Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

xavi26
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la xavi26 » 10 okt 2012, 12:51

Modric..
Volim te Bosno!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 okt 2012, 13:17

Modric jeste dobar igrac,ali da je on sam drzao igru Tottanhama nebi rek'o . Vidimo da Tottanhamu dobro ide i bez njega . On se tu uklopio u taj stil koji gaji Tottanham . U klubu gdje nema previse tehnicki potkovanih igraca ,pogotovo na sredini terena,on se mozda i mogao istaknuti . Medjutim ,u Realu je situacija potpuno drugacija...Mislim da Modric nema kvalitet za Real, nekad ce napraviti neki lucidan potez i to je to . Kao organizator igre, pored Ozila realno ,tesko da ce se naigrati . Nedavno sam negdje citao da je Modric imao najgori omjer golova i asistencija po utakmici od svih playmakera koji igraju u vodecim klubovima Engleske . Vidjecemo,vrijeme ce pokazati svoje . Meni je drag igrac i zelim mu da uspije
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 okt 2012, 13:22

Modrić..
Ostalo slabo pratim, pa ne znam. A ovi igrači iz devedesetih više ne igraju :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 okt 2012, 13:30

Modric definitivno, covjek je solidan vezni igrac, a koji je napuhan od samog pocetka karijere.
40 miliona eura je sve samo ne njegova realna vrijednost, cifru treba podijeliti sa 8 minimalno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 okt 2012, 19:51

MrHc je napisao/la:Arsenal : SVI ... Golman prosjecan ... stoperi katastrofa ... Gibs smijesan ... Diaby taraba ... Jack rahitican ... itd itd mozda jedini izuzetak i nesto da valja je Santi Cazorla ( al' on ce svakako za 2 sezone u City )
Imas visoku temperaturu??? Drugi razuman odgovor ne postaji!!! Savjet. Pod hitno se javi svome doktoru!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 10 okt 2012, 20:10

juznjak> je napisao/la:Ko god kaze da je Bale precijenjen,nema veze o fudbalu . Po meni ubjedljivo najbolji igrac na svojoj poziciji .
On posjeduje tu nevjerovatnu sposobnost da pretrci cijelu duznu terena istom brzinom.
Ono sto sam jos primjetio kod njega je ima dobru zavrsnicu,zna zabijati golove , zna uputiti dobar centarsut, ima ubojitu ljevicu,mada i desnom nogom zabija cesto golove . Bas nedavno je na OT zabio fin gol . 8-)
hajd prvo nam reci koju poziciju on igra? 9 utakmica - 2 gola i 1 asistencija. ako je to znanje za zabijanje golova i upućivanje centaršuteva, onda si upravu...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 okt 2012, 20:14

Bale u posljednjih godinu i po' igra sve.
Lijevo krilo, polušpic, lažna devetka. 'arry je u posljednjoj sezoni pokušavao sa raznoraznim eksperimentima vezanim za Balea. I, šta se desilo? Postao je još ubojitiji. Bale češće ulazi u sredinu, odlično asistira (to što Defoe promaši čist gol nije Baleova krivica), sjajno se ubacuje iz drugog plana, popravio je igru glavom.
Kako god da se okrene, Bale nije precijenjen. On je najbolje lijevo krilo na Otoku i sigurno da ga čeka karijera u jednom od velikih klubova (United, Barcelona, Real). 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 okt 2012, 20:15

Alen Halilovic :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 okt 2012, 20:30

l_blancos i jasko_juve:

Kao sto sam napisao a vi niste procitali, bit ove teme je da napises par igraca koje ne mozes da smislis i za koje mislis da su precijenjeni. Ja sam logicno napisao nekog iz juventusa i intera jer je Serie A liga koju najvise pratim i iz koje znam vecinu igraca. Po mom subjektivnom misljenju niko iz Milana nije precijenjen i tacka. Ostali su iz klubova koje onako volim pogledat.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 okt 2012, 22:06

nedim1993 je napisao/la:hvala na tako fino obrazlozenom odgovoru zašto nisam u pravu :mrgreen:

ev ovako xavi se smatra najboljim veznjakom na svijetu pa kolko neki ga dizu u nebesa najboljim svih vremena, a po čemu ?
kolko je put bio najbolji asistent lige? kolko je put dao gol (nije njegov poso al jbg)
kolko od onih 93 /9$ % uspjesnih pasova na utakmici je dodo najblizem igraču, vjerovatno gotov svaki put.
Inieasta je bolji 10 put od njega, on je taj koji će predriblat dvojicu trojicu pa gurnut loptu napadaču, iskreno ja se nisam nagledo xavija u toj roli. a to što je dijeli pasove, to može svako,
swanseina 2 igrača su bila bolja od xavija što se tiče uspješnosti dodavanja, arteta ima oko 93 % i td.

nigdje ja nisam reko da on nije sjajan vezni igrač, al vjerovatno činjenica što igra u zlatnoj eri barselone je pridodala tome da se ovaj igrač naviče ovoliko.
ovo je samo moje mišljenje, i ne mislim da je precijenjen što se tiče cijene, nego je prenavikan. Bukvalno kad gledaš utakmicu barse, čovjek šta god uradi komentatori su u stilu, "Kakav je ovo majstor" bla bla .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aaaa što se frajer izbruka u svega dvije recenice

Svašta sam procitao na ovom forumu, raznih budalaština je bilo, ali ova je prekucala sve zajedno.
e da i to cujem da je Xavi precijenjen igrac :lol: :lol:
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 10 okt 2012, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 10 okt 2012, 22:10

Alessandro Matri.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 okt 2012, 22:22

Ashley Young
Balotelli
Nasri
Coentrao
Carroll
J. Martinez
Moura
Mata

To je to za sada .. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 10 okt 2012, 22:33

Precijenjeni igraci sto se tice nase lige :

Jamak
Ptica Svraka
Adilovic
Sesar
Skoro
Salcinovic
Kordic
Bajano
Silic
Coric
Zeba
Krunic
Zizovic
M.Anicic
Zurzinov
Milicevic

Sto se tice van nasih granica:

Valdes
Arbeloa
Citav liverpool :D
Hazard
Citava Modriceva konkurencija u Madridu je precjenjena takodjer! :lol:
Alen Halilovic clan mlade Hrvatske reprezentacije do 17god! :D
Edin Dzeko stagnira ima 2 godine!
Jelavic
SŠwajnaššštajger iz Bayerna!
Kranjcar
Vukusic Ante
Rukavina Ante
Kelava
Napadaci Srbije
Milito
Neymar

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 okt 2012, 23:41

Ako se ne varam neki su poredili Xavija sa Zidaneom, sto bi znacilo da je precijenjen od strane forumasa. Da je dobar igrac, naravno, ali porediti ga sa Zidaneom, e to je vec precijenjivanje.
Celik!3,2,2.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 okt 2012, 23:57

juznjak> je napisao/la:Ko god kaze da je Bale precijenjen,nema veze o fudbalu .
+1
azTer je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
azTer je napisao/la:dobro prijatelju, al ne možeš ić od člana do člana i govorit da oni nisu upravu već si ti. to je subjektivno mišljenje i meni jesu precijenjeni.
Htio sam da idemo argumentirano,ovako kako si za Balea napisao. ;)
Zbog čega smatraš da je Modrić precijenjen?
pa naravno da neću nešto napamet bubat, ako imam neke argumente, tad ću i napisat. ako ih nisam odma napiso, ne znači da ih neam.

