NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la LBJ MVP » 11 dec 2011, 15:05

Donnie Darko je napisao/la:Jaki su ko zemlja jbt. Jos ako Haywood bude igrao kako moze.

PG: Jason Kidd/Rodrigue Beaubois
SG: Vince Carter/Jason Terry/Rudy Fernandez
SF: Shawn Marion/Corey Brewer
PF: Dirk Nowitzki/Lamar Odom/Brandan Wright/Brian Cardinal
C: Brendan Haywood/Ian Mahinmi
Od vječitih luzera,mogli bi gledati Dallas kako osvajaju par zaredom prstenova.Dinastija u stvaranju 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2011, 15:07

Evo jos malo tweet-rumoursa:

Brian Schmitz: Magic envision new post-Howard starting lineup of Chris Paul, Andrew Bynum, Jason Richardson, Jameer Nelson and Big Baby Davis. about 45 minutes ago

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 dec 2011, 15:13

MaGiCa je napisao/la:Evo jos malo tweet-rumoursa:

Brian Schmitz: Magic envision new post-Howard starting lineup of Chris Paul, Andrew Bynum, Jason Richardson, Jameer Nelson and Big Baby Davis. about 45 minutes ago
Dva igraca od 183cm u prvoj postavi :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 15:45

Joj jbt. gdje ide ova NBA liga u pm. Dwight Howard uradi gore OM nego sto je LeQueen nama, momak im obecao da nije novi Shaq, da ce dovesti druge superstar igrace u Orlando i da ce osvojiti titulu, ovaj stalno prica evo 2 godina kako ce da ostane kako ce da ide, kako mu je zao da ide, kako nece da ide, a nasa hinja nije nista govorila do zadnjeg dana, a da je ovako pricao kao Dwight, pa siguran sam da bi ga neko pokusao upucati. Barem ce Howard donijeti Orlandu nesto u timu, dok su nama ostali pickovi hahahahhaha. Ma *ebi se NBA ligo, *ebite se superstarovi i ostale kur*ine.
Edit: jos mu ljudi napravili dvoranu i uvalili se u dugove hahahaha, smejem se a place mi se...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 15:53

Onaj insider Orlanda spominje trade LBJ za DH12, hahahahahahahahha kako bih volio da Miami prihvati, hahahahhahahaha koji bi to cirkus bio sunce ti poljubim. LBJ bivsi King bi postao predmet sprdnje unutar i oko NBA lige hahahhahahaha a plus bi se obistinilo ono sto je Dan Gilbert rekao, prije cemo mi osvojiti prsten nego on. Kakav cirkus posta NBA liga.

Mes Que Un Club!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2011, 15:56

:lol:
E to bi baš bio cirkus. :mrgreen: Mada, teško (da ne kažem nemoguće) da će biti nešto od toga. Vjerujem da će Wade i LeBron ostati skupa, pa kud puklo da puklo. :mrgreen:
Što se tiče ovog oko Howarda, Paula, Lakersa, Odoma. Hm, ne bih rekao da su Jezerani neplanski ušli u sve ovo. Ok, možda se čini da je greška ovo oko Odoma (pogotovo što je otišao u Dallas :shock: ), al' nekoj ekipi koja želi i dalje dominirati ligom, ništa se ne dešava neplanski. Dakle...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 dec 2011, 15:58

Pa nije Howard GM Orlanda da im on dovodi igrace.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 dec 2011, 16:00

adriano_leite je napisao/la:Onaj insider Orlanda spominje trade LBJ za DH12, hahahahahahahahha kako bih volio da Miami prihvati, hahahahhahahaha koji bi to cirkus bio sunce ti poljubim. LBJ bivsi King bi postao predmet sprdnje unutar i oko NBA lige hahahhahahaha a plus bi se obistinilo ono sto je Dan Gilbert rekao, prije cemo mi osvojiti prsten nego on. Kakav cirkus posta NBA liga.
Cirkus se nastavlja, a u njega se ubacujemo i mi Bulls-i, koji smo trazili i oficijelno od Orlanda, da mozemo pricati sa Howardovim agentom ... :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 16:04

kad_kako je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Onaj insider Orlanda spominje trade LBJ za DH12, hahahahahahahahha kako bih volio da Miami prihvati, hahahahhahahaha koji bi to cirkus bio sunce ti poljubim. LBJ bivsi King bi postao predmet sprdnje unutar i oko NBA lige hahahhahahaha a plus bi se obistinilo ono sto je Dan Gilbert rekao, prije cemo mi osvojiti prsten nego on. Kakav cirkus posta NBA liga.
Cirkus se nastavlja, a u njega se ubacujemo i mi Bulls-i, koji smo trazili i oficijelno od Orlanda, da mozemo pricati sa Howardovim agentom ... :mrgreen:
Eto vama ovog trejda, ako se desi, Howard, J-Rich i Hedo in, Deng, Noah, Gibson, Asik, Jimmy Butler, 2 picka naredne 2 godine.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 dec 2011, 16:05

