Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Pa naravno da ce pomoći i EU i Turska i eto Izrael. I komsije vec pomažu. Sta vam je ?
Previše bespotrebne rasprave. Najbitnije u ovim trenutcima da pomogne kako ko može. Neko će to učiniti kupovinom hrane/vode/higijenskih potrepština, doniranjem odjeće i obuće, neko direktno na terenu a neko tako što NEĆE širiti dezinformacije, jer sam istih previše pročitao u ovih dva dana.
Pohvalno je vidjeti ovakav odziv i zelju gradjana da pomognu, ali nazalost sada obican covjek moze malo sta uraditi direktno na terenu. Međutim, kada se voda povuče i procjeni šteta, te organizuju razlicite radne akcije - ODAZOVIMO SE. Do tad, odvojite od tiketa/kafe, kupite par litara vode i koju konzervu za ove ljude.
Pohvalno je vidjeti ovakav odziv i zelju gradjana da pomognu, ali nazalost sada obican covjek moze malo sta uraditi direktno na terenu. Međutim, kada se voda povuče i procjeni šteta, te organizuju razlicite radne akcije - ODAZOVIMO SE. Do tad, odvojite od tiketa/kafe, kupite par litara vode i koju konzervu za ove ljude.
LUHG!
http://web-tribune.com/aktuelno/najzesc ... s-u-srbiji#" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- masteRofPoker
- Kontakt:
ne mozes to druze tek tako pisati bez ikakve podloge. ipak pricas o ljudskom zivotu. nema potrebe za bombasticnim izjavama.Adi_Zepce je napisao/la:Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ja sam rekao prema nesluzbenim informacijama. To sam uostalom procitao na portalu, ako oni lazu na dusu im. Ostalo sve stoji sto je napisano, jer su to informacije iz prve ruke.masteRofPoker je napisao/la:ne mozes to druze tek tako pisati bez ikakve podloge. ipak pricas o ljudskom zivotu. nema potrebe za bombasticnim izjavama.Adi_Zepce je napisao/la:Iako je bilo najavljeno, Hrvatska Gorska sluzba obustavila je letove s helikpterima. Uzrok je jaki vjetar, kisa i magla koja se spusta. U naselju Zeljezno polje ostalo je jos zarobljenih ljudi, koji su molili za pomoc. Upravo je kamion OS BIH izasao iz pravca grada Zepca i negdje krenuo. Sada da li Z.Polje ili selo Tomici, ne zna se. Navodno, da je jos jedan zivot izgubljen. Prema nekim nesluzbenim informacijama, umrla je beba, kada su ljudi iz Z.Polja krenuli prema Zepcu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BTW: Istu informaciju upravo objavio Radio Zepce, te provjeravaju tačnost informacije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Slikano u Bihacu oko 22:30

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- Consigliere
- Kontakt:
Ne volim ga ni vidjeti, ali ovako se to radi...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting.
Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@Mirzoni koliko je narasla Una? Bila je negdje oko 120 cm, imas li info?
Prvo nije bilo organizacije, jer je stab koji je bio zaduzen za hitne slucajeve, ocajno organizovao, i Vucic je naravno odmah smenio i postavio te ljude koji znaju nesto valjda, pa je organizacija sada na nivou.Gunner4 je napisao/la:Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting.Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...
Stizu i dzakovi i pesak, nije sve odmah bilo. Nasip se kazu gradi ekspresno, i nadaju se da ce odbraniti grad. Tesko da je istina da se ljudi vracaju.
Nemam brate, kruze svakakve informacije, neko kaze da je Vrkasicki most zatvoren, u Baksaisu je 30cm od tla, Pokoj je prelio, ali izgleda plimni val dolazi tek sad, vandredna stanja u Prijedoru i Bosanskom Novom, izgleda da to ide prema nama...nerkolfc je napisao/la:@Mirzoni koliko je narasla Una? Bila je negdje oko 120 cm, imas li info?
- Consigliere
- Kontakt:
Vjerovatno ima i toga, ali ovako se to radi u ovim slucajevima. Radi njegovog poziva je bio ovakav odaziv mladih da se spasi grad. Druga je stvar sto su ovi iz lokalne zajednice nesposobni da se organizuju...Gunner4 je napisao/la:Ma ubira politicki marketing, popravlja rejting.Evo ljudi sto su otisli u Sabac kazu skupilo se 10 hiljada ljudi ali svi se skoro vratili kuci posto nema nicega sto je receno, ni vreca, ni pjeska, ni kamiona sve apsolutni haos neorganizovano. Ruske spasioce nisu imali gdje da smjeste...
U nas Lijanovic isto prebijena macka u studiju

