Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 23:29

Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.

Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer. :mrgreen:
1946

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu. :mrgreen:
Isto kao što sam ja bio protiv dovođenja Sušića, ali malo vremena mu je trebalo da me razuvjeri i brzo sam skontao da će nas on dovesti tu gdje smo sad.
Priznaj dobio sam pare da promjenim priču :mrgreen: :mrgreen: ne može to tako brzo :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 23:31

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Ma i meni znaju ovako iskopati kad sam pisao o Blekicu. :mrgreen:
Isto kao što sam ja bio protiv dovođenja Sušića, ali malo vremena mu je trebalo da me razuvjeri i brzo sam skontao da će nas on dovesti tu gdje smo sad.
SAMO što si prvo tog Papeta ispljuvao prije nego što su i počele kvalifikacije,pa si onda bio za to da ode ako ne izbori EP,pa kad ga nije izborio,opet je ostao a ti počeo da pričaš bajke,a nekad si pisao da je nesposoban,da ne zna dvije rečenice sastavit... ,inteligentniji nije postao sigurno, pa da sad zna rečenice sastavit... Al tebi je sad idol :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 23:33

legenda reala je napisao/la:Priznaj dobio sam pare da promjenim priču :mrgreen: :mrgreen: ne može to tako brzo :lol: :lol:
Ko je 2010. nudio pare za to :mrgreen: već sad me ne mogu priuštiti :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 23:34

Head je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.

Sad ja uvidim da neke stvari pogresno radim,ja to ne smijem promijeniti jer ce mi ovaj reci da sam licemjer. :mrgreen:
Nije stvar u tome Head,nego je virtual takva osoba da kako vjetar puše tako se i on savija :D Ćiro mu je bio idol i bio je spreman reći sve i svašta na račun Papeta kad je došao u repku... A to sad isto radi i pljuje jednog Prcića a momak se samo bori za sebe ko što se Pape bori za Tina Sušića... A vidjet ćeš da će mu i Prcić za 2 godine Idol postat,i biće na njegovoj strani,čim Pape zglajza ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 23:37

Head je napisao/la:Ljudi zive u zabludi,misle da je pogresno promijeniti svoje misljenje.Normalno ako razmisljas pogresno pa sa vremenom sazris da ces promijeniti svoju percepciju zivota.
Jok, trebaš k'o konj... samo pravolinijski i jednodimenzionalno :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 23:39

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Priznaj dobio sam pare da promjenim priču :mrgreen: :mrgreen: ne može to tako brzo :lol: :lol:
Ko je 2010. nudio pare za to :mrgreen: već sad me ne mogu priuštiti :lol:
nisi ti 2010 promjenio priču :mrgreen:

Virtu4l je napisao/la:
pa ti si baš takav posto :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 03 mar 2014, 23:41

Jeste li dobro upratili selektora momci,slijedeci spisak je spisak putnika za Brazil.Znaci nema vise,Egipat i gotovo.U Brazil se krece 27 maja letom na dvije prijateljske utakmice u Ameriku i nema vise vracanja.Dakle,ko bude letio u Ameriku leti ujedno i u Brazil.
Citao sam neke koji kazu kako jos ima vremena,nema vise vremena.Imate vec odredjena 22 igraca koji idu u Brazil,23-i je Misimovic.Zakljuceno,kraj.Ne gajite iluzije da ce neki igraci otpasti a drugi uskociti,hoce jedino ako se neko od ovih teze povrijedi.
Nadam se samo da selektor nece biti bas toliko glup pa na pripreme pozvati samo 23 igraca kako je vec najavio.Neka bar bude naglaseni dopunski spisak od jos 5,6 igraca koji ce proci pripreme sa reprezentacijom i slucaju povreda uskociti fizicki i takmicarski spremni a ne nespremni sa odmora i kao takvi beskorisni.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 03 mar 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 23:41

19risha88 je napisao/la:

Nije stvar u tome Head,nego je virtual takva osoba da kako vjetar puše tako se i on savija :D Ćiro mu je bio idol i bio je spreman reći sve i svašta na račun Papeta kad je došao u repku... A to sad isto radi i pljuje jednog Prcića a momak se samo bori za sebe ko što se Pape bori za Tina Sušića... A vidjet ćeš da će mu i Prcić za 2 godine Idol postat,i biće na njegovoj strani,čim Pape zglajza ;)
Ne bih ja rek'o,ja sam misljenja da je on momak koji zeli sve najbolje svojoj reprezentaciji u datom momentu.U Cirinom mandatu mi smo napravili iskorak i logicno je da ce covjek podrzavati covjeka koji je tad napravi najveci rezultat sa reprezentacijom.

