SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

barca_87
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la barca_87 » 17 okt 2013, 13:05

Elegant je napisao/la:Do Brazila bi trebalo da bude pored Kolasinca, mozda Hadzica, jos par novih imena, ali sad ne ocekuj te da cemo preko noci naci nekog Maldinija, Jap Stama, igrace takvog kalibra. Samo na vrjeme kontaktirati par momka npr. Arslanagica ili eventualno Hrgotu i vidjeti zele li igrati za nas da se na vrijeme srede dokumetni, tako i za sve ostale.

Za Argentinu cemo vidjeti koga ce zvati, nije mu neki izbor.
ma ne treba sad previse nekih novih zvati,ovi igraci koji su izborili prvenstvo nek po zasluzi i idu tamo
bilo bi hihjski od susica da neki novi dobije sansu a neko ko je davo srce i dusu u kvalifikacijama otpadne npr pandza ,vranjes ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 17 okt 2013, 13:06

Maksimalni 2 europske ekipe mogu biti u jednoj grupi!
Sta sve ljudi ovdje ne pisu :roll:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 17 okt 2013, 13:07

jestamaji je napisao/la:
Zenga je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Ma opet zrijeb moze biti dirigovan kao recimo liga prvaka sto se ne mogu sresti u grupi ekipe iz iste zemlje, tako i ovdje mozda odrede da iz Evrope ne mogu 3 u istu grupu, ma ko zna vidjet cemo.
Sto bi to radili kad su na proslom mundijalu bili u grupi Spanija, Italija, Hr, Australija - dakle 3 evropske...... ;)
a tek na prošlom evropskom .... grupe su imale po četiri evropske reprezentacije!!!!
Jos se ni Australija po prvi put nije kvalifikovala na Euro :shock:

Nema sanse da 3 evropljana budu u jednoj grupi.
Nama je najvaznije kakvi cemo mi otic i da li cemo dobit ta 2-3 pojacanja.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2013, 13:10

Pupi04 je napisao/la: Jos se ni Australija po prvi put nije kvalifikovala na Euro :shock:

Nema sanse da 3 evropljana budu u jednoj grupi.
Nama je najvaznije kakvi cemo mi otic i da li cemo dobit ta 2-3 pojacanja.
sve nebitno ... bitno je bilo smao otići na SP :mrgreen:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 okt 2013, 13:11

Sto se tice grupe, nama puno zavisi od Urugvaja koji igra baraz i vjerovatno ce i proci. Oni ako prodju nosioci su u prvom potu, Holandija prelazi u evropski pot gdje onda ima 9 ekipa i mi kao debiranti peelazimo u poseban pot, kao sto je i Srbija i CG 2006. Znaci, iz prvog pota bi sigurno imali Brazil,Argentinu, Kolumbiju ili Urugvaj. Iz drugog pota neku evropsku koja nije nositenositelj i jos neku iz azije ili afrike. Ovako ce biti 99 posto. Sabse sa se Urugvaj ne plasira su minimalne.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 okt 2013, 13:13

pisac je napisao/la:Sto se tice grupe, nama puno zavisi od Urugvaja koji igra baraz i vjerovatno ce i proci. Oni ako prodju nosioci su u prvom potu, Holandija prelazi u evropski pot gdje onda ima 9 ekipa i mi kao debiranti peelazimo u poseban pot, kao sto je i Srbija i CG 2006. Znaci, iz prvog pota bi sigurno imali Brazil,Argentinu, Kolumbiju ili Urugvaj. Iz drugog pota neku evropsku koja nije nositenositelj i jos neku iz azije ili afrike. Ovako ce biti 99 posto. Sabse sa se Urugvaj ne plasira su minimalne.
sta god se desi mi smo u 2 sesiru ;)

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 okt 2013, 13:16

Zenga je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Ma opet zrijeb moze biti dirigovan kao recimo liga prvaka sto se ne mogu sresti u grupi ekipe iz iste zemlje, tako i ovdje mozda odrede da iz Evrope ne mogu 3 u istu grupu, ma ko zna vidjet cemo.
Sto bi to radili kad su na proslom mundijalu bili u grupi Spanija, Italija, Hr, Australija - dakle 3 evropske...... ;)
Pomijesao si evropsko i svjetsko druze, Hrv nije ni igrala svjetsko, Spanija bila s Svicom, Cileom, Srbija sa Njemackom itd

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 okt 2013, 13:16

KAd bi uzeli urugvaj dobro bi bilo,kao sto neko rece ne vjerujem da iz prvog sesira dobijamo evropsku drzavu mada bi ja licno najvise volio Svicarsku..Je li iz grupe dvije idu dalje ??