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
@Paradajz. Ne znam tako su prenijele neke grupe na fbu.
@Consigliere. Ma taj covjek je politicki mrtav nije mi jasno kako se jos pojavljuje u medijima?
@Consigliere. Ma taj covjek je politicki mrtav nije mi jasno kako se jos pojavljuje u medijima?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Neka nam je Bog na pomoci veceras...upravo informacija: Una raste rapidno... vijest iz (Kulen) Vakufa i Orasca
- legenda reala
- Kontakt:
A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ni jeedna nasa televizija nista ne prenosi,ponekad se ukljuce.Na BN-u i RTRS-u TV po cijeli dan emisije,ukljucuju se na lice mjesta obavjestavaju.Kod mene trenutno nema ni jednog srbskog kanala,imal kod nekog drugog ? Vidim u Srbiji dramaticno stanje kuce se ruse,zgrade pucaju,narod skace u vodu,bore se za zivot.legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nemoj tako, TV ZENICA cijeli dan skoro radi punom parom, svako malo vandredne vijesti s novim informacijama, program uzivo pici cijeli dan, pozivi, javljaju se ljudi, javljaju kakvo je vrijeme i situacija.legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Portal Zepce.ba javlja
Boze ti neka si nam na pomoci
Kod: Označi sve
02:50 - Upravo se vratila jedna ekipa sa terena. Našli su u šumi nadomak Željeznog Polja jednu porodicu koja je lutala po šumi i doveli ih u Žepče. Kako su nam rekli, ne znaju im imena, jedan deblji momak, njegova sestra i majka su krenuli iz Mjestove Ravni prema Žepču. Bio je otac sa njima, međutim, njega je odnijela bujica i misle da nije preživio.
Boze ti neka si nam na pomoci

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi ba, od deset listam ove kantonalne televizije nigdje ništa, TV USK, RTVZE neke pjesme, TVTK ništa, Živinice nekakva strana muzika itd.Lampard8 je napisao/la:Nemoj tako, TV ZENICA cijeli dan skoro radi punom parom, svako malo vandredne vijesti s novim informacijama, program uzivo pici cijeli dan, pozivi, javljaju se ljudi, javljaju kakvo je vrijeme i situacija.legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl

Kod nas kad su bile poplave nije se tv gasila tri dana, samo obavještenja šta i kako, koji je vodostaj, kad staje, za koliko ide novi val, ovdje ništa
BN ne radi, nemaju struje u BijeljiniBihac96 je napisao/la:Ma ni jeedna nasa televizija nista ne prenosi,ponekad se ukljuce.Na BN-u i RTRS-u TV po cijeli dan emisije,ukljucuju se na lice mjesta obavjestavaju.Kod mene trenutno nema ni jednog srbskog kanala,imal kod nekog drugog ? Vidim u Srbiji dramaticno stanje kuce se ruse,zgrade pucaju,narod skace u vodu,bore se za zivot.legenda reala je napisao/la:A ove kantonalne televizije ničemu ne služe, samo roka neka muzika nikavih informacija za narod i sl
RTRS ima, RTS ima, Pink ima evo Ljajić nešto priča
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 31 gost.