NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la neutralan__ » 19 feb 2011, 18:03

apach je napisao/la:vise bi volio da udje Jedinstvo nego Gošk al treba biti realan pa reci kako stvari stoje
i ja isto ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 feb 2011, 18:09

neutralan__ je napisao/la:
apach je napisao/la:vise bi volio da udje Jedinstvo nego Gošk al treba biti realan pa reci kako stvari stoje
i ja isto ;)
Ja isto :lol: :lol: :lol: .Jedinstvo mi je drag klub i iz Krajine su ipak predstavljaju nas donekle :D ,ali je GOSK puno jaci.Siroki je potpisao Grgica iz Medjimurja i Argentinca Jaimea(Igrao je za Buducnost iz Podgorice,neke klubove iz Kolumbije i Argentine) i poslao ih na posudbu u GOSK.Doveli su jos i Crnogorca Raickovica koji je prosle godine trenirao sa Velezom i trebao potpisati,ali se onda nesto iskomplikovalo,a tu im je i povratnik iz Sibenika Sanid Kulacic.Iskreno kazem volio bih da Jedinstvo udje,ali vidjet cemo.Cujem da su se Jusovic i Halilovic vratili,a tu je i Sadikovic.Je li dosao Argentinac i gdje su oni Kuvajcani sto su trebali potpisati???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 19 feb 2011, 18:14

Sadikovic i Šeta su danas napustili klub..
jedna veoma tuzna prica sto se tice Šete ali ne bih sad o tome pricao ali "istjeran" je od strane Emira "fušlje" Mulica tzv. Predsjednika kluba ..
nema nista od Argentinca i Kuvajcana.. sve lazi od strane fušlje
-- Sila Nebeska Bihać --
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 feb 2011, 18:19

SN96_FOREVER je napisao/la:Sadikovic i Šeta su danas napustili klub..
jedna veoma tuzna prica sto se tice Šete ali ne bih sad o tome pricao ali "istjeran" je od strane Emira "fušlje" Mulica tzv. Predsjednika kluba ..
nema nista od Argentinca i Kuvajcana.. sve lazi od strane fušlje
Sto su Sadikovic i Seta otjerani????
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 19 feb 2011, 18:22

mislio sam Edin Mulic ne Emir Mulic jbt..
uglavnom protjerani su zato sto su jednostavno dobri igraci.. aa ovaj konj predsjednik je obicni lopov!!
-- Sila Nebeska Bihać --

prijedor2
Kontakt:

Post Postao/la prijedor2 » 20 feb 2011, 20:10

koliko sam vidio na ovom forumu je pisalo "stop huliganizmu na tribinama i na forumu?"
To se vise ne vazi ovdje ili se moraju ostvaljati postovi tog tipa?
Inace zanimljiva utakmica, na pitanje administratora foruma od jedinstva kako ih nije sramota da se pisu lazi omdah po internetu covjek je samo rekao ma pustite to, to su klinci i cestitao nam na odradjenom gostovanju...
Inace na tekmu je doslo 10tak mladjih navijaca i smjesteni smo na tribinu istu gdje se nalaze domaci navijaci, na samom pocetku 50tak navijaca JB se zalece prema nama i kad su vidjeli da necemo da cemo im se suprostaviti i da se ne povlacimo samo su stali i vratili se nazad... na kraju utakmice kad se krenulo ulaziti u kombi i kretati za PD klinci su spremali kamenje i ostala sranja da gadjaju kombi, a nama je javljeno da to planiraju i rpeporuceno nam je da sacekamo u restoranu da se razidje raja... Niko nikog nije ganjao niti je bilo ovako kako su neki pisali... pozdrav

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 20 feb 2011, 20:49

HAHA!
samo jedno pitanje.. mi smo se kao prepali kad smo vidjeli da ce vas 10 leševa nama suprostaviti se??..
jao de molim te ne lazi narodu u BiH.. jedini razlog zasto smo se vratili nazad prvi put kad nas je jedno 15-ak krenulo na vas jer je predsjednik(vođa) proderao se i rekao da se vratimo i da vas ne diramo..
onda ste vi fino pokupili svoj trans i sakrili ga i poslije tekme smo za vama krenuli.. nemoj lagati narod ovdje bolan.. haj sto mozes slagati ovima sto nisu bili tu na tekmi ali gdje ces meni onom koji sam tu bio cijelo vrijeme..
-- Sila Nebeska Bihać --

prijedor2
Kontakt:

Post Postao/la prijedor2 » 20 feb 2011, 22:24

ok. izvini, sta me galamis odmah o.O

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 20 feb 2011, 22:29

prijedor2 je napisao/la:ok. izvini, sta me galamis odmah o.O
e moj @prijedor2 ako si napravio acc samo da iznerviras nekog ili slazes nesto, nisi brate trebao se ni truditi. :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

prijedor2
Kontakt:

Post Postao/la prijedor2 » 21 feb 2011, 12:57

Druze dabogda me kamion zgazio ako ja nesto lazem...

