Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.po'marke je napisao/la:Ma samo da nismo kod Konjuha kiksali, nas ova Krivaja redovno dobija!Nemamo klasicnog srednjeg beka, pa pretezno neko sa desnog igra u sredini... Nema ko da nam igru organizuje od kada je Dokic otisao, a nikog nisu doveli.
Isti nas problemi muce!!! Jbg u svakom gradu ista bagra, samo gleda kako da se ogrebe i da trpa svoje dzepove... Citam neki dan u novinama kako je grad ove godine za RK Slogu izdvojio 304 000 maraka, samo ne znam gdje nestadose te pare!flash je napisao/la: Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.
I 430 000 km za turnir...imate placene igrace...trenera...svi se ogrebu...po'marke je napisao/la:Isti nas problemi muce!!! Jbg u svakom gradu ista bagra, samo gleda kako da se ogrebe i da trpa svoje dzepove... Citam neki dan u novinama kako je grad ove godine za RK Slogu izdvojio 304 000 maraka, samo ne znam gdje nestadose te pare!flash je napisao/la: Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.
Jbg sve je isto, grebe se na ime i turnir...Iduce godine je iz budzeta opstine Derventa za klub planirano 100 000 km, i to je relativno malo u odnosu na druge klubove P.Lpo'marke je napisao/la:Jesu placeni su bas.Skoro primili drugu platu!
Pola ovih para i ne dodje do kluba druze moj!!!
edit. Turnir je druga prica, nemaju te pare veze sa klubom!!!
Cestitka, zasluzeno ste prvi, ako nebude finansijskih turbulencija, na proljece vam se vraca Sabanovic, uvjerljivo najbolji ii jedini pravi golman u ligi...u ovoj ste ligi najbolji, vec Bosna , iZvidjac i Borac su druga pricaRoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ubistvo veceras RK Celik-RK Krivaja 39:31 (20:9) poluvrijeme...Coece pa da nam nije usla druga postava bilo bi 25 razlike u pojedinim trenucima bilo i po 16....Steta samo sto je Kadic pauziro...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.