Tritolone je napisao/la:Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Tritolone je napisao/la:Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
tyler durden je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Stankišu ne znam, ali ova trojica ne žele igrati zbog Saveza i cirkusa koji su stvorili u hrvatskoj košarci, samo to ne govore javno.Damian je napisao/la:Andric ne znam sta radi na prvenstvu uopce. Kad su tu Draper i Saric dobro to izgleda. Ajmo ovo dobit, moramo!
Banic otkazao reprezentaciju, a Barac ozljedjenj. Planinic ne zeli igrat, Pop ozlijedjen.
Prvog ne bi nikad više pozvao, pa da nam nema tko igrati. Drugi nam ne bi više bio od pomoći, prošlo je Popovo vrijeme. Od ovih navedenih Tomas i Barać bi nam sjeli ko budali šamar. Al šta sad, je.bajiga, igramo s onima koji su tu..ŠB_Fidelis je napisao/la: Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.
Ovo je zalosno.
A i Roko je prosjek, divljak kakvog nema na kugli zemaljskoj.Blaszczykowski je napisao/la:Izuzev Bogdanovića, Tomića i Ukića, te donekle Žorića, ostatak ove momčadi je čisti prosjek, a neki i ispod toga.
dubrava je napisao/la:Prvog ne bi nikad više pozvao, pa da nam nema tko igrati. Drugi nam ne bi više bio od pomoći, prošlo je Popovo vrijeme. Od ovih navedenih Tomas i Barać bi nam sjeli ko budali šamar. Al šta sad, je.bajiga, igramo s onima koji su tu..ŠB_Fidelis je napisao/la: Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.
Ovo je zalosno.
![]()
Nema se tu što više reći. Kad nauče igrati obranu, onda će i Gruzija (bez uvrede) biti pretežak orah. Sramota kako se igra.
Što je najgore, danas ih je šut išao, za tricu je bio odličan, oko 50%, ali bez skokova u napadu i obrani, bez kontri, bez agresivne obrane, pa nema govora da se pobjedi i Somalija. Ovo je čisto stvar sreće i mazanja očiju.
I nabijem onog Slavka...
Barac je ozlijedjen, znam ga i osobno i nema sta glumiti u ovom slucaju, ionako bi bio sigurno minimalno drugi izbor na centru.badblueboylivno je napisao/la:Za Stankišu ne znam, ali ova trojica ne žele igrati zbog Saveza i cirkusa koji su stvorili u hrvatskoj košarci, samo to ne govore javno.Damian je napisao/la:Andric ne znam sta radi na prvenstvu uopce. Kad su tu Draper i Saric dobro to izgleda. Ajmo ovo dobit, moramo!
Banic otkazao reprezentaciju, a Barac ozljedjenj. Planinic ne zeli igrat, Pop ozlijedjen.
Pop nije ozlijeđen, **** je repku prije.
Planinic je bio tu uvijek s reprezentacijom i kad brojni nisu, samo sto ce brojni njega prvi prozvati jer ne vide koliko je puta sam dosao ozlijedjen ili u kljucnim momentima karijere pa opet igrao, njega podrzavam jer se vidi kakvi uhljupi i jadnici vode sve to i ne vjerujem da je ''tek tako'' rekao zbogom, ne bi se nitko tako ponio. Popovic, kakav je da je, moze uci deset minuta i pogoditi pedeset posto suteva da ga ubijes, odnosno dvije trice, ali njemu karakteristicno KAD TREBA, a ne se skrivati i sto vec, i zivio.dubrava je napisao/la:Prvog ne bi nikad više pozvao, pa da nam nema tko igrati. Drugi nam ne bi više bio od pomoći, prošlo je Popovo vrijeme. Od ovih navedenih Tomas i Barać bi nam sjeli ko budali šamar. Al šta sad, je.bajiga, igramo s onima koji su tu..ŠB_Fidelis je napisao/la: Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.
Ovo je zalosno.
![]()
Nema se tu što više reći. Kad nauče igrati obranu, onda će i Gruzija (bez uvrede) biti pretežak orah. Sramota kako se igra.
Što je najgore, danas ih je šut išao, za tricu je bio odličan, oko 50%, ali bez skokova u napadu i obrani, bez kontri, bez agresivne obrane, pa nema govora da se pobjedi i Somalija. Ovo je čisto stvar sreće i mazanja očiju.
I nabijem onog Slavka...
Ovo ti je samo lažna nada, ne nadaj se previše, Španci su vas već mlatnuli, mlatnuće i Slovenci, a i Česi su reklo bi se jači od vas, možda nisu igrački ali bolje igrajuDamian je napisao/la:
Vidjela se borba. Rekao je Repesa da nasim igracima kao da poraz teze padne nego ostalima, pa tako i treba. Nek su uvidjeli da treba ginut za dres. Idemo dalje
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ukic nikad nije bio igrac i nikad nece biti igrac. Ja ne znam tko njemu daje ugovore u profi kosarci uopce, uzasan, jednostavno uzasan, teska prevara od igraca, ne moze jednostavno biti da meni ne odgovara od kad ga pratim, valjda se netko jos s time slaze. Iako smatram da smo debelo pogrijesili i s tim naturaliziranim igracem, bezveze su propustili Andersona primjerice kad se vec o tome razmisljalo, Draper makar nekad nesto i odigra, premda je nekonstantan, a Ukic nikad nista rijesiti u svom zivotu nece. Na nasu korist makar.
Mozda. Ali ja nista ne ocekujem nego borbu na terenu. Cesi su jako dobri, ali Gruzijci su bolji, garantiram. Od te 3 reprezentacije Gruzija je najopasnija i dobro je da barem malo dignu samopouzdanje pred Poljsku. Kad bi Poljake kresnuli, onda bi se imali cemu nadati.Ovo ti je samo lažna nada, ne nadaj se previše, Španci su vas već mlatnuli, mlatnuće i Slovenci, a i Česi su reklo bi se jači od vas, možda nisu igrački ali bolje igraju![]()
Ovo ti je isto kao mi sad kad mlatnemo CG i raja se naloži vraćamo se i onda nas Makedonci spuste na zemlju, ista situacija je bila i na prošlom Eurobasketu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.