Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
nova godina nije nova godina ako se ispred kafane neko ne marise il da barem pjevac izvadi pistolj 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A i ja sam jednom momku pljusnuo šamar
Žao mi ga kasnije bilo, obrukah ga pred trebom bezveze

Žao mi ga kasnije bilo, obrukah ga pred trebom bezveze

Ja te volim, volim Željo..
nego kako, kucna atmosfera + forum, ma hajdeUnofficialpage je napisao/la:iVar, otelo, sonik... mi smo fino proslavili novu

[youtube][/youtube]
Glava 9 brojeva veca
Glava 9 brojeva veca
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
ma kakve strane pjesme. meni muka bila kad su ih pustali. ali zato kad su domace pjesme krenule
ja ne znam kako sam kuci uspio doci
ost`o do fajrunta sa samo jednim jaranom. ne znam gdje su se ostali prijatelji izgubili. ali najbolja noc u mom zivotu definitivno 

ja ne znam kako sam kuci uspio doci

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma brate ovu kad čujem režem vene ..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

My New Year's resolution is 1366x768
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Principatus
- Kontakt:
Ma super, bitno je da se sta uradi, straznjica malo pomjeri, dozivi sta. Crna Gora, tu jos nikad nisam bio. Razmisljam o BiH turneji malo u 2014 ako bude bilo moguce vremenski. Brat pravi te neke planove. Single je, nije ni mjesec dana prosao, kako su raskinuli on i cura, i vec ima moguce opcije za partytour Rusija, Poljska (tu imam par drugova). Tuguje, tako reci...Virtu4l je napisao/la:Trenutno mi je to nemoguća misija, za godinu dana možda. Australke su poznate po kulturi i odgoju, jbg, najveseliji narod na svijetu, nemaju nikakve brige, moraju biti opušteni. Ja sam se zakuc'o u Budvi, nije loše, kompletna domaća estrada je ovdje, Merlin, Ž. Joksimović, Severina, Zdravko Čolić, Jelena Rozga, itd... Budva će biti novi Monte Carlo. Samo je problem što je naše govorno područje, pa se odmah osjećaš kao domaćiPrincipatus je napisao/la:@Virtu4l
Ove cure iz Australije su mi stvarno simpaticne do sada, mnogo izuzetno lijepih, dobro odgojene, ono bas imaju klasu, uuuh dolazi ovamo.![]()

Jes Australci su bas takvi, ali i ovi ostali svi opusteni, nema tuce, svadje, nicega, jucer neki pijani Rusi (ko bi reko

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sretna nova svim forumasima, da u sljedećoj što više umačete, pravite djecu i završavate fakultete...
voli vas Kaunas

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Principatus
- Kontakt:
Ma neka hvala, bjazi ba, kako sam upravo krenuo...pa da po citavom svijetu dugove otplacujem i djecu posjecujem.Kaunas je napisao/la: pravite djecu

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
doćemo ti na babine, ja još sebe nisam naučio pazit' a kamoli maksumčeKaunas je napisao/la:pravite djecu

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
slavi li iko i vcrs ? 

nema se para da se slavi dvije noćijasmin10 je napisao/la:slavi li iko i vcrs ?

15.10.2013.
Ma nema šansejasmin10 je napisao/la:slavi li iko i vcrs ?
de ba jasa, ionako su mi podočnjaci k'o bradavice kod crnkinje, a ništa dofatio nisam od alkohola, samo nisam spav'o..treba mi vala jos jedna noc i da se komiramjasmin10 je napisao/la:slavi li iko i vcrs ?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
kod nas dvije noci uvijek slavi
i ja sam slab vcrs s parama, ali samo nek se pije
probudio sam se pijan jutros 

joj kako ću da slavim kad se timvra 

Sretna nova i od mene. Ne mogu da vjerujem, napio sam se toliko da kad sam krenuo povracati, nisam mogao hodati, morao sam puzati yebote
Još sam zaspao ispod stola, al hajd, sad je sve ok