Eurobasket Slovenia 2013

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

tyler durden
Kontakt:

Re: Eurobasket Slovenia 2013

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2013, 16:17

Tritolone je napisao/la:Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2013, 16:21

tyler durden je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Kad je otkaza onda nam netreba, g0vno.

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :shock:

Evo i nekom latvijcu se isto desi. Mogla bi Latvija uzeti i CG. CG se bezveze ispucava, a niko ne moze bazen da pogodi. Latvijci pak jucer kao i protiv nas, lagano izgradjuju poziciju za sut.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 sep 2013, 16:24

Pa fala Bogu viseee 8-)

Tomic zadnji napad, nek smo i mi konacno pobijedili tijesno u zadnjim trenucima. Draper odlican, samo sam molio Boga da Ukic ne ulazi ;)

Vidjela se borba. Rekao je Repesa da nasim igracima kao da poraz teze padne nego ostalima, pa tako i treba. Nek su uvidjeli da treba ginut za dres. Idemo dalje :)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 sep 2013, 16:27

Latvijci u drugom krugu
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 sep 2013, 16:27

Bravo Latvija,tako se igra za svoju zemlju.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 16:28

Ukic nikad nije bio igrac i nikad nece biti igrac. Ja ne znam tko njemu daje ugovore u profi kosarci uopce, uzasan, jednostavno uzasan, teska prevara od igraca, ne moze jednostavno biti da meni ne odgovara od kad ga pratim, valjda se netko jos s time slaze. Iako smatram da smo debelo pogrijesili i s tim naturaliziranim igracem, bezveze su propustili Andersona primjerice kad se vec o tome razmisljalo, Draper makar nekad nesto i odigra, premda je nekonstantan, a Ukic nikad nista rijesiti u svom zivotu nece. Na nasu korist makar.

Igrati na Tomica se mora sto vise, pa imas najboljeg centra Eurolige za proslu sezonu i ne znas iskoristiti, a doduse i sam ne pomaze vlastitim pristupom i formom, medjutim u kombinaciji sa Saricem koji se bori i otvara prostor i kuzi kosarkasku igru, dakle moze primiti svaku Tomicevu asistenciju, mora bolje.

A ovi igraci poput Andrica, Delasa, Markote i sl., ne znam sta tu traze, zali boze samo onih koji su otkazali ili su ozlijedjeni, to bi se moglo makar gledati, a ne moze me takodjer nitko ubijediit da je jedan Andric, pa i Zoric ista bolji od Planinica koji je do svog odlaska bio MVP ABA lige, a ovo ostalo nemam ni zivaca komentirati trenutacno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 sep 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 sep 2013, 16:28

Damian je napisao/la:Andric ne znam sta radi na prvenstvu uopce. Kad su tu Draper i Saric dobro to izgleda. Ajmo ovo dobit, moramo!

Banic otkazao reprezentaciju, a Barac ozljedjenj. Planinic ne zeli igrat, Pop ozlijedjen.
Za Stankišu ne znam, ali ova trojica ne žele igrati zbog Saveza i cirkusa koji su stvorili u hrvatskoj košarci, samo to ne govore javno.

Pop nije ozlijeđen, **** je repku prije.
Hayley <3

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2013, 16:28

ŠB_Fidelis je napisao/la: Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.

Ovo je zalosno.
Prvog ne bi nikad više pozvao, pa da nam nema tko igrati. Drugi nam ne bi više bio od pomoći, prošlo je Popovo vrijeme. Od ovih navedenih Tomas i Barać bi nam sjeli ko budali šamar. Al šta sad, je.bajiga, igramo s onima koji su tu.. :evil:
Nema se tu što više reći. Kad nauče igrati obranu, onda će i Gruzija (bez uvrede) biti pretežak orah. Sramota kako se igra.
Što je najgore, danas ih je šut išao, za tricu je bio odličan, oko 50%, ali bez skokova u napadu i obrani, bez kontri, bez agresivne obrane, pa nema govora da se pobjedi i Somalija. Ovo je čisto stvar sreće i mazanja očiju.

I nabijem onog Slavka...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2013, 16:29

Blaszczykowski je napisao/la:Izuzev Bogdanovića, Tomića i Ukića, te donekle Žorića, ostatak ove momčadi je čisti prosjek, a neki i ispod toga.
A i Roko je prosjek, divljak kakvog nema na kugli zemaljskoj.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 sep 2013, 16:30

Vucevicu picko ;)

Crnogorci pobijedili sami sebe, jbt ne znaju organizovati napad poslednjih 5 minuta.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 sep 2013, 16:32

Crnogorci potpuno pali i u odbrani i u napadu nakon one sjajne serije 13-0. Letonci sasvim zasluženo slavili na kraju i sa dvije pobjede na početku isplivavaju u prvi plan, potpuno neočekivano. Biće svega u ovoj grupi do kraja.
Srbija-Crna Gora... huh kakva će to utakmica biti. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 sep 2013, 16:32

dubrava je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Igraci koji imaju mjesta u ovoj ekipi, a nisu tu iz ovog ili onog razloga : Zoran Planinic, Marko Popovic, Marko Tomas, Darko Planinic, Stanko Barac.

