Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Netacno,to mesto je rezervisano za Kataia ili Oumarou kada je Bojovic igrao centralnog napadaca.Protiv Partizana je tamo bio Bilbija na primer.Stevanovic se par puta u utakmici pojavi levo ali to nije duze od 5-10 minuta menjanja strana.santos je napisao/la:jedan od trenera Vojvodine ga je stavljao na lijevom krilu ove godine
ma takve dzempere radi H&M i Zara ja mislim, mozes ih tamo naci ili barem slicni. al su meni stvarno glupi ti dzemperiviKK je napisao/la:Dobar ovaj džemper u Steve, znal ko imal gdje kupit ?
Pa krilo je desni vezni samo sa manje defanzivnih zadataka,a nema ekipe koja ce igrati sa desnim krilom i desnim veznim.viKK je napisao/la:Prevodim ovo na stranici Seville, i piše kako igra na više pozicija ali uglavnom na desnoj strani veznog reda. Navas igra desno krilo , a ne desnog veznog. Vjerujem da će trener pokušat uklopit Stevanovića nekako da dobija prilika za igru.
Ne znam tačno kako Sevilla igra, odnosno koju formaciju igraju . Zavisi sve od toga koje zadatke desno krilo ima u njihovoj postavci ekipe. Moguće je da ima samo zadatke da prodire duboko ili da se izvlači prema sredini malo , ko zna , ne gledam puno Sevillu . Desni vezni donekle obavlja posao da gradi napade skupa sa veznim redom ali mora se vraćati i u odbranu a i ići u napad kada se napada. Ali dobro , ne uzimaju ga džaba, skontaće kako da ga upotrijebe . Čak i ako ga na lijevo krilo stave , Steve je vrijedan momak i vjerujem da će se potrudit .Devil je napisao/la:Pa krilo je desni vezni samo sa manje defanzivnih zadataka,a nema ekipe koja ce igrati sa desnim krilom i desnim veznim.viKK je napisao/la:Prevodim ovo na stranici Seville, i piše kako igra na više pozicija ali uglavnom na desnoj strani veznog reda. Navas igra desno krilo , a ne desnog veznog. Vjerujem da će trener pokušat uklopit Stevanovića nekako da dobija prilika za igru.
Moj Devil šta doživismo,ljudi su pronašli novu poziciju desni vezniDevil je napisao/la:Pa krilo je desni vezni samo sa manje defanzivnih zadataka,a nema ekipe koja ce igrati sa desnim krilom i desnim veznim.viKK je napisao/la:Prevodim ovo na stranici Seville, i piše kako igra na više pozicija ali uglavnom na desnoj strani veznog reda. Navas igra desno krilo , a ne desnog veznog. Vjerujem da će trener pokušat uklopit Stevanovića nekako da dobija prilika za igru.
A pazi desni vezni je staromodna pozicija,vrlo retko koristena u modernom fudbalu.Najvise se primenjivala u klasicnim 4-4-2 formacijama gde sva cetiri fudbalera stoje u liniji.samoradnik je napisao/la:Moj Devil šta doživismo,ljudi su pronašli novu poziciju desni vezniDevil je napisao/la:Pa krilo je desni vezni samo sa manje defanzivnih zadataka,a nema ekipe koja ce igrati sa desnim krilom i desnim veznim.viKK je napisao/la:Prevodim ovo na stranici Seville, i piše kako igra na više pozicija ali uglavnom na desnoj strani veznog reda. Navas igra desno krilo , a ne desnog veznog. Vjerujem da će trener pokušat uklopit Stevanovića nekako da dobija prilika za igru.![]()
...
Čuo sam za krilo,polušpica,zadnjeg veznog,al za desnog veznog.....
Lijepo je stvarno što se Stevanovića tiče da će doći u jedan veliki klub,ali s druge strane bojim se da pored Jesusa Navasa se neće naigrati... Steva je znao igrati nekada i polušpica,možda se tu nešto pokuša,za neke defanzivnije pozicije prvenstveno nema dovoljnu snagu....
Pa recimo da u onoj klasičnoj 4-4-2 formaciji (koristiću United kao primjer), Beckham = desni vezni. U 4-3-3 je to krilo baš krilo, jer je više okrenuto ofanzivi i oslobođen je određenih defanzivnih zadataka.samoradnik je napisao/la:
Moj Devil šta doživismo,ljudi su pronašli novu poziciju desni vezni![]()
...
Čuo sam za krilo,polušpica,zadnjeg veznog,al za desnog veznog.....