Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Igrač za tekme protiv slabijih ekipa, gdje mi trebamo držati posjed i kreirati. Kad je jači tempo ne može trkački odgovoriti i tu treba tražiti neko rješenje sa Pjanićem i Bešićem.
Samo onakav gol odavno nisam vidio, maestralno. A i drugi je bogami fino zakucao u stilu Lamparda, neki napadači se ne bi onako snašli.
Samo onakav gol odavno nisam vidio, maestralno. A i drugi je bogami fino zakucao u stilu Lamparda, neki napadači se ne bi onako snašli.
@hurem jedan si od rijetkih koji ga prizeljkivao večeras,i svaka ti čast.
Medunjanin je tehnički najjači igrač ove reprezentacije samo da formu popravi Abd.
I drago mi je da su ove dvije utakmice dokazale koliko nama kao reprezentaciji znače jedan Medunjanin i jedan Salihovic.
Hadžići i Sušići im samo mogu peškire donositi. Toliko.
Medunjanin je tehnički najjači igrač ove reprezentacije samo da formu popravi Abd.
I drago mi je da su ove dvije utakmice dokazale koliko nama kao reprezentaciji znače jedan Medunjanin i jedan Salihovic.
Hadžići i Sušići im samo mogu peškire donositi. Toliko.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Upravo zato sam i napisao da se zna koje utakmice on treba igrati. Mi jednostavno nemamo igrača koji je sličan Medunjaninu, kao što neko reče, najbliži je Misketu.FaraonTM je napisao/la:Al' definitivno ne smije od početka igrati u baražu sa obzirom da mu je trka stran pojam. Koristan je igrač protiv slabijih reprezentacija jer ima izuzetan šut i odličan je tehničar, al' za neki ozbiljan fudbal ipak nije.
Nadam se da će naći novi klub, nebitno koja je liga, samo da igra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma teško će naći klub u ligi petice. Sve su to trkački zahtjevne lige, a realno nijedan klub nije toliko amaterski da se može protiv njega igrati a da se ne trči. Najbolje mu je da se vrati u kakav dobar Turski klub, niti mu je strana liga niti država.Virtu4l je napisao/la:Upravo zato sam i napisao da se zna koje utakmice on treba igrati. Mi jednostavno nemamo igrača koji je sličan Medunjaninu, kao što neko reče, najbliži je Misketu.FaraonTM je napisao/la:Al' definitivno ne smije od početka igrati u baražu sa obzirom da mu je trka stran pojam. Koristan je igrač protiv slabijih reprezentacija jer ima izuzetan šut i odličan je tehničar, al' za neki ozbiljan fudbal ipak nije.
Nadam se da će naći novi klub, nebitno koja je liga, samo da igra.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije nazalost dovoljno dobar. Sto ti rece za inferiorne reprezentacije je koristan.Virtu4l je napisao/la:Ne može on više ni na čemu poraditi, nema 20 godina. Dobar je ovakav kakav je, zna se koje utakmice treba igrati i to je to. Dobijaće poziv sve dok se bude profesionalno bavio fudbalom. Bio je najbolji u dvije možda najvažnije utakmice, Izrael i Kipar, a večeras je njemu i Pjaniću falio Bešić da budu još bolji.
Ustvari to vise govori o nasem rosteru igraca. Poslije Misketa ne mozemo jednog kompletnog veznjaka imat da valja. Jedan haman ima sve, al udaren malo u glavu. Nepouzdan mentalno. Jedan od dragulja Evropskog fudbala do kukavice koja ne smije preuzet odgovornost kad treba. Podbaci u liderskim aspektima, kad treba povući naprijed tim on nestane. Najkompletniji veznjak haman u Kini igra, a u karijeri imo povreda ko Diaby ..
Ovaj Medo igra lezerno ko termin sve. Sta bi dao za Rahimića iz najboljih dana ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Imamo to što imamo, vezni red je takav kakav jeste i nikad ne znaš kako će odigrati, fali nam taj jedan igrač da bi dobili Pjanića i Bešića u paru, a taj da igra ispred njih. Pisao sam već o Deniju Miloševiću i nadam se da će nastaviti sa dobrim partijama čime bi riješili sve muke, osim ako se čunga lunga opet ne pomami.BadrHari je napisao/la:Nije nazalost dovoljno dobar. Sto ti rece za inferiorne reprezentacije je koristan.
Ustvari to vise govori o nasem rosteru igraca. Poslije Misketa ne mozemo jednog kompletnog veznjaka imat da valja. Jedan haman ima sve, al udaren malo u glavu. Nepouzdan mentalno. Jedan od dragulja Evropskog fudbala do kukavice koja ne smije preuzet odgovornost kad treba. Podbaci u liderskim aspektima, kad treba povući naprijed tim on nestane. Najkompletniji veznjak haman u Kini igra, a u karijeri imo povreda ko Diaby ..
Ovaj Medo igra lezerno ko termin sve. Sta bi dao za Rahimića iz najboljih dana ..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- skyisthelimit
Nekad je u Deporu izvodi prekide, penale. Sad u istom nema ga u 18. Hej, u jbenoj La Korunji.
15.10 - 15.06 ...
nas najbolji igrac...sredina bez njega nije ista...vidjelo se to i protiv velsa
-
- Kontakt:
Napisao sam sinoc na temi Kipar - BiH da imam osjecaj da ces je sa 30m zavuci i hvala Bogu to se i desilo! Aferim sarajevski smekeru, onakav gol samo veliki igraci znaju da daju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bez Medunjanina ne mogu zamisliti nas vezni red,vidjelo se protiv Velsa na sta to lici...nismo povezali akciju kako treba. Protiv Kipra bio maestralan i to bez neke forme,prvi gol fantazija,pravo remek djelo..cijelu utakmicu je odigrao u velikom stilu,mi takvih igraca jednostavno nemamo,kakvi su Medunjanin i Misimovic! bilo bi extra da se vrati u ovih mejsec dana u klubu,ali on iz nekih drugih razloga tamo ne igra,a ne zbog kvaliteta...kako god,u barazu njega vidim kao naseg velikog aduta! Pjanic-Besic-Medunjanin ,u napadu Dzeko,na krilima Lulic i Visca..jedva cekam tu formaciju!
bosnas_ je napisao/la:bez Medunjanina ne mogu zamisliti nas vezni red,vidjelo se protiv Velsa na sta to lici...nismo povezali akciju kako treba. Protiv Kipra bio maestralan i to bez neke forme,prvi gol fantazija,pravo remek djelo..cijelu utakmicu je odigrao u velikom stilu,mi takvih igraca jednostavno nemamo,kakvi su Medunjanin i Misimovic! bilo bi extra da se vrati u ovih mejsec dana u klubu,ali on iz nekih drugih razloga tamo ne igra,a ne zbog kvaliteta...kako god,u barazu njega vidim kao naseg velikog aduta! Pjanic-Besic-Medunjanin ,u napadu Dzeko,na krilima Lulic i Visca..jedva cekam tu formaciju!
Ma njega treba neko upregnuti da popravi fizičku spremu, on je tehnički doktor naše reprezentacije.
Samo da hoće bar koju utakmicu odigrati u Deportivu.
Nije mi jasno sto idiot ne raskine ugovor i ide negdje gdje će igrati, nije mu 35 godina.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
- Kontakt:
hare je dobar tehnicar ,dobar sut ima ali loš je s trcanjem to se i veceras vidjelo u drgom poluvremenu pored njeg 3 puta mu prolazi vezni igrac Cipra on neuspjeva ni faul napraviti .opet kazem ima kvalitet al u brzim i jacim utakmicama ne znam koliko to moze pratiti
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I sta sad? Automatski zaboravio kako izgleda lopta?skyisthelimit je napisao/la:Nekad je u Deporu izvodi prekide, penale. Sad u istom nema ga u 18. Hej, u jbenoj La Korunji.

