RK Čelik

chily-rz
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la chily-rz » 25 nov 2011, 20:11

A jest mi žao što ne ode na tekmu,imao sam namjeru al zub me cima strašno,evo sad popustio pa nek potraje :D Da mi je prije par godina neko rekao da cemo u rukometu boriti se za Europu pošteno bi mu se nasmijao,kako god jedva cekam zavrsnicu,kad se pridruze Borac,Izvidjac i Bosna bice ludilo u Areni :D

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 25 nov 2011, 20:17

po'marke je napisao/la:Ma samo da nismo kod Konjuha kiksali, nas ova Krivaja redovno dobija! :mrgreen: Nemamo klasicnog srednjeg beka, pa pretezno neko sa desnog igra u sredini... Nema ko da nam igru organizuje od kada je Dokic otisao, a nikog nisu doveli. :roll:
Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.
Nema vise :P

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 nov 2011, 20:47

flash je napisao/la: Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.
Isti nas problemi muce!!! Jbg u svakom gradu ista bagra, samo gleda kako da se ogrebe i da trpa svoje dzepove... Citam neki dan u novinama kako je grad ove godine za RK Slogu izdvojio 304 000 maraka, samo ne znam gdje nestadose te pare! :mrgreen:

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 25 nov 2011, 20:58

po'marke je napisao/la:
flash je napisao/la: Ma vi mene podsjecate na N.K Čelik svake sezone puno pokupujete igraca pa ih sve prodate pa opet krenete sa svojim igracima,onda opet sve promijnite.To ne vodi uspjehu kao sto i mi znamo u fudbalu a steta jer imate tradiciju u Doboju u vezi rukometa.Mislim da su vam pogresni ljudi na celu jer ne znaju iskoristiti to sto su zatekli od proslih generacija.
Isti nas problemi muce!!! Jbg u svakom gradu ista bagra, samo gleda kako da se ogrebe i da trpa svoje dzepove... Citam neki dan u novinama kako je grad ove godine za RK Slogu izdvojio 304 000 maraka, samo ne znam gdje nestadose te pare! :mrgreen:
I 430 000 km za turnir...imate placene igrace...trenera...svi se ogrebu...

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 25 nov 2011, 21:00

Jesu placeni su bas. :roll: Skoro primili drugu platu! :mrgreen: Pola ovih para i ne dodje do kluba druze moj!!!

edit. Turnir je druga prica, nemaju te pare veze sa klubom!!! ;)

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 25 nov 2011, 21:11

Ubistvo veceras RK Celik-RK Krivaja 39:31 (20:9) poluvrijeme...Coece pa da nam nije usla druga postava bilo bi 25 razlike u pojedinim trenucima bilo i po 16....Steta samo sto je Kadic pauziro...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 25 nov 2011, 21:17

po'marke je napisao/la:Jesu placeni su bas. :roll: Skoro primili drugu platu! :mrgreen: Pola ovih para i ne dodje do kluba druze moj!!!

edit. Turnir je druga prica, nemaju te pare veze sa klubom!!! ;)
Jbg sve je isto, grebe se na ime i turnir...Iduce godine je iz budzeta opstine Derventa za klub planirano 100 000 km, i to je relativno malo u odnosu na druge klubove P.L

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 25 nov 2011, 21:20

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ubistvo veceras RK Celik-RK Krivaja 39:31 (20:9) poluvrijeme...Coece pa da nam nije usla druga postava bilo bi 25 razlike u pojedinim trenucima bilo i po 16....Steta samo sto je Kadic pauziro...
Cestitka, zasluzeno ste prvi, ako nebude finansijskih turbulencija, na proljece vam se vraca Sabanovic, uvjerljivo najbolji ii jedini pravi golman u ligi...u ovoj ste ligi najbolji, vec Bosna , iZvidjac i Borac su druga prica

