Gojko Cimirot

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la mirzatele » 07 okt 2014, 16:52

Mogao bi @Head i za Duljevica brzo otvorit temu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 okt 2014, 01:03

Mire je igracina, ali i ti si! :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 nov 2014, 09:49

Zaboravljate momcinu. :nene:
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 nov 2014, 12:23

mirzatele je napisao/la:Mogao bi @Head i za Duljevica brzo otvorit temu.
to ostavite meni. Ipak je to moj dzematlija i u ime sandzackog porijekla :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 nov 2014, 22:42

slika
1946

Tracy3McGrady
Kontakt:

Gojko Cimirot

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 nov 2014, 23:27

bas mi drago sto je mali debitovao, jedino pozitivno veceras.

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 nov 2014, 23:36

Nemam želju da navučem pitarski gnjev, ali ne zavaravajte se da je Cimirot jedino pozitivno, nema ništa pozitivno večeras, realno da ima nešto 30 posto pozitivno oko ove reprezentacije CImirot i slični njemu pored toliko kvalitetnijih igraača ne bi ni lopte mogli dodavat u ovoj reprezentaciji

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 nov 2014, 23:39

lisander je napisao/la:Nemam želju da navučem pitarski gnjev, ali ne zavaravajte se da je Cimirot jedino pozitivno, nema ništa pozitivno večeras, realno da ima nešto 30 posto pozitivno oko ove reprezentacije CImirot i slični njemu pored toliko kvalitetnijih igraača ne bi ni lopte mogli dodavat u ovoj reprezentaciji
Neces ga navuci. Cimirot, Radovac, Memija, Hodzic ce za par godina biti jako bitni clanovi reprezentacije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 16 nov 2014, 23:42

nije lose odigrao uopce Cimirot, koliko je igrao, solidno je bilo, ima potencijala samo mora napustiti Sarajevo ove godine, jer ako ostane zavrsit ce u 2. turskoj
a... pehari su tu

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Gojko Cimirot

Post Postao/la Aragon » 16 nov 2014, 23:42

lisander je napisao/la:Nemam želju da navučem pitarski gnjev, ali ne zavaravajte se da je Cimirot jedino pozitivno, nema ništa pozitivno večeras, realno da ima nešto 30 posto pozitivno oko ove reprezentacije CImirot i slični njemu pored toliko kvalitetnijih igraača ne bi ni lopte mogli dodavat u ovoj reprezentaciji
A koji su to aman, zaman kvalitetni igraci koji nisu pozvani?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2014, 23:44

Tika taka svraka
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 nov 2014, 23:52

Aragon je napisao/la:A koji su to aman, zaman kvalitetni igraci koji nisu pozvani?
Neki dan je čovjek nabrojao jedno 27 (npr. Štilić, Zukanović, Vrančić, Cocalić) igrača koji bi u normalnom spletu okolnosti bili prije CImirota, i ovih iz Seadove agencije

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2014, 23:54

Jeste i svi ti nabojani igraju istu poziciju ko cimi, zaboravio si i adilovica

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 nov 2014, 23:56

Slazem se sa Lisandrom.

Ako ko treba dobiti poziv iz Sarajeva to je onda Radovac, kao sto treba i Armin Hodzic(da je zdrav) jer su to potencijali koji su pet puta jaci od svih mladih igraca nase lige. Cimirot jeste bolji od vecine mladih igraca, jeste veliki potencijal, ali nije toliki da se iz Sarajeva(tj. nase lige da budem tacniji) nadje na spisku.

Samo slijepac ne vidi koliko nam je liga losa. Ne smijemo mi sebi dopustiti ni jednog takvog igraca na spisak, a kamo li 3-4 + HNL.
Celik!3,2,2.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 nov 2014, 23:56

A Nedo Turkovic ? :urnebes: mislim stvarno smijesna ti je ta konstatacija i ocito je da si to napisao samo iz razloga sto ti je krivo da jedan igrac Sarajeva igra u reprezentaciji, jer ti svi nabrojani uopste nisu konkurencija Cimiju niti on njima, totalno drugacije pozicije igraju
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 nov 2014, 23:57

