@Signore
Graha nece nigdje jer ce igrati 2.ligu FBIH

Cak se prije mozda 5-6 godina taj klub bio ponovo aktivirao i poceli su treninzi za mladje kategorije, ali to nije dugo trajalo. Imaju stadion normalnih dimenzija, igrao sam gore par puta i travnjak nije toliko los, koliko je zemlja "grbava". A sto se svlacionica tice, to nebi bio problem jer je tu zgrada Islamskog centra, koja raspolaze i sa nekoliko smjestajnih apartmana.Adi_Zepce je napisao/la:Ma oni su nekad nakon rata postojali,ali sam dosta doznao o tom klubu.Sto se stadiona tice normalnih je mislim dimenzija,plus ima normalne golove.Jedino travnjak je kastastrofa i nema svlacionica,tako da bi vjerovatno mogli koristiti prostorije Islamskog centra koji nije daleko od stadiona.Kad se vratim u BiH skoknut cu da napravim koju fotku tog terena.
@Signore
Znam da su imali te mladje kategorije sve do prosle sezone,a onda sve otislo u p.m.Trener im bio onaj Anadin,ako ga vec znasel-fighter je napisao/la:Cak se prije mozda 5-6 godina taj klub bio ponovo aktivirao i poceli su treninzi za mladje kategorije, ali to nije dugo trajalo. Imaju stadion normalnih dimenzija, igrao sam gore par puta i travnjak nije toliko los, koliko je zemlja "grbava". A sto se svlacionica tice, to nebi bio problem jer je tu zgrada Islamskog centra, koja raspolaze i sa nekoliko smjestajnih apartmana.Adi_Zepce je napisao/la:Ma oni su nekad nakon rata postojali,ali sam dosta doznao o tom klubu.Sto se stadiona tice normalnih je mislim dimenzija,plus ima normalne golove.Jedino travnjak je kastastrofa i nema svlacionica,tako da bi vjerovatno mogli koristiti prostorije Islamskog centra koji nije daleko od stadiona.Kad se vratim u BiH skoknut cu da napravim koju fotku tog terena.
@Signore
Ima tu i kuhinja i apartmani i par relaksirajucih elemenata, tako da imaju malo bolje uslove mogli bi biti nesto kao trening centar nekim jacim ekipama, ono da dodju tu na pripremeAdi_Zepce je napisao/la:Znam da su imali te mladje kategorije sve do prosle sezone,a onda sve otislo u p.m.Trener im bio onaj Anadin,ako ga vec znasel-fighter je napisao/la:Cak se prije mozda 5-6 godina taj klub bio ponovo aktivirao i poceli su treninzi za mladje kategorije, ali to nije dugo trajalo. Imaju stadion normalnih dimenzija, igrao sam gore par puta i travnjak nije toliko los, koliko je zemlja "grbava". A sto se svlacionica tice, to nebi bio problem jer je tu zgrada Islamskog centra, koja raspolaze i sa nekoliko smjestajnih apartmana.Adi_Zepce je napisao/la:Ma oni su nekad nakon rata postojali,ali sam dosta doznao o tom klubu.Sto se stadiona tice normalnih je mislim dimenzija,plus ima normalne golove.Jedino travnjak je kastastrofa i nema svlacionica,tako da bi vjerovatno mogli koristiti prostorije Islamskog centra koji nije daleko od stadiona.Kad se vratim u BiH skoknut cu da napravim koju fotku tog terena.
@Signore
Graha nece nigdje jer ce igrati 2.ligu FBIH.Igrao sam i ja jedan put na onom stadionu,sto bas ti rece grbav je,a realno i na par mjesta ima manjak trave.Za Islamski centar nisam znao da ima te apartmane,no da se lako zakljuciti da bi tamo mogli ljudi smjestiti svlacionice i ostalo
Pa imas bas gore jakih firmi i uz to su dosta slozna MZ.Sredili su poligon (tribine,reflektori itd) sve od svojih sredstava,tako da eventualni nogometni klub bi fino tu prosperiraoPasha je napisao/la:danas skontah gdje je stadion u Begovom Hanu.
bar jednom sedmično idem na "sjever" od Zenice i prođem pored Begovog Hana, al' valjda nisam obračao pažnju.
znači oni imaju infrastrukturu, mogli bi i nešto para da salete, ima tamo firmi. dobra volja je u pitanju....
Jos ljudi imaju svoju malonogometnu ligu (ima je i Zeljezno Polje). Fakat ne kontam kako do sada nisu napravili klub.Adi_Zepce je napisao/la:Pa imas bas gore jakih firmi i uz to su dosta slozna MZ.Sredili su poligon (tribine,reflektori itd) sve od svojih sredstava,tako da eventualni nogometni klub bi fino tu prosperiraoPasha je napisao/la:danas skontah gdje je stadion u Begovom Hanu.
bar jednom sedmično idem na "sjever" od Zenice i prođem pored Begovog Hana, al' valjda nisam obračao pažnju.
znači oni imaju infrastrukturu, mogli bi i nešto para da salete, ima tamo firmi. dobra volja je u pitanju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.