Poplave i Nepogode sirom BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

geoxx
Kontakt:

Re: Poplave i Nepogode sirom BiH

Post Postao/la geoxx » 17 maj 2014, 01:16

Pa naravno da ce pomoći i EU i Turska i eto Izrael. I komsije vec pomažu. Sta vam je ?

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 17 maj 2014, 01:21

Previše bespotrebne rasprave. Najbitnije u ovim trenutcima da pomogne kako ko može. Neko će to učiniti kupovinom hrane/vode/higijenskih potrepština, doniranjem odjeće i obuće, neko direktno na terenu a neko tako što NEĆE širiti dezinformacije, jer sam istih previše pročitao u ovih dva dana.
Pohvalno je vidjeti ovakav odziv i zelju gradjana da pomognu, ali nazalost sada obican covjek moze malo sta uraditi direktno na terenu. Međutim, kada se voda povuče i procjeni šteta, te organizuju razlicite radne akcije - ODAZOVIMO SE. Do tad, odvojite od tiketa/kafe, kupite par litara vode i koju konzervu za ove ljude.
LUHG!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 maj 2014, 01:25

http://web-tribune.com/aktuelno/najzesc ... s-u-srbiji#" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 maj 2014, 01:35

Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 maj 2014, 01:39

Adi_Zepce je napisao/la:Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
ne mozes to druze tek tako pisati bez ikakve podloge. ipak pricas o ljudskom zivotu. nema potrebe za bombasticnim izjavama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 maj 2014, 01:41

masteRofPoker je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
ne mozes to druze tek tako pisati bez ikakve podloge. ipak pricas o ljudskom zivotu. nema potrebe za bombasticnim izjavama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam rekao prema nesluzbenim informacijama. To sam uostalom procitao na portalu, ako oni lazu na dusu im. Ostalo sve stoji sto je napisano, jer su to informacije iz prve ruke.
BTW: Istu informaciju upravo objavio Radio Zepce, te provjeravaju tačnost informacije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 17 maj 2014, 01:49

Slikano u Bihacu oko 22:30

slika

slika

slika

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2014, 01:54

Ne volim ga ni vidjeti, ali ovako se to radi... :tokralju:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 maj 2014, 02:07

Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting. :roll: Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 maj 2014, 02:08

@Mirzoni koliko je narasla Una? Bila je negdje oko 120 cm, imas li info?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 17 maj 2014, 02:14

Gunner4 je napisao/la:Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting. :roll: Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...
Prvo nije bilo organizacije, jer je stab koji je bio zaduzen za hitne slucajeve, ocajno organizovao, i Vucic je naravno odmah smenio i postavio te ljude koji znaju nesto valjda, pa je organizacija sada na nivou.
Stizu i dzakovi i pesak, nije sve odmah bilo. Nasip se kazu gradi ekspresno, i nadaju se da ce odbraniti grad. Tesko da je istina da se ljudi vracaju.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 17 maj 2014, 02:17

nerkolfc je napisao/la:@Mirzoni koliko je narasla Una? Bila je negdje oko 120 cm, imas li info?
Nemam brate, kruze svakakve informacije, neko kaze da je Vrkasicki most zatvoren, u Baksaisu je 30cm od tla, Pokoj je prelio, ali izgleda plimni val dolazi tek sad, vandredna stanja u Prijedoru i Bosanskom Novom, izgleda da to ide prema nama...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2014, 02:19

Gunner4 je napisao/la:Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting. :roll: Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...
Vjerovatno ima i toga, ali ovako se to radi u ovim slucajevima. Radi njegovog poziva je bio ovakav odaziv mladih da se spasi grad. Druga je stvar sto su ovi iz lokalne zajednice nesposobni da se organizuju...

U nas Lijanovic isto prebijena macka u studiju :roll:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 17 maj 2014, 02:27

@Paradajz. Ne znam tako su prenijele neke grupe na fbu.

@Consigliere. Ma taj covjek je politicki mrtav nije mi jasno kako se jos pojavljuje u medijima?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 17 maj 2014, 02:38

upravo informacija: Una raste rapidno... vijest iz (Kulen) Vakufa i Orasca
Neka nam je Bog na pomoci veceras...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 02:43

A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 17 maj 2014, 02:52

legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Ma ni jeedna nasa televizija nista ne prenosi,ponekad se ukljuce.Na BN-u i RTRS-u TV po cijeli dan emisije,ukljucuju se na lice mjesta obavjestavaju.Kod mene trenutno nema ni jednog srbskog kanala,imal kod nekog drugog ? Vidim u Srbiji dramaticno stanje kuce se ruse,zgrade pucaju,narod skace u vodu,bore se za zivot.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 maj 2014, 02:53

legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Nemoj tako, TV ZENICA cijeli dan skoro radi punom parom, svako malo vandredne vijesti s novim informacijama, program uzivo pici cijeli dan, pozivi, javljaju se ljudi, javljaju kakvo je vrijeme i situacija.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 maj 2014, 02:55

Portal Zepce.ba javlja

Kod: Označi sve

02:50 - Upravo se vratila jedna ekipa sa terena. Našli su u šumi nadomak Željeznog Polja jednu porodicu koja je lutala po šumi i doveli ih u Žepče. Kako su nam rekli, ne znaju im imena, jedan deblji momak, njegova sestra i majka su krenuli iz Mjestove Ravni prema Žepču. Bio je otac sa njima, međutim, njega je odnijela bujica i misle da nije preživio.

Boze ti neka si nam na pomoci :cry:

www.valencia-balkan.net

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 03:01

Lampard8 je napisao/la:
Nemoj tako, TV ZENICA cijeli dan skoro radi punom parom, svako malo vandredne vijesti s novim informacijama, program uzivo pici cijeli dan, pozivi, javljaju se ljudi, javljaju kakvo je vrijeme i situacija.
Ma bježi ba, od deset listam ove kantonalne televizije nigdje ništa, TV USK, RTVZE neke pjesme, TVTK ništa, Živinice nekakva strana muzika itd. :thumbdown:

Kod nas kad su bile poplave nije se tv gasila tri dana, samo obavještenja šta i kako, koji je vodostaj, kad staje, za koliko ide novi val, ovdje ništa

Bihac96 je napisao/la:
Ma ni jeedna nasa televizija nista ne prenosi,ponekad se ukljuce.Na BN-u i RTRS-u TV po cijeli dan emisije,ukljucuju se na lice mjesta obavjestavaju.Kod mene trenutno nema ni jednog srbskog kanala,imal kod nekog drugog ? Vidim u Srbiji dramaticno stanje kuce se ruse,zgrade pucaju,narod skace u vodu,bore se za zivot.
BN ne radi, nemaju struje u Bijeljini

RTRS ima, RTS ima, Pink ima evo Ljajić nešto priča
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.