EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Već se možemo ovom okrenuti. Očekujem prolaz grupe to jest odlazak na Euro. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja ne očekujem prolaz!! Bojim se nastavka blamaže... Ništa se nece promijeniti... Ostace Pape a i Kikser i debeli, samo u jos gorim verzijama, mnogi bi pomislili jeli to moguće, vidjecete da jeste
Sent from my Home using fingers
Sigurno da je Belgija za klasu jaca, a Vels moze bit vrlo opasan. Imaju dvojicu vrhunskih igraca, ako ostali budu dobro organizovani i spremni ginut, mogu nas uzet. Izrael nije za bacit. Nigerija je nikakva ekipa pa nas je izdominirala. Sjetimo se i Slovacke.
Ako Susic bude selektor, nisam ni sekunde siguran u direktan plasman. Sa pravim strucnjakom ne bi trebalo bit problema.
Ako Susic bude selektor, nisam ni sekunde siguran u direktan plasman. Sa pravim strucnjakom ne bi trebalo bit problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Boriti cemo se sa Walesom i fenomenalnim superstarom Bale-om koji nece zakazati ( i ne samo njim ) za drugo-trece mjesto u grupi. Belgija ce biti prva. Sreca nasa pa su prosirili natjecanje. A poslje u barazu vidjet cemo sta ce biti. Sve zavisi ko ce nam biti trener a i od protivnika. Ako nas bude vodio Vaha prolazimo grupu bez baraza.
Nadam se da dolazi novi selektor, po mogućnosti Vaha ili Bajević
Riješit se kabadahije, zahvalit se Misketu i umjesto ovih poluigraca na klupi pokusati s nekim drugim koji su sigurno bolji.
G: Begović, Fejzić, Husić, Burić
O: Kolašinac, Bunoza, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović, Šunjić, Vranješ, Mujdža, Dilaver
S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Salihović, Lulić, Višća, Harba, Hajrović, Stevanović, Šćuk, Grahovac
N: Džeko, Vedo, Hodžić, Zec
Riješit se kabadahije, zahvalit se Misketu i umjesto ovih poluigraca na klupi pokusati s nekim drugim koji su sigurno bolji.
O: Kolašinac, Bunoza, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović, Šunjić, Vranješ, Mujdža, Dilaver
S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Salihović, Lulić, Višća, Harba, Hajrović, Stevanović, Šćuk, Grahovac
Sastav ti je jarane ko picino oko... 

Uredan spisak, iako po mom mišljenju imaš viška golmana i 3-4 igrača u sredini.Sheyi je napisao/la:Nadam se da dolazi novi selektor, po mogućnosti Vaha ili Bajević

Ybg, vidi se da je došlo vrijeme za smjenu generacija. Dva bitna člana startne postave, Spaha i Miske, više ne mogu odgovoriti izazovima, a ni igrači tipa Medunjanin ili Salihović nam ne mogu ništa novo donijeti. Činjenica je da ćemo se dobar dio kvalifikacija patiti dok se odbrana ne uigra, u veznom redu će veliki teret pasti na Miralemova leđa, ali uvjeren sam da ćemo s pravim selektorom postepeno rješavati te probleme.
Kao što sam rekao odmah poslije žrijebanja, drugo mjesto će biti dovoljno da uspješno okončamo kvalifikacije i plasiramo se na Euro. Nipošto se ne smije smatrati plasman iza Belgije neuspjehom, jer oni imaju strašnu ekipu i objektivno gledano dosta bolju od naše. Najvažnije je nastaviti trend igranja na velikim takmičenjima.
Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Begović (c), Burić, Stanković
Mujdža, Vranješ, Spahić(ali ne u prvih 11), Bunoza, Šunjić, Zukanović, Bičakčić, Kolašinac
Hajrović, Stevanović, Vrančić, Bešić, Grahovac, Pjanić, Prcić, Lulić, Salihović, Štilić
Džeko, Ibišević, Đurić, Hrgota
Prvih 11
http://www.footballuser.com/1025508/Bos ... erzegovina
Mujdža, Vranješ, Spahić(ali ne u prvih 11), Bunoza, Šunjić, Zukanović, Bičakčić, Kolašinac
Hajrović, Stevanović, Vrančić, Bešić, Grahovac, Pjanić, Prcić, Lulić, Salihović, Štilić
Prvih 11
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Evo mog tima, mislim da je kvalitetniji od ovog sto sada imamo.
