Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Demiral out za sutra. Navodno, problem sa povredom.
Ocekuju se rezultati za Cuadrada, De Ligta i Sandra.
Ocekuju se rezultati za Cuadrada, De Ligta i Sandra.
- Burberry46
- Kontakt:
Kad vidis ovaj spisak igraca tuga te neka uhvati na sta je Juve spao da nema napadaca, rezervnog lijevog beka, neku klasu u veznom redu. Trener pocetnik
Definitivno najslabiji Juve u zadnjih nekoliko godina.
Dobro neko napisa neki dan lijevo Fabrotta a u napadu Ronaldo
Definitivno najslabiji Juve u zadnjih nekoliko godina.
Dobro neko napisa neki dan lijevo Fabrotta a u napadu Ronaldo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ovi ostali ce imati covid mjesec jer to je prosjek Juventusa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dje sad reprezentativna pauza od 15 dana kad najvise treba 

Ma dobro na sve su nas povrede + korona dokusurili, previse je ovo izostanka + roviti igraca .
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 jan 2021, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sandro-De ligt-Demiral-Cuadrado
Previse jbg
Previse jbg
Najbolja 4 igrača nazad nemamo na raspolaganju. Golemo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Niste mi jasni. Pisalo se da ste Inter i vi glavni kandidati za Scudetto iz razloga sto imate široku i jaku klupu. Pogledajte kakve pehove sa izostancima ima Milan, a nema ni izbliza jaku klupu kao Juventus i Inter.
Il Club più titolato al mondo!

Sta vise da covjek komentarise nakon ovoga..
Gledaj razlike

- forza_juve
- Kontakt:
Samo smetaju jedan drugom, isto mravi se skupili na jednom mjestu i onda se pitamo zašto svaku utakmicu primimo bar jedan gol. Ne zna se gdje se ko pozicionira, ne do Bog nikome
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ja, i?
Igraće Chillini, Bonuci, Danilo...sasvim ok.
Priča se u kontekstu da kad nešto krene loše onda svašta krene loše npr da ti u nekoj utakmici za trofej povrijeđeno 4 prvptimca iz odbrane.
Niko neće sigurno tražiti alibi u chieliniju ili bonuciju ako se ponovo ne napravi po šanse protiv napolia kao protiv intera što je bio slučaj.
Šta tu nije jasno?
- BuffonGigi
- Kontakt:
Uigranost i stabilnost je cudo, evo ovaj spominje Milan i izostanke i to stoji, ali Milan je 90% sadasnje ekipe imao prosle godine. Mi imamo puno navajlija, i jako smo se podmladili, plus jos jaki pehovi s povredama i virusom...tesko da je sezonu bilo ko mogao izvuci a ne Pirlo. I uz sve to, ova ekipa nije izgradjena za formaciju koju on forsira. Imas situaciju gdje Bernardeski, Kulusevski i Chiesa trebaju da igraju neke wing backove, a to oni realno nisu. Jedino Chiesa to igra kako treba zbog nevjerovatnih pluca koja momak ima... Ekipa u kojoj igraju Portanova i Frabotta, tesko da moze biti favorit u bilo kom takmicenju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja iskreno ne znam koju formaciju "forsira" pirlo. Igrali smo 3412, pa 4312, pa 352, pa 442, pa 424, pa 433 a o rasporedu igraca unutar ovoga navedenoga ne bih polemisao.
Ovo kad vidis kao da je neka ekipa iz 4 lige jbt...forza_juve je napisao/la: ↑20 jan 2021, 09:15Samo smetaju jedan drugom, isto mravi se skupili na jednom mjestu i onda se pitamo zašto svaku utakmicu primimo bar jedan gol. Ne zna se gdje se ko pozicionira, ne do Bog nikome
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma sta ih imas gledati tu, ako se ne osvoji Liga Prvaka (a jako su male sanse za to), ja cu sezonu za 10 godina pamtiti po drugom golu Intera. Ono je nevidjeno i necuveno, ja takvu situaciju nisam vidio ni u doba Knezevica, Grigere i Molinara.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
www.bilddump.se/bilder/20210120072111-8 ... 69.230.jpg
Obje slike su mučne na svoj način.
Včrs najavljuju:
Pirlo vjerovatno ostavio Moratu kao jedinu opciju s klupe, stille Allegri, jer nema koga uvesti. A i ne smije se povrijediti jer je i on na 70%, ne više od toga.Sczeszny
Danilo Bonucci Chiellini
Chiesa McKennie Bentancur Arthur Bernardeschi
Kulusevski Ronaldo
Ne znam kako, ali je krucijalna ovo utakmica kako klub ne bi već u januaru potonuo u ambis. Puno superkupova je izgubljeno, trofej kao trofej nije inače ekstremno važan, ali u ovim okolnostima prevažan.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.