KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Oko 200 000 potroseno na koreografije za obe utakmice u Areni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
al je se isplatiloDevil je napisao/la:Oko 200 000 potroseno na koreografije za obe utakmice u Areni.

cestitke za pobjedu
- Bily Piton
- Kontakt:
potrošeno je oko 18000 eura..tj oko 35 ooo km....ali se isplatilo višestruko
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
To ti je skoro koliko sam ja rekao oko 200000 dinara.Bily Piton je napisao/la:potrošeno je oko 18000 eura..tj oko 35 ooo km....ali se isplatilo višestruko
- Bily Piton
- Kontakt:
Devil je napisao/la:To ti je skoro koliko sam ja rekao oko 200000 dinara.Bily Piton je napisao/la:potrošeno je oko 18000 eura..tj oko 35 ooo km....ali se isplatilo višestruko
To je to...otprilike

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
ја не ' " $ вас је у праву ? " ' се " не $Bily Piton je napisao/la:Devil je napisao/la:To ti je skoro koliko sam ja rekao oko 200000 dinara.Bily Piton je napisao/la:potrošeno je oko 18000 eura..tj oko 35 ooo km....ali se isplatilo višestruko
To je to...otprilike

1 евро " & 95 $. $ 18 000 евра " ? & 1 700 000 $

а 200 000 $ је & 2100 евра
"" ПУТ ""
Jbg tek sada i ja vidim i nista mi nije jasno sa racunicom.
Pitacu ujutro ortaka koji je u Grobarima i koji je bio na tekmi on zna tacnu sumu koju mi je rekao ali ja se pogubio sa tolikim brojkama.
edit:Evo sada sam ga slucajno pitao kada smo nesta pricali na fb kaze da je to bilo oko 12000e,dalje ne mogu racunati mrzi me.

Pitacu ujutro ortaka koji je u Grobarima i koji je bio na tekmi on zna tacnu sumu koju mi je rekao ali ja se pogubio sa tolikim brojkama.

