Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Madafaka je napisao/la:A ovi odmah poletili da stave vijest.![]()
![]()
![]()
Ne igra nego u europa ligi....BIHfan je napisao/la:Ako ode u Benficu u kojoj ce sigurno biti glavni igrac mogao bi jos bit bolji....
neg jel ove godine Benfica igra Ligu Prvaka?
šta će benfika sa ovolikim brojem igrača, a svi će nositi broj 10.seha je napisao/la:Evo i ja sam preso u Benficu xD
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... depto=Seha
Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanicasencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....
Ciro za tu istu utakmicu pozove i Radeljica da igra...seha je napisao/la:Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanicasencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....![]()
Ja sam medju onih 10%seha je napisao/la:Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanicasencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....![]()
I ja sigurno,ako je iko zadovoljio protiv Irana onda je to on,i vec nakon prvog poluvremena utakmice sam dao komentar da je Pjanic najbolji,sto je u drugom poluvremenu samo potvrdiosecer je napisao/la:Ja sam medju onih 10%seha je napisao/la:Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanicasencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
![]()