On u zimskom prelaznom roku mora napustiti La korunju pa makar dosao da igra u Sarajevo ili Zelju
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Igrac utakmice unatoc 2 Harisova gola je po meni Lulic. Medunjanin je uvijek znao zabiti lijepi gol ali njegov problem je druge prirode. Ali ajde nemoj da o tome pisemo na danasnji dan. Bravo Harise i da bude jos koji gol u reprezentaciji BiH. Tinu danas nije mjesto u komentarima jer nije igrao. Ciprani su nam dolazili do 16 metara prelako i nasa sredina se u tom segmentu nije iskazala. Bit ce bolje valjda.haris92 je napisao/la:@dubrovnik očekujem komentar za igrača utakmice. Tincek ne vrijedi ko Medunjaninov palac.Medo gigantu
-
koristan je za igrati protiv kipra i reprezentacija kojima uvijek mozemo zabiti gol bez obzira koliko primili obzirom na tu razliku u kvalitetu izmedju nas i njih. medjutim, za nesto ozbiljnije ja ga ne bih koristio jer je takticki neodgovoran igrac, a to danas u modernom fudbalu stvarno puno kosta. no, kako sam i pisao ranije drag mi je igrac, cijenim ga i njegovu ljevicu i strasno mi je drago sto je bas on u ovako teskom periodu za sebe i svoju karijeru zabio dva gola i bio direktan ucesnik odlaska u baraz. svaka cast majstore 

-
- Kontakt:
MEDOOOOOOOO !!!!!!!!
Cestitke za golove.
Pomalo me iznenadila cinjenica da se nijedan padobranac nije nakacio na moje postove vezane za njegov poluprofesionalni status i igru u polju do ovog trenutka.
Reklo bi se da ovaj forum mozda posjeduje potencijal za manje bijednu buducnost.
Kako god, oprosti se. Ucini nam uslugu. I hvala jos jednom.

Kako god, oprosti se. Ucini nam uslugu. I hvala jos jednom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Majstore hvala ti za baraz.
Jedini koji u ovom trenutku može koliko toliko zamjeniti Misketa.
Jedini koji u ovom trenutku može koliko toliko zamjeniti Misketa.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Po meni slab sinoć kao i svi skoro , ali 2 gola ga izvukla 

"We need to suffer. And we need to fight."