Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Tritolone
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la Tritolone » 04 okt 2012, 21:54

Samo da kazem da me ne zanima za koga ce igrat, bitno mi je samo da igra dobro za Dinamo al na ovo sam mora odg.
Sakuragi je napisao/la:
Benjo iduce godine u sedmom mijesecu (cini mi se) hrvatska ulazi u evropu i taj zakon za ne komunitarne maloljetne fudbalere otpada tako da bi mogao preci u drugi klub :mrgreen: dobra stvar zar ne? :D
Zbilja mislis da ce netko otkupit momka od 16-17 godina za 20 mil € (Mamic ga nece pustit ispod toga).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 okt 2012, 21:55

<3 LiMes <3 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?
Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!
Sto bi Spahic igro za BiH? Sto bi Thiago igro za Spaniju? Sto bi Messijev buduci sin igro za Argentinu posto ce biti rodjen u Barceloni... Mani se toga.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 21:55

Cartman je napisao/la:
<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?
Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!
Zato sto je Bosnjak i sto mu je stari iz BiH.

Corluka, Petric, Pranjic i mnogi drugi su rodjeni u BiH kao i pradedo im, pa igraju za Hrvarsku. Ne pravi se naivan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 04 okt 2012, 21:55

Cartman je napisao/la:
Iz istog onog razloga sto Jelavic,Corluka,Rakitic i ostali igraju za HR
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 okt 2012, 21:56

Pa, mali se zove Alen Halilovic, Alaga, Halil, Halilaga, kako god hoces, normalno je da bi trebao naginjati da za nas igra..jednostavno ga pozvati da ide sa ostalom ekipom u Brazil, i to je to..:D

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 04 okt 2012, 21:58

kralj_je_mrtav je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/jos-je- ... rati/89130

SportSport.ba kao i mnogo puta do sada polako, ali sigurno odradjuje posao. Bravo, bravo i za decka, jos je rano, samo ti nama sto prije kidaj iz Dinama, a onda nece biti rano. Onda ces srcem progovoriti, uostalom kao sto je i stari.
Ne može on po zakonu nigdje u inostranstvo iz Dinama prije 18 godine, tako da.. Još dvije godine će vjerovatno igrati za Dinamo, ako ne ode u Hajduk, ala Kranjčar style. :lol:
Po kojem zakonu, ja fakat ne znam za taj, mozes link neki postaviti ili slicno.
Čitao sam negdje, a i na Football Manageru ne možeš kupit Kovačića dok ne napuni 18 godina :D

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 okt 2012, 22:00

Da safet ima imalo mozga , pripreme malom papire sve zavrse u ministarstvu mali dodje potpise i pozove ga U A repku i gotova prica... A Dinamo i ako to ucini morat ce ga forsirate jer su velike pare Mamicu u pitanju ha ja...

Al posto Safet nema bas mozga ,nema od toga nista
>>No body likes us but we dont care<<

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 okt 2012, 22:01

Ja bih volio da ste u pravu, mali je strašan igrač, ali mi nismo te sreće. Pa naši ljudi masovno biraju druge reprezentaciju u svakom mogućem sportu. Volio bih stvarno da griješim u vezi ovog momka, ali nisu nam neki izgledi. Ja sam iznio svoje mišljenje, ne mora niko da vrijeđa, kad svi znamo kako se naši odlučuju u ovakvim situacijama. Ja svoje mišljenje baziram na ustaljenoj proceduri naših Bošnja kad se nađu u takvim situacijama, za Hrvate mi je jasno zašto nas nikad i ne biraju. Ja da sam na Safetovom mjestu, odmah bi ga zvao, pa da vidmo šta malli misli.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 04 okt 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 okt 2012, 22:01

Cartman je napisao/la:
da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 04 okt 2012, 22:02

Bezze raspava o dijetu kojeg mogu po cigare poslat.. Njegovo srce ce odlucit za koga treba da igra,al nisam optimista za nasu BiH,al kako god sretno mu ! :)

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 okt 2012, 22:03

Svakam cast sportsport.ba... najbolji ste :mrgreen:

http://www.facebook.com/ZelimoAlenaHali ... ntacijeBih
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 04 okt 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 okt 2012, 22:04

youngredcomps je napisao/la: da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce
Modrica?? Zbog cega??

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 22:04

Tritolone je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la: da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce
Modrica?? Zbog cega??
Zato sto je se zaljubio u Mostar. :D

Zayebao je se za Modrica, ali ima mnogih drugih primjera.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 04 okt 2012, 22:05

U posljednje vrijeme, sve su glasnije priče da bi mogao poći stopama svoga oca Sejada i postati reprezetativac Bosne i Hercegovine? Da li bi želio igrati za BiH?

"To mi trenutno ne predstavlja veliki teret, jer kad dođe vrijeme za to, tada ću razmišljati o tome", zaključio je Halilović u razgovoru za naš portal.

