BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FoSte95
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21

Post Postao/la FoSte95 » 27 sep 2020, 22:45

SA bi definitivno bilo u gornjoj polovini skotskog prvenstva. Imas dva tima koja su univerzum za sebe, ostalo je rang vise manje premijer lige

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 sep 2020, 23:01

FoSte95 je napisao/la:
27 sep 2020, 22:45
SA bi definitivno bilo u gornjoj polovini skotskog prvenstva. Imas dva tima koja su univerzum za sebe, ostalo je rang vise manje premijer lige
Ali nama nikad nisu godile te otočke ekipe, čak nam se i repka uvijek mučila/muči s takvim timovima.

Jednostavno ljudi pretrče kilometre u odnosu na nase "skupe korake".

A i protiv Rige su imali dosta sjajnih prilika, moglo je to biti lagano 3 ili 4 gola umjesto 1-0, ali apetiti Kelta su kao i sam klub - ogromni.

Prevelik su zalogaj za nas, pa sam pesimista, ali i ona utakmica od prosle godine daje tu neku nadu, tacnije obje utakmice, primali smo glupe golove i jos u 80im minutama.

Borba pa sta Bog da.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 27 sep 2020, 23:16

Neki od komentara na njihovom forumu u vezi s nama:

"A one-off, winner-take-all match against a team on (let's face it) a similar level to us."

"They got a man, Rahmanovic, sent off last night. Set up their first and their goal in the Champions League qualifiers.

Is he suspended for our game?"

"8 games unbeaten into their league.. no idea how good their league is mind"

"We beat them 3-1 away last year. From what I remember, they were fairly duff (ovo znaci da smo kao prljavo igrali hahaha)."

"Walk in the park then eh..beat this mob 3 or 4-0 easy :fear: "

"Was it not * it down last year? I remember they had a tall striker up front who was pretty good on the ball and brought others into play well - Ahmetovic. If they don't park the bus we have the players to win but they were decent last year."
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 27 sep 2020, 23:22

Samozdravlje je napisao/la:
27 sep 2020, 21:55
SarajevoForza je napisao/la:
22 sep 2020, 09:09
Hantraga je napisao/la:
22 sep 2020, 00:23
@SarajevoForza - ulazak u grupe bi nam riješio sve probleme :D Fina analiza, sve na jednom mjestu.

Nažalost, treba se poklopiti previše stvari. Situacija u Irskoj i Slovačkoj je super i već nagovještava fin rasplet. Na Moldaviju i Vels ne treba računati, tamo će Sheriff i TNS ove sezone rutinski riješiti stvari. Litvanija isto tako.

Shkendija, Dinamo Tbilisi, Alashkert, Dudelange, Legia, BATE, pa čak možda još neko iznenađenje (Qarabag, Ludogorets i sl.) su mjesta gdje treba tražiti šansu.
Hvala brate, ma ove godine smo upali nekako sa 4750 valjda ćemo i iduće treba nam samo 5 liga još da se poklopi kojih god

Kako ide ova Slovacka liga ? Dun.Streda ? Hvala :thumbup: :bih:
Dun Streda nam jedino odgovara da osvoji tako da samo neka nastave redati pobjede :D mada je ovaj Slovan i dalje pri vrhu

Također jako bitno veceras Dundalk - Shamrock 0:4, tu navijamo za Shamrock da osvoji, tj samo ne Dundalk.
Trenutno Dundalk zaostaje 18 bodova za Shamrockom nakon 13 kola ali ima i 2 utakmice manje. Tu je cerverokruzni sistem od 10 ekipa i igra se 36 kola.

U Bjelorusiji Bate sinoć kiksao protiv Bresta pa Shakhter ima sansu da se pobjedom izjednaci bodovno ma vrhu, tu je jos 5 kola do kraja, Shakhter ima utakmicu manje, a i ekipa Nemana ima 2 boda manje od Batea
U tih preostalih 5 kola igrat ce se i Shakhter-Bate (prvi mec zavrsen 2:2)

U Kazahstanu Astana se polako vraca :/ ali jos je rano kao i kod ostalih liga
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2020, 00:20

27 sep 2020, 23:22
27 sep 2020, 21:55
22 sep 2020, 09:09

Hvala brate, ma ove godine smo upali nekako sa 4750 valjda ćemo i iduće treba nam samo 5 liga još da se poklopi kojih god

Kako ide ova Slovacka liga ? Dun.Streda ? Hvala :thumbup: :bih:
Dun Streda nam jedino odgovara da osvoji tako da samo neka nastave redati pobjede :D mada je ovaj Slovan i dalje pri vrhu

Također jako bitno veceras Dundalk - Shamrock 0:4, tu navijamo za Shamrock da osvoji, tj samo ne Dundalk.
Trenutno Dundalk zaostaje 18 bodova za Shamrockom nakon 13 kola ali ima i 2 utakmice manje. Tu je cerverokruzni sistem od 10 ekipa i igra se 36 kola.