Nakon njega dolazi veliko igracko ime ali sa losim trenerskim CV-em..Zbog opravdanog straha od neuspjeha,jer je ipak bez oraha u dzepovima i zeli najbolje reprezenaciji misli da to Susic nece moci napraviti.
Iz utakmice u utakmicu kada je vidio plod rada Safet Susica pruzio mu je podrsku jer je to logicno ako si navijac reprezentacije,da dajes podrsku selektoru i igracima.

Susic ostvaio najveci uspjeh,odveo nas u Brazil,logicno je da ce biti na strani covjeka koji je donio rezultat reprezentaciji.

PS:Nije mi platio da ga branim,niti mislim da je ovo neko branjenje,nego realno sagledavanje stvari kekekeke :mrgreen:
1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2014, 23:44

Virtu4l je napisao/la:
Imam osjecaj da oni ne shvataju o cemu se ovdje radi. Ne radi se ovdje jesmo li za ili protiv Susica nego podrzavamo li nekoga ko radi pozitivne stvari za drzavu, a to Susic svakako radi. Pa pogledajte gdje smo, idemo na SP, top 20 na Fifa listi i prvi sesir za Euro. Ne moze bolje. Ustvari moze uvijek bolje ali treba biti malo skroman. ;) Ovo je odlican uspjeh.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 mar 2014, 23:46

Pa gdje si ti dalmatinac :mrgreen: Dzabe naucio dalmatinski, hrvati ga ne j.ebo ni 5%..pravo steta sto nam Hrvatska ne krade takve igrace, uvijek nam uzimaju ono sto valja :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 23:46

Head je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu kada je vidio plod rada Safet Susica pruzio mu je podrsku jer je to logicno ako si navijac reprezentacije,da dajes podrsku selektoru i igracima.

Susic ostvaio najveci uspjeh,odveo nas u Brazil,logicno je da ce biti na strani covjeka koji je donio rezultat reprezentaciji.
;)

Naravno. Oni ovdje stvaraju neke virtuelne klanove. Podržavam rezultat, isto kao što sam podržavao i Ćirin. Na stranu to što će mi Pape do kraja života biti najdraži selektor :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 mar 2014, 23:48

Pa gdje si ti dalmatinac :mrgreen: Dzabe naucio dalmatinski, hrvati ga ne j.ebu ni 5%..pravo steta sto nam Hrvatska ne krade takve igrace, uvijek nam uzimaju ono sto valja :)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 03 mar 2014, 23:50

Head je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:

Ne bih ja rek'o,ja sam misljenja da je on momak koji zeli sve najbolje svojoj reprezentaciji u datom momentu.U Cirinom mandatu mi smo napravili iskorak i logicno je da ce covjek podrzavati covjeka koji je tad napravi najveci rezultat sa reprezentacijom.

Nakon njega dolazi veliko igracko ime ali sa losim trenerskim CV-em..Zbog opravdanog straha od neuspjeha,jer je ipak bez oraha u dzepovima i zeli najbolje reprezenaciji misli da to Susic nece moci napraviti.
Iz utakmice u utakmicu kada je vidio plod rada Safet Susica pruzio mu je podrsku jer je to logicno ako si navijac reprezentacije,da dajes podrsku selektoru i igracima.

PS:Nije mi platio da ga branim,niti mislim da je ovo neko branjenje,nego realno sagledavanje stvari kekekeke :mrgreen:
Al on ne može skontat jednu stvar da ja želim 23 najbolja igrača u BRAZILU a ne nekog kao Sušića mlađeg koji nije defanzivni vezni a guraju ga... Protiv momka sve sto sam napisao je čisti fakat,nisam nikad raspravljao ni kakav je Safet što se tiče inteligencije,niti kakav je Tino u privatnom životu,nit me to zanima... Prcića branim zajedno s Bešićem jer ljudi imaju iza sebe trag i kroz mladu repku i kroz klubove... A Virtual sam sebe diskredituje... jednom kaže da ne pljuje igrače i selektora pa onda pljune u kapitena repke ;)
slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2014, 23:54

@19risha88
ne spamaj, nije tema @virtu4l nego Tino Sven

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 mar 2014, 23:54

Virtual čovjek te prati u stopu :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 03 mar 2014, 23:54

19risha88 je napisao/la: slika
Hahahah Sicofrenija pozdravlja :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 mar 2014, 23:56

Da sam na tvom mjestu Virtu4l ja bi obuk'o duge gace i cuvo dobro zovegu,ovaj ce jos mali traziti tvoj ip.I eto ti belaja.
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 23:56

Kratko si ti na forumu da bi shvatio ljubav između mene i Emira Spahića 8-)
adisice je napisao/la:Virtual čovjek te prati u stopu :lol:
Ehh, kad bi znao koji je po redu :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 03 mar 2014, 23:57

slika

Ovo je za..
Odjava :?
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: katalinski i 26 gostiju.