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 21 feb 2011, 19:59

ee moj sine jadan si koliko lazes ovdje.. de bolan poklopi se jadan si i glup ;)
-- Sila Nebeska Bihać --

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 22 feb 2011, 20:16

"SN:kao i uvijek napisacu objektivan izvjestaj i treba napomenuti sta se desavalo.Ova utakmica je samo dokaz da letci i tako te sitne stvari privlace ljude.Jedan odlican potez je smjestanje okupljanja u kafic sto je doprinijelo dolasku veceg broja starije ekipe.Na stadionu nas se okupilo oko 40.Navijanje pocinje fantasticno sve do dolaska 10 momaka iz Prijedora koji ulaze kroz stadion i smjestaju se na dio za gostujuce navijače.Mi smo na početku istoka a oni na kraju.Djeli nas 100 metara,bez vrata,bez policije bez ikakvih prepreka.Ekipa odmah kreće gdje su AB shvatili da su u teskom polozaju i odmah trpaju transove u torbu.Ekipa koja je krenula od 40,krenulo je 10-15 ljudi sve omladina.I kad su dosli do pola tribine vratili su se jer ih ekipa koja je tu s njima nije podrzala i onda se ovi momci osjetili izdanim.U kopu razočarenje potpuno,forsira se navijanje donekle i ide ali je sve to islo na silu.Razlog:Imali smo servirane AB,udarni trans da ih ugasimo za 5 minuta ali smo na kraju svi zajedno ispali jedna velika SRAMOTA! Navijanje na silu do kraja poluvremena,oni se slabo culi malo jer su najvjerovatnije bili vise sretni nego spretni.Drugo poluvrijeme bez navijanja,samo hajka jer prijateljska je a i ovaj početak je odredio čitav tok danasnjeg izdanja.Poslije utakmice AB odlaze u restoran,ekipa krece i za njima,a oni s prozora se ohrabrili i psuju a tako i mi.Kasnije nasa uprava krece na nas i na kraju SN od opkoljenog restorana dolazi jer se znalo da dolazi policija.Na kraju igrači i navijači rudara uz policijsku pratnju izlaze ispraceni s policijom.
Rezime:Nas necu da komentiram,znam sta bi bilo da smo mi bili na drugoj strani,a AB čestitam,pojavili su se bez policije,pjevali su,stojali su i ja im prvi skidam kapu ali imali su ipak vise srece,ali opet sad je gotovo.Njima čestitam na uzbudljivom gostovanju.Hvala vam sto se pokazali nase pravo lice."

Preuzeto sa www(.)nkjedinstvo(.)com/forum

Pa ti pričaj ko je bježao u restoran i zaključavao se ! I prosipaj onda ovde neku ideologiju zvanu "Nemoj lagat' narod!"...
Nafurani klinjo,jedva dočekao da dođe da se ispiše po forumu... :roll: :lol:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 22 feb 2011, 20:29

cinjenica je da ste bjezali u restoran ;)
a znam ja razlog zasto je taj momak to napisao jer je jedan od vodja i sigurno zna nesto vise nego mi kad je rekao da vas nediramo na pocetku.. ali nemoj jesti **** bolan.. razguli s nase stranice molim te :)
-- Sila Nebeska Bihać --

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 23 feb 2011, 21:20

liga pocinje 05.03.
16.kolo Orasje - NK Jedinstvo

jedva cekam :D
-- Sila Nebeska Bihać --

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 23 feb 2011, 22:39

Kad su babini na rasporedu? Mislim da je cetvrto ili pak treće kolo..moglo bi se do V.Kladuše otići..nadam se da će nas biti dole. ;)
it's football day

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 24 feb 2011, 00:03

momci sretno nadam se da ce te izborit premijer ligu ;) ...da skoknem do bihaca kad budete igrali sa sarajevom :D ...naravno ako budem u bosni(bos.krupa inace) ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 24 feb 2011, 05:38

Baboon je napisao/la:Kad su babini na rasporedu? Mislim da je cetvrto ili pak treće kolo..moglo bi se do V.Kladuše otići..nadam se da će nas biti dole. ;)
Bujrum. :D :D :D
BHF Bosanska Krajina!

SN96_FOREVER
Kontakt:

Post Postao/la SN96_FOREVER » 24 feb 2011, 19:48

s Krajisnikom ce se igrati u Kladusi u 20.kolu . mislim da ce to biti odmah pocetak cetvrtog mjeseca.. i ja se radujem toj utakmici jer dogovarali smo se dosta i pricali o toj utakmici mi pripadnici SN96.
i ne brini se bice nas tamo kad se bude islo :D ali **** to sad mi cekamo ovo 16.kolo i pocetak polusezone da idemo u Orasje po bodove akobogda :)
-- Sila Nebeska Bihać --

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 feb 2011, 01:51

KONACNO DOBRE VIJESTI!

Sinoc sam cuo da su na ulaznim vratima Jedinstva Amer Jugo (Velez) i Haris Beslija (Zeljeznicar). Odlicna pojacanja!
MENI MOJE, A VAMA VASE

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2011, 02:04

Odlicna pojacanja . Hajd makar neko sa kantona da bude u PL :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: mirsonetz i 8 gostiju.