NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Monolog » 26 apr 2013, 19:10

Opet "patetika" na djelu. :P
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 apr 2013, 19:19

Steta za Westbrooka stvarno. Sad se otvara put Grizzliesima do finala. Samo da je proci Clipperse. Oklahoma dosta oslabljena, a protiv Spursa se je uvijek moglo igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2013, 19:26

sada durant svaku utakmicu over :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2013, 19:29

E jbg, još jedna povreda nekog superstara u nizu, ova sezona kao ukleta za nas ljubitelje ovog sporta :evil: :evil: :twisted:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 apr 2013, 19:33

Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.

Ovo je prvi put u svojoj karijeri da ce Westbrook propustiti jednu utakmicu.

Zadnji put kada je Thunder igrao bez Westbrooka, bili su SuperSonicsi. :o
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2013, 19:35

To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio :evil:

slika

Definitivno jedan od najgorih Play-offa u historiji, s obzirom na količinu i ozbiljnost povreda glavnih igrača koji ga propuštaju :(
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 26 apr 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 26 apr 2013, 19:37

U zivotu nije propustio utakmicu , ni u srednjoj skoli , ni nikad ..

Ogromna steta , izrdzi Russ !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 apr 2013, 19:37

Pirke je napisao/la:Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.

uzmimo u obzir ipak da je artest budala :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 apr 2013, 19:43

LenBias je napisao/la:
Pirke je napisao/la:Samo da se razumjemo... Meniskus nije ligament. World Peace je imao istu operaciju pri kraju sezone i vratio se poslje 12 dana odmora.

uzmimo u obzir ipak da je artest budala :mrgreen:
Baš sam to mislio napisati. Haha. Luđak.

Sent from my Xperia ZL using Tapatalk 2
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 apr 2013, 20:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio :evil:

slika

Definitivno jedan od najgorih Play-offa u historiji, s obzirom na količinu i ozbiljnost povreda glavnih igrača koji ga propuštaju :(

da se ne radi o westu,ovdje bi se pisalo o namjernom faulu ;) ali west ne igra za la,chicago,miami :)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2013, 20:20

ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 20:46

dema je napisao/la:ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.
Samo da ne budu "jaci" jer sad ce sve ici na Duranta, a u trenutcima kad se lomi tekma Westbrook je cesto znao zasrat, ai prvi put mu je bez Westbrooka, otkako je isti draftan, bit ce zanimljivo.... Opet ne vjerujem da ovo sta mjenja barem kad je serija sa Rocketsima u pitanju, ipak su oni miljama jaci. Ovo im moze znaciti protiv SA ili eventualno Heata, posebno sto je Westbrook igro dobro u finalu prosle godine
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 apr 2013, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 apr 2013, 20:52

Ko još može ugorizi Heat na 4 pobijede :roll:

Po meni jedino Spursi. Kako mi je krivo što se Russell povrijedio s tim prije što sam ovisnik o statistici :(

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2013, 21:52

lumani je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:To je ova situacija sa Beverlyem, kad se povrijedio :evil:

slika

da se ne radi o westu,ovdje bi se pisalo o namjernom faulu ;) ali west ne igra za la,chicago,miami :)
Ja ne znam ko bi mogao napisati da je ovo namjeran faul?? :roll: Pa ocigledno se vidi da Beverley ide na loptu i da je povreda cista nesreca...Za ove sto pisu da ce se Russ brzo vratiti,mogu samo reci da sumnjam u to,jer je Presti Popova skola i tu nema povratka dok igrac nije 100%,sto je dobro za buducnost OKC-a! ;) Artest se vratio nakon 12 dana,a jasno se vidi da nije 100%,a to je i on izjavio prije 2-3 dana...Vratio se,jer je mislio da ce im trebati da izbore PO,inace ne bi.To su njegove rijeci.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 apr 2013, 21:58

ide na loptu ,kada svaka budala vidi da se trazi time out ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2013, 21:58

alemsa je napisao/la:
dema je napisao/la:ko je sljedeci,ovaj Heat pravo zdrav,ako se i njima neko povredi,onda ce bit sve moguce.Sad ce se Harden nalozit da pokusaju i izbacit Thunder.
Samo da ne budu "jaci" jer sad ce sve ici na Duranta, a u trenutcima kad se lomi tekma Westbrook je cesto znao zasrat, ai prvi put mu je bez Westbrooka, otkako je isti draftan, bit ce zanimljivo.... Opet ne vjerujem da ovo sta mjenja barem kad je serija sa Rocketsima u pitanju, ipak su oni miljama jaci. Ovo im moze znaciti protiv SA ili eventualno Heata, posebno sto je Westbrook igro dobro u finalu prosle godine
hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2013, 22:06

lumani je napisao/la:ide na loptu ,kada svaka budala vidi da se trazi time out ;)
Nema veze sto ti trazis TO,kad sudija jos uvijek nije odsvirao to. ;) U prevodu,momak je imao svako pravo da ide punom snagom...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 26 apr 2013, 22:13

pa imao je i danthay jones pravo da pokusa da blokira kobe kako god zeli,pa rekose namjerno je ;) da se razumijemo,ne kazem da je namjerno,ali da je neki drugi igrac/tim bilo bih svakakvih izjava.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 26 apr 2013, 22:14

dema je napisao/la: hoce bit jaci u smislu statistike Duranta,ali generalno kao ekipa nece.Mnogi podcjenjuju ucinak Westa,a jedan je od najboljih na svojoj poziciji.To se nece lako nadoknadit.
Ma sigurno da je jak igrac, i da je jedan od najboljih atleta u ligi, to bez daljnjeg, ali vidjet cemo, ko zna kako ce se sad ekipa uklopiti bez njeg, sta ce uraditi i kako ce to sve izgledat. Ovo im je prvi put otkako su contenderi da ostanu bez jednog od ovog dvojice, mozda bas cijela ekipa explodira, i mozda bas Durantu bude odgovaralo....

@nezalaganje

Rekose da bi se mozda mogao vratiti za 3 sedmice, Westbrook ima jaku zelju i snagu, nebi me cudilo da se vrati, ali i ja sumnjam. Komperacija sa Artestovom povredom i povratkom nije reletavina zato sto je Westbrook dosta explozivniji igrac. Ali eto vidjet cemo

Sto se tice faula Beverilija, nije bilo namjere, cijelu tekmu je se kosko sa Westbrookum, i tu je se zaletio, mislim bez potrebno ali desava se.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 apr 2013, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 apr 2013, 22:18

lumani je napisao/la:pa imao je i danthay jones pravo da pokusa da blokira kobe kako god zeli,pa rekose namjerno je ;) da se razumijemo,ne kazem da je namjerno,ali da je neki drugi igrac/tim bilo bih svakakvih izjava.
Imao pravo da pokusa,ali ne i da uzurpira mjesto na koje Kobe treba da doskoci! ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.