NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Mandrak
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 15:45

Uvijek su nam lomili noge u Travniku, to nije od juce vec odavno i to godinama.
I ne samo nama vec su zapinjali maximalno i protiv Malenih i protiv Čelika to je odavno tako...to mogu protvrditi i pitari i robijasi, da ne bude da ja samo nešto serem...dok protiv Širokog ili Borca odigraju korektno- dakle sasvim druga prica.
Zato sam ja pisao onda, sa seljacima ne možeš NIKAKO DRUGACIJE nego seljacki, ako oni nas udaraju, mi moramo duplo više i sa kamatama vracati i nema izgovora ni kukanja kasnije...samo tako se može i nikako drugacije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2010, 15:47

Madafaka je napisao/la:evo i ovog iz zagreba, ima li vas jos? znam ja za koga navija devil, ali opet kazem da su ovo "njegovi" :lol: :lol:

da Bog da ispali iz lige **** prodana... dodju vam sarajevo, zeljo, celik i na njima se izivljavate, lomite noge, a prodajete tekme listici i borcu :evil:
Eto moji su kada si zapeo,ali opet ne znam zasto. :?
Pa valjda znas da pola Banjalucana nije htelo sa mnom da prica kada sam navijao za Zelju (koji je posle Zvezde moj najdrazi tim) protiv njih,ako mislis po nacionalnoj osnovi, ja nikada ne delim klubove na srpske,bosnjacke,hrvatske nego samo po kvaliteti.
Ako je nesta trece onda stvarno ne znam.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 06 nov 2010, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 06 nov 2010, 15:47

ubit stoku kad dodje na grbavicu druge im nema :evil: :evil: :evil:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 nov 2010, 15:49

ja sam nekog misljenja da travnik treba da se slomi na isti nacin ,kako to oni rade nama.
ja sam jednom prolikom igrao juniorsku ligu bih u travniku.utakmicu smo izgubili 2-1.
ja sam tu utakmicu igrao ofanzivnog veznog,napravio sam u prvih pola sata 4 ili 5 startova,kojima sam regularno uzimao lopte igracima,travnika dokaz za to je da sudija nije svirao ni jedan faul.kada sam pred kraj prvog poluvremena napravio start na loptu,sudija svira prekrsaj,ne daje mi zuti,nije ni bio za zutog,nego mi prilazi i govori jos jedan klizeci start naprvi,dobices direktan crveni karton.poslije utakmice su nam,kamenjem razbili kompletan autobus.etokakvi su to ljudi i kako mute.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 15:50

Mandrak je napisao/la:Uvijek su nam lomili noge u Travniku, to nije od juce vec odavno i to godinama.
I ne samo nama vec su zapinjali maximalno i protiv Malenih i protiv Čelika to je odavno tako...to mogu protvrditi i pitari i robijasi, da ne bude da ja samo nešto serem...dok protiv Širokog ili Borca odigraju korektno- dakle sasvim druga prica.
Zato sam ja pisao onda, sa seljacima ne možeš NIKAKO DRUGACIJE nego seljacki, ako oni nas udaraju, mi moramo duplo više i sa kamatama vracati i nema izgovora ni kukanja kasnije...samo tako se može i nikako drugacije.
Ne isplati se. Zašto. S jedne strane imaš Varupu a sa druge strane imaš Višću. Oni imaju Varupa na izvoz dok Višći baš i nema. E to je problem. Zato se ne isplati. Normalno bi bilo da nakon prvog pogibljenog starta sudija isključi PAPKA a onda mu discliplinska komisija rebne kaznu od dvije godine zabrane igranja fudbala. Vidio bih onda kako bi se ponašali PAPCI. To je jedini način. Nama je nemoguće da se mlatimo sa Travnikom. Objasnio sam zašto.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 nov 2010, 15:51

Umjesto da čestitate igračima Borca na nevjerovatnoj pobjedi, vi tu neke teorije iznosite. Ljudi zasluženo dobili, a vi plačite koliko hoćete...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 06 nov 2010, 15:58

ja sam iz Travnika i isao sam na tekmu i nije nastimana ne branim Travnik naprotiv navijac sam Sarajeva i ne moze se nekoj ekipi suditi ako izgubi na svom terenu mora li Travnik svaku dobiti na Piroti da je Zeljo dobio bilo bi nastimano
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 nov 2010, 16:03

forza_juve je napisao/la:ja sam iz Travnika i isao sam na tekmu i nije nastimana ne branim Travnik naprotiv navijac sam Sarajeva i ne moze se nekoj ekipi suditi ako izgubi na svom terenu mora li Travnik svaku dobiti na Piroti da je Zeljo dobio bilo bi nastimano
Pa drug mozes ti gledat tekmu i da ti sve bude regularno nece direktor borca pred utakmicu doci na centar i dat kovertu i ono evo za tekmu, zna se kako se rijesavaju i kupuju tekme pusti tu pricu ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 06 nov 2010, 16:04

adnanhz je napisao/la:
forza_juve je napisao/la:ja sam iz Travnika i isao sam na tekmu i nije nastimana ne branim Travnik naprotiv navijac sam Sarajeva i ne moze se nekoj ekipi suditi ako izgubi na svom terenu mora li Travnik svaku dobiti na Piroti da je Zeljo dobio bilo bi nastimano
Pa drug mozes ti gledat tekmu i da ti sve bude regularno nece direktor borca pred utakmicu doci na centar i dat kovertu i ono evo za tekmu, zna se kako se rijesavaju i kupuju tekme pusti tu pricu ;)
Jesmo li onda i mi prodali Borcu tekmu na Kosevu?
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 16:10

Jel Travnik igrao "grubo" ili normalno. Koliko su igrači Travnika dobili žutih kartona. To me zanima ;) Ponavljam, nije do Borca do Travnika je.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 06 nov 2010, 16:16

Ne kenjaj...slusao sam prijenos i nisam cuo da je bilo ostrih startova ili bilo kakvih problema. To za Travnik u domacoj utakmici kada igraju protiv Zelje, Sarajeva ili Celika uopce nije normalno.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 06 nov 2010, 16:18

nikad_izvini je napisao/la:
Jel Travnik igrao "grubo" ili normalno. Koliko su igrači Travnika dobili žutih kartona. To me zanima ;) Ponavljam, nije do Borca do Travnika je.

