Sloboda Dita Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

marseille_unique
Kontakt:

Re: Sloboda Dita Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 19:50

naprijed slobodo ljubavi moja
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 19:54

mada ne volim sto ce opet od ovog profitrati onaj vujovic prodavanjem mladih talenata
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 feb 2010, 22:10

znaci..demoliranje :D :D ...bilo bi malo bolje za tekmu da su duze izdrzali...al 3.cetvrtina je pokazala nasu realnost...a to je da kad nas ozbiljnija ekipa pritisne...razbija nas ko malu djecu...u svakom slucaju..nelose ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 20 feb 2010, 22:12

Stvarno ova sloboda nema srece...ja sam navijac Bosne, al gledajuci duzi niz godina, uloze u ekipu koliko su u mogucnosti i onda se trude daju maximum, ali opet tesko da ce ikada pored Bosne i Sirokog moci doci do NLB. lige sve dok ona broji 2 clana iz BiH... :!: :|
mB!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:14

nema ba mi kao smo iz neke druge drzave sve drzavne kompanije samo ove budze podrzavaju, bh telecom i ostali, onda onaj sto je dijelio medalje on i u bosni neki medu glavnima a i u savezu bih joj lopovaaaa majko milaaaaaaaaaaaa, jbm im klicu
Tuzlanski_Malisa

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 feb 2010, 22:15

Mukiol je napisao/la:Stvarno ova sloboda nema srece...ja sam navijac Bosne, al gledajuci duzi niz godina, uloze u ekipu koliko su u mogucnosti i onda se trude daju maximum, ali opet tesko da ce ikada pored Bosne i Sirokog moci doci do NLB. lige sve dok ona broji 2 clana iz BiH... :!: :|
a sada ce brojati 1 klub
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 feb 2010, 22:24

marseille_unique je napisao/la:nema ba mi kao smo iz neke druge drzave sve drzavne kompanije samo ove budze podrzavaju, bh telecom i ostali, onda onaj sto je dijelio medalje on i u bosni neki medu glavnima a i u savezu bih joj lopovaaaa majko milaaaaaaaaaaaa, jbm im klicu
Buraz , ne žali se Široki na BH Telecom,na Imamovića.na državne kompanije,na budze,na ovo ili ono...to su price ocajnika i gubitnika koji ne gledaju u svoju avliju...Široki ne traži alibi za svoje loše igre u tim stvarima vec dovedu igrace,trenere i sponzore pa pometu Bosnu na parketu...šta to sprijecava Slobodu da ucini isto??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 feb 2010, 22:32

pa jbg sta cu ti ja kad si vjerovatno jso mlad i ne kontas neke stvari u bosnjackom dijelu bih kompanije koje su jake vecinom podrzavaju sarajevo zelju i bosnuasa a doel sto je hrvatsko oko hercegovine i dobro sve se sjatilo i siroki svi uvoznici i sve ostalo, pa naravno da njima ispadne siroki kao glavno za novac kao nama sarajevo , st akoga boli briga za tuzlu i zsarajeva , mislim boli ih kad treba prodati pordukt a kad treba uloziti u t eljude sto uzimaju to da bi imali malo u cedmu uzivati onda nema para,
kazem opet *********, sto bi se to mi i zenica i velez doel u mostaru trebali sami snalaziti jel to mi ne placamo taxuuuuuuu ovoj drzavi jel se to mi nismo borili za ovu drzavuuuuuuuuuuu

a ja kazem smanji strasti nema potrebe za psovanjem
Tuzlanski_Malisa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2010, 01:06

Cestitke momcima,borili su se dok su mogli,opet smo pokazali da imamo najacu skolu u BiH sto se tice kosarke,ni jedna mlada ekipa npr. Bosne,Igokea,Siroki ne bi ovoliko dogurala,BRAVO MOMCI
DOK VI IMATE GLUMCE I NOVCE,MI IMAMO SRCE I BORCE
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 feb 2010, 13:08

harry_90 je napisao/la:Cestitke momcima,borili su se dok su mogli,opet smo pokazali da imamo najacu skolu u BiH sto se tice kosarke,ni jedna mlada ekipa npr. Bosne,Igokea,Siroki ne bi ovoliko dogurala,BRAVO MOMCI
Istinu si napisao, samo što ti borci redovno fasuju po guzovima od glumaca ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2010, 16:24

drop je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Cestitke momcima,borili su se dok su mogli,opet smo pokazali da imamo najacu skolu u BiH sto se tice kosarke,ni jedna mlada ekipa npr. Bosne,Igokea,Siroki ne bi ovoliko dogurala,BRAVO MOMCI
Istinu si napisao, samo što ti borci redovno fasuju po guzovima od glumaca ;)
Javi se kad Bosnina skola kosarke uspije ovako da napravi,a ne sve igraci sa strane gotov,u nas se skola kosarke razvija,dok Bosnina koci,svi znamo koliko je Slobodina skola dala repki,a koliko Bosnina ????