Ovo je zalosno.
Prvog ne bi nikad više pozvao, pa da nam nema tko igrati. Drugi nam ne bi više bio od pomoći, prošlo je Popovo vrijeme. Od ovih navedenih Tomas i Barać bi nam sjeli ko budali šamar. Al šta sad, je.bajiga, igramo s onima koji su tu.. :evil:
Nema se tu što više reći. Kad nauče igrati obranu, onda će i Gruzija (bez uvrede) biti pretežak orah. Sramota kako se igra.
Što je najgore, danas ih je šut išao, za tricu je bio odličan, oko 50%, ali bez skokova u napadu i obrani, bez kontri, bez agresivne obrane, pa nema govora da se pobjedi i Somalija. Ovo je čisto stvar sreće i mazanja očiju.

I nabijem onog Slavka...

Slazem se ovakva radost poslije pobjede nad Gruzijom mislim :oops: :oops:

Jos Repesa kaze kao borili smo ovo nam je trebalo vidimo da ova ekipa ima znanje i kvalitet :? :?
Ne znam koju je on utakmicu vodio ovu protiv Gruzije tesko da je :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2013, 16:34

Ukić je običan indijanac. On kad igra sve se svodi na igru 1 protiv 5. niti gleda gdje mu se tko otkrije, niti gleda u raspored igrača, niti gleda kad šuta već sve napamet radi... Ja bi ga prvi išamarao desetak puta.
Žorić uopće nije loš, on je najborbeniji naš igrač, a lijepo zna pogoditi sa distance. Osim toga, nema ni veliku minutažu.
Markota je očajan u obrani, on se ne zna postaviti, a kamoli čuvati svog igrača.

A dva naša najbolja, Tomić i Bogdanović su debelo podbacili, pa sve da igraju sa panjevima, oni moraju dati po desetak koševa minimalno. Što kažeš ti Fidelis, na Tomića se mora jednostavno igrati, al šta kad ga ne ide, kad je negdje na plaži s glavom i pitaj boga o čemu razmišlja. A Bogdanović je jedan narcisoidni egomanijak i prije svega igra za sebe, a tim ko he.be...

Al, obrana, obrana, pa to se uči sa 12, 13 godina...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 sep 2013, 16:37

Zoric je meni dobar, borben. Planinicu, Darku naravno, Repesa nije davao sanse. A uvjeren sam da je mogao biti tu umjesto hebenog Andrica. Markota je prosjecan igrac, danas ubacio sto je trebalo, moze bit na spisku.

@bbblivno

Za Banicem je tu bilo svasta i donekle ga shvacam. I ja ne vjerujem da je Pop ozlijedjen, ali svaku se odazivao bez obzira sta smo igrali. Mislim da on ima pravo na to. A i otisao je u neke godine, pa neznam.

Ali onaj olos od Planinica ne zeli igrat radi sebe, a ne radi saveza. Jednostavno ne zeli. Kako to onda da je bio na pripremama u Turskoj i gledao utakmice s tribine. G.ovno obicno. Mene zaboli qurac za D. Radica kad bi istrcao na parket i ginuo za dres. Ali to Planinicu nije prvi put. Tako da...

I da vam kazem, mi smo s Gruzijom tu negdje. Oni imaju 2 NBA igraca, a mi koliko ono :roll: Njihova petorka je jako dobra, a imaju i boljeg trenera, puno boljeg. Tako da treba cestitati na pobjedi i nastaviti dalje.
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 16:37

badblueboylivno je napisao/la:
Damian je napisao/la:Andric ne znam sta radi na prvenstvu uopce. Kad su tu Draper i Saric dobro to izgleda. Ajmo ovo dobit, moramo!

Banic otkazao reprezentaciju, a Barac ozljedjenj. Planinic ne zeli igrat, Pop ozlijedjen.
Za Stankišu ne znam, ali ova trojica ne žele igrati zbog Saveza i cirkusa koji su stvorili u hrvatskoj košarci, samo to ne govore javno.

Pop nije ozlijeđen, **** je repku prije.
Barac je ozlijedjen, znam ga i osobno i nema sta glumiti u ovom slucaju, ionako bi bio sigurno minimalno drugi izbor na centru.
dubrava je napisao/la:

Ovo je zalosno.

I nabijem onog Slavka...
Planinic je bio tu uvijek s reprezentacijom i kad brojni nisu, samo sto ce brojni njega prvi prozvati jer ne vide koliko je puta sam dosao ozlijedjen ili u kljucnim momentima karijere pa opet igrao, njega podrzavam jer se vidi kakvi uhljupi i jadnici vode sve to i ne vjerujem da je ''tek tako'' rekao zbogom, ne bi se nitko tako ponio. Popovic, kakav je da je, moze uci deset minuta i pogoditi pedeset posto suteva da ga ubijes, odnosno dvije trice, ali njemu karakteristicno KAD TREBA, a ne se skrivati i sto vec, i zivio.
Apsolutno nikakva prikazana igra, bezvoljnost i tromost, svi gore navedeni meni imaju mjesta u ovoj reprezentaciji, a ovi sto se zovu godinama bez efekta ne vidim cemu vise poanta.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 sep 2013, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 sep 2013, 16:39

Damian je napisao/la:
Vidjela se borba. Rekao je Repesa da nasim igracima kao da poraz teze padne nego ostalima, pa tako i treba. Nek su uvidjeli da treba ginut za dres. Idemo dalje :)
Ovo ti je samo lažna nada, ne nadaj se previše, Španci su vas već mlatnuli, mlatnuće i Slovenci, a i Česi su reklo bi se jači od vas, možda nisu igrački ali bolje igraju ;)
Ovo ti je isto kao mi sad kad mlatnemo CG i raja se naloži vraćamo se i onda nas Makedonci spuste na zemlju, ista situacija je bila i na prošlom Eurobasketu ;)

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ukic nikad nije bio igrac i nikad nece biti igrac. Ja ne znam tko njemu daje ugovore u profi kosarci uopce, uzasan, jednostavno uzasan, teska prevara od igraca, ne moze jednostavno biti da meni ne odgovara od kad ga pratim, valjda se netko jos s time slaze. Iako smatram da smo debelo pogrijesili i s tim naturaliziranim igracem, bezveze su propustili Andersona primjerice kad se vec o tome razmisljalo, Draper makar nekad nesto i odigra, premda je nekonstantan, a Ukic nikad nista rijesiti u svom zivotu nece. Na nasu korist makar.

Istog sam mišljena što se tiče Ukića kao mladog su ga forsirali u Jadranskoj ligi u Splitu veliki talenat ali nikad ništa nije napravio, pitanje i jel bio uopšte toliki talenat kao što se pričalo, možda je imao dobre predispozicije ali što se tiče košarkaške igre on nema apsolutno ni jedan kvalitet ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 16:41

Velik je talent bio jer je imao sve predispozicije, al je glup igrac koji ne misli glavom i gubi se u svakom vaznijem momentu. Nikad tu igraca nije bilo niti ce, gledao sam ga dosta puta uzivo i to se jednostavno vidi, samo nazalost eto ispada pored svih otkaza, ozljeda i mladosti drugih, boljeg rijesenja se nema.
A Zoric svakako da je zahvalan igrac, rekoh donekle i njega cisto jer nema svakako neku minutazu, medjutim, kao sto rekoh, Planinic bi bio u najmanju ruku jednako koristan, narocito u obrani gdje momak doslovno dominira i realno je bio ponajbolji obrambeni centar u ABA ligi zadnjih par godina, a vidi se kakav nam je skok, obrana i voljni moment.
Ovaj ce ti makar staviti tijelo pred tebe, baciti se za svaku loptu, a kad vidim Andrica debila kako skupi tri osobne u tri minute nekakvim svojim pokusajima izbijanje lopte, strasno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 sep 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 sep 2013, 16:42

Da imaju mjesta, ali ne bi Zorana nikad vise pozvao. znaci mi naviajci gledamo ga cijelu godinu, lik rastura u EL, u prvenstvu, dobivamo neku nadu za EP, jel to ova godina konacno i onda on sam otako odyebe sve to. Za sta. Da bi se mogao odmarat 2 mjeseca. Ma goni se sto se mene tice.

A inace, Latvija i Finska 2 pobjede dosada 8-)
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 05 sep 2013, 16:46

Ovo ti je samo lažna nada, ne nadaj se previše, Španci su vas već mlatnuli, mlatnuće i Slovenci, a i Česi su reklo bi se jači od vas, možda nisu igrački ali bolje igraju ;)
Ovo ti je isto kao mi sad kad mlatnemo CG i raja se naloži vraćamo se i onda nas Makedonci spuste na zemlju, ista situacija je bila i na prošlom Eurobasketu ;)
Mozda. Ali ja nista ne ocekujem nego borbu na terenu. Cesi su jako dobri, ali Gruzijci su bolji, garantiram. Od te 3 reprezentacije Gruzija je najopasnija i dobro je da barem malo dignu samopouzdanje pred Poljsku. Kad bi Poljake kresnuli, onda bi se imali cemu nadati.

Ako prodjemo grupu, super. Ostalo je debakl ponovni.
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 sep 2013, 16:48

Ponavljam, ne vjerujem da mu je do odmora tek tako, vise sto se moras ''bosti'' sa rogatim iz HKS-a i sto sve ne, a za sto, godinama to radis i nista se nije promijenilo, pristup selekciji i dalje isti, grobari hrvatske kosarke i dalje u svojim uredima. Nije u redu, svakako da nije u redu, al s obzirom da nista nije kako treba biti u svemu tome, razumljivo mi je da pojedini nakon citave godine puknu i jednostavno ne zele sudjelovati u jos jednom mucenju. Da je sve po redu ne sumnjam da bi u punom sastavu isli, da je jos i manjak ozljeda to bi bila respektabilna reprezentacija, a ovo sto se poziva i sto se radi u HKS-u, ja prvi bi dobro razmislio da li bi igrao i pod cijim prohtjevima.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.