FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
mah Kraft je odigrao utakmicu karijere,da je Cambiasso zabio jednu od 2 874854% sanse koje je imo,te da je Kraft samo jednom slabije reagovo sad bi bila druga prica...
Leo je iso da ne primi gol jer fali napadac da se napadne,i uspio bi u tome da j.c. nije napravio onakvu gresku...
Bayern nije imo ni jedne ciste prilike osim precke Riberya i stative Robbena,a Inter je imo barem 5 stopostotnih sansi...
ovo se moze proc,al pod uslovom da Milito bude spreman u suprotnom nemamo nikakve sanse...
Leo je iso da ne primi gol jer fali napadac da se napadne,i uspio bi u tome da j.c. nije napravio onakvu gresku...
Bayern nije imo ni jedne ciste prilike osim precke Riberya i stative Robbena,a Inter je imo barem 5 stopostotnih sansi...
ovo se moze proc,al pod uslovom da Milito bude spreman u suprotnom nemamo nikakve sanse...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
pu jbm te sreco
nemam drugi komentar, mozda poslije kad se smirim malo

nemam drugi komentar, mozda poslije kad se smirim malo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
+1van gall je napisao/la:Et ipak pobjedi bolji
Bayern je bio bolja ekipa.
Nema Inter igrača za Leonardovu taktiku još vam je sjela povreda Milita baš u pravo vrijeme
...

- sarajlija89
- Kontakt:
Bolji bayern..potpuno zasluzena pobjeda.
Imao je i inter nekoliko dobrih prilika,ali generalno igra koju su pokazali nije bila dobra...bez ideje u igri i nekih ofanzivnih rjesenja nije se moglo...ne moze etoo sam.Bayern kontrolisao i pokazao zreliju igru...
Govorio sam i prije, da inter pobjeđuje iako ne igra dobro..jednostavno, nema igre kao sto se ocekuje....to nije na nivou...
Losa taktika leonarda ali ruku na srce i nije imao nekih rjesenja.Mozda je pogrijesio sto nije ubacio pandeva ili ranije osvjezio ekipu jer cijelo drugo pol je visio gol...interu fali jedan pravi spic koji bi otvarao vise prostora etoou,ne moze etoo sam...te jedan kreativan vezni...cambiasso,motta,zanetti ne mogu kreirat igru..stankovic je star i povrede ga muce cesto...zatvori miacona,sneijdera i etooa i to je to..bar dvojicu od njih i to je to..
Cagliari je nadigrao intera..al primio sam to sa rezervom jer su odmarali neki igraci...relativno slabi Juventus je bolje stajao u polju od intera...a vecerasnja tekma je definitivno pokazala da inter nema igru i da je potrebno par novih igraca i novih rjesenja...dosta igraca je potroseno i nedostaje kreativnosti...
Mozda se necete sloziti jer ste stvorili par dobrih prilika ali sam protok lopte,posjed iste i igra nije na nivou...vecinom su to individulane akcije sneijdera ili etooa iz cega stvaraju prilike...
Nije gotovo al sa ovakvom igrom...nemate puno sansi u revansu
Imao je i inter nekoliko dobrih prilika,ali generalno igra koju su pokazali nije bila dobra...bez ideje u igri i nekih ofanzivnih rjesenja nije se moglo...ne moze etoo sam.Bayern kontrolisao i pokazao zreliju igru...
Govorio sam i prije, da inter pobjeđuje iako ne igra dobro..jednostavno, nema igre kao sto se ocekuje....to nije na nivou...
Losa taktika leonarda ali ruku na srce i nije imao nekih rjesenja.Mozda je pogrijesio sto nije ubacio pandeva ili ranije osvjezio ekipu jer cijelo drugo pol je visio gol...interu fali jedan pravi spic koji bi otvarao vise prostora etoou,ne moze etoo sam...te jedan kreativan vezni...cambiasso,motta,zanetti ne mogu kreirat igru..stankovic je star i povrede ga muce cesto...zatvori miacona,sneijdera i etooa i to je to..bar dvojicu od njih i to je to..
Cagliari je nadigrao intera..al primio sam to sa rezervom jer su odmarali neki igraci...relativno slabi Juventus je bolje stajao u polju od intera...a vecerasnja tekma je definitivno pokazala da inter nema igru i da je potrebno par novih igraca i novih rjesenja...dosta igraca je potroseno i nedostaje kreativnosti...
Mozda se necete sloziti jer ste stvorili par dobrih prilika ali sam protok lopte,posjed iste i igra nije na nivou...vecinom su to individulane akcije sneijdera ili etooa iz cega stvaraju prilike...
Nije gotovo al sa ovakvom igrom...nemate puno sansi u revansu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dobar rezultat za inter...uzmite u obzir da je za bayren igrao jedan ARJEN ROBBEN...
neposteno u startu...al' nie mu se previse iralo..sreca
neposteno u startu...al' nie mu se previse iralo..sreca
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa čim je se inter otvorio odmah je iz kontre primio gol, mada je to bilo zahvaljujući greški golmana...poznavajući dosadašnji Leov score u bitnim utakmicama moje mišljenje je da skoro pa nemate šansi...jer se morate otvoriti, a ako se otvorite loše vam se piše, pogotovo ako Ranochia ne bude igrao u uzvratu...
Uostalom čitava ekipa je podbacila, Sneider od početka nervozan, samo je Eto'o odigrao na svom nivou...
Neko govori da nije Kraft odbranio, pa da je gol malo visočiji i malo duži inter bi primio 3-4 gola...
Sve u svemu apsolutno zaslužena pobijeda Bayerna...
Uostalom čitava ekipa je podbacila, Sneider od početka nervozan, samo je Eto'o odigrao na svom nivou...
Neko govori da nije Kraft odbranio, pa da je gol malo visočiji i malo duži inter bi primio 3-4 gola...
Sve u svemu apsolutno zaslužena pobijeda Bayerna...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
al mora se priznati da su imali i peh, ozljeđen milito, pojačanje koje igra u super formi nema pravo nastupa, a pandev klocina i ostali samo na jednom napadaču, potrefi se da sneijder, zaneti, stanković, cambiaso i mota istu noć svi odigraju ispodprosječno i to je to, nemaš kontrolu lopte, nemaš smislenih akcija, etoo morao sam izmišljati nešto i zamalo u dva navrata i uspio, može ovo inter još uvijek proći ali sad je to daleko teže.
leonardo i dalje nema rezervne opcije ni formacije taj frajer igra neki svoj šablon stalno gubio, vodio nema veze piči isto
leonardo i dalje nema rezervne opcije ni formacije taj frajer igra neki svoj šablon stalno gubio, vodio nema veze piči isto