edit:Evo sada sam ga slucajno pitao kada smo nesta pricali na fb kaze da je to bilo oko 12000e,dalje ne mogu racunati mrzi me.
Košarkaši Partizana sledeće godine mogli bi da dobiju ’A’ licencu za nastupe u Evroligi, pišu „Večernje novosti“.
Ova licenca je nešto najprestižnije što klub može da dobije i omogućava učešće u Evroligi bez obzira na plasman tima u domaćem takmičenju (jedini uslov je da ekipa ne ispadne iz lige). Sudeći prema parametrima koji su prošle godine bili merodavni za izdavanje ’A’ licence (sportski rezultati 60%, TV prava 30%, kapacitet dvorane 10%), Partizan ima velike šanse da stekne to pravo.
Ukoliko se tako nešto dogodi, Partizan narednih godina ne bi više morao da vodi brigu o bodovima iz Jadranske lige, Kupa Koraća i domaće Superlige (mada i po tom osnovu niko ne može da prestigne ’crno-bele’ barem u naredne tri godine). U tom slučaju, Partizanu bi jedino bilo važno da ne bude najslabiji od svih timova koji već u svom vlasništvu imaju ovu licencu (u obzir se uvek uzimaju rezultati iz poslednje tri evroligaške sezone).
’Crno-beli’ su se u prošle četiri sezone plasirali u Top16, tri sezone igraju u četvrtfinalu, a sada su se plasirali i na ’fajnal-for’. Zahvaljujući Beogradskoj areni i ukupnoj posećenosti tokom sezone, Partizan i u trećem parametru ’kapacitet dvorane’ dobro stoji.
Kako „Novosti“ pišu, prošle godine, prilikom ’redovnog’ izdavanja licenci, naglašeno je da se taj postupak neće sprovoditi na kraju svake sezone, ali nije jasno definisano ni kada će se vršiti.
Međutim, već ove godine bilo je evidentno da pojedine ekipe iz povlašćene grupe ne mogu da garantuju održavanje visokih rezultata niti veliko interesovanje publike, te da je dobar deo timova imao stabilan izvor finansiranja isključivo zahvaljujući jednom sponzoru spremnom da investira i nekoliko desetina miliona evra po godini. Međutim, uz veliku opasnost da njihovim odlaskom ceo klub ode u stečaj, kao što se desilo pojedinim ruskim timovima.
Nije tajna da je još i pre početka ove sezone Partizan bio prvi na listi kandidata za ulazak u ’društvo odabranih’, a plasman na fajnal-for samo bi trebalo da ubrza ovu odluku čelnika Evrolige.
Takođe, sve je izvesnije da će broj učesnika u kvalifikacijama Evrolige biti povećan na 16. Po tom principu, među njima biće i Hemofarm, najbolji klub iz Jadranske lige, ne računajući tri ekipe koje već imaju obezbeđenu prohodnost direktno u glavni žreb - Partizan, Olimpija i Cibona.
Ova licenca je nešto najprestižnije što klub može da dobije i omogućava učešće u Evroligi bez obzira na plasman tima u domaćem takmičenju (jedini uslov je da ekipa ne ispadne iz lige). Sudeći prema parametrima koji su prošle godine bili merodavni za izdavanje ’A’ licence (sportski rezultati 60%, TV prava 30%, kapacitet dvorane 10%), Partizan ima velike šanse da stekne to pravo.
Ukoliko se tako nešto dogodi, Partizan narednih godina ne bi više morao da vodi brigu o bodovima iz Jadranske lige, Kupa Koraća i domaće Superlige (mada i po tom osnovu niko ne može da prestigne ’crno-bele’ barem u naredne tri godine). U tom slučaju, Partizanu bi jedino bilo važno da ne bude najslabiji od svih timova koji već u svom vlasništvu imaju ovu licencu (u obzir se uvek uzimaju rezultati iz poslednje tri evroligaške sezone).
’Crno-beli’ su se u prošle četiri sezone plasirali u Top16, tri sezone igraju u četvrtfinalu, a sada su se plasirali i na ’fajnal-for’. Zahvaljujući Beogradskoj areni i ukupnoj posećenosti tokom sezone, Partizan i u trećem parametru ’kapacitet dvorane’ dobro stoji.
Kako „Novosti“ pišu, prošle godine, prilikom ’redovnog’ izdavanja licenci, naglašeno je da se taj postupak neće sprovoditi na kraju svake sezone, ali nije jasno definisano ni kada će se vršiti.
Međutim, već ove godine bilo je evidentno da pojedine ekipe iz povlašćene grupe ne mogu da garantuju održavanje visokih rezultata niti veliko interesovanje publike, te da je dobar deo timova imao stabilan izvor finansiranja isključivo zahvaljujući jednom sponzoru spremnom da investira i nekoliko desetina miliona evra po godini. Međutim, uz veliku opasnost da njihovim odlaskom ceo klub ode u stečaj, kao što se desilo pojedinim ruskim timovima.
Nije tajna da je još i pre početka ove sezone Partizan bio prvi na listi kandidata za ulazak u ’društvo odabranih’, a plasman na fajnal-for samo bi trebalo da ubrza ovu odluku čelnika Evrolige.
Takođe, sve je izvesnije da će broj učesnika u kvalifikacijama Evrolige biti povećan na 16. Po tom principu, među njima biće i Hemofarm, najbolji klub iz Jadranske lige, ne računajući tri ekipe koje već imaju obezbeđenu prohodnost direktno u glavni žreb - Partizan, Olimpija i Cibona.
- Bily Piton
- Kontakt:
KK Partizan je po svemu zaslužio da dobije A licencu i mislim da će tako i biti,Evropa je izgleda tek ove godine shvatila šta Partizan znači evropskoj košarci,bez Partizana ,Evroliga sigurno ne bi bila ono što jest...fantastičan trener,ekstra talenti,fanatični navijači i želja za pobjedom i napredovanjem je ono što krasi ovaj klub.Malo je timova na svijetu koji imaju sve ovo...jer novac ne može kupiti sve...to je Partizan dokazao nebrojeno puta zadnjih nekoliko godina...
Ako neko zna,može li napisati timove sa "A" licencom?

Ako neko zna,može li napisati timove sa "A" licencom?

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Zar Partizan to nije uradio prosle sezone kada su dobili neku licencu za igranje u Euroligi naredne 4 godine bez obzira na plasman?
edit:
Licencu A imaju: Olympiacos, Panathinaikos (Grčka), Maccabi Electra (Izrael), Siena Montepaschi, Lottomatica Roma (Italija), Žalgiris (Litvanija), CSKA (Rusija) Real Madrid, Regal FC Barcelona, Caja Laboral, Unicaja (Španija), te Efes Pilsen, Fenerbahče Ulker (Turska).
edit:
Licencu A imaju: Olympiacos, Panathinaikos (Grčka), Maccabi Electra (Izrael), Siena Montepaschi, Lottomatica Roma (Italija), Žalgiris (Litvanija), CSKA (Rusija) Real Madrid, Regal FC Barcelona, Caja Laboral, Unicaja (Španija), te Efes Pilsen, Fenerbahče Ulker (Turska).
- Bily Piton
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Zar Partizan to nije uradio prosle sezone kada su dobili neku licencu za igranje u Euroligi naredne 4 godine bez obzira na plasman?
edit:
Partizan ima "B" licencu..tj ima dvogodišnji ugovor..Realno gledano Partizan je po mnogo čemu zaslužio "A" licencu prije neg Fener,Efes,Roma,Žalgiris...naročito ako gledamo uspjehe u zadnjih 4-5 sezona...
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ali ovi imaju realno jace finansijske sponzore Ulker,Pilsen...i zbog toga su u odabranom drustvu.Bily Piton je napisao/la:Devil je napisao/la:Zar Partizan to nije uradio prosle sezone kada su dobili neku licencu za igranje u Euroligi naredne 4 godine bez obzira na plasman?
edit:
Partizan ima "B" licencu..tj ima dvogodišnji ugovor..Realno gledano Partizan je po mnogo čemu zaslužio "A" licencu prije neg Fener,Efes,Roma,Žalgiris...naročito ako gledamo uspjehe u zadnjih 4-5 sezona...
Fenerbahce je ime! A kada imas tako jako ime, sva su ti vrata otvorena. Partizan jeste dobar, ali jos nije izgradio svoje ime u Europi i zato ima tu B licencu.Bijeljinac je napisao/la:Ova dva ne zasluzuju ni B licencu, a kamoli ABily Piton je napisao/la:Devil je napisao/la:Zar Partizan to nije uradio prosle sezone kada su dobili neku licencu za igranje u Euroligi naredne 4 godine bez obzira na plasman?
edit:
Partizan ima "B" licencu..tj ima dvogodišnji ugovor..Realno gledano Partizan je po mnogo čemu zaslužio "A" licencu prije neg Fener,Efes,Roma,Žalgiris...naročito ako gledamo uspjehe u zadnjih 4-5 sezona...Sastavili su u pet godina jednu dobru sezonu mozda i ku... Efes i Roma nisu ove godine na nivou ocekivanja, ali su opet daleko ozbiljniji klubovi i veci konkurenti drugim klubovima na evroligaskom nivou. Feneru i Zalgirisu je vec postao cilj kako u evroligi ostvariti 4 pobjede, posto su poslednje dvije sezone na kvoti 2-8, 3-7 i sl. S druge strane Partizan, Himki, Valensija, Marusi i sl. moraju u kvalifikacije ili nadati se B-licenci ili pozivnici, smijesno... Da je po kvalitetu evroligu bi igralo 8-9 spanskih klubova, 2-3 ruska, 3-4 grcka, 3 najbolja sa 'Jadrana', 1 sa Baltika, Efes, Makabi, Prokom, 1-2 Italijana i jos 1-2 kvalifikanta i kraj. Pravno je to medjutim nemoguce.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Fenerbahce je Turski klub, Partizan Srpski/Balkanski. Vjerovatno ti i to govori zasto su oni ispred nasih klubova..Bijeljinac je napisao/la:@ 1921
Kakvo Fenerbahce ima ime u kosarciNikada nisu igrali F4, klub se prije par godina fuzionisao sa (uspjesnijim) Ülkerom (90-ih bijela fleka na kosarkaskoj mapi Evrope, a prije 90-ih turska kosarka je bila trecerazredna u Evropi), koji takodje nikada nije igrao F4 (najcesce gledao u ledja Partizanu, iako su i jedni i drugi svojevremeno pripadali donjem domu evrolige (Partizan posle 1998, Ülker ni tada)). Nisu osvojili nista, usli jednom u Top 8 evrolige i to je sve... Kakvo je to ime? Bolje rezultate ima jedan Prokom od Fenerbahcea! A kamoli Partizan poslednjih godina. Ime poslednje dvije sezone ne moze da prodje grupnu fazu?!?!? Ne govorimo o fuvdbalu. A Efes Pilsen ima ime i kvalitet i zasluzuje kud i kamo prije Fenera i A-licencu i takmicenje u evroligi! A Partizan koji je na nivou Efesa poslednjih 4-5 godina da bude iza Fenera
I Cibona je institucija za Fenerbahce, a da nije Partizan... Prije Cibona, grad Zagreb i Dom Drazena Petrovica zasluzuju evroligu, nego drugi istanbulski klub.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Veseli, Bo, Lorenc, Maric trenutno u prvoj petorci Eurolige.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
E ovako..danas sam zasukao rukave i malo gledao i upoređivao rezultate klubova u Evroligi u zadnje 4 sezone...Rekao sam već da Partizan zaslužuje "A" licencu prije nekih klubova,a moje istraživanje
mi je to i potvrdilo..ovako(ovo se baziram na sezone 06/07 07/08 08/09 i tekuću 09/10)
KK Partizan ( pobjeda 39-43 poraza) 1 TOP 16(2006/07) 2 play-off(2007/08 i 2008/09) i 1 F4 (2009/10)
Žalgiris (pobjeda 18-42 poraza) 2 TOP16 (2007/08 i 2009/10)
Efes Pilsen (pobjeda 30-36 poraza) 3 TOP16 (2006/07,2007/08 i 2009/10)
Lotomatika Roma (pobjeda 26-40 poraza) 3 TOP16 (2006/07,2007/08 i 2008/09)
Fenerbahče Ulker (pobjeda 24-38 poraza) 1 TOP16 (2008/09) 1 play-off(2007/08)
E od svih pobrojanih timova Partizan jedini nema "A" licencu, gledajući i skor ukupnih pobjeda i poraza i domete u takmičenju ubjedljivo je prvi od ovih 5 timova...po meni Žalgiris ni u kom slučaju to ne zaslužuje,jer u zadnje 4 sezone su ostvarili svega 18 pobjeda..mršavo
....bolji je Prokom,Cibona...
Neko je upoređivao Partizan i Fener?
...pa to je smiješno...Fenerbahče je "mali " tim u odnosu na Partizan,u svim segmentima...i ne samo za Partizan,već i za Cibonu,Olimpiju pa čak i Prokom.

KK Partizan ( pobjeda 39-43 poraza) 1 TOP 16(2006/07) 2 play-off(2007/08 i 2008/09) i 1 F4 (2009/10)
Žalgiris (pobjeda 18-42 poraza) 2 TOP16 (2007/08 i 2009/10)
Efes Pilsen (pobjeda 30-36 poraza) 3 TOP16 (2006/07,2007/08 i 2009/10)
Lotomatika Roma (pobjeda 26-40 poraza) 3 TOP16 (2006/07,2007/08 i 2008/09)
Fenerbahče Ulker (pobjeda 24-38 poraza) 1 TOP16 (2008/09) 1 play-off(2007/08)
E od svih pobrojanih timova Partizan jedini nema "A" licencu, gledajući i skor ukupnih pobjeda i poraza i domete u takmičenju ubjedljivo je prvi od ovih 5 timova...po meni Žalgiris ni u kom slučaju to ne zaslužuje,jer u zadnje 4 sezone su ostvarili svega 18 pobjeda..mršavo

Neko je upoređivao Partizan i Fener?

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Nesto se sad sjetih Duletove tehnicke u drugoj cetvrtini. Posto je prethodno bio i faul Makabi je imao 4 slobodna bacanja i loptu sa strane. To je bilo sredinom druge cetvrtine i Makabi je tad poveo sa 5-6 razlike. Gledajuci utakmicu pobojao sam se da se Makabi ne odlijepi. Medjutim do poluvremena Partizan je anulirao prednost i poveo mislim sa 3 razlike.
Ovo pisem jer volio bih da prokomentarisemo Vujoseviceve tehnicke greske. Mislim da ju je Dule namjerno bas tada zaradio, da izvrsi pritisak na sudije i da prodrma svoje igrace. Ispalo je da se Partizanu ta tehnicka greska isplatila. Zanimljivo, nije nijednu dobio u prve 3 utakmice mada ih cesto dobija.
Posto sam relativno novi na forumu moze biti da ste o tome vec pisali, a da to nisam vidio.
Ovo pisem jer volio bih da prokomentarisemo Vujoseviceve tehnicke greske. Mislim da ju je Dule namjerno bas tada zaradio, da izvrsi pritisak na sudije i da prodrma svoje igrace. Ispalo je da se Partizanu ta tehnicka greska isplatila. Zanimljivo, nije nijednu dobio u prve 3 utakmice mada ih cesto dobija.
Posto sam relativno novi na forumu moze biti da ste o tome vec pisali, a da to nisam vidio.
$ " $ "
" ' јесте ? $ на " ? " " $(поготово ?) о овој $ " " % о оној " у "?
% ' " & је & " $ оно % се $ у та $ ' у $

" ' јесте ? $ на " ? " " $(поготово ?) о овој $ " " % о оној " у "?
% ' " & је & " $ оно % се $ у та $ ' у $
"" ПУТ ""
Pa pisali su sve pozitivno ali su se vise okrenuli ka analizi gresaka Makabija cinjenici da nisu imali klasicnu peticu i da je Vujosevic provalio Gersona i uveo ih u igru koja im nije odgovarala...
To bar na ovim izdanjima koja imaju engleski
To bar na ovim izdanjima koja imaju engleski

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.