Ili da prevedemo na "nas" : "Cim odem iz Zg igram za BiH " ..da je hrvat kolikim ga neki predstavljaju rek'o bi igracu za njih i tacka, ovako je 99% nas..zivi bili pa vidjeli ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 okt 2012, 22:06

Nego,mogu ga zamisliti u svlacionici kad nakon pitanja Papeta sta ce ovaj uciniti sa recimo Pepeom citaj Platinijem.
Bilo bi k'o i pokojni Ricl sto je glumio Marka Milinarica u Top listi.
''Cuj Platini(Pepe) bus me jos jednom fauliral ja se bum izderal na tebe :mrgreen:
@DELUX ocito da i si ti sa deficitom kolicine mozga.Ta prica je vec ispricana i sa pricom Kolasinca i drugih slicnih, vec davnih dana.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 okt 2012, 22:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 okt 2012, 22:06

Nego treba stvarno ohladit od momka. Mora on jos mnogo radit da bi zasluzio i mladu reprezentaciju. Halo, pricamo o momku koji je odigrao 10 minuta profesionalnog nogometa (i to u HNL-u), a vec su napisane 23 stranice o njemu! Polako.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 04 okt 2012, 22:07

Nakon ovog intervjua uvjeren sam da će mali nastupiti za BiH 80%. Jednostavno sad mu nije najbolji trenutak za razmetanje patriotizmom i stvaranje neprijatelja i to poštujem, ali kad sve uzmem u obzir, raniju izjavu, pa ovaj chat ovog Benje sa njegovim burazom i ostalo mislim da je on odavno odlučio za koju će reprezentaciju igrati. Da je rekao nešta tipa "Ja volim Bosnu, ali rođen sam u Zagrebu i moja domovina je Hrvatska i za nju ću igrati" od nas mu nitko ne bi mogao ništa zamjeriti, a u Hrvatskoj bi pobrao strašne poene. Ali to nije rekao! Sad zbilja treba izvršiti pritisak na Papeta i prvom prilikom mu uputiti poziv u A reprezentaciju. Ništa mlada reprezentacija, ništa bakrači. Kad je mogao Sahin za Tursku ili Alaba za Austriju, može i ovaj za nas debitirati sa 16. Kenja mi se od talenata sa 22, 23 godine, nema tu filozofije, il si lav ili nisi. A ovaj klinac je lav!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 okt 2012, 22:08

Cartman je napisao/la: Zato sto je se zaljubio u Mostar. :D

Zayebao je se za Modrica, ali ima mnogih drugih primjera.
Naravno da ima :) bitno je da momak odluci sta je njemu srcu blisko, da mu nebude nametnuto i tako ce biti jedino ispravno.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 okt 2012, 22:13

Cartman je napisao/la:Nego treba stvarno ohladit od momka. Mora on jos mnogo radit da bi zasluzio i mladu reprezentaciju. Halo, pricamo o momku koji je odigrao 10 minuta profesionalnog nogometa (i to u HNL-u), a vec su napisane 23 stranice o njemu! Polako.
I već ima youtube klip sa pola miliona pregleda
[youtube][/youtube]

Podsjeća me ova priča na Demircia iz Bešiktaša,ljudi se divili njegovim klipovima,kao 15-godišnjak prije 2 godine debitovao za prvi tim Bešiktaša..
No od tada se slabo čuje za njega,vjerovatno će tako i Halilović,ulazak protiv Hajduka je čisto da ga se predstavi javnosti,pitanje je hoće li uopće više igrati za prvi tim Dinama ove sezone.

I Hrvati ne trebaju biti pohlepni,imaju Kovačića,Mamić kaže da će uskoro u prvome timu predstaviti i Domagoja Pavičića u čije kvalitete se kune,red je da Halilović zaigra za nas.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 04 okt 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 okt 2012, 22:14

Offside je napisao/la:Nakon ovog intervjua uvjeren sam da će mali nastupiti za BiH 80%. Jednostavno sad mu nije najbolji trenutak za razmetanje patriotizmom i stvaranje neprijatelja i to poštujem, ali kad sve uzmem u obzir, raniju izjavu, pa ovaj chat ovog Benje sa njegovim burazom i ostalo mislim da je on odavno odlučio za koju će reprezentaciju igrati. Da je rekao nešta tipa "Ja volim Bosnu, ali rođen sam u Zagrebu i moja domovina je Hrvatska i za nju ću igrati" od nas mu nitko ne bi mogao ništa zamjeriti, a u Hrvatskoj bi pobrao strašne poene. Ali to nije rekao! Sad zbilja treba izvršiti pritisak na Papeta i prvom prilikom mu uputiti poziv u A reprezentaciju. Ništa mlada reprezentacija, ništa bakrači. Kad je mogao Sahin za Tursku ili Alaba za Austriju, može i ovaj za nas debitirati sa 16. Kenja mi se od talenata sa 22, 23 godine, nema tu filozofije, il si lav ili nisi. A ovaj klinac je lav!

kako ces covjeku uputiti poziv ako jos nije odlucio za koga ce igrati i kad je naveo kad dodje vrijeme za A tim, a to vrijeme je 2 do 3 godine. Dakle, ne mozes ti slati poziv ako momak odnosno u ovom slucaju dijete ne zna. Isto tako ni hrvatski A izbornik mu ne moze uputiti poziv dok ne dodje za to vrijeme.
Nelogicno mi je da se covjeku upucuje poziv u A tim a ovaj jos nije sazrio :roll:

p.s. Sportsport treba nazvati njegovog oca pa ga pitati, a sta srednjoskolac zna. Nisu mu ni brkovi narasli
15.10 - 15.06 ...

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.