I mi smo u federalnoj to si izgleda zaboravio.xxl je napisao/la:mislim da bihac ima najbolji stadion u ligi
ova slika sa zadnje utakmice protiv krajisnika

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I mi smo u federalnoj to si izgleda zaboravio.xxl je napisao/la:mislim da bihac ima najbolji stadion u ligi
ova slika sa zadnje utakmice protiv krajisnika
Eh valja imat i dovoljno vode za zalijevanje. Oporavit će se to, al nikad neće biti kao BilinoTRUST je napisao/la:Zar se nije moglo uzet one prskalice pa razvuc po terenu i nek se trava zaljeva a valjda bi igraci mogli gdje drugo trenirati i nebi osteceni bili stadioniSiouux je napisao/la:Ma joj druze, sve je to do ovog vremena, suša..Nije do nas, yebigaClaus je napisao/la:Jao, u kakvom su stanju Jošik i Gradski stadion u Kaknju
I meni se cini da je kod vas bolji teren, iako je i nas za ovu ligu WembleyEmir93 je napisao/la:joj kakva je ovo slika Tušnja bog te mazo...
stavljate te neke manekene tu i ja koliko sam vidio Probisvijetu na ovim video isjecima sa utakmica prve lige FBiH da u Slobode i nije bas neki travnjaka kod nas u Bihacu nikad bolji ove sezone!
U Bihaću je bolja trava ali teren je malo neravan.MakeTZ je napisao/la:I meni se cini da je kod vas bolji teren, iako je i nas za ovu ligu WembleyEmir93 je napisao/la:joj kakva je ovo slika Tušnja bog te mazo...
stavljate te neke manekene tu i ja koliko sam vidio Probisvijetu na ovim video isjecima sa utakmica prve lige FBiH da u Slobode i nije bas neki travnjaka kod nas u Bihacu nikad bolji ove sezone!
Prijatelju da se razumijemo, Tušanj ima jednu od najboljih podloga u bivsoj YU.Emir93 je napisao/la:joj kakva je ovo slika Tušnja bog te mazo...
Pa to ja i govorim jedno je govoriti čija je trava zelenija. A drugo ravnoća terena, podloga, gustoća trave.Probisvjet je napisao/la:Prijatelju da se razumijemo, Tušanj ima jednu od najboljih podloga u bivsoj YU.Emir93 je napisao/la:joj kakva je ovo slika Tušnja bog te mazo...
Tako da nema potrebe raspravljati o travnatoj podlozi. I kod vas je ok, sto se i ocekuje obzirom da je Bihac jedno veliko srediste.![]()
Nikada nije bilo niti jedne bare na Tusnju kada su padale kise. Zbog toga je nekada i reprezentacija YU bila na pripremama u Tuzli.
Pa baš misliš da gradski vodovod ima toliko vode da se razbacuje na zalijevanje stadiona, pa važnije je da građani imaju pitku vodu...NeRi_K je napisao/la:Meni samo nije jasno o kakvim vi sušama pricate, pa 21. je stoljece, klubovi bi trebali imati prskalice koje su spojene na gradsku vodovodnu mrezu, pa necemo cekati da nam od Boga dodje kisa.
Pa kakav je to vodovod ako ne moze svojim građanima obezbijediti pitku vodu, ja zivim u Bihacu 25. godina i nikad nisam bio zedan, pa cak ni za vrijeme rata, a stalno se teren zalijeva vodim iz vodovoda.ElWeddo23 je napisao/la:Pa baš misliš da gradski vodovod ima toliko vode da se razbacuje na zalijevanje stadiona, pa važnije je da građani imaju pitku vodu...NeRi_K je napisao/la:Meni samo nije jasno o kakvim vi sušama pricate, pa 21. je stoljece, klubovi bi trebali imati prskalice koje su spojene na gradsku vodovodnu mrezu, pa necemo cekati da nam od Boga dodje kisa.
Pa stari moj nije svaki kraj tako bogat vodom, vi imate tu srecu da imate vode u iyobilju hvala Bogu, al shvati da nije svugdje tako, moraš se složiti da je građanstvo ipak najbitnije,a na slikama se vidi da je teren u bihaću besprijekoran, u sto cu se nadam uvjeriti kad budem dolazio na tekmu...NeRi_K je napisao/la:Pa kakav je to vodovod ako ne moze svojim građanima obezbijediti pitku vodu, ja zivim u Bihacu 25. godina i nikad nisam bio zedan, pa cak ni za vrijeme rata, a stalno se teren zalijeva vodim iz vodovoda.ElWeddo23 je napisao/la:Pa baš misliš da gradski vodovod ima toliko vode da se razbacuje na zalijevanje stadiona, pa važnije je da građani imaju pitku vodu...NeRi_K je napisao/la:Meni samo nije jasno o kakvim vi sušama pricate, pa 21. je stoljece, klubovi bi trebali imati prskalice koje su spojene na gradsku vodovodnu mrezu, pa necemo cekati da nam od Boga dodje kisa.
sta te to cudi bolan? pa vidi onog GOSK-a koji igra u PL i nemam ti sta vise pricati ...unavita je napisao/la:znaci nakon 4 kola 1 na tabeli je branitelj i rodoča, koliko sam ja uspio vidjeti u ovi par sezona to je ekipa koju gleda 30-ak ljudi i to ljudi koji rade u obliznjoj tvornicineka se niko ne nadje uvrijedjen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.