Zbilja mislis da ce netko otkupit momka od 16-17 godina za 20 mil € (Mamic ga nece pustit ispod toga).Sakuragi je napisao/la:
Benjo iduce godine u sedmom mijesecu (cini mi se) hrvatska ulazi u evropu i taj zakon za ne komunitarne maloljetne fudbalere otpada tako da bi mogao preci u drugi klubdobra stvar zar ne?
Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Samo da kazem da me ne zanima za koga ce igrat, bitno mi je samo da igra dobro za Dinamo al na ovo sam mora odg.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sto bi Spahic igro za BiH? Sto bi Thiago igro za Spaniju? Sto bi Messijev buduci sin igro za Argentinu posto ce biti rodjen u Barceloni... Mani se toga.<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!Cartman je napisao/la:Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zato sto je Bosnjak i sto mu je stari iz BiH.<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!Cartman je napisao/la:Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Corluka, Petric, Pranjic i mnogi drugi su rodjeni u BiH kao i pradedo im, pa igraju za Hrvarsku. Ne pravi se naivan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Iz istog onog razloga sto Jelavic,Corluka,Rakitic i ostali igraju za HR<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!Cartman je napisao/la:Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, mali se zove Alen Halilovic, Alaga, Halil, Halilaga, kako god hoces, normalno je da bi trebao naginjati da za nas igra..jednostavno ga pozvati da ide sa ostalom ekipom u Brazil, i to je to..

- BenjooJutub
- Kontakt:
Čitao sam negdje, a i na Football Manageru ne možeš kupit Kovačića dok ne napuni 18 godinakralj_je_mrtav je napisao/la:Po kojem zakonu, ja fakat ne znam za taj, mozes link neki postaviti ili slicno.BenjooJutub je napisao/la:Ne može on po zakonu nigdje u inostranstvo iz Dinama prije 18 godine, tako da.. Još dvije godine će vjerovatno igrati za Dinamo, ako ne ode u Hajduk, ala Kranjčar style.kralj_je_mrtav je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/jos-je- ... rati/89130
SportSport.ba kao i mnogo puta do sada polako, ali sigurno odradjuje posao. Bravo, bravo i za decka, jos je rano, samo ti nama sto prije kidaj iz Dinama, a onda nece biti rano. Onda ces srcem progovoriti, uostalom kao sto je i stari.

Da safet ima imalo mozga , pripreme malom papire sve zavrse u ministarstvu mali dodje potpise i pozove ga U A repku i gotova prica... A Dinamo i ako to ucini morat ce ga forsirate jer su velike pare Mamicu u pitanju ha ja...
Al posto Safet nema bas mozga ,nema od toga nista
Al posto Safet nema bas mozga ,nema od toga nista
>>No body likes us but we dont care<<
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ja bih volio da ste u pravu, mali je strašan igrač, ali mi nismo te sreće. Pa naši ljudi masovno biraju druge reprezentaciju u svakom mogućem sportu. Volio bih stvarno da griješim u vezi ovog momka, ali nisu nam neki izgledi. Ja sam iznio svoje mišljenje, ne mora niko da vrijeđa, kad svi znamo kako se naši odlučuju u ovakvim situacijama. Ja svoje mišljenje baziram na ustaljenoj proceduri naših Bošnja kad se nađu u takvim situacijama, za Hrvate mi je jasno zašto nas nikad i ne biraju. Ja da sam na Safetovom mjestu, odmah bi ga zvao, pa da vidmo šta malli misli.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 04 okt 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- youngredcomps
- Kontakt:
da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce<3 LiMes <3 je napisao/la:Kad se odlučuje o tim stvarima, onda nije teško zaključiti. A na kraju krajeva, momak je rođen u Zagrebu, što bi igrao za BiH?!Cartman je napisao/la:Majka glavna u kuci? U kojoj to Balkanskoj kuci majka ima ikakve veze sa nogometom?<3 LiMes <3 je napisao/la:Mali je izgubljen za nas, cijeli svoj život je proveo tamo, rođen je tamo, majka mu je Hrvatica, nije teško zbrojiti 2 i 2. Majka je glavna u kući, tako da se zna za koga će. Bezveze trošite energiju na rasprave.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Bezze raspava o dijetu kojeg mogu po cigare poslat.. Njegovo srce ce odlucit za koga treba da igra,al nisam optimista za nasu BiH,al kako god sretno mu ! 

