveli i u Drugoj ligi pa nekada su u Prvoj ali već dugo nisu vidjeli PL, dok je kod nas ova liga pa nekada izlet u PL, ali ne možemo ispod Prve lige. :)

P.S. Dobro si se sjetio Amele, baš me zanima koliko će biti ljudi na tekmama ove sezone kad svi znaju da nemamo nikakvih ambicija.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2012, 20:55

LjumanM95 je napisao/la:Lukavac je mnogo ispred nas što se tiče navijanja još od onda kada smo ispali, tačnije od one utakmice sa Slobodom od tada nije bilo značajnijeg broja Ljumana. Po tome jesu ispred nas.

Ali što se tiče samog kluba ipak smo mi ispred njih, oni jesu igrali PL, ali odmah nakon rata kada je igrao baš svako. Ipak su oni dugo vremena proveli i u Drugoj ligi pa nekada su u Prvoj ali već dugo nisu vidjeli PL, dok je kod nas ova liga pa nekada izlet u PL, ali ne možemo ispod Prve lige. :)

P.S. Dobro si se sjetio Amele, baš me zanima koliko će biti ljudi na tekmama ove sezone kad svi znaju da nemamo nikakvih ambicija.

druze uz duzno postovanje prema vama jer ste mi izlrazito drag klub kao iz naseg kantona, ali se ne mogu bas sloziti sa nekim stvarima , a i ovog tvog predhodnog navijaca Buducnosti.
Meni kazem Buducnost je jako draga ekipa, pa na kraju krajeva imam dole i vikendicu na mackovcu pa sam poznavao te starije navijace Buducnosti , pa sam sa rajom iz Tuzle dolazio na one playoff utkamice koje ste igrali , pa i u uefa cupu kako bi vas podrzali, ali opet kazem ne slazem se sa vama samo za jedno.
Sto se tice navijaca ja kao osoba kojeg uglavnom prvo interesuje tribina, pa tek onda stanje na terenu slobodno cu reci da se sa navijacima Lukavca ne mozete porediti.Oni su i ranije, pa i sad puno organizovani po tom pitanju..naranvo ne mislim na cjelokupunu posjetu, vec kao organizovanu navijacku skupinu.Kao klub svakako upravu ste Buducnost je igrala sa vise uspjeha ligu, ali se nebi slozio da je ona liga sa Lukavcem bila ta u kojoj je mogo svako igrat...vjeruj mi care da je ona Liga bila puno jaca nego ova danas i ona nakon ujedinjenja i dobijanja imena Premier liga...svakako i ona liga ss Buducnosti je bila puno bolja od ove danas, jer se igrao puno lijepsi bolji fudbal i vise je publike bilo na stadionima nego danas.
Sretno Buducnosti u narednom prvenstvu i nadam se da cete zavrsiti drugi na tabeli :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 avg 2012, 21:19

SaltCityAttack je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Lukavac je mnogo ispred nas što se tiče navijanja još od onda kada smo ispali, tačnije od one utakmice sa Slobodom od tada nije bilo značajnijeg broja Ljumana. Po tome jesu ispred nas.

druze uz duzno postovanje prema vama jer ste mi izlrazito drag klub kao iz naseg kantona, ali se ne mogu bas sloziti sa nekim stvarima , a i ovog tvog predhodnog navijaca Buducnosti.
Meni kazem Buducnost je jako draga ekipa, pa na kraju krajeva imam dole i vikendicu na mackovcu pa sam poznavao te starije navijace Buducnosti , pa sam sa rajom iz Tuzle dolazio na one playoff utkamice koje ste igrali , pa i u uefa cupu kako bi vas podrzali, ali opet kazem ne slazem se sa vama samo za jedno.
Sto se tice navijaca ja kao osoba kojeg uglavnom prvo interesuje tribina, pa tek onda stanje na terenu slobodno cu reci da se sa navijacima Lukavca ne mozete porediti.Oni su i ranije, pa i sad puno organizovani po tom pitanju..naranvo ne mislim na cjelokupunu posjetu, vec kao organizovanu navijacku skupinu.Kao klub svakako upravu ste Buducnost je igrala sa vise uspjeha ligu, ali se nebi slozio da je ona liga sa Lukavcem bila ta u kojoj je mogo svako igrat...vjeruj mi care da je ona Liga bila puno jaca nego ova danas i ona nakon ujedinjenja i dobijanja imena Premier liga...svakako i ona liga ss Buducnosti je bila puno bolja od ove danas, jer se igrao puno lijepsi bolji fudbal i vise je publike bilo na stadionima nego danas.
Sretno Buducnosti u narednom prvenstvu i nadam se da cete zavrsiti drugi na tabeli :)
Bravo "Fukaro" na realnom komentaru hehe :D

M. dogovorili smo se da nećeš više na utakmice, nemoj da te vidim na stadionu :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 avg 2012, 21:28

SaltCityAttack je napisao/la:

Pa i ja ti govorim da su oni mnogo ispred nas što se tiče navijanja.