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- moustapha
- Kontakt:
Veceras je bilo, ko prvi zabije pobjedjuje. Drago mi je sto je to bio Bayern.
Naravno da jos nije gotovo. Ima jos jedna utakmica nista manje uzbudljiva. ali su sanse Bayerna mnogo vece, sada na domacem terenu.
Najveca je greska Leonarda bila ta sto je prepustio igru Bayernu, a kontre nisu ni izbliza dobro izradjivali kao sto su znali dok je Mourinho bio tu.
@amell, gdje je taj mali mis.
Naravno da jos nije gotovo. Ima jos jedna utakmica nista manje uzbudljiva. ali su sanse Bayerna mnogo vece, sada na domacem terenu.
Najveca je greska Leonarda bila ta sto je prepustio igru Bayernu, a kontre nisu ni izbliza dobro izradjivali kao sto su znali dok je Mourinho bio tu.

#divovi
- Interista di cuore
- Kontakt:
bila je stvarno dobra utakmica,kad se pogleda igra generalno Bayern je zasluzio,al Inter je imo vise prilika u toku utakmice...moustapha je napisao/la:Veceras je bilo, ko prvi zabije pobjedjuje. Drago mi je sto je to bio Bayern.
Inter nije mogo drugacije da igra jer nije imo drugog napdaca,inace se ne igra sa jednim al izostanak MIlita i Pazzinia je bio kljucan...
doce @amell nekad sljedece godine

@tony
da smo zabili jednu od onih sansi bila bi druga prica.Ja sam nakon ove utakmice veci optimista za prolazak nego prije.Samo da se Milito opooravi,odbrana Bayerna je kriminalna,samo da nasi ne fulaju ovoliko.
- sarajlija89
- Kontakt:
Falio je pazzini...leo nije imao pravu izmjenu al morao je ranije mijenjati...pa cijelo drugo pol. je viso gol u zraku..izuzev posljednjih 10 tak min. kada su i primili gol,u trenucima kada su i igrali nesto...simptomaticno
U vezi inter ima isti profil igraca vecinom,koji nisu kreativci...fali im jedna kreativniji vezni..a bgm najvise forma Milita iz prosle sezone...tek sad se moze vidjeti sta je znacio i koliko je donio Milito u prosloj sezoni...
al msilim da je i njegovo proslo sa ovim cestim povredama...tako da ce morati traziti i jos jednog napadaca...