@LBJ Ma samo nek Dallas i dalje dovodi jake ofanzivne igrace,a slabe defanzivno i ja zadovoljan....Kad god su bili jaci ofanzivno od nas,redovno smo ih mlatili...Sad kad nema Chandlera,ko ce sprijeciti penetracije Tony-a i Manu-a?? Ko ce cuvati Duncan-a,makar on imao i 35?? S Haywood-om im to jednom nije uspjelo..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 dec 2011, 16:09

@adriano A sto bi volio da izrade Lebrona tako :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 16:11

The Warriors will sign DeAndre Jordan to a four-year, $40 million offer sheet.
Jos jedan debelo preplaceni centar u NBA. Strasno, 10 miliona dolara po sezoni za nekoga koji jos uvijek nije pokazao mnogo, istina ima potencijal, ali to je sve, samo ima potencijal. 10 miliona je puno sto jest jest. Htjeli su ga Cavsi, ali sreca sto nisu nudili ovoliko para.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 16:13

NEZALAGANJE je napisao/la:@adriano A sto bi volio da izrade Lebrona tako :lol: :lol:
Ako se to desi, ne bi me iznenadilo da onda on zatrazi trejd u Cavse kada bude imao 30 godina, da osvoji jedan prsten sa Irvingom, Tristanom i Anthony Davisom ili Drummondom ili Q. Millerom hahahahhahahaaa.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 dec 2011, 16:20

mozda zatrazi i trejd u sunse da osvoji prsten sa 45-godisnjim hillom i nashom. malo realnosti vam ne bi skodilo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 16:22

Donnie Darko je napisao/la:mozda zatrazi i trejd u sunse da osvoji prsten sa 45-godisnjim hillom i nashom. malo realnosti vam ne bi skodilo.
Ma malo zajebancije nije na odmet u ovom stresnom pocetku NBA lige :lol: . Fkt taj insajder Orlanda kaze kako je moguce da se ponudi Howard za Jamesa, pomalo jeste smijesno ali sta nije smijesno u NBA ligi.

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 dec 2011, 16:51

Jordan ce bit preplacen svakako.
Odom u Dallasu dodatni kvalitet i s tim potezom su opet u igri za titulu.
Sto se tice Lakersa malo mi djeluju izgubljeno.Nisu u lakoj situaciji imaju ekipu koja je sve osvojila ali vise nije sposobna za velike stvari.Sad treba nesto mijenjat i koliko vidim cak nisu ni sigurni dali im treba PG ili Centar.Ne mogu svakako dobit oba i Paula i Howarda.Sta god urade dosta ce i izgubit.Jer dolaskom npr Paula ostaje rupa pod kosem.Dolaskom Howarda ostaje rupa na playu i visokom krilu.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 11 dec 2011, 16:57

Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom, Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 dec 2011, 16:59

Balon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom i Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
Fazon je ako vi ne dovedete i Howarda i Paula, imat cete tri rupe u timu, imat cete samo Bryanta i Howarda (Paula), a sta bez Gasola, sta ce Blake, Walton, Metta, sve rupa do rupe.

Mes Que Un Club!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 dec 2011, 17:00

Balon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom i Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
Jeli tebi dovoljno da ti Lakersi zamalo osvoje titulu.Jeli ti mislis da ovi potezi uprave tebi ulijevaju neki put kojim zele ic Lakersi.Uostalom Kobe i Howard ili Kobe i Paul nisu trojka nego dvojka jeli moguce sa 2 igraca uzet titulu.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 11 dec 2011, 17:01

Balon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom, Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
Naravno da je moguce Dallas je to ucinio sa super petorkom Kidd,Terry,Marion,Nowitzki,Chandler + odlicna klupa i zato su osvojili titulu. Ove sezone izgledaju jos jaci a imaju sanse da potpisu Dalemberta na 1 godinu 9 miliona

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.