Za to drugo govorim zato što su igrale ekipe kao Vrbanjuša, Usora, Rudar Breza, Rudar Zenica, to je ona prva sezona 1994/1995 pa ti sad skontaj jačinu te lige i što su ove ekipe uopšte igrale.

I ja ovdje mogu govoriti svašta, ali ne mogu propustiti utakmicu da ga yebeš, zašto ne znam. Nisam jedini ima ovdje još par momaka koji su uvijek tu kakvo god bilo stanje, kad smo se borili za opstanak u ovoj, pa za ulazak i slično i meni i nije bitno toliko to. Bitno mi je jedno - da se igra pošteno i bez yebenog dogovaranja utakmica tj. igranja 3 za 3 i slično. To mi je najgore vjeruj.
Sretno i vama pa da budete drugi :P , a mi valjda nećemo to je najgore mjesto - tako blizu, a tako daleko. Bolje biti u zlatnoj sredini, hehe. :)

@Benjo_LjM88

Ma mogu ti ja reći šta god, al' ja moram otići džaba je. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 avg 2012, 21:53

M AFC86.. mahanje za tebe.. ipak si izdao obecanje !!! :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 avg 2012, 22:54

klinac ona Zenica u ono doba je bila jaka ekipa..znam da su imali jedan niz nisi im mogo gola dat a ne pobjedit ih :)...znam da ih prvi Zmaj zaustavi 1-1 u Tuzli...tad su bili oni fina ekipica sa Hrnjicem u ekipi dok je bio...sve su ekipe sa TK tih godina bile jako kvalitetne Lukavac,Gradina takodjer
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 avg 2012, 22:59

ja jednostavno ne mogu propustiti ni jednu utakmicu, koliko sam puta rekao necu vise..ovo se odnosi na onu sezonu kad smo zivu glavu spasavali na utakmici protiv Drinovaca,kad su ljudi ispali za nas,a mogli su da nas dobiju..ali ima to nesto sto me veze za ovaj klub da ga pratim i kad je u losoj situaciji..odem dole malo se opustim..opsujem koji put obavezno :D nekako se odmorim od svega..ne razmisljam ni o cemu, samo se fokusiram na utakmicu tih 90' i poslije utakmice naravno ako je pobjeda NOVI COVJEK..mada mi je ni iz dzepa ni u dzep ta utakmica ali volim to i nadam se da cu pratiti ovaj klub vecim dijelom svog zivota.. evo jedna od hordasa ''i kada tesko je,kad redas poraze..pjesma sa istoka nikad ne prestaje'' samo sto kod nas nema ni pjesme, zalosno je to sto ni muzike vise nema prije utakmice..kao da smo na dzenazu dosli :?
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 16 avg 2012, 00:09

Ljumani_Banovici je napisao/la:ja jednostavno ne mogu propustiti ni jednu utakmicu, koliko sam puta rekao necu vise..ovo se odnosi na onu sezonu kad smo zivu glavu spasavali na utakmici protiv Drinovaca,kad su ljudi ispali za nas,a mogli su da nas dobiju..ali ima to nesto sto me veze za ovaj klub da ga pratim i kad je u losoj situaciji..odem dole malo se opustim..opsujem koji put obavezno :D nekako se odmorim od svega..ne razmisljam ni o cemu, samo se fokusiram na utakmicu tih 90' i poslije utakmice naravno ako je pobjeda NOVI COVJEK..mada mi je ni iz dzepa ni u dzep ta utakmica ali volim to i nadam se da cu pratiti ovaj klub vecim dijelom svog zivota.. evo jedna od hordasa ''i kada tesko je,kad redas poraze..pjesma sa istoka nikad ne prestaje'' samo sto kod nas nema ni pjesme, zalosno je to sto ni muzike vise nema prije utakmice..kao da smo na dzenazu dosli :?
Ma brate totalno rasulo je dole,ova lopovska uprava ne cini nista da bi krenulo na bolje,vise nije ni omladinska skola jaka kao prije,iz dana u dan sve vise tonemo...zalosno ali istinito :(
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 avg 2012, 11:43

