Za tu težinu je mjera.Pegi10 je napisao/la:Sumljivo je to sto je paketic od 150g a vrijedno da nije nesto bijeloBelminM23 je napisao/la:Paketić je upitanju jedno 150g, ali je vrijedno.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za tu težinu je mjera.Pegi10 je napisao/la:Sumljivo je to sto je paketic od 150g a vrijedno da nije nesto bijeloBelminM23 je napisao/la:Paketić je upitanju jedno 150g, ali je vrijedno.
to se na fb isključuje, i mene je to nerviraloBelminM23 je napisao/la:Može li se na ovom gmail ukiniti kako da ne dolaze ove poruke sa fb, ili na fb postoji ta opcija da se isključi obavještavanje na mail o svakoj poruci, notofikaciji...
Hvala.
Kako ?hoshafka je napisao/la:to se na fb isključuje, i mene je to nerviraloBelminM23 je napisao/la:Može li se na ovom gmail ukiniti kako da ne dolaze ove poruke sa fb, ili na fb postoji ta opcija da se isključi obavještavanje na mail o svakoj poruci, notofikaciji...
Hvala.
Ne mogu nesto kopirat link, al ukucaj u google" excel tabela fudbalske lige krstarica" ima fin tutorijalnewton_heath_lyr je napisao/la:Ne znam gdje da postavim pitanje a zivo me interesuje jedna stvar. Moze li mi neko pomoci u vezi sa pravljenjem tabela za sportske lige. Da je u pitanju bilo kakav dizajn a da nije word . Hvala
Hvala..........pa da prionem na posao.treci je napisao/la:Ne mogu nesto kopirat link, al ukucaj u google" excel tabela fudbalske lige krstarica" ima fin tutorijalnewton_heath_lyr je napisao/la:Ne znam gdje da postavim pitanje a zivo me interesuje jedna stvar. Moze li mi neko pomoci u vezi sa pravljenjem tabela za sportske lige. Da je u pitanju bilo kakav dizajn a da nije word . Hvala
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.