Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajlijaTM
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Nije Ronaldo,nije Kaka,to je nas MUAMER SVRAKA 

nadam se da cemo pobijediti, a i ne moramo, prijateljska je..bitno je da se gleda repka..strah me da se ne ponove svedska i njemacka...kada smo igrali dobro do 60min, a onda nedostatak fizicke spreme...ipak su irci u punom trenaznom procesu, a vecina nasih igraca vise od 20 dana na odmoru...vjerujem ja da su oni sami trckarali, al nije to to...mada vjerujem da ce se to lijepo izbalansirati s kontrolom lopte i pas igrom...
MISKE KRALJ...kad je lopta u njegovim nogama, tad sam najsmireniji...niko mu je ne moze uzeti:)
pored vede je imao najbolji finis sezone, i prosto je nemoguce da ne bude u startnih 11..
da je dzeko igrao u cityiju zadnjih nekoliko kola, postigao bi makar jos 4,5 komada...bojim se da ce to nadoknaditi protiv iraca i mehikanosa
MISKE KRALJ...kad je lopta u njegovim nogama, tad sam najsmireniji...niko mu je ne moze uzeti:)
pored vede je imao najbolji finis sezone, i prosto je nemoguce da ne bude u startnih 11..
da je dzeko igrao u cityiju zadnjih nekoliko kola, postigao bi makar jos 4,5 komada...bojim se da ce to nadoknaditi protiv iraca i mehikanosa

SarajlijaTM je napisao/la:Nije Ronaldo,nije Kaka,to je nas MUAMER SVRAKA

MISKE KRALJ...kad je lopta u njegovim nogama, tad sam najsmireniji...niko mu je ne moze uzeti
Miske podsijeća na stare dane, nadam se da će nastaviti i u idućoj sezoni sa dobrim igrama, samo, također bih da istaknem da bih volio da Pape počne pojačavati odbranu, jer zaista smo tu katastrofalni, ode Papac, ako se u kvalifikacijama ozlijedi Spahić, nahebali smo, treba da proba neke nove momke, Zukanović u timu belgijske lige, on ga ne zove, sve je to meni sumnjivo, a kaže, treba igrač igrati da bih ga zovnuo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
1. na klupiBatko je napisao/la:Gdje su rezervni stoperi?Papastathopoulos je napisao/la:--------------------Begovic-------------
Mujdza--------Jahic--------Pandza-----Salihovic
---------------------Zahirovic-------------------
Stevanovic----------Pjanic-----------------Lulic
-------------Ibisevic--------Dzeko--------------
Sta ako se povrijedi Pandza il Jahic?
Sta za Meksiko?
Smijem li ovo napisati il je Pape nas legenda koji se ne smije kritikovati?
2. nek se lijece onda
3. za meksiko cemo vidit, ima jos 6 dana
4. pape je na profilu, al kritike su dobrodosle
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jel Svraka imao love da dodje na okupljanje ? heheheh
mali njegov izlet valjda ce dobiti koju minutica a mozda i pozitivna 0
sretno zmajevi!

- 30Scudetta
- Kontakt:
Kad moze igrati onaj Zahirovic sto ne moze i Svraka koji je Space Shutlle za njega.... pa Zahirovic nije bio dominantan u nasoj Ligi na svojoj poziciji a ne sta drugo....vecaveca je napisao/la:Jel Svraka imao love da dodje na okupljanje ? hehehehmali njegov izlet valjda ce dobiti koju minutica a mozda i pozitivna 0
sretno zmajevi!
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...
Cuj jel imao love... Pa sve ti savez plati i kartu avionsku ne mislis valjda da ce sami sebi placati... ne vazno odakle dolazis... pa cak i u17 igracima ako igraju vani placa se dolazak na okupljanje zato nas savez nemoze sve te mlade igrace dovesti... to znam iz pouzdanih izvora...
>>No body likes us but we dont care<<
Koji su to stoperi na klupi? Imas 9 veznjaka na klupi i golmana.Papastathopoulos je napisao/la:1. na klupiBatko je napisao/la:Gdje su rezervni stoperi?Papastathopoulos je napisao/la:--------------------Begovic-------------
Mujdza--------Jahic--------Pandza-----Salihovic
---------------------Zahirovic-------------------
Stevanovic----------Pjanic-----------------Lulic
-------------Ibisevic--------Dzeko--------------
Sta ako se povrijedi Pandza il Jahic?
Sta za Meksiko?
Smijem li ovo napisati il je Pape nas legenda koji se ne smije kritikovati?
2. nek se lijece onda
3. za meksiko cemo vidit, ima jos 6 dana
4. pape je na profilu, al kritike su dobrodosle