G: Begović, Šehić, Husić
O: Mujdža, Bičakčić, Arslanagić, Kolašinac, Vranješ (Dilaver), Bunoza, Zukanović
S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Hajrović, Lulić, Višća, Salihović, Medunjanin
N: Džeko, Ibišević, Hodžić
Uz kvalitetog strucnjaka, Vahu nadam se, bez problema na EP
G: Begović, Šehić, Husić
O: Mujdža, Bičakčić, Arslanagić, Kolašinac, Vranješ (Dilaver), Bunoza, Zukanović
S: Bešić, Prcić, Vrančić, Pjanić, Štilić, Hajrović, Lulić, Višća, Salihović, Medunjanin
N: Džeko, Ibišević, Hodžić
Uz kvalitetog strucnjaka, Vahu nadam se, bez problema na EP
Po meni je rano jos uvijek pricati o nekim nasim sansama za ovim kvalifikacijama za Euro..Moramo prvo vidjeti ko ce biti selektor,kakva ce klima biti u i oko repke,Saveza..
Ipak,kad bi se gledalo realno,mi smo u tom najuzem krugu za jedno od 2 mjesta..Sto se tice igrackog kadra,potreba je neka parcijalna smjena generacije,prije svega Misimovic,Spahic,Ibricic..Prvu dvojicu zvati da sjede na klupi ne ide,velika su to imena za takvo nesto,a ne znam koliko je pametno gurati ih u prve redove u novim kvalama..Avdukic,Hadzic,Vrsajevic i Tin se trebaju odkloniti,nepotrebni su nam..Od novih snaga svakako da je prvo ime Arslanagic,njega zaganjati,zatim pratiti malog Hodzica u Dinamu,Zolu u Gentu,Cimirota u Sarajevu,vratiti Zuku,vratiti Prcica,vidjeti sta nam mogu ponuditi M. Vrancic,Bunoza,Cocalic,Stanic..Ima tu jos nekih igraca koji bi nam trebali biti zanimljivi..Okosnica svakako trebaju biti Begovic,Kolasinac,Bicakcic,Pjanic,Besic,Lulic,Sejo,Vedo i Dzeko..
Svakako da ce puno zavisiti ko ce biti selektor s kojim ulazimo u te kvale..Ako ostane Pape ( nedo Bog
) nista se znacajnije nece promjeniti..Ako dodje neko novi,onda ce spisak ovisiti o fudbalu koji taj eventulani selektor gaji i kakve igrace trazi..
Ipak,kad bi se gledalo realno,mi smo u tom najuzem krugu za jedno od 2 mjesta..Sto se tice igrackog kadra,potreba je neka parcijalna smjena generacije,prije svega Misimovic,Spahic,Ibricic..Prvu dvojicu zvati da sjede na klupi ne ide,velika su to imena za takvo nesto,a ne znam koliko je pametno gurati ih u prve redove u novim kvalama..Avdukic,Hadzic,Vrsajevic i Tin se trebaju odkloniti,nepotrebni su nam..Od novih snaga svakako da je prvo ime Arslanagic,njega zaganjati,zatim pratiti malog Hodzica u Dinamu,Zolu u Gentu,Cimirota u Sarajevu,vratiti Zuku,vratiti Prcica,vidjeti sta nam mogu ponuditi M. Vrancic,Bunoza,Cocalic,Stanic..Ima tu jos nekih igraca koji bi nam trebali biti zanimljivi..Okosnica svakako trebaju biti Begovic,Kolasinac,Bicakcic,Pjanic,Besic,Lulic,Sejo,Vedo i Dzeko..
Svakako da ce puno zavisiti ko ce biti selektor s kojim ulazimo u te kvale..Ako ostane Pape ( nedo Bog

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 23 jun 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Samo na vrijeme poceti zvati nove igrace a nekima se zahvaliti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bez novog selektora nema rasprave o ovome.