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 nov 2011, 21:48

Veoma uzbudljiva utakmica, pa je vec u 15min bilo 13:3. :lol: Na poluvremenu 20:9, uz dosta promasenih zicera iz kontri. U drugom krenuli sa prvom postavom, ali oni igrali par minuta, i onda uvede 2 mlada krila, pa nedugo iza toga 2 mlada beka, tako da smo 25min igrali sa podmladkom. Bila bi pobjeda daleko ubjedljivija da je barem na terenu ostao Bubi, posto nije niko ostao da razigrava ove mlade, pa se gubili po terenu u vecini slucajeva. O nasim golmanima stvarno netreba ni pricati, jer stativa u vecini utakmica ima vise odbrana od njih. :mrgreen:

U prvom su odigrali do sada najbolju odbranu ove godine. Nisu dali dahnuti protivniku. Cim bi dobili loptu, odmah neko od nasih tamo ga fata. Stvarno svaka cast. U drugom opusteno sa mladicima.
Postovanje treba zaraditi.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 nov 2011, 22:31

Huhu, tekma odlična. Prvo poluvreme predobro, odbrana nam bila prejakaaa. Šteta fulali smo dosta zicera, moglo je biti i ubedljivije na poluvremenu. U drugom deca ušla, ali dobro su i oni igrali, red je bio da i oni dobiju koju minutu, inače Krivaji bi se pisalo još lošije...

Sudije su mi izvadile živce, opet loše suđenje. Ono Krivaja je u napadu dok ne dadnu gol, sudije ne dižu ruku :S

Sledeća tekma protiv Sloge?

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 26 nov 2011, 04:36

Šta da vam kažem,nego zaslužena pobjeda RK Čelika-a,u svagom segmentu igre ste nas ndigrali,osim u golmanskom.Bilo me je stid večeras što sam navijač Krivaje, stvarno katastrofa.Kontam slabe ambicije,loše plate, ali ovako loša utakmica,pa stvarno sramota,u odbrani ka.rine,a u napadu još veće. Kako smo samo Slogu razvalili prošle sedmice, pa to je nevjerovatno. Iskreno da vam kažem, niste vi toliko dobri, koliko su naši večeras loši bili,ali eto , želim vam sve najbolje,mada znam da i kod vas plate jasne i da se samo strancima plaća ali hajd. Pozdrav i sve najbolje!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 nov 2011, 10:01

Dobro smo igrali, nema sta... Al ono kad golman Krivaje dodaje nekom od nasih, Bubiju mozda, pa mu ovaj opet oodbrani, majstor :D
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 nov 2011, 10:27

Koliko je igrala Sloga?
Čelik Zenica 1945

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 26 nov 2011, 12:07

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 26 nov 2011, 18:49

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 01 dec 2011, 14:47

Bravo momci, ovi ljudi zasluzuju istinsku podrsku. Jedva cekam dan da napunimo arenu i uzavrelu atmosferu kakva je nekada vladala na kosarkaskim utakmicama na nasem Bilmiscu. Samo sada u mnogo vecoj i akusticnijoj dvorani. Kako bi to grmilo kada bi nase rukometase bodrilo nekih 6500 ljudi. Koja bi to idila bila...ah..
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 01 dec 2011, 18:48

A yebemu, Sloga dobila 27:26 Goražde, jedva...

Ova utakmica u Doboju će biti presudna za nas...
Čelik Zenica 1945

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 04 dec 2011, 00:42

auu, negativno su me iznenadili veceras :? imao sam priliku pogledati ovu utakmicu sa Krivajom proslo kolo, i jedna stvar mi je bola oci od pocetka, a to je da nam fali visina. Ostalo se sve da pokriti. Nista, probati se oporaviti i iskljuciti u iducem kolu Gorazde iz utrke za 1.mjesto..mada ovaj njihov poraz od 1 razlike u Doboju me brine..

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 dec 2011, 09:23

Veliki poraz sinoć 41:27 :? Sad se mora dobiti Goražde i ovu polusezonu završiti na prvom mjestu, Šabanović se onda vraća, Boga mi biće gusto do samog kraja...

Ide nam u prilog da nam tad dolaze visočka Bosna, Zrinjski, te Sloga u Arenu...
Čelik Zenica 1945

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 04 dec 2011, 16:30

Sabanovic vam je minimalno 40 posto ekipe, jedini pravi golman u ligi...Gorazde iskusna ekipa , godinama zajedno al kuci ih mozete dobit...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.