Nadam se da će Svraka dobit bar 20 minuta na terenu, fkt bi volio da vidim šta može i koliko može.
🔵⚪
- Papastathopoulos
- Kontakt:
malo sam se zajeb'oBatko je napisao/la:
Koji su to stoperi na klupi? Imas 9 veznjaka na klupi i golmana.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ocigledno nisi pratio Zahu u nasoj ligi. Mislim mozda jesi pratio onu godinu kad je bio povrijedjen pa nije ni mogao biti dominantan, ali ostalo sam siguran da nisi pratio. Svraka je najgori igrac u ovoj reprezentaciji, uz Maletica i Ibricica. I definitivno nije zasluzio poziv.30Scudetta je napisao/la: Kad moze igrati onaj Zahirovic sto ne moze i Svraka koji je Space Shutlle za njega.... pa Zahirovic nije bio dominantan u nasoj Ligi na svojoj poziciji a ne sta drugo....
Celik!3,2,2.
Edo i Vedo po jedan gol i to je to...'ta će Irska
ozbiljno, sa razigranim Misketom, Vedom i Edinom koji mogu zabiti kome hoće, očekujem pobjedu sutra
Irci su već u problemima sa povredama, i vjerujem da će im na pameti biti samo da svi ostanu čitavi za EP, tako da se nadam da će se ponoviti Slovenija ili Slovačka i da će biti kvalitetno trpanje
p.s. moram reći da volim kad kladionice podcijene BiH..mnogo puta su se tako zaje.bali
Prijedlog : BiH 2 + Džeko daje + Vedo daje

ozbiljno, sa razigranim Misketom, Vedom i Edinom koji mogu zabiti kome hoće, očekujem pobjedu sutra

Irci su već u problemima sa povredama, i vjerujem da će im na pameti biti samo da svi ostanu čitavi za EP, tako da se nadam da će se ponoviti Slovenija ili Slovačka i da će biti kvalitetno trpanje

p.s. moram reći da volim kad kladionice podcijene BiH..mnogo puta su se tako zaje.bali

Prijedlog : BiH 2 + Džeko daje + Vedo daje

FORZA MARŠAL !!!
Opet Salihagic u odbrani 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa dokad vise s ovim amaterskim prevodiocima na pressu?
Siguran sam da barem pola drzave govori bolje engleski od ove ccc...

Jedan irski(?) novinar na twitteru: Went to Bosnia's pre-game press there. Their manager - a man voted PSG's greatest ever player - was texting throughout the entire thing.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
haha Miguel Delaney jeste Irac 

Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 25 maj 2012, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
Salihović prekinuo trening zbog povrede

Zadnja izmjena: suarez7, dana/u 25 maj 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E sere,ebo mater irsku....Evo ja gledam ovaj press od 5min i nigdje ne vidim da kuca Susic na mobitel...Cartman je napisao/la:Jedan irski(?) novinar na twitteru: Went to Bosnia's pre-game press there. Their manager - a man voted PSG's greatest ever player - was texting throughout the entire thing.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadao sam se da ce Sejo sutra napokon poceti utakmicu, ali izgleda, nista od toga 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.