EP Francuska 2016 - Grupa B
Bez Besica u prvih 11??????Trenutno najboljeg igrača..Pauleta je napisao/la:Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Prvih 11
Daj molim te. Vidio sam protiv Nigerije. Najjači detalj je potezanje za nogu nigerijskog igrača i onda ono odvratno psovanje. Veliki talenat, ali treba još puno raditi i konačno postati normalan. A najbolji igrač je gospodin Asmir Begović.Batko je napisao/la:Bez Besica u prvih 11??????Trenutno najboljeg igrača..Pauleta je napisao/la:Ovo će biti teške kvalifikacije, kao i za Euro 2004. kada smo u grupi imali tri jaka protivnika. Mislim da nam treba novi izbornik, a moj favorit je Vaha. Nadam se sljedećem sastavu:
Prvih 11
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo ne da je za bana, nego je za smrtne kazne.
Ovog pauletu ubi nacionalizam
Sto ne kazes lijepo. Ne bih ga u prvu jer se zove Muhamed. Zato bi Bunozu u prvu, a Arslanagica ne bi ni zvao.

Sto ne kazes lijepo. Ne bih ga u prvu jer se zove Muhamed. Zato bi Bunozu u prvu, a Arslanagica ne bi ni zvao.
Ma ekstremizam. Zato i navijam za BiH i zato sam obišao Europu sa svim reprezentacijama, od nogometne do odbojkaške. Naravno da bi Bunozu u prvih 11, zato što je dobar igrač, a ti nebi zato što se zove Gordan. Bešić je protiv Nigerije pokazao da nije zreo, a tebi i takvim ekstremistima smeta svaki spisak na kojem nema barem 22 muslimana. Odvratno. Svako spominjanje i priželjkivanje pozivanja drugih nacija je za ban. Bože sačuvaj.Mozambik je napisao/la:Ovog pauletu ubi nacionalizam![]()
-
- Kontakt:
Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne može Bunoza u prvih 11 zato što je lijevi bek i zato što tu već imamo vrhunskog beka a to je, Sead Seo Kolašinac.Poziv treba dobiti al' u prvih 11 nema šanse!Pauleta je napisao/la:Ma ekstremizam. Zato i navijam za BiH i zato sam obišao Europu sa svim reprezentacijama, od nogometne do odbojkaške. Naravno da bi Bunozu u prvih 11, zato što je dobar igrač, a ti nebi zato što se zove Gordan. Bešić je protiv Nigerije pokazao da nije zreo, a tebi i takvim ekstremistima smeta svaki spisak na kojem nema barem 22 muslimana. Odvratno. Svako spominjanje i priželjkivanje pozivanja drugih nacija je za ban. Bože sačuvaj.Mozambik je napisao/la:Ovog pauletu ubi nacionalizam![]()
Bešić je pokazao takav potencijal, želju, volju i znanje da je grijeh samo i napisati da nije za prvih 11.
Tebi, upravo tebi smeta to što nema dovoljno dobrih srpskih igrača koji bi igrali za BiH pa hoćeš da proguraš nekakvog Cicana Stankovića ili Đurića samo zato što su bosanski Srbi, a to što jednostavno trenutno nemaju kvalitet za poziv, nije te briga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Messija ne može ubiti ni Toure, ali slažem se da je odigrao dobru utakmicu. Puno je trčao, trudio se i ostavio srce na terenu. Da budem iskren, oduševio me. Zato protiv Nigerije nije tri puta potrčao i bio je očajan, kao i ostali. Ponavljam, veliki talent, ali u glavi zelen do bola. Dovoljno je pogledati snimku povlačenja za nogu nigerijskog igrača i onda psovanje istom igraču.nebeskasila je napisao/la:Bešić u utakmici protiv Argentine ubio Messija, Aguera, i ostale. sjekao lopte, odigrao jednu od najboljih svojih utakmica, protiv Nigerije ga ne mozemo kriviti jer niko nije odigrao kako treba, tako da ni on nije mogao, atmosfera nije bila dobra, ali bešić je po meni u prvih 11, i sigurno da će za kvalifikacije samo jači biti, tako da protiv momka ne pričajte ništa