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 04 okt 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Modrica?? Zbog cega??youngredcomps je napisao/la: da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zato sto je se zaljubio u Mostar.Tritolone je napisao/la:Modrica?? Zbog cega??youngredcomps je napisao/la: da je tako ,BIH bi sad imala marina marka,modrica... i jos nekoliko njih ,a spahic bi igrao za hrv.zato nemoj se puno uzdati u to .a iskreno ja da sam rodjenu spaniji opet bi igrao za BIH kad bi me pozvali.tako da ce tako odluciti i alen,ipak mu je stari bio reprezentativac BIH.90% alen je bosanski.al nikad se nezna..sve je moguce

Zayebao je se za Modrica, ali ima mnogih drugih primjera.
U posljednje vrijeme, sve su glasnije priče da bi mogao poći stopama svoga oca Sejada i postati reprezetativac Bosne i Hercegovine? Da li bi želio igrati za BiH?
"To mi trenutno ne predstavlja veliki teret, jer kad dođe vrijeme za to, tada ću razmišljati o tome", zaključio je Halilović u razgovoru za naš portal.
Ili da prevedemo na "nas" : "Cim odem iz Zg igram za BiH " ..da je hrvat kolikim ga neki predstavljaju rek'o bi igracu za njih i tacka, ovako je 99% nas..zivi bili pa vidjeli
"To mi trenutno ne predstavlja veliki teret, jer kad dođe vrijeme za to, tada ću razmišljati o tome", zaključio je Halilović u razgovoru za naš portal.
Ili da prevedemo na "nas" : "Cim odem iz Zg igram za BiH " ..da je hrvat kolikim ga neki predstavljaju rek'o bi igracu za njih i tacka, ovako je 99% nas..zivi bili pa vidjeli

Nego,mogu ga zamisliti u svlacionici kad nakon pitanja Papeta sta ce ovaj uciniti sa recimo Pepeom citaj Platinijem.
Bilo bi k'o i pokojni Ricl sto je glumio Marka Milinarica u Top listi.
''Cuj Platini(Pepe) bus me jos jednom fauliral ja se bum izderal na tebe
@DELUX ocito da i si ti sa deficitom kolicine mozga.Ta prica je vec ispricana i sa pricom Kolasinca i drugih slicnih, vec davnih dana.
Bilo bi k'o i pokojni Ricl sto je glumio Marka Milinarica u Top listi.
''Cuj Platini(Pepe) bus me jos jednom fauliral ja se bum izderal na tebe

