BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2013, 22:35

jeste ;)

nezgodan je pravo, i ima strasan sut. Nisu Slovaci (pojedinacno) ni malo losa ekipa. Jednostavno nisu neki kolektiv. Mada oni stalno nesto igraju toplo/hladno.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 avg 2013, 22:55

Nadam se da nece doci do nekog preporoda pod novim selektorom.
Ali ako ozbiljno shvatimo utakmicu i odigramo sa najjacih 11, dokazacemo zasto smo u Top 15 reprezentacija svijeta.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 10:14

Evo rijesenja za ove bez karata...
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 22 avg 2013, 10:31

Po ovoj anketi gore se vidi da ima dušmana koji bi dušu đavolu prodali samo da reprezentacija izgubi.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 avg 2013, 12:38

Nakon utakmice sa Grckom svi su pisali kako cemo rasturiti Slovacku a kako se priblizava utakmica Slovaci nam svaki dan izgledaju sve opasniji. Do utakmice ce Slovacka biti u rangu Spanije. :grin:

Ako ne budemo znali ovo privesti kraju kako treba onda i ne zasluzujemo igrati u Brazilu.

A nesto razmisljam, mozda ne bi bilo lose da se osvetimo Portugalu u novom barazu. Treca sreca? :grin:

Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2013, 12:42

kako cemo poderat slovake niste svjesni..Pa usrace se na Bilinom.. 4 ili 5 0 zapamtite dobro,jbt slovacka..1 1 s lihtom igrali

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 12:45

Skrtel je totalno van forme,vjerovatno do tekme nece ni minute zaigrati za Liverpool pa nam to ide u prilikom.
Mali Stock iz PAOK-a je veoma nezgodan kao i Hamsik .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2013, 13:01

U zadnjih 1-2 godine igraju uzasno, ali to ne znaci da ih trebamo odmah otpisati. Imaju dosta dobrih igraca, Skrtel, Hubocan, Hamsik, Stoch, Weiss, Pekarik, Bakos, Mak, Sestak, Kucka i jos neki...

Dobili su novog selektora, i moguce da ce se tu neke stvari promjeniti, siguran sam da nece doci u Zenicu bez motiva, zele se iskupiti za ove lose rezultate u zadnjim mjesecima.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 22 avg 2013, 13:06

Bez potcjenjivanja.Slovacka ima velikih problema ali ima takve igrace i ekipu da je svakako u stanju odigrati vrhunskih 90 minuta.Oprez i maximalno ozbiljno i od prve minute agresivno i zestoko i nema problema.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 13:09

Goalgetter je napisao/la:U zadnjih 1-2 godine igraju uzasno, ali to ne znaci da ih trebamo odmah otpisati. Imaju dosta dobrih igraca, Skrtel, Hubocan, Hamsik, Stoch, Weiss, Pekarik, Bakos, Mak, Sestak, Kucka i jos neki...

Dobili su novog selektora, i moguce da ce se tu neke stvari promjeniti, siguran sam da nece doci u Zenicu bez motiva, zele se iskupiti za ove lose rezultate u zadnjim mjesecima.
ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2013, 13:14

hroni je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:U zadnjih 1-2 godine igraju uzasno, ali to ne znaci da ih trebamo odmah otpisati. Imaju dosta dobrih igraca, Skrtel, Hubocan, Hamsik, Stoch, Weiss, Pekarik, Bakos, Mak, Sestak, Kucka i jos neki...

ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..
Takodjer, a jos bih izdvojio i Weissa, koji je slican tip igraca kao Stoch, te svakako Stanislav Sestak, koji je njihov golgetter, te ima dosta iskustva iz Bundeslige, sada igra u Turskoj.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 avg 2013, 13:17

Ikreno ako Pape ne zovne Bicakcica i Hajrovica a pozove Vrsajevica i Sunjica , onda mu ja licno j*bem sve po spisku

http://www.****/ostale-gla ... panda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 22 avg 2013, 13:30

Bicu brutalno direktan.Samo je jedan covjek u stanju da dovede u pitanje nas plasman u Brazil a njegovo ime je Safet Susic zvani Pape.Iskreno se nadam da nece.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 13:32

miralem444 je napisao/la:Ikreno ako Pape ne zovne Bicakcica i Hajrovica a pozove Vrsajevica i Sunjica , onda mu ja licno j*bem sve po spisku

http://www.****/ostale-glavne-vijesti/2057-kroji-se-spisak-za-utakmice-svih-utakmica-pape-za-slovaku-ne-zove-biakia-vraaju-se-ibrii-i-panda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jarane,,,jasno ko dan,,pa koji k.ura.c smo se onda borili za njih, a plus što momci igraju ko sat

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 avg 2013, 13:38

hroni je napisao/la:ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..
Ako bude Sejo bek, a ispred njega Lula krilo, nece imati sanse da ista urade po toj strani.
Momci uzoru teren i mogu pretrcati toliko da su nam najveci atribut uz vezu Dzeko-Misimovic u napadu.

Ne bi dali Slovacima disati po toj strani.
Naravno ako se Sejo ne povrijedi..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 22 avg 2013, 13:43

Slovaci su brutalno dobar test da vidimo gdje smo.
Jeli ona pobjeda protiv Grcke bila sreca,jeli zasluzujemo Brazil,jesmo li zaista 13. na svijetu.
Ako bude i trun zelje da igramo u Brazilu 2014,6 bodova iz dvomeca protiv Slovaka su neminovnost.
Keep walking.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 13:48

BadrHari je napisao/la:
hroni je napisao/la:ova dvojica mi djeluju najopasnije,,pogotovo Hamšik koji bi mogao ubiti našeg lijevog beka,ko god to bio, nadam se samo da nije u formi..
Ako bude Sejo bek, a ispred njega Lula krilo, nece imati sanse da ista urade po toj strani.
Momci uzoru teren i mogu pretrcati toliko da su nam najveci atribut uz vezu Dzeko-Misimovic u napadu.

Ne bi dali Slovacima disati po toj strani.
Naravno ako se Sejo ne povrijedi..

a ako bude brzi Zuka na lijevom beku?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 avg 2013, 13:55

hroni je napisao/la:a ako bude brzi Zuka na lijevom beku?
Ne razumijem. :)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 avg 2013, 13:58

BadrHari je napisao/la:
ni ja :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 avg 2013, 14:00

hroni je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
ni ja :D
Nazovimo ovo nesporazumom i nastavimo dalje :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.