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2013, 13:18

zgembo89 je napisao/la:KAd bi uzeli urugvaj dobro bi bilo,kao sto neko rece ne vjerujem da iz prvog sesira dobijamo evropsku drzavu mada bi ja licno najvise volio Svicarsku..Je li iz grupe dvije idu dalje ??
ne, samo prvi, najlošiji drugi ispada a ostalih 7 igraju baraž :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 17 okt 2013, 13:19

Raja treba sad opet brojati dane do pocetka grupne faze u Brazilu.Kolko jos :?: :?: :) :lol: :lol: :lol:

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 okt 2013, 13:20

BoBo89 je napisao/la:Maksimalni 2 europske ekipe mogu biti u jednoj grupi!
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_World_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;

ovdje imas situaciju 2006 kad je Srbija bila u specijalnom sesiru, e sad da li diriguju ili ne ali ako, Urugvaj ode na Svjetsko, a vjerovatno hoce 9 evropskih reprezentacija ce biti ne nositelji, sto znaci da je teorijski moguce da 3 evropske u jednoj grupi budu skupa, kazem ako se ne diriguje. I ne kolutajte ocima i ne ibretite se na svaku, nije niko dosao da prosia pamet, ili da kaki po temi

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 okt 2013, 13:32

Ponavljam jos jednom, ako se Urugvaj plasir mi nismo u drugom sesiru, tu upada Holandija, nego idemo u specijalni pot sto znaci da nam nosioc mora biti neka ne evropska ekipa. Zasto mi u specijalni pot? Zato sto smo debitanti. U ostalom ko ne vjerjje u ovo neka prebroji potove i pogleda. Zaista mi nije jasno kako od novinara neko jos nije ovi provalio.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 17 okt 2013, 13:35

sedra je napisao/la:Raja treba sad opet brojati dane do pocetka grupne faze u Brazilu.Kolko jos :?: :?: :) :lol: :lol: :lol:

Evo odrojavanja:

http://www.timeanddate.com/countdown/so ... 0140612T17" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 okt 2013, 13:36

pisac je napisao/la:Ponavljam jos jednom, ako se Urugvaj plasir mi nismo u drugom sesiru, tu upada Holandija, nego idemo u specijalni pot sto znaci da nam nosioc mora biti neka ne evropska ekipa. Zasto mi u specijalni pot? Zato sto smo debitanti. U ostalom ko ne vjerjje u ovo neka prebroji potove i pogleda. Zaista mi nije jasno kako od novinara neko jos nije ovi provalio.
Po meni ovo nema logike,i ne vjerujem da će bit ovako,zar nije logičnije da u afrički pot upada najslabija europska selekcija,a ima takvih dosta iza nas.Ako već tako biraju nostelje prvog šešira,tako bi trebali birat i nostitelje europskog šešira(tj. koja rep. ide u afrički pot).
Nad tobom sunce najljepše sja

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 okt 2013, 13:37

Odnosno, postoji jis jedna opcija. Ako Island prodje baraz onda oni idu u specijalni pot, a mi ostajemo u evropskom potu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 13:37

U specijalni pot ide ekipa koja je najlosija na FIFA listi od evropljana, tako je mislim?

Kakav debitnat, odakle vam to? To je smijesno pravilo?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 okt 2013, 13:38

pisac je napisao/la:Ponavljam jos jednom, ako se Urugvaj plasir mi nismo u drugom sesiru, tu upada Holandija, nego idemo u specijalni pot sto znaci da nam nosioc mora biti neka ne evropska ekipa. Zasto mi u specijalni pot? Zato sto smo debitanti. U ostalom ko ne vjerjje u ovo neka prebroji potove i pogleda. Zaista mi nije jasno kako od novinara neko jos nije ovi provalio.
Cuj ako se Urugvaj plasira, pa trebali bi oba susreta zavrsiti sa 9-oricom pa da ne izbore WC :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 okt 2013, 13:39

Nikakav africki pot niti najslabija evropska ne postoji. Jedini kriterij je debitant. Pogledaj 2006.kad je bila ista situacija. Tad je Srbija i CG kao debitant, jer su bili sluzbeno nova drzava, isto tako bila u specijalnom potu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 13:40

amko27 je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la:Maksimalni 2 europske ekipe mogu biti u jednoj grupi!
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_World_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;

ovdje imas situaciju 2006 kad je Srbija bila u specijalnom sesiru, e sad da li diriguju ili ne ali ako, Urugvaj ode na Svjetsko, a vjerovatno hoce 9 evropskih reprezentacija ce biti ne nositelji, sto znaci da je teorijski moguce da 3 evropske u jednoj grupi budu skupa, kazem ako se ne diriguje. I ne kolutajte ocima i ne ibretite se na svaku, nije niko dosao da prosia pamet, ili da kaki po temi

Pa evo ovdje lijepo pise. SCG je izvucena u specijalni pot. Dakle bice izvlacenje, jedna od 9 evropskih ekipa ce biti izvucena na pocetku zrijeba...

Serbia and Montenegro was drawn first, then their group was drawn from the three seeded non-European nations, Argentina, Brazil, and Mexico.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 17 okt 2013, 13:43

U ostalom, uvjerit cemo se u ovo za par dana. Ovo je 100 posto tacno. Posto Urugvaj sigurno prolazi, Island nam je jedina sansa da ostanemo u drugom potu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baci13, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, kakarut, Sheyi i 51 gost.