kuman_@mel je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:ja jednostavno ne mogu propustiti ni jednu utakmicu, koliko sam puta rekao necu vise..ovo se odnosi na onu sezonu kad smo zivu glavu spasavali na utakmici protiv Drinovaca,kad su ljudi ispali za nas,a mogli su da nas dobiju..ali ima to nesto sto me veze za ovaj klub da ga pratim i kad je u losoj situaciji..odem dole malo se opustim..opsujem koji put obavezno :D nekako se odmorim od svega..ne razmisljam ni o cemu, samo se fokusiram na utakmicu tih 90' i poslije utakmice naravno ako je pobjeda NOVI COVJEK..mada mi je ni iz dzepa ni u dzep ta utakmica ali volim to i nadam se da cu pratiti ovaj klub vecim dijelom svog zivota.. evo jedna od hordasa ''i kada tesko je,kad redas poraze..pjesma sa istoka nikad ne prestaje'' samo sto kod nas nema ni pjesme, zalosno je to sto ni muzike vise nema prije utakmice..kao da smo na dzenazu dosli :?
Ma brate totalno rasulo je dole,ova lopovska uprava ne cini nista da bi krenulo na bolje,vise nije ni omladinska skola jaka kao prije,iz dana u dan sve vise tonemo...zalosno ali istinito :(
ako ko zna kakvo je stanje sa omladinskom skolom i prvom ekipom onda sam to ja..svaki dan sam dole..tuzno brate, ono je Bogu plakat

[youtube][/youtube]
1947!

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 16 avg 2012, 20:35

Možda i ja dođem sutra sa igračima, ali sve zavisi od vremena. Najave li kišu neću se baš truditi.

Uglavnom, sretno vam sutra, a i nama, pa neka pobijedi bolji bez ikakvih malverzacija. Rudar i Budućnost su mi posebno dragi klubovi u ovoj ligi uz Krajinu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 avg 2012, 21:04

FKKC1932 je napisao/la:Možda i ja dođem sutra sa igračima, ali sve zavisi od vremena. Najave li kišu neću se baš truditi.

Uglavnom, sretno vam sutra, a i nama, pa neka pobijedi bolji bez ikakvih malverzacija. Rudar i Budućnost su mi posebno dragi klubovi u ovoj ligi uz Krajinu.
Dajem kuću da sutra nećeš na utakmicu !!! :D :P

Gdje vam neće propadat omladinska škola, kad vam igra ovaj forumaš "Ljumani_Banovići" :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 avg 2012, 22:35

Benjo_AFC86 je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Možda i ja dođem sutra sa igračima, ali sve zavisi od vremena. Najave li kišu neću se baš truditi.

Dajem kuću da sutra nećeš na utakmicu !!! :D :P

Gdje vam neće propadat omladinska škola, kad vam igra ovaj forumaš "Ljumani_Banovići" :P
4 godine Baba najbolji strijelac ekipe :D

P.S ako budes dolazio javi se..imas pp
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 avg 2012, 20:59

Danas zaslužena pobjeda i prva 3 boda. Bili smo mnogo bolji tako da je moglo biti i više razlike. Malo i podmlađena ekipa, pa onaj poništen gol Husiću, koji po meni nije trebao biti poništen jer nije bilo ofsajda.
Sada slijede 2 teška gostovanja u Krajini, prvo Krajišnik pa Jedinstvo, ne očekujem ništa specijalno zadovoljan sa jednim bodom.

Što volim što se kod nas pošteno sudi i igra pa da niko ne može ni riječi reći za suđenje. Ne pamtim kada se neko požalio na to. :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 avg 2012, 23:01

Jel tačno da je i ovo danas bilo 3 za 3?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 22:27

studeni je napisao/la:Jel tačno da je i ovo danas bilo 3 za 3?
M. odgovori čovjeku na pitanje , nećeš dobiti dojavu 8-)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 avg 2012, 23:02

studeni je napisao/la:Jel tačno da je i ovo danas bilo 3 za 3?
nije..
1947!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 21 avg 2012, 11:33

jos nisam osho na tekmu, protiv slobode cu samo otich pogledat (ak im prodamo kao po obicaju necu vise nikad doci na stadion) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 avg 2012, 22:43

sef_mafije je napisao/la:jos nisam osho na tekmu, protiv slobode cu samo otich pogledat (ak im prodamo kao po obicaju necu vise nikad doci na stadion) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znas li gdje je stadion ? :lol: :lol:

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN !! vidim da niko ne cestita..
1947!

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 22 avg 2012, 08:24

Ljumani_Banovici je napisao/la:
sef_mafije je napisao/la:jos nisam osho na tekmu, protiv slobode cu samo otich pogledat (ak im prodamo kao po obicaju necu vise nikad doci na stadion) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
znas li gdje je stadion ? :lol: :lol:

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN !! vidim da niko ne cestita..

imam GPRS :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2012, 10:45

[youtube][/youtube]
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.