Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Cole najbolji odbranbeni Engleske.Sasvim solidan kao i uvjek. Koju ti utakmicu gledas ?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu. Također, Milner mi ne djeluje kao osoba koja bi trebala uopće biti u prvom timu Engleske. Ako već ne dozvoljava Glenu da ide prema naprijed, onda bi Roy trebao ubaciti ofanzivnije desno krilo.
Iako je Carrol postigao pogodak, definitivno je moj igrač utakmice do sada Welbeck. Momak me prijatno iznenadio u ovoj utakmici, samo još da ima više snage u duelima bio bi odličan igrač.
Camon England.
bambina je napisao/la:@ ljepoje prevedi lolali ja ne navijam zbog Ibre kao većina ,zato jer volim Švedsku i malo sam tamo živjela moja zemljica od Eu zemalja
zato posebna ljubav!
A žao mi je žuto-plavi navijam dugo za njih nikako da malo naprijed krenu iako mislim da su ekstra tim jaki ali ništa slabo vidjet ćemo tek je 35 min.Gledala ih u Zagrebu Maksimiru s Kockastima vidjela sam ih daleko ovdje ali ali......
Engleze ne mogu nikako ne volim bahatost egoizam nikako grubu igru.to je moja razlika.
Koga umjesto njega?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu.
Ashley Young.Virtu4l je napisao/la:Koga umjesto njega?Henderson je napisao/la:Mislim da bi Roy trebao mijenjati Ashley Cola jer je ubjedljivo najlošiji igrač Engleske na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.