DANTES je napisao/la:opa magični imaš isti stav kao tvoj omiljeni novinar Tegeltija!! Tegi ti li si?
Provalio si me.
Nego, gde si ti kolega Andjuse

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
DANTES je napisao/la:opa magični imaš isti stav kao tvoj omiljeni novinar Tegeltija!! Tegi ti li si?
Nisam te provalio, uopste.DANTES je napisao/la:pa na psihijatriji...
imaš na KCN 3 utorkom Anđus vodi emisiju.. imaš na your tube snimak emisije... Gosti Jakovljević, Tegeltija i Jovanović... mnogo ce ti se dopasti... Samo ukucas ta tri imena kod Anđusa i naći ćeš... 2 sata vrhunskih teorija...MaGiCa je napisao/la:Nisam te provalio, uopste.DANTES je napisao/la:pa na psihijatriji...
Jesi li video druga Milovana Jovanovica sa BNTVaZagubio se negde.
Zar zaista mislis da ja tako nesto propustamDANTES je napisao/la: imaš na KCN 3 utorkom Anđus vodi emisiju.. imaš na your tube snimak emisije... Gosti Jakovljević, Tegeltija i Jovanović... mnogo ce ti se dopasti... Samo ukucas ta tri imena kod Anđusa i naći ćeš... 2 sata vrhunskih teorija...
MaGiCa je napisao/la:Hrvati imaju Sarica i Hezonju i mnogo je bolje ne praviti nista na ovakvim takmicenjima, a imati takve zveri od igraca - nego dominirati u mladjim kategorijama na fiziku ili taktiku, a onda praviti poluproizvode za seniorsku konkurenciju.
Sta mi imamo od toga sto smo dobili SAD u Novom Sadu 2007e![]()
Macvan - prosek, Raduljica - ispod toga, Keselj - isto to, Stefan Markovic - play bez suta, Stojacic....
Sa druge strane za Amere igrali S.Curry i DA.Jordan.
Yucca je napisao/la:
Samo cu reci potpis rijetko se kad slazem sa MaGiCa@ ali apsolutna istina sto je rekao
merdanovic je napisao/la:Jooj da je igrala ex-yu sinoc finale protiv Amera pojeli bi ih.Nurkić,Šarić,Micić,Hezonja kakva bi to ekipa bila
Svaka čast Srbiji inače odlično odigrano i presudila je po meni neopravdano dosuđena namjerna lična Milutinovu koja je po meni bila smiješna.
Devil je napisao/la:Znaci ti tvrdis da igraci za nekih mesec do dva godisnje koliko provedu u reprezentaciji ( i to ne svi) mogu da nauce bar jednako koliko mogu da nauce u klubu ?
Naravno da se igraci moraju razigravati. Na to sam i mislio, ali sam lose napisao.Kazes da se tim razigrava.Kako ce se tim razigravati kada taj tim gotovo sa sigurnoscu nece igrati u istoj postavi u seniorskoj selekciji. Ne samo u Srbiji u bilo kojoj reprezentaciji sveta.
Uzmimo samo primer Amera...Koliko ce njih iz ove postave zajedno igrati u seniorskoj postavi ? Ja cenim maksimalno 4 na sirem spisku. Ne zbog toga sto oni nisu kvalitet vec zbog toga sto ima i boljih. Mogu se jedino igraci razigravati, i to oni koji odskacu od konkurencije...
Ali da bi izbacivao po jednog top prospekta treba da promenis tu filosofiju rada koja se zove "rezultat pre svega", jer ti to nije nikakav garant da ces razviti igrace ako uzimas medalje, ali jeste garant suzbijanja individualnosti i sablonske kosarke. Potrebno je da se vise individualizuje kvalitet u tim kategorijama i da onda po 1-2 igraca iz svake selekcije (ili lideri tih selekcija), budu projektovani da za koju godinu igraju u A timu, a ne da A tim bude poligon za zezanje 1og Miska Raznatovica, a mladje selekcije da uzimaju medalje kojim ce KSS da maze oci javnosti kako je toboze to 1 uspesan savez.O tome ti ja pricam. Mozemo mi izbaciti sada Micica da bude najbolji evropski play. Mogu i Hrvati Sarica i po toj logici je znaci to dovoljno. Ali mi onda moramo od ranije da imamo zalihu od bar 4-5 igraca, te u buducnosti iz generacije koja je sada U15 ili U14 da mozemo racunamo na bar 4 vrhunska igraca.
E ovo je moj problem sa tobom - sto ti ili ne razumes ili se pravis da ne razumes ono sto drugi pisu.Zato treba pustiti klince u reprezentaciji da igraju, naravno uz kvalitetnog selektora, podrzavati ih u svemu i ne umanjivati njihove uspehe tipa ovo je U18, U19, U20 prvenstvo, **** sve to ako ne uspes u seniorskoj kosarci kao da je nisi ni igrao, klinci su to moral vrlo lako opada. Ovo je za njih najvise do sada u karijeri sto su imali, isto sto je za seniore EP ili SP ili OI to je i za njih ovo i zato ih pustimo,radujmo se njihovom uspehu a ne ih sputavati.
Samo cu ovaj deo citirati. Znaci ti mislis da od reprezentacije sve krece. Da je reprezentacija ta koja za mesec dana treba da promeni svu filozofiju rada klubova i da decu izvede na pravi put ?MaGiCa je napisao/la:Ali da bi izbacivao po jednog top prospekta treba da promenis tu filosofiju rada koja se zove "rezultat pre svega", jer ti to nije nikakav garant da ces razviti igrace ako uzimas medalje, ali jeste garant suzbijanja individualnosti i sablonske kosarke. Potrebno je da se vise individualizuje kvalitet u tim kategorijama i da onda po 1-2 igraca iz svake selekcije (ili lideri tih selekcija), budu projektovani da za koju godinu igraju u A timu, a ne da A tim bude poligon za zezanje 1og Miska Raznatovica, a mladje selekcije da uzimaju medalje kojim ce KSS da maze oci javnosti kako je toboze to 1 uspesan savez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.