Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Sto bi ga visina zezala bgt ?tuzlak1987 je napisao/la:Shabazz Napier dosta spreman igrac, bice dobar za nekog ko ga uzme kasno u prvoj rundi, pocetak druge. Naravno vec ima 22 godine, a i pitanje je koliko moze napredovat, a i garant ce ga zezat visina..al boli ga briga, uzeo je titulu
Zato sto je 183 cm. Meni se licno nije svidio kao igrac ali nekoliko puta sam se vec zeznuo u procjeni igraca tako da...BABADZO je napisao/la:Sto bi ga visina zezala bgt ?tuzlak1987 je napisao/la:Shabazz Napier dosta spreman igrac, bice dobar za nekog ko ga uzme kasno u prvoj rundi, pocetak druge. Naravno vec ima 22 godine, a i pitanje je koliko moze napredovat, a i garant ce ga zezat visina..al boli ga briga, uzeo je titulu
Raul_64 je napisao/la:Znaci , osvojio zavrsni turnirrio_Ferdy88 je napisao/la:(ponovio Kembin uspjeh sa ovim timom)![]()
Koji si ti jinx bacio to je strašnojestamaji je napisao/la:pobjedi uconn, to je strašno.još jedan dokaz koliko je NCAA bezveze
slijedeći put pravim voodoo lutke za sve igrače ucona pojedinačnorio_Ferdy88 je napisao/la:Koji si ti jinx bacio to je strašnojestamaji je napisao/la:pobjedi uconn, to je strašno.još jedan dokaz koliko je NCAA bezveze
Kemba izasao na draft nakon junior year.Bio mmladji godinu dana.VECI PLAFON ?! Bilo je ljudi koji su govorili da Kemba nije ni first rounder te godine na jednom losem draftu,nema visinu,nema sut bla bla.Gle djecka sad,buduci allstar.Raul_64 je napisao/la:NIje za poredjenje , Kemba je bio mladji imao veci plafon.
Napier puni 23 godine u julu![]()
Mislim opet da ce ga neko uzeti u prvoj rundi , al da ce kad , tad postati novi Aroyo u evropi.
BABADZO je napisao/la:Djecko je oko 6'2 sto je sasvim dovoljno.Ne mora svaki play biti westbrook ili wall.Kemba je zasad napravio sjajnu karijeru,ne znam sto nebi i Bazz mogao isto...
Ovdje si me izgubio...Pa jesi li gledao decka uopste ijednom ?!Raul_64 je napisao/la: dok Shabaz djeluje da ima olovne noge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.