@DELUX ocito da i si ti sa deficitom kolicine mozga.Ta prica je vec ispricana i sa pricom Kolasinca i drugih slicnih, vec davnih dana.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 okt 2012, 22:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nego treba stvarno ohladit od momka. Mora on jos mnogo radit da bi zasluzio i mladu reprezentaciju. Halo, pricamo o momku koji je odigrao 10 minuta profesionalnog nogometa (i to u HNL-u), a vec su napisane 23 stranice o njemu! Polako.
Nakon ovog intervjua uvjeren sam da će mali nastupiti za BiH 80%. Jednostavno sad mu nije najbolji trenutak za razmetanje patriotizmom i stvaranje neprijatelja i to poštujem, ali kad sve uzmem u obzir, raniju izjavu, pa ovaj chat ovog Benje sa njegovim burazom i ostalo mislim da je on odavno odlučio za koju će reprezentaciju igrati. Da je rekao nešta tipa "Ja volim Bosnu, ali rođen sam u Zagrebu i moja domovina je Hrvatska i za nju ću igrati" od nas mu nitko ne bi mogao ništa zamjeriti, a u Hrvatskoj bi pobrao strašne poene. Ali to nije rekao! Sad zbilja treba izvršiti pritisak na Papeta i prvom prilikom mu uputiti poziv u A reprezentaciju. Ništa mlada reprezentacija, ništa bakrači. Kad je mogao Sahin za Tursku ili Alaba za Austriju, može i ovaj za nas debitirati sa 16. Kenja mi se od talenata sa 22, 23 godine, nema tu filozofije, il si lav ili nisi. A ovaj klinac je lav!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Naravno da imaCartman je napisao/la: Zato sto je se zaljubio u Mostar.![]()
Zayebao je se za Modrica, ali ima mnogih drugih primjera.

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
I već ima youtube klip sa pola miliona pregledaCartman je napisao/la:Nego treba stvarno ohladit od momka. Mora on jos mnogo radit da bi zasluzio i mladu reprezentaciju. Halo, pricamo o momku koji je odigrao 10 minuta profesionalnog nogometa (i to u HNL-u), a vec su napisane 23 stranice o njemu! Polako.
[youtube][/youtube]
Podsjeća me ova priča na Demircia iz Bešiktaša,ljudi se divili njegovim klipovima,kao 15-godišnjak prije 2 godine debitovao za prvi tim Bešiktaša..
No od tada se slabo čuje za njega,vjerovatno će tako i Halilović,ulazak protiv Hajduka je čisto da ga se predstavi javnosti,pitanje je hoće li uopće više igrati za prvi tim Dinama ove sezone.
I Hrvati ne trebaju biti pohlepni,imaju Kovačića,Mamić kaže da će uskoro u prvome timu predstaviti i Domagoja Pavičića u čije kvalitete se kune,red je da Halilović zaigra za nas.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 04 okt 2012, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- skyisthelimit
Offside je napisao/la:Nakon ovog intervjua uvjeren sam da će mali nastupiti za BiH 80%. Jednostavno sad mu nije najbolji trenutak za razmetanje patriotizmom i stvaranje neprijatelja i to poštujem, ali kad sve uzmem u obzir, raniju izjavu, pa ovaj chat ovog Benje sa njegovim burazom i ostalo mislim da je on odavno odlučio za koju će reprezentaciju igrati. Da je rekao nešta tipa "Ja volim Bosnu, ali rođen sam u Zagrebu i moja domovina je Hrvatska i za nju ću igrati" od nas mu nitko ne bi mogao ništa zamjeriti, a u Hrvatskoj bi pobrao strašne poene. Ali to nije rekao! Sad zbilja treba izvršiti pritisak na Papeta i prvom prilikom mu uputiti poziv u A reprezentaciju. Ništa mlada reprezentacija, ništa bakrači. Kad je mogao Sahin za Tursku ili Alaba za Austriju, može i ovaj za nas debitirati sa 16. Kenja mi se od talenata sa 22, 23 godine, nema tu filozofije, il si lav ili nisi. A ovaj klinac je lav!
kako ces covjeku uputiti poziv ako jos nije odlucio za koga ce igrati i kad je naveo kad dodje vrijeme za A tim, a to vrijeme je 2 do 3 godine. Dakle, ne mozes ti slati poziv ako momak odnosno u ovom slucaju dijete ne zna. Isto tako ni hrvatski A izbornik mu ne moze uputiti poziv dok ne dodje za to vrijeme.
Nelogicno mi je da se covjeku upucuje poziv u A tim a ovaj jos nije sazrio

p.s. Sportsport treba nazvati njegovog oca pa ga pitati, a sta srednjoskolac zna. Nisu mu ni brkovi narasli
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.