maloprije sam pročito na sajtu citat novinara iz lista ABC: "Jasno je da Mourinho u veznom redu traži Supermana koji jednako efikasno može graditi i rušiti. Najveći je problem što je Mourinho insistirao na Modrićevom dolasku, a sad ispada da ga uopće nije dobro poznavao". ovaj citat u jednu ruku govori da je precijenjen, tj. kakvu su sliku mediji plasirali. od modrića se očekuje trčanje, driblanje, proigravanje, davanje golova, izvođenje prekida, a vremenom su mediji (da, prvenstveno mislim na hrvatske) stvorili sliku kao da on zapravo može sve to. ne, ne može. modrić može da gradi, a i to ograničeno... kao prvo - nije čvrst, kao drugo - nije ni toliko brz... dakle, mora se većinski oslanjat na inteligenciju i više na zadnji pas nego na cjelokupnu organizaciju igre. dakle, da primi loptu i izabere najbolji način da stvori priliku za gol. da je velik igrač kao što ga smatraju, on bi stvarao prilike na više načina: mogao bi probijat bokove i zadnju liniju kao iniesta ili kao što je radio kaka, mogao bi držat protivničke igrače na leđima kao što je to znao riquelme svojevremeno ili zidane, mogao bi bit i defanzivno orjentisan pa da usput ima svoju cijelu ofanzivnu liniju ispred sebe, što poboljšava pregled igre (kao pirlo), mogao bi ugrožavati protivničke golmane udarcima iz velike daljine ili slobodnjaka, kao što to rade gerrard, lampard... naravno, neka poređenja su ugrubo predstavljenja, jer nisu svi igrači isti niti na istim pozicijama u veznom redu, ali ovo samo treba da posluži kao slika koja prikazuje njegove ne toliko male mane.

da sumiram, on je za mene dobar vezni igrač, ali je precijenjen prvenstveno zato što je ograničen pri organizaciji napada ili igranja odbrane, a još pri tome nije među najboljim u onome za što ga najviše hvale. recimo, i xavi je ograničen (spor, ponekad trom, rijetko kad igra odbranu, loš u skoku), ali je najbolji paser i naravno da ga to gura među najbolje... jer može uzet loptu na dvadeset metara od svog gola i u roku od sekunde skontat kako da ista ta lopta završi na nozi messija koji se nalazi šezdeset metara od njega.
Mourinho inzistirao na Modrićevu dolasku,a nije ga uopće dobro poznavao :lol: Budalaštine od strane novinara.Mourinho savršeno dobro zna za što mu treba Modrić.
Ljudi moraju shvatit da Modrić nije igrač kojeg će se koji će po sezoni dat masu golova i asistencija jer to niti nije niti je ikad bio njegov zadatak.Modrić je nešto kao Pirlo,Xabi Alosno...deep lying playmaker.I sigurno je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji.Njegovo je da diktira tempo igre,daje jednostavne paseve prema naprijed,prema krilima itd.To je sve što se od njega traži i to on radi jako dobro i zato je tu gdje je.Ovo da je precijenjen su najobičnije gluposti.Forumaši kažu da je precijenjen i to je tako,ali to što ga cijene Mourinho,Ferguson i drugi to ništa. :roll:
bekicamir je napisao/la:Valdes
Alen Halilovic clan mlade Hrvatske reprezentacije do 17god!
Jelavic
SŠwajnaššštajger iz Bayerna!
Kranjcar
Milito
:lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 okt 2012, 00:03

SiamoNoi je napisao/la:Forumaši kažu da je precijenjen i to je tako,ali to što ga cijene Mourinho,Ferguson i drugi to ništa. :roll:
'ta će njih dvojica
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 okt 2012, 00:09

zizu1991 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Forumaši kažu da je precijenjen i to je tako,ali to što ga cijene Mourinho,Ferguson i drugi to ništa. :roll:
'ta će njih dvojica
Baš to.Mourinho sretni bunkeraš,Ferguson senilni djedica :lol:
Tako nekako :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 okt 2012, 00:21

SiamoNoi je napisao/la: Baš to.Mourinho sretni bunkeraš,Ferguson senilni djedica :lol:
Tako nekako :mrgreen:
Stvarno moram svaki put da stavim ovo ( :mrgreen: ) da bi me neko ne ozbiljno shvatio :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 okt 2012, 00:42

po toj logici nijedan igrač nije precijenjen, jer se za njih interesuju veliki treneri. evo čitam da je ferguson zainteresovan za nača monreala iz malage, to znači da je on veliki igrač, kužiš? šta mi znamo, njega oće ferguson, odma je načo najbolji na svijetu.

modrić nije ni približno nešto kao pirlo, a kamo li xabi alonso.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 okt 2012, 00:58

Xavi je najbolji igrac na svojoj poziciji svih vremena.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.