Pozitivno je što je Gojko spletom nesretnih okolnosti dobio značajnije minute u reprezentativnom dresu. Da se Pjanić nije povrijedio sigurno ne bi, ali eto desilo se, nažalost radi Pjanića, i on je tih tridesetak minuta odradio korektno.
Ovaj nastup njemu može biti samo podstrek da radi još više, i da u budućnosti pokuša izboriti i značajnije mjesto u repki.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 nov 2014, 00:01

Fudo je napisao/la:Jeste i svi ti nabojani igraju istu poziciju ko cimi, zaboravio si i adilovica
A šta upšte igra Cimirot, koju poziiciju da igra u reprezentaciji, ne kontam, nisam ja kriv što je pola naših igrača reprezentativnog kalibra igralo u Želji, nisam ja kriv što Štilić jede malu djecu u poljskoj i što od Zukanovića trenutno nemao boljeg lijevog defanzivca, nisam ja kriv što FK Sarajevo od Sušića nije dalo igrača reprezentativnog kalibra i da je normalno ovom bi Vrančiću davno papiri bili završeni, nije provokacija samo iznosim činjenice kad si me već povuko za jezik.
hilmo je napisao/la:Pozitivno je što je Gojko spletom nesretnih okolnosti dobio značajnije minute u reprezentativnom dresu.
Daj bože da se momak proda i da realno konkuriše za tim, a ne ovako kad nema koga daj momka nek se ofira sa ostalih 9

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2014, 00:04

Ja pokusavam sve gledati realno.

I realno je da nam je liga uzas, i da bi samo neki ekstra talenat trebao dobivati sansu. Cimirot to nije.

Nego, najgore je kad neko napise "da ga ovo podstakne da napravi transfer". Sta je sa igracima koji su bez reprezentacije "pobjegli" iz ove smijesne lige?
Celik!3,2,2.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 nov 2014, 00:07

Nije cimi neki igrac al ima potencijal..ja bi prije duljevica pozvao jer nam takav tip treba u repci, brz i prodoran

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 nov 2014, 00:07

Da ce Cimirot ikada biti bitnija karika u repci - nece.Besic je zacementiran na toj poziciji.Sigurno se moze naci i jos jedan igrac ispred njega ali Cimi sigurno moze biti igrac koji ce biti stalni reprezentativac i neko ko ce s vremena na vrijeme dobivati priliku na terenu, bilo to zbog povrede(kao danas) ili u slucaju nekog rezultata gdje se moze prilika dati i drugim igračima.Moze biti treci-četvrti zadnji vezni repke sigurno a znamo kakva je to pozicija, podlozna kartonima,povredama i cestim rotacijama.
Ali na spisku treba i moraju biti makar 2-3 igrača iz nase lige, kao podstrek za daljnji rad ostalih u ligi.I ako iko zasluzuje taj poziv iz nase lige to su upravo Cimirot i Zakaric.Znaci ne vezano za ostatak spiska i jacinu repke mora se prilika dati najboljim iz lige.Ne vidim problem u tome.
Za HNL se slazem ;) Ako neko bas odskace uredu ali Kvrzic,Avdija i slicni ne bi trebali biti u repci (jbg, za Avdiju razumijem, nemamo rezervnog desnog beka boljeg nigdje)

P.S. Ne slazem se da bi Radovac trebao biti ispred Cimirota u repci.Samir je mozda i veci potencijal - slazem se ali mu fali nesto sto Gojko ima.Rad,red i disciplinu.Veće šanse Cimirotu dajem da postane igrac i napravi bolju karijeru nego Radovcu, a i sad je bolji definitivno, doduse i jeste stariji sto je u ovim godinama bitno.
P.S. Samir mi je mnogo drag i jedan od boljih igraca u FKS trenutno ali mislim da je Gojko jos uvijek iznad.

@lisander
Zukanovic jeste igrac za repke to je ocito, Stilic jeste blizu i trebao je dobiti poziv sa ovim povredama u ekipi ali mislim da on nije kalibar za nesto vise.O Cocalicu da i ne govorim...

@allgunsblazing
Ko je to veci talenat i bolji igrac na toj poziciji u Ligi? I ja bi radije nekog sa 16 ili 17 godina ali trenutno toga nemamo.Opet je Radovac najblizi i u tom kriteriju(slican nivou Gojku ali mlađi) i veci je talenat od CImirota, ali samo talenat, zasad.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 17 nov 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], perun i 37 gostiju.