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2010, 16:26

slika
najmladji 17,najstariji 26 godina,sve govori

BRAVO MOMCI

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 feb 2010, 16:35

harry_90 je napisao/la:slika

BRAVO MOMCI
Hajd sad stavi sliku Bosninog rostera pa da vidimo i njihove godine.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2010, 16:47

drop je napisao/la:

BRAVO MOMCI
Hajd sad stavi sliku Bosninog rostera pa da vidimo i njihove godine.
Stavi ga ti,ako si navijac Bosne,aj posto nisam necu stavljat :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 feb 2010, 13:49

dzaba im mladost,nema ondje ekipe,nema nekog igraca da za njeg mozes reci da ce postati neka klasa(onog malog od 17 god je jos rano da komentarisem)..

da bi imao jaku ekipu cetiri su ti osnovne stvari koje moras da imas: krkan pod kosem,da razgrce sve redom,i da neda nikom pric reketu-NEMAMO, hajmo dalje suter,mrtvi suter koji moze pogodit 2-3 vezane trice kad se lomi utakmica-NEMAMO, zatim igrac koji ce preuzet odgovornost kad je gutavo,kad nikog ne ide,da uzme na sebe i igra-NEMAMO...odbrambene specijaliste i dobrog organizatora igre-hajd mozda to i imamo jednim dijelom,jer svako ko prodje tuzlansku skolu kosarke mora znati i zna igrati dobru odbranu,dok eto Adamovic za ove nasu uslove i nije los razigravac...

da se ne zanosimo,Bosna je kanta za nabijanje u NLB,a nas su lagano otresli u Kupu kad su se malo uozbiljili.To realno pokazuje gdje smo mi.
Opet kazem,dzaba ova mlada ekipa kad tu nema ni jednog igraca koji moze izrast u neku klasu.Mladi su bili i Hukic,Teletovic,Kikanovic...pa upredite njihove predstave u godinama ovih i ove sad sto igraju.Kad pogledas Huku,Teleta,Kikana prije vidjelo se da imaju mladost i potencijal,ovi imaju samo mladost a ne potencijala.
Eto Miki najveca nada,da ima neki potencijal trebaobi zabit 15-16,Kikan je to radio u njegovim godinama tri puta jacoj Bosni,a koliko je on dao,nula cini mi se.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 13:54

Jbg slazem se sa tobom oko toga sto si napisao,al ovim momcima treba cestitat koliko su uspjeli,mlada ekipa svaki put medju 4 najace ekipe u BiH,finale kupa,gdje su dobili Capljinu pred domacom publikom,ja mislim da nijedna mlada ekipa ne bi mogla napravit onoliko koliko su nasa djeca napravila,vidis Bosna ima dobar tim Jovanovic,Sehovic,Kojadinovic itd.jedva dobija u NLB ligi,daj nek u ligi stave djecu kao mi,pa bi vidjeli dokle bi dogurali????Adamovicu svaka cast na pruzenim partijama u kupu,i kad bi ovakva ekipa ostala i naredne godine,i uz jedno do dva pojacanja mogli bi se necemu nadat

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2010, 19:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:dzaba im mladost,nema ondje ekipe,nema nekog igraca da za njeg mozes reci da ce postati neka klasa(onog malog od 17 god je jos rano da komentarisem)..

da bi imao jaku ekipu cetiri su ti osnovne stvari koje moras da imas: krkan pod kosem,da razgrce sve redom,i da neda nikom pric reketu-NEMAMO, hajmo dalje suter,mrtvi suter koji moze pogodit 2-3 vezane trice kad se lomi utakmica-NEMAMO, zatim igrac koji ce preuzet odgovornost kad je gutavo,kad nikog ne ide,da uzme na sebe i igra-NEMAMO...odbrambene specijaliste i dobrog organizatora igre-hajd mozda to i imamo jednim dijelom,jer svako ko prodje tuzlansku skolu kosarke mora znati i zna igrati dobru odbranu,dok eto Adamovic za ove nasu uslove i nije los razigravac...

da se ne zanosimo,Bosna je kanta za nabijanje u NLB,a nas su lagano otresli u Kupu kad su se malo uozbiljili.To realno pokazuje gdje smo mi.
Opet kazem,dzaba ova mlada ekipa kad tu nema ni jednog igraca koji moze izrast u neku klasu.Mladi su bili i Hukic,Teletovic,Kikanovic...pa upredite njihove predstave u godinama ovih i ove sad sto igraju.Kad pogledas Huku,Teleta,Kikana prije vidjelo se da imaju mladost i potencijal,ovi imaju samo mladost a ne potencijala.
Eto Miki najveca nada,da ima neki potencijal trebaobi zabit 15-16,Kikan je to radio u njegovim godinama tri puta jacoj Bosni,a koliko je on dao,nula cini mi se.

Izvini boga ti de objasni gdje su tu pare nadji pare, a odakle ti znas da nece izrasti u neku klasu sta si ti vidovita djemila ili neka slicno gatara :roll: slazem se ja s tobom da nam u ekipi fali dosta stvari , ali kosto hary kaze ako ostane ova ekipa sa 2 -3 pojačanja mozemo se nadati necemu
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 22 feb 2010, 19:54

BRAVO MOMCI
bezveze se furate
sloboda ima prosjek godina 22
bosna ima 23,5 nije to bas neka razlika.

a da su vodili klinca i demića imala bi i bosna 22.

uporedite adamovića i šehovića. obojica po 22 godine.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2010, 20:30

cikac je napisao/la:

BRAVO MOMCI
bezveze se furate

Otidji svrsavati na temu Bosne prvi post pa kuhas i sta je to Sehovic bolji majke ti , cccc a Sehovic ima 23 a Sloboda prosjek 21 godinu a vi imate felixa koji ima 30 , radonjica 29 . bajic 27 jedno minimalno , Rakocevic ne znam ali ima i on 27 i tako to :P hajde dovidzenja , ovo sam otpilike naveo godine tu je to negdje ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 20:35

cikac je napisao/la:

BRAVO MOMCI
bezveze se furate

Koliko Bajic,Kojadinovic,Hajric,Radonjic itd,jel jedan Halilovic mogao parirat Kojadinovicu,Suljagic Rakocevicu itd.daj molim te,budi fer pa priznaj.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.