NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: NBA 2K14
Mozel' mi neko poslati link za skidanje igrice i update svih rostera?
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko želi igrat sa Jusufom.
http://www.operationsports.com/forums/n ... 014-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.operationsports.com/forums/n ... 014-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Ko želi igrat sa Jusufom.
Super, je li ko probao radi li?
Ima li kakav patch kao za PES pa da se može igrati sa reprezentacijama ili da imamo više europskih klubova 

‘U City-u imaju velika očekivanja, a s obzirom koliko su novaca potrošili valjda će nešto osvojiti. Ponekad vam život dodijeli bučnog susjeda i morate se priviknuti na to’. SAF
i mene zanima ima li patch sa reprezentacijamaBoltDevil je napisao/la:Ima li kakav patch kao za PES pa da se može igrati sa reprezentacijama ili da imamo više europskih klubova

- plavipatriota
- Kontakt:
jel ovo sa najnovijim rosterima?Ramsey16 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ko želi igrat sa Jusufom.
Super, je li ko probao radi li?
ako nije, gdje to da skinem?
- plavipatriota
- Kontakt:
i jos nesto..
hocu da igram association mode, kako da odem na draft prije sezone, meni stavi datum na dan pred pocetak utakmica..
fantasy je bezveze, kako da odem na obican draft???
hocu da igram association mode, kako da odem na draft prije sezone, meni stavi datum na dan pred pocetak utakmica..
-
- Kontakt:
Imaš onaj dio Auto-Generate rookies što je jedna od opcija,možda tu,ako nije tu,onda nemam pojma.plavipatriota je napisao/la:i jos nesto..
Btw,počeo sam lagano pobjeđivati Hall of Fame,koji je malo lakši nego na 2k11 i na 2k12,ali je frustrirajuće igrat' nekada,pogotovo protiv Klipersa...
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
2K15 će biti next-gen i na PC-u 

Jel to znaci da ce trebat pc sa boljim performansama
Pa nece ti trebat sad nista spektakularno od PC-a.Onako da imas solidan procesor i graficku.Optimizrat ce to oni dobro.Sad normalno da neces moci igrat na nekom pentiumu od prije 5 godina i nekoj losoj grafickojMouse je napisao/la:Jel to znaci da ce trebat pc sa boljim performansama

za dobar framerate i gameplay će ti trebati PC kao što treba i za FIFU 15 otprilike.
Neki i3 i 7770 ili gtx650 ce biti sasvim dovoljneviKK je napisao/la:za dobar framerate i gameplay će ti trebati PC kao što treba i za FIFU 15 otprilike.
- plavipatriota
- Kontakt:
igra li neko my player? poceo sam igrati kao starter, ali trener neće da me zamijeni cijelu utakmicu, igram puno vrijeme.. ima li neki način da se traži zamjena ili da se nešto namjesti u igri da me mijenja konačno 

kakva razlika kad je u pitanju procesor za min i rec. req.

a najjače mi "intel core i7 OR BETTER"
gledao sam zahtjeve na game-debate, odnosno šta se traži od AMD procesora, piše da je recommended FX-8120 koji je otprilike u rangu sa mojim FX-6300 (ili čak slabiji po nekim usporedbama).. jer ipak mi ništa ne znači kada napišu intel procesor, pogotovo kada ne piše tačno koji i7 već samo ovako
što se tiče grafičke, tu sam dobar, recommended je radeon R7 260X, kod mene hd 7850
doduše sjebao sam se kad sam ugledao ovo 50GB or more HDD space
ali opet, niđe veze da traže i7 za sportsku igru, nije u pitanju neki yeben first person shooter ili neki ludo kompleksan open world..

gledao sam zahtjeve na game-debate, odnosno šta se traži od AMD procesora, piše da je recommended FX-8120 koji je otprilike u rangu sa mojim FX-6300 (ili čak slabiji po nekim usporedbama).. jer ipak mi ništa ne znači kada napišu intel procesor, pogotovo kada ne piše tačno koji i7 već samo ovako

što se tiče grafičke, tu sam dobar, recommended je radeon R7 260X, kod mene hd 7850
doduše sjebao sam se kad sam ugledao ovo 50GB or more HDD space

ali opet, niđe veze da traže i7 za sportsku igru, nije u pitanju neki yeben first person shooter ili neki ludo kompleksan open world..
better moze biti samo neki xeon procesor sa vise od 4 core i 8 threads sto je nidje veze za igreviKK je napisao/la:a najjače mi "intel core i7 OR BETTER"![]()
![]()

i5 i neka medium end graficka vise su nego dovoljne da ovo ide na max
ja imam i5 4670 i HD7850 2GB, vise nego dovoljno da pucam ovo na max
a i ja sam odmah pomislio na xeon, ali u pitanju je procesor koji košta 1000$ i više, te uopšte ne služi za gaming
meni je iskreno samo bitno da mi igra ide glatko, na kakvim postavkama to ćemo vidjeti

meni je iskreno samo bitno da mi igra ide glatko, na kakvim postavkama to ćemo vidjeti
ako igra nastavi trend odlicne optimizacije(ne vidim razlog da tako ne bude) pucas ti ovo na high-max bez problemaviKK je napisao/la:a i ja sam odmah pomislio na xeon, ali u pitanju je procesor koji košta 1000$ i više, te uopšte ne služi za gaming![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.