U Bjelorusiji Bate sinoć kiksao protiv Bresta pa Shakhter ima sansu da se pobjedom izjednaci bodovno ma vrhu, tu je jos 5 kola do kraja, Shakhter ima utakmicu manje, a i ekipa Nemana ima 2 boda manje od Batea
U tih preostalih 5 kola igrat ce se i Shakhter-Bate (prvi mec zavrsen 2:2)

U Kazahstanu Astana se polako vraca :/ ali jos je rano kao i kod ostalih liga

Hvala. dakle Dun Streda, Shamrock , Shakhter i da ne osvoji Alashkert , to bi bilo 4 i jos jedan pozitivan (recimo Tirana-Albanija) i mi bi bili nosioci. Naravno da je rano, nego samo da provjerim sebe. Vracati cu se ja na onaj tvoj "pregled". Hvala jos jednom.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 sep 2020, 00:33

Znaci za sada dobra atmosfera pred utakmicu...moglo bi se i proci.
Sreca pa nas je ekipa Budućnosti dobro spustila na zemlju i sad su svi oprezni, da ne kažem pesimisticni...a to je dobra naznaka da bi se napokon taj neki iskorak mogao napraviti i plasirati u grupe EL, ako Bog da. A ne kao inače, koga god dobijemo, ufuramo se kao da smo Bayern.
...
Veliki hendikep je neigranje najboljeg igraca Rahmanovica. U isto vrijeme bismo mogli iznenaditi Skote s TSS-om na toj poziciji.
Druga opcija je isto vrlo moguća a to je da Tatar igra na Rahmanovoj poziciji a krila Jukic i Fanimo.
...
Nadam se da će Oremusu skrenuti paznju na pravljenje offside zamki...mora bolje paziti na liniju.
Inace, mislim da se ova utakmica ubila za Hodzica a Oremusa vratiti u vezni red s Pejovicem...
Vidjet cemo sta ce Marinovic odluciti.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2020, 00:48

hurem je napisao/la:
28 sep 2020, 00:33
Sreca pa nas je ekipa Budućnosti dobro spustila na zemlju i sad su svi oprezni, da ne kažem pesimisticni...a to je dobra naznaka da bi se napokon taj neki iskorak mogao napraviti i plasirati u grupe EL, ako Bog da. A ne kao inače, koga god dobijemo, ufuramo se kao da smo Bayern.
...
Veliki hendikep je neigranje najboljeg igraca Rahmanovica. U isto vrijeme bismo mogli iznenaditi Skote s TSS-om na toj poziciji.
Druga opcija je isto vrlo moguća a to je da Tatar igra na Rahmanovoj poziciji a krila Jukic i Fanimo.
...
Nadam se da će Oremusu skrenuti paznju na pravljenje offside zamki...mora bolje paziti na liniju.
Inace, mislim da se ova utakmica ubila za Hodzica a Oremusa vratiti u vezni red s Pejovicem...

Procitaj sta sam napisao na nasem pdf ss :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 sep 2020, 00:59

28 sep 2020, 00:48
hurem je napisao/la:
...
...

Bio sam ubijedjen da sam na temi FKSarajevo i da tamo pisem. :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2020, 09:45

hurem je napisao/la:
28 sep 2020, 00:59
hurem je napisao/la:
...
...

@hurem
Pa jedino je Sarajevo ostalo u Evropi, pa je do toga garant.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 28 sep 2020, 09:47

sarajevo kao najveći klub u Bosni i Hercegovini zaslužuje da zaigra grupnu fazu,zdrav sportski projekat.puno sreće želim.
Samo Sloboda | COYG

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2020, 10:16

amypitar je napisao/la:
28 sep 2020, 09:45
hurem je napisao/la:
28 sep 2020, 00:59

@hurem
Pa jedino je Sarajevo ostalo u Evropi, pa je do toga garant.
:rol: :mrgreen:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 sep 2020, 10:18

Chapman1886 je napisao/la:
28 sep 2020, 09:47
sarajevo kao najveći klub u Bosni i Hercegovini zaslužuje da zaigra grupnu fazu,zdrav sportski projekat.puno sreće želim.
:salut:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2020, 11:21

Chapman1886 je napisao/la:
28 sep 2020, 09:47
Bit će veoma teško ali hvala svakako :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 sep 2020, 12:09

Ovi se bas ne ustrucavaju sutati sa distance. Ne valja :mrgreen:
ZZ

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 28 sep 2020, 18:52

Ne mogu vam zaboravit nikada onaj Bekic dan kad smo skupa Zelji ukrali titulu zajedno sa Antoniom Bandicem :mrgreen: stoga od SRCA zelim Sarajevu da udje u grupe EL i da napokon gledamo jedan nas klub u okrsaju sa velikim europskim momcadima da ge hebes ova pretkola vise dosadila stoga jako i pametno protiv skota nek vide da ovo ipak nije 99. liga kao sto nas predstavljaju. :thumbup:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 28 sep 2020, 18:56

Antipolitika3 je napisao/la:
28 sep 2020, 18:52
Ne mogu vam zaboravit nikada onaj Bekic dan kad smo skupa Zelji ukrali titulu zajedno sa Antoniom Bandicem :mrgreen: stoga od SRCA zelim Sarajevu da udje u grupe EL i da napokon gledamo jedan nas klub u okrsaju sa velikim europskim momcadima da ge hebes ova pretkola vise dosadila stoga jako i pametno protiv skota nek vide da ovo ipak nije 99. liga kao sto nas predstavljaju. :thumbup:
:salut:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 28 sep 2020, 19:48

Hvala športski prijatelji!

Biće opet Bekić dana :mrgreen:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 28 sep 2020, 19:51

Sarajevo, Zrinjski Bog i carsija, neka ziva Bosna ali i Hercegovina nasa drzava.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 28 sep 2020, 20:15

cekaj ba, je li se igra 1 ili 2 utakmice sada ?

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.