nezgodan je pravo, i ima strasan sut. Nisu Slovaci (pojedinacno) ni malo losa ekipa. Jednostavno nisu neki kolektiv. Mada oni stalno nesto igraju toplo/hladno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..Goalgetter je napisao/la:U zadnjih 1-2 godine igraju uzasno, ali to ne znaci da ih trebamo odmah otpisati. Imaju dosta dobrih igraca, Skrtel, Hubocan, Hamsik, Stoch, Weiss, Pekarik, Bakos, Mak, Sestak, Kucka i jos neki...
Dobili su novog selektora, i moguce da ce se tu neke stvari promjeniti, siguran sam da nece doci u Zenicu bez motiva, zele se iskupiti za ove lose rezultate u zadnjim mjesecima.
Takodjer, a jos bih izdvojio i Weissa, koji je slican tip igraca kao Stoch, te svakako Stanislav Sestak, koji je njihov golgetter, te ima dosta iskustva iz Bundeslige, sada igra u Turskoj.hroni je napisao/la:ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..Goalgetter je napisao/la:U zadnjih 1-2 godine igraju uzasno, ali to ne znaci da ih trebamo odmah otpisati. Imaju dosta dobrih igraca, Skrtel, Hubocan, Hamsik, Stoch, Weiss, Pekarik, Bakos, Mak, Sestak, Kucka i jos neki...
Dobili su novog selektora, i moguce da ce se tu neke stvari promjeniti, siguran sam da nece doci u Zenicu bez motiva, zele se iskupiti za ove lose rezultate u zadnjim mjesecima.
jarane,,,jasno ko dan,,pa koji k.ura.c smo se onda borili za njih, a plus što momci igraju ko satmiralem444 je napisao/la:Ikreno ako Pape ne zovne Bicakcica i Hajrovica a pozove Vrsajevica i Sunjica , onda mu ja licno j*bem sve po spisku
http://www.****/ostale-glavne-vijesti/2057-kroji-se-spisak-za-utakmice-svih-utakmica-pape-za-slovaku-ne-zove-biakia-vraaju-se-ibrii-i-panda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude Sejo bek, a ispred njega Lula krilo, nece imati sanse da ista urade po toj strani.hroni je napisao/la:ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..
BadrHari je napisao/la:Ako bude Sejo bek, a ispred njega Lula krilo, nece imati sanse da ista urade po toj strani.hroni je napisao/la:ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..
Momci uzoru teren i mogu pretrcati toliko da su nam najveci atribut uz vezu Dzeko-Misimovic u napadu.
Ne bi dali Slovacima disati po toj strani.
Naravno ako se Sejo ne povrijedi..
Ne razumijem.hroni je napisao/la:a ako bude brzi Zuka na lijevom beku?
ni jaBadrHari je napisao/la:Ne razumijem.hroni je napisao/la:a ako bude brzi Zuka na lijevom beku?
Nazovimo ovo nesporazumom i nastavimo daljehroni je napisao/la:ni jaBadrHari je napisao/la:Ne razumijem.hroni je napisao/la:a ako bude brzi Zuka na lijevom beku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.