Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kupiti ce jos C.Ronalda, Casillasa, S.Ramosa, MarcelaD10S je napisao/la:Hoce li oni jos kupovati ili je to to kada je u pitanju ovaj prijelazni rok? Nekako mi se ovih dvjestotinjak ulozenih miliona cini malo
eh, bilo bi dobro da oni barem budu znali ko je najbolji igrac PSG-a svih vremena...harebianconero je napisao/la:Ma kakvi navijači, nije to vidjeli ni N od navijača.
Te buduće navijače PSG-a upitaš ko je Luyindula, neće znat.
Najvjerovatnije neće. Sve pozicije su fino popunjene, sa najmanje dva igrača na jednoj, tako da sumnjam. Sa druge strane, prodavat će se sigurno. S obzirom da bi štoperski duo trebali činiti Alex-Silva, i to velikim dijelom sezone, bit će nezadovoljnih. Neki bi mogli otići sad a neki u januaru, kada 'uvide' da nemaju šanse. Sakho je nezadovoljan, Lugano se nije snašao a da ne pričam o Camari i njegovim šansama za više nastupa. Mada je on garant zadovoljan biti i rezerva. Tu je i Biševac. Desno je Jallet (pretpostavljam da bi on trebao biti i kapiten) a lijevo Maxwell.D10S je napisao/la:Hoce li oni jos kupovati ili je to to kada je u pitanju ovaj prijelazni rok? Nekako mi se ovih dvjestotinjak ulozenih miliona cini malo
Meni nesta nije jasno.Odakle to da se na ime poreza u Francuskoj uzima 75%.Otkad ja znam za sebe porez je bio 33.nesta %,malo manji nego u Italiji gde je 34 %. ?Monolog je napisao/la:75% je porez na platu koja prelazi milion Eura. Mada, nešto sumnjam da će to zaživjeti. U biti, Ibra bi tako samo u prvoj godini dobio neku veliku cifru, dok bi poslije to ipak išlo na nivo nekog prosječnog igrača Premiershipa.A, ako sam dobro razumio, milion se oporezuje sa 40ak posto, preko miliona sa 75%.
Ma Hollande je socijalista tako da je logicno da je protiv ovakvog rasipanja noFcimaRaul_64 je napisao/la:Pa i napisao je da sumnja da ce zaživjeti..
a taj anti-Ibra zakon pokusava provesti novi presjednik Francoisa Hollandea.
mada je glupo za mene barem,lik je donio svoje pare i upumpao u klub.
Umjesto da bude sretan sto mu neko investira pare u klub i dovodi zvijezde koje ce puniti stadion a samim tim i gradsku kasu Pariza i ne samo Pariza nego i cijele Francuske on bi lupao ovakve poreze.
dijete od 1,50 gradi troicu, ma beton Verra ko Verra, Ancelotti ce od njega napraviti Pirla...aless je napisao/la:Je li ko gledo tu prijateljsku Chelse i PSG, zanima me kako odigra Verratti i koliku je minutazu dobio?
Verra babuka ima vremena kad ce Seria A plakati za njimmuXmania je napisao/la:dijete od 1,50 gradi troicu, ma beton Verra ko Verra, Ancelotti ce od njega napraviti Pirla...aless je napisao/la:Je li ko gledo tu prijateljsku Chelse i PSG, zanima me kako odigra Verratti i koliku je minutazu dobio?
Varas se junace, porez za zaradu preko milion "€" je 51% i to vec odavno, a vrlo vjerovatno ce biti 75% uskoro, jeste da su se francuzi pobunili ali ako Holland tako kaze ima da bude tako, ja upravo vodim raspravu sa kolegama koji me ubjedjivaju da onaj koji zaradi 1 Mio. da ce imati porez od 51% (490k) a onaj koji zaradi 1Mio i 1€ placati porez od 75% sto znaci da znatno manje zaraditi odnosno imat ce 250k, zvuci nelogicno ali oni kazu da je to 100% tako i zato su se svi pobunili oko tog novog zakona koji treba da bude u slijedecoj godini.Devil je napisao/la:Meni nesta nije jasno.Odakle to da se na ime poreza u Francuskoj uzima 75%.Otkad ja znam za sebe porez je bio 33.nesta %,malo manji nego u Italiji gde je 34 %. ?Monolog je napisao/la:75% je porez na platu koja prelazi milion Eura. Mada, nešto sumnjam da će to zaživjeti. U biti, Ibra bi tako samo u prvoj godini dobio neku veliku cifru, dok bi poslije to ipak išlo na nivo nekog prosječnog igrača Premiershipa.A, ako sam dobro razumio, milion se oporezuje sa 40ak posto, preko miliona sa 75%.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.