Da budemo ralni kod rezultata 0:0 travnik je imao par dobrih prilika da povede golman branio a isto tako borac je imao sansi da razbije travnika zahvaljujuci golmanu nisu a sto se tice grube igre nije bila kako zna biti al nije nastimano ja bih volio da je dobio travnik al nije
❤️1946❤️

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 16:20

forza_juve je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

Da budemo ralni kod rezultata 0:0 travnik je imao par dobrih prilika da povede golman branio a isto tako borac je imao sansi da razbije travnika zahvaljujuci golmanu nisu a sto se tice grube igre nije bila kako zna biti al nije nastimano ja bih volio da je dobio travnik al nije
Ovo me je zanimalo. Realno, to sam i očekivao ;)

edit: jer da Travnik ne igra grubo zjanili bi pola utakmica kod kuće i ispali bi na glavu iz lige ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 nov 2010, 16:21

Sta sve neces procitat,cuj Travnik prodao mec,joj sto ne mogu suplje price :lol: cim izgube na Piroti od Borca prodato,joj sto ne mogu glupe price.Sjecam se kad je neki lik napisao da Sloboda,Celik i ostale ekipe sa bosnjackim predznakom pustaju tekme Zrinjskom,Borcu itd. samo da Sarajevo ili Zeljeznicar ne osvoje titulu :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 06 nov 2010, 16:22

bekrija1990 je napisao/la:
Ne kenjaj...slusao sam prijenos i nisam cuo da je bilo ostrih startova ili bilo kakvih problema. To za Travnik u domacoj utakmici kada igraju protiv Zelje, Sarajeva ili Celika uopce nije normalno.
A TO NE KENJAJ STA JE TRAVNIK TREABO DA PUSTI ZELJI JEL DA POBIJEDI TAJ ISTI ZELJO OTJERO TRAVNIK U DRUGU LIGU PA I JA BI IM NOGE LOMIO A STO NECE SIROKOM JER JE TAJ ISTI SIROI VRATIO TRAVNIK U PREMIER LIGU
❤️1946❤️

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 16:22

hahah pa sve je receno : Igra nije bila gruba, kakva je znala biti :!: :lol: :mrgreen: pa to mi reci, da znamo sabrati dva i dva.
Dobro je napisao Nikad Izvini - dvostruki aršini od igraca Travnika...sve je sa onom recenicom receno.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 06 nov 2010, 16:25

sto sarajevo ne dobije borca sto je borac na prvom mjestu sada sve utakmice pokupovali jel sve sto su dobili pa smijesno SARAJEVO I ZELJO se dizu ko neki klubovi a ustvari nisu trebali bi biti CELTIC I RANGERS PARTIZAN I ZVEZDA a ne prosjecne ekipe
❤️1946❤️

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 nov 2010, 16:28

harry_90 je napisao/la:Sta sve neces procitat,cuj Travnik prodao mec,joj sto ne mogu suplje price :lol: cim izgube na Piroti od Borca prodato,joj sto ne mogu glupe price.Sjecam se kad je neki lik napisao da Sloboda,Celik i ostale ekipe sa bosnjackim predznakom pustaju tekme Zrinjskom,Borcu itd. samo da Sarajevo ili Zeljeznicar ne osvoje titulu :lol:
Mlad si, imam više utakmica u gostima nego ti domaćih utakmica :mrgreen: Da ti objasnim nešto. Travnik je ekipa duduka koji mlate i pogibljeno startaju na Piroti :mrgreen: a sudije im to tolerišu. Gostujuće ekipe shvate/shvataju da se ne isplati gubiti noge i ruke kad će svejedno izbiti ili uzeti eventualno bod a ostati bez pola ekipe do kraja sezone. Kad tako ne odigraju onda je "sumnjivo". Kontaš. Da je normalna zemlja Travnik bi se borio za opstanak u Federalnoj ligi ;)

@ Mandrak, rekoh ti ja. Slušao sam prijenos i odmah mi je bilo sumnjivo :mrgreen: Nema puno žutih, tenzija, nasrtanja igrača Tranika na sudiju i tako tih zanimljivosti :lol: Pa barem bi crveni fasovali da im je stalo do boda. Iznijeli bi barem jednog-dva igrača Borca sa terena :mrgreen: Ništa od toga se nije desilo :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 16:32

Igra nije bila gruba ,kakva je znala biti :!: time je sve receno, pametnom dosta.
A dogodine kad im Željo opet dođe u goste, bice prica: Igraje je bila gruba, kakva inace bude na Piroti, igraci Želje se nisu snašli u "otvorenoj muškoj igri i u muškom nadmetanju" i ništa novo po tom pitanju :x :x :oops: :evil: :twisted:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 06 nov 2010, 16:35

DE BA J..O TE ZELJO KO DA SU CVJECKE 5 ZUTIH KATONA BILJA MISLIM STA OCES DA BUDE 9 I 3 CRVENA JEL NIGDJE VEZE TAJ ISTI ZELJO JE ZASLUZIO DA IZGUBI JER JE TAJ ISTI ZELJO LEOTARU DAO BODOVE A TRAVNIK ISPAO TADA
❤️1946❤️

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.