U vezi inter ima isti profil igraca vecinom,koji nisu kreativci...fali im jedna kreativniji vezni..a bgm najvise forma Milita iz prosle sezone...tek sad se moze vidjeti sta je znacio i koliko je donio Milito u prosloj sezoni...
al msilim da je i njegovo proslo sa ovim cestim povredama...tako da ce morati traziti i jos jednog napadaca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
kad sve sabereš fali im Mourinho, koji ce od Pandeva napraviti igrača koji moze odigrati bilo koju poziciju il neki drugi igrač nije bitno ...sarajlija89 je napisao/la:Falio je pazzini...leo nije imao pravu izmjenu al morao je ranije mijenjati...pa cijelo drugo pol. je viso gol u zraku..izuzev posljednjih 10 tak min. kada su i primili gol,u trenucima kada su i igrali nesto...simptomaticno![]()
![]()
Čak bi im i Benitez mnogo bolje ovo odradio al dobro za Bayern da je otpušten.
- Interista di cuore
- Kontakt:
po meni je Leo napravio gresku sto nije malo prije mijenjo,ostalo je po meni odlicno odradio utakmicu...ne moze on bit kriv za sve profulane sanse,te na katastrofalnu reakciju Cesara.
Moze se ovo itekako proc,samo da se Milito opravi da malo rastereti Eto'oa...
Nadam se da Ranocchia nije ozbiljnije povrijedjen,iako ono nije izgledalo dobro :S
Moze se ovo itekako proc,samo da se Milito opravi da malo rastereti Eto'oa...
Nadam se da Ranocchia nije ozbiljnije povrijedjen,iako ono nije izgledalo dobro :S
Sve u svemu zaslužena pobjeda Bayerna. Nije mi jasno da su faktički cijelo vrijeme prepustili igru Bayernu, ali pored toga ova odluka samo sa Etoo-m u napadu je po meni loša. Trebao je Pandev igrati, ako ništa bar od 60-70 minute, Etoo me oduševio svojom igom večeras, svaka mu čast, ali sam nije mogao. Cambiaso smiješan, pa dva zicera je profulao, ono je ze zatvora
. Mislim da je Interu upravo večeras bila šansa da napravi bolji rezultat, a po postavki igre činilo mi se da Leonardo brani 0:0 u Milanu, pa tamo želi odlučivati o prolazu. I na kraju se to obilo o glavu.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Zao mi je ranocchie...jbg..taman poceo dobro igrati i pohvale dobijati..steta,mislim da je teze povreda..i prosle sezone je imao slicnu
Ma ko ce znat...sjetim se tekme milan-bayern 2-2,u slicnoj tekmi..pa ih u revansu seedorf i pippo potopise bez pola muke...
al s oavakvom igrom nece ici...14 dana je relativno dugo,moze se dosta promjeniti...

Ma ko ce znat...sjetim se tekme milan-bayern 2-2,u slicnoj tekmi..pa ih u revansu seedorf i pippo potopise bez pola muke...
al s oavakvom igrom nece ici...14 dana je relativno dugo,moze se dosta promjeniti...
- schweinsteiger
- Kontakt:
#miasanmia
- Interista di cuore
- Kontakt:
nema nista
sta ima kod tebe ??? sanjas da ti Bayern bude prvak svijeta vjerovatno 
ima jos jedna utakmica dijete,pazi da ne pojedes g.ovno s ovom silom...
mozda sad zvuci glupo,al ja sam majke veci optimista nego prije utakmice.Kljuc je povratak MIlita,ako se on vrati ne sumnjam u prolazak....

ima jos jedna utakmica dijete,pazi da ne pojedes g.ovno s ovom silom...
mozda sad zvuci glupo,al ja sam majke veci optimista nego prije utakmice.Kljuc je povratak MIlita,ako se on vrati ne sumnjam u prolazak....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ciao,ciao... 

U 20.min zbio se ključni trenutak kada sudac nije dosvirao penal za Inter nakon prekršaja nad Etoom, to bi nam dalo potpuno novu utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
cao i tebiNYKnicks Fan je napisao/la:Ciao,ciao...

Eto'o gore nije mogao sam, da je imao Pazzinija ili Milita uz sebe, bila bi to sasvim druga prica, sta bi bilo recimo da je na mjestu Cambiassa bio Milito, ali ni Cambiasso nije imao srece jer mu lopta oba puta dolazi na desnu nogu, gdje je on hendikepiran
takodjer fali jos jedan kreativac uz Sneijdera, Kharja je nesto pokusavao, ali ne moze, on nema ni kvalitet, niti bilo sta drugo da bi mogao pomoci
Cesar jako los, kao i Maicon, slabiji u odnosu na proslu sezonu za jedno 30 odsto, Rannochia i Lucio su bili odlicni, al kad hoce peh Andrea se povrijedi
mislim da ovde ni izbliza jos nista nije gotovo, kostala nas je slaba taktika neiskusnog, jako neiskusnog Leonarda
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.