SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
Eto polusezonu sam završio na sredini tabele, na 10.tom mjestu, neiskustvo je došlo do izražaja 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Znam da kamp pomaze, ali toliko?
Čestitam na pobjedi arelinho, ali 4:0? Ajd da se i ja pozalim na igru
ima samo 2 bolje igrača od mene pa mi je zato ovo malo previše,iako sam i očekivala neki (minimalni) poraz 
Moram uzet tikete

Čestitam na pobjedi arelinho, ali 4:0? Ajd da se i ja pozalim na igru

Moram uzet tikete

Najavljujem dominaciju u drugoj polusezoni

Dominacija je pocela

-
- Kontakt:
u zadnjih 11 utakmica 5 timova kampovalo protiv mene dok ja nisam niti jednom.. nije ni čudo što sam upao u krizu rezultata, al vratit će se Gojzericaaaaaaaaaa!
-
- Kontakt:
@otelo haj pojasni što si prodao De Bruynea za siću a onda doveo krš od igrača po većoj cijeni nego što vrijedi? za to se dobija ban jer je kršenje pravila
da su ti pare trebale mogao si ga prodat komotno za 30 miliona
da su ti pare trebale mogao si ga prodat komotno za 30 miliona
8. Collaboration between managers or between crew members in any league is prohibited at Online Soccer Manager. This includes the fixing of matches and the use of the transfers system to give one team an unfair advantage over another. Factors which will be considered such include, but are not be limited to: deliberately poor team line-ups; players deliberately lined up in the wrong positions; managers joining a league and then resigning after a few days with the deliberate intention of colluding with another manager; the specific use of training camps to affect or alter results in order to gain an unfair advantage or protect a fellow manager/crew member. Any manager found to be guilty of such an offence will be locked or suspended and will also be banned from re-joining a crew for a minimum period of 2 months. Crews in which at least two managers playing in the same league are both found of guilty of collusion with each other will be terminated.
Furam se na Blazerse i pravim rebuild 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
+ dao si 10 miliona iako je igrač bio na TL za 8 mil. imaš li konkretan odgovor?
Imam.
De Bruyne je u ocajnoj formi i htio sam ga se rijesiti. Bio sam zadovoljan ponudom i prodao ga.
Bio je na TL za 8mil ali ga ja cijenim za 10mil.
Imam iste kriterije i za svoje i za protivnicke igrace
De Bruyne je u ocajnoj formi i htio sam ga se rijesiti. Bio sam zadovoljan ponudom i prodao ga.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
mislim da ce ti trebati novi account za igru, uskoro. 

I onako nisam planirao igrati naredne sezone
Samo mi objasni kako ti mozes dati za igrace 4-5 mil vise od njihove vrijednosti ali ja ne mogu ispod ?

Samo mi objasni kako ti mozes dati za igrace 4-5 mil vise od njihove vrijednosti ali ja ne mogu ispod ?
Ista nam je tuga hahah, i veceras mi kampuje liverpool, dobro se i drzim za sadgojzerica je napisao/la:u zadnjih 11 utakmica 5 timova kampovalo protiv mene dok ja nisam niti jednom.. nije ni čudo što sam upao u krizu rezultata, al vratit će se Gojzericaaaaaaaaaa!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Imam.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Otelo ala Galliani svojevremeno 

X protiv drugoplasiranog mada je moglo da bude i 1:0 za mene da je pirlo iskoristio penal.
Cim sam vidio da Otelo prodaje ispod vrijednosti poslao sam mu nekoliko ponuda valjda prihvati hahaha
Cim sam vidio da Otelo prodaje ispod vrijednosti poslao sam mu nekoliko ponuda valjda prihvati hahaha
Re: RE: Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
Ko MamićRamsey16 je napisao/la:X protiv drugoplasiranog mada je moglo da bude i 1:0 za mene da je pirlo iskoristio penal.

Ne znam jel bila neka liga na forumu a da se moje ime i namještanje nije spominjalo

-
- Kontakt:
sljedeće sezone skratit ligu na 10 ozbiljnih igrača 

Buran dan na adresi kluba " Titula je nasa". Neki igraci su otisli, neki dosli. Novca bilo i nestalo.
Izradali se svi od Interpola do Sipe preko Islamske drzave i saveza ljudi za " regularnije" sutra no dokazano je da je sve bilo cisto ida se imaju dvostruki standardi za pojedine klubove
Braca Mamić izjavila : " Iznimno smo ponosni"
Uprava Hajduka: " Nije bilo regularno, hocemo svastiku".
Izradali se svi od Interpola do Sipe preko Islamske drzave i saveza ljudi za " regularnije" sutra no dokazano je da je sve bilo cisto ida se imaju dvostruki standardi za pojedine klubove

Braca Mamić izjavila : " Iznimno smo ponosni"
Uprava Hajduka: " Nije bilo regularno, hocemo svastiku".
Koliko je Otelo kriv toliko je kriv i ovaj moj "topnik" @Arelinho
Sve je ovdje regularno samo treba znati poslovatiRamsey16 je napisao/la:Koliko je Otelo kriv toliko je kriv i ovaj moj "topnik" @Arelinho

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.