Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Madafaka
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la Madafaka » 14 avg 2009, 13:34

A ovi odmah poletili da stave vijest. :lol: :lol: :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2009, 13:35

Madafaka je napisao/la:A ovi odmah poletili da stave vijest. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: ludilo :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 avg 2009, 13:38

sad ce staviti i Radeljic i Alaim u Benfici.... :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 14 avg 2009, 13:39

haha jeste legende cuj adis nurkovic broj 10 :mrgreen: znaci nista od pjanicevog prelaska u benfiku!?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 avg 2009, 13:40

pa bili su im skauti u srijedu na Kosevu i kad su vidili Radeljica jednostavno su ga morali kupiti, koji talenat, koja elegancija :lol: :lol:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 avg 2009, 14:34

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha Ma dobar je Pjanic njegovo tek treba doc jer pogledajte to ovako koji igrac igra ili je igro sa 19 god u prvoj nijedan ni Messi cak nije igro samo da je u Arsenalu mogo bi igrat u prvoj zato sto previse forsira mlade igrace Wenger sacekajte jos godinu dvije, i Dzeko je zablisto sa 23 a Pjanicu je tek 19
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 avg 2009, 14:42

Ne vjerujem da ce u Benficu otic,,ni na posudbu,,jednostavno nema mjesta..vjerovatno ce u sredini igrat Javi Garcia,,Ramires(za Brazil igro u prvoj postavi na kupu konfederacija),,,tu je jos Angel di Maria,,pa jedan Aimar...u napadu ce vjerovatno igrat s 2 napadaca,,Saviola i Keirrison i to mu ostavlja jos manje prostora..da igraju s jednim napadacem mozda bi se i moglo nac mjesta za njega..a ovako nikako :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2009, 14:43

BIHfan je napisao/la:Ako ode u Benficu u kojoj ce sigurno biti glavni igrac mogao bi jos bit bolji....

neg jel ove godine Benfica igra Ligu Prvaka?
Ne igra nego u europa ligi....

Edit: porto se direkt plasirao a sporting je u 4. pretkolu za ligu prvaka
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 14 avg 2009, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 avg 2009, 14:45

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2009, 14:48

seha je napisao/la:Evo i ja sam preso u Benficu xD

http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... depto=Seha
šta će benfika sa ovolikim brojem igrača, a svi će nositi broj 10. :D :D :D :D :D :D :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 avg 2009, 14:56

Njegovo tek dolazi. Pokazao je da će biti veliki nogometaš. Što neko napisa, Džeko je zablistao sa 23, a Miretu je tek 19. Ove sezone bi trebao ostati u Lyonu i dobivati više šanse. Juninho je otišao, sada Miralem stupa na scenu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 14 avg 2009, 15:14

joj jest smijesan ovaj SS...pa jucer su pisali da im je stranica hakovana, a sada objavljuju vijest da je Pjanic u Benfici...

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 14 avg 2009, 15:22

red bi bio da objave neki demant i izvine se citateljima na glupostima koje pisu

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 14 avg 2009, 15:59

Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 avg 2009, 16:09

Ajd srtucnjak na hladjenje..

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 avg 2009, 16:37

sencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
MOMKU JE TEK 19 God. monstrumi oni ograniceni....halo ba 19!!!!! A igra u najjacoj ekipi u Francuskoj do prosle sezone..i sada su najjaci nego im je trener kloc koji je dosao iz Lilla i koji se samo naucio braniti....treba njemu ko treneru vremena da se adaptira na to da je njegova ekipa favorit! Uglavnom pojma nemate sa fudbalom...pola vas nije potrcalo u zivotu ,a drzite predavanja....
Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanica :?: :!:

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 14 avg 2009, 17:53

seha je napisao/la:
sencho je napisao/la:Kakvih "strucnjaka" ovdje ima...mislim da se vecina balavaca iskuplja na ovome forumu...cuj ne valja Pjanic...ma ja ne valja on pa Lyon iz zajebancije platio 10 miliona km....imali viska prosle sezone pa hadje onako beze da potrose!
Slazem se stobom jes da nisam neki strucnja sto se fudbala tice, Ciro ga proglasi "otkricem" utakmice protiv Irana a 90% forumasha ovdje nije zadovoljna igrom Pjanica :?: :!:
Ciro za tu istu utakmicu pozove i Radeljica da igra...

Pjanic jeste talentovan i sve, ali nije standardan u svojoj ekipi i nema iskustva ni utakmica u nogama kao sto ima Stilic,koji je i u vecoj formi od Pjanica. I o tome se ne moze diskutovati, jer nema tog dokaza koji ce pokazati suprotno.
Il regno del Diavolo!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 avg 2009, 17:58

seha je napisao/la:
Ja sam medju onih 10% :oops: ;)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2009, 18:10

secer je napisao/la:
seha je napisao/la:
Ja sam medju onih 10% :oops: ;)
I ja sigurno,ako je iko zadovoljio protiv Irana onda je to on,i vec nakon prvog poluvremena utakmice sam dao komentar da je Pjanic najbolji,sto je u drugom poluvremenu samo potvrdio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 avg 2009, 18:14

Pjanic je bio nas ponajbolji igrac na terenu ...Stilic mu nije dorastao ,osim Vama Sarajalijama...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, greenwood i 32 gosta.