Nismo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
0:1, Tulicu ostajes daljeharishp je napisao/la:Jos 14 minuta neka izdrze i bod je naaas.Bravo Tulicu Vrbas ti vilicu izbacio
Odbrana je ustvari dosta dobra. Gledo sam ih protiv Italije, Balotelli nista nije mogo pored Vranjesa koji je igracina. I onaj Bunoza je dobar igrac. Sehic solidan golman. Ali problem je napad...Ali utjeha je da je i U19 i U17 repka dosta bolja od ove i ima dosta igraca iz dobrih klubova.harishp je napisao/la:Ma i ovi igraci su ko mlitav ku......I kad mi neko kaze sto Pape ne zove mlade igrace.Koga,ovedaj ljudi nemojte bukinja jesti.
Njima ni Morinjo ne pomaze.
jbga kako ce biti ista od njih kad ih stalno tulic cuva pod rucnom..harishp je napisao/la:Ma i ovi igraci su ko mlitav ku......I kad mi neko kaze sto Pape ne zove mlade igrace.Koga,ovedaj ljudi nemojte bukinja jesti.
Njima ni Mourinjo ne pomaze.
Ako cemo posteno Subasic je strpao italijanski napad u dzep a Galesic je odigrao prvo poluvrijeme kao MesiCartman je napisao/la:Odbrana je ustvari dosta dobra. Gledo sam ih protiv Italije, Balotelli nista nije mogo pored Vranjesa koji je igracina. I onaj Bunoza je dobar igrac. Sehic solidan golman. Ali problem je napad...Ali utjeha je da je i U19 i U17 repka dosta bolja od ove i ima dosta igraca iz dobrih klubova.harishp je napisao/la:Ma i ovi igraci su ko mlitav ku......I kad mi neko kaze sto Pape ne zove mlade igrace.Koga,ovedaj ljudi nemojte bukinja jesti.
Njima ni Morinjo ne pomaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.