NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Opet "patetika" na djelu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Steta za Westbrooka stvarno. Sad se otvara put Grizzliesima do finala. Samo da je proci Clipperse. Oklahoma dosta oslabljena, a protiv Spursa se je uvijek moglo igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E jbg, još jedna povreda nekog superstara u nizu, ova sezona kao ukleta za nas ljubitelje ovog sporta

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.
Ovo je prvi put u svojoj karijeri da ce Westbrook propustiti jednu utakmicu.
Zadnji put kada je Thunder igrao bez Westbrooka, bili su SuperSonicsi.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio

Definitivno jedan od najgorih Play-offa u historiji, s obzirom na količinu i ozbiljnost povreda glavnih igrača koji ga propuštaju

Definitivno jedan od najgorih Play-offa u historiji, s obzirom na količinu i ozbiljnost povreda glavnih igrača koji ga propuštaju

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 26 apr 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U zivotu nije propustio utakmicu , ni u srednjoj skoli , ni nikad ..
Ogromna steta , izrdzi Russ !
Ogromna steta , izrdzi Russ !
uzmimo u obzir ipak da je artest budalaPirke je napisao/la:Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Baš sam to mislio napisati. Haha. Luđak.LenBias je napisao/la:uzmimo u obzir ipak da je artest budalaPirke je napisao/la:Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.
Sent from my Xperia ZL using Tapatalk 2
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
rio_Ferdy88 je napisao/la:To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio![]()
da se ne radi o westu,ovdje bi se pisalo o namjernom faulu

ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.
Samo da ne budu "jaci" jer sad ce sve ici na Duranta, a u trenutcima kad se lomi tekma Westbrook je cesto znao zasrat, ai prvi put mu je bez Westbrooka, otkako je isti draftan, bit ce zanimljivo.... Opet ne vjerujem da ovo sta mjenja barem kad je serija sa Rocketsima u pitanju, ipak su oni miljama jaci. Ovo im moze znaciti protiv SA ili eventualno Heata, posebno sto je Westbrook igro dobro u finalu prosle godinedema je napisao/la:ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 apr 2013, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko još može ugorizi Heat na 4 pobijede
Po meni jedino Spursi. Kako mi je krivo što se Russell povrijedio s tim prije što sam ovisnik o statistici

Po meni jedino Spursi. Kako mi je krivo što se Russell povrijedio s tim prije što sam ovisnik o statistici

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne znam ko bi mogao napisati da je ovo namjeran faul??lumani je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio![]()
da se ne radi o westu,ovdje bi se pisalo o namjernom fauluali west ne igra za la,chicago,miami

ide na loptu ,kada svaka budala vidi da se trazi time out 

hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.alemsa je napisao/la:Samo da ne budu "jaci" jer sad ce sve ici na Duranta, a u trenutcima kad se lomi tekma Westbrook je cesto znao zasrat, ai prvi put mu je bez Westbrooka, otkako je isti draftan, bit ce zanimljivo.... Opet ne vjerujem da ovo sta mjenja barem kad je serija sa Rocketsima u pitanju, ipak su oni miljama jaci. Ovo im moze znaciti protiv SA ili eventualno Heata, posebno sto je Westbrook igro dobro u finalu prosle godinedema je napisao/la:ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema veze sto ti trazis TO,kad sudija jos uvijek nije odsvirao to.lumani je napisao/la:ide na loptu ,kada svaka budala vidi da se trazi time out

pa imao je i danthay jones pravo da pokusa da blokira kobe kako god zeli,pa rekose namjerno je
da se razumijemo,ne kazem da je namjerno,ali da je neki drugi igrac/tim bilo bih svakakvih izjava.

Ma sigurno da je jak igrac, i da je jedan od najboljih atleta u ligi, to bez daljnjeg, ali vidjet cemo, ko zna kako ce se sad ekipa uklopiti bez njeg, sta ce uraditi i kako ce to sve izgledat. Ovo im je prvi put otkako su contenderi da ostanu bez jednog od ovog dvojice, mozda bas cijela ekipa explodira, i mozda bas Durantu bude odgovaralo....dema je napisao/la: hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.
@nezalaganje
Rekose da bi se mozda mogao vratiti za 3 sedmice, Westbrook ima jaku zelju i snagu, nebi me cudilo da se vrati, ali i ja sumnjam. Komperacija sa Artestovom povredom i povratkom nije reletavina zato sto je Westbrook dosta explozivniji igrac. Ali eto vidjet cemo
Sto se tice faula Beverilija, nije bilo namjere, cijelu tekmu je se kosko sa Westbrookum, i tu je se zaletio, mislim bez potrebno ali desava se.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 apr 2013, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imao pravo da pokusa,ali ne i da uzurpira mjesto na koje Kobe treba da doskoci!lumani je napisao/la:pa imao je i danthay jones pravo da pokusa da blokira kobe kako god zeli,pa rekose namjerno jeda se razumijemo,ne kazem da je namjerno,ali da je neki drugi igrac/tim bilo bih svakakvih izjava.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.