BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Čestitke na ulasku u grupnu fazu Europa League. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bo'me nas je sreća još jednom ''pomazila'', odličan žrijeb, i na papiru najlakši protivnik, ekipa Qarabaga koja je prošle sezone bila treća u nacionalnom šampionatu...Dosad su 2 puta bili prvaci svoje zemlje i to '93 i '97...Nemaju puno internacionalaca u ekipi, samo 4 i to 2 albanca i po jednog letonca i gruzijca....
Evo neke osnovne informacije o ovoj ekipi http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Karabakh
Idealan protivnik, i mislim da bi ovo trebalo biti rutinsko odrađivanje posla odmah u prvom meču na Westfalenu.
Evo neke osnovne informacije o ovoj ekipi http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Karabakh
Idealan protivnik, i mislim da bi ovo trebalo biti rutinsko odrađivanje posla odmah u prvom meču na Westfalenu.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko zna, zna.Omerbavarac je napisao/la:Ma Qarabaga ce izvuci, da ne bude neke patnje prilikom borbe za grupnu fazu.![]()

Hocete li sad rezultat?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
svi koju navijaju za Dortmund su 25+ godina... Kakav mlad covjek moze navijate za Dortmund 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:svi koju navijaju za Dortmund su 25+ godina... Kakav mlad covjek moze navijate za Dortmund

Otkud tebe sa tim pitanjem i to baš na ovoj temi?
Evo Adnan ima 26 i nije više mlad čovjek.

Lagana prepreka za BvB, grupna faza može doći.
Vom Jäger zum Gejagten
Omerbavarac je napisao/la:Ko zna, zna.Omerbavarac je napisao/la:Ma Qarabaga ce izvuci, da ne bude neke patnje prilikom borbe za grupnu fazu.![]()
![]()
![]()
![]()
Hocete li sad rezultat?![]()

Pitanje je na mjestusvi koju navijaju za Dortmund su 25+ godina... Kakav mlad covjek moze navijate za Dortmund

Mislim da neće biti nekih velikih problema da se ''pojede'' ovaj ''Karabatak''Lagana prepreka za BvB, grupna faza može doći.

Hare bio si upravu za Medunjanina
, a ja bezveze napadoh ljude iz redakcije Sportsport.ba
Spominju li se kod vas ikakva pojačanja, da bi mogli duže u Evropa ligi dogurati, jer onako realno ima tu u ekipi dosta nekih neprovjerenih igrača. A Klopp je sigurno među top 3 trenera u Bundesligi, jer s ovakvom ekipom pravi sjajne rezultate

Spominju li se kod vas ikakva pojačanja, da bi mogli duže u Evropa ligi dogurati, jer onako realno ima tu u ekipi dosta nekih neprovjerenih igrača. A Klopp je sigurno među top 3 trenera u Bundesligi, jer s ovakvom ekipom pravi sjajne rezultate
Veoma jednostavno. Ukoliko ne prodju ovaj "Karabatak" treba odmah po drzavnom zakonu Njemacke zabraniti takmicenje u Evropi. Slazem se takodjer s tim da ce biti potrebno jos pojacanja, jer ruku na srce BVB moze tek Bundesligi pomoci od 1/8 ili 1/4 finala, a nece biti nosioci u grupnoj fazi pa tako da ce upasti u jednu grupu smrti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Veoma jednostavno. Ukoliko ne prodju ovaj "Karabatak" treba odmah po drzavnom zakonu Njemacke zabraniti takmicenje u Evropi. Slazem se takodjer s tim da ce biti potrebno jos pojacanja, jer ruku na srce BVB moze tek Bundesligi pomoci od 1/8 ili 1/4 finala, a nece biti nosioci u grupnoj fazi pa tako da ce upasti u jednu grupu smrti.
Slazem se...moze ovaj Qarabag biti nezgodan i ambiciozan koliko hoce ali ovdje iznenadjenja ne smije biti...Pojacanja tesko da ce biti vise,mozda jedino ako se proda Valdez a i to sigurno nece biti neko zvucno ime...ali bez obzira na to smatram da imamo dovoljno veliki fond igraca da izdrzimo na 2 fronta...posebno kada se vrati Zidan...jedino sto bi ja volio da dovedemo nekog rezervnog zadnjeg veznog jer Kehl ce sigurno propustiti neke meceve...Sto se tice grupne faze po meni je jedino prvi sesir klasa za sebe dok je u preostala 3 kvalitet dosta ujednacen i sigurno da BvB ni protiv jedne ekipe tu nije neki totalni autsajder ali polako...prvo azerbejdzanci

@D1n0 @geronimo
Kakva je to spika o godinama...ne kontam ja smisao ovog pitanja ?

Qarabag je veoma nezgodan protivnik koji zna zagorcati zivot onom ko ga podceni.No BVB je institucija za njega i sa pravim pristupom se lagano polazi.Ali treba samo jako odigrati a ne opusteno kao Stuttgart sinoc.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Izgleda, ti se pogubio u onim svim silnim ''Makabijima''Klare je napisao/la:Hare bio si upravu za Medunjanina, a ja bezveze napadoh ljude iz redakcije Sportsport.ba
![]()

A što se tiče tih transfera, imaš sve na prethodnim stranicama detaljnije ispisano, pa ak nije frka baci pogled

Valdez će vjerovatno biti prodat, a od mogućih pojačanja još jedino se govori o iskusnom da Silvi koji bi trebao potpisati ugovor sa BVB-om....
@amerosm
Ma i ja bih ih odmah isključio iz Bundeske u slučaju neuspjeha protiv azera, a što se tiče kadra za ovu sezonu, kao što reče @adnan, ekipa je dobro popunjena na svim pozicijama, nisu to sad sve igrači ekstra klase kakve ima HSV, ali ipak ekipa je dosta kvalitetna s obzirom na nivo ulaganja.....Ja sam prezadovoljan radom ove uprave, koja radi odličan posao iz godine u godinu, ovo je ekipa koja se postepeno gradi, tako da bi bilo iluzorno očekivati neki spektakularan rezultat ove sezone u EL....
Top 5 najpopularniji BL-klubovi
1. Bayern
2. Schalke
3. HSV
4. Bremen
5. Dortmund
Bayern i S04 ima najvise fans u Balkan
1. Bayern
2. Schalke
3. HSV
4. Bremen
5. Dortmund
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Top 5 najpopularniji BL-klubovi
1. Bayern
2. Schalke
3. HSV
4. Bremen
5. Dortmund
Kakav crni Schalke...malo si se ti prebrojao...
Sta pricas?? Nakon sto je Raul stigao u s04 dobili su puno novi navijace
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Sta pricas?? Nakon sto je Raul stigao u s04 dobili su puno novi navijace
Ti takve nazivas navijacima? Oni ce simpatisati Schalke sezonu-dvije dok on bude igrao i to je to...vecina takvih prije dolaska Raula nije znala nabrojati 5 igraca plavaca.
Danas u 15-30 h igramo posljedni prijateljski meč u ovoj predsezoni, protivnik je još jedan rival iz Vestfalije, ekipa Arminije iz Bilefelda 

Hare_BvB je napisao/la:Danas u 15-30 h igramo posljedni prijateljski meč u ovoj predsezoni, protivnik je još jedan rival iz Vestfalije, ekipa Arminije iz Bilefelda
Volio bi da izgubimo ovo...malo da se uozbilji ekipa poslije pobjede na City-jem...
Pobjeda protiv Arminije rezultatom 2-0, golovima Kehla i Kagawe...Mario Gotze jos jednom ubiljezio asistenciju:-D
Evo sada citam neke izjave trenera i moram reci da je Vas trener kralj. Na pitanje novinara sta misli o Man.City-u njegov odgovor je bio sljedeci:
"Za njih je sve interesnatno sto je preko 20 miliona eura. Mislim prije utakmice da ce obvjaviti da su doveli jos pet igraca. Bas me interesuje kako ce od 52 igraca Mancini napraviti jedan tim".
Legenda covijek svaka mu cast.
"Za njih je sve interesnatno sto je preko 20 miliona eura. Mislim prije utakmice da ce obvjaviti da su doveli jos pet igraca. Bas me interesuje kako ce od 52 igraca Mancini napraviti jedan tim".

"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Evo sada citam neke izjave trenera i moram reci da je Vas trener kralj. Na pitanje novinara sta misli o Man.City-u njegov odgovor je bio sljedeci:
"Za njih je sve interesnatno sto je preko 20 miliona eura. Mislim prije utakmice da ce obvjaviti da su doveli jos pet igraca. Bas me interesuje kako ce od 52 igraca Mancini napraviti jedan tim".![]()
![]()

Ma najveći kralj, ja bih mu ponudio doživotni ugovor u BVB-u

Samo